Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 05:54
nynna_vizireanu a scris:
prelucrare dupa un desen mai vechi!
Superb!
_____________________ Free your mind!
murfatlar
Numarul mesajelor : 188 Varsta : 71 Localizare : pe val de mare si-un strop de soare! Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 11:20
Nyna! am ramas muta; in ramura din partea mamei predomina artistii si ofiterii,
am 4 generatii care au facut desen;2 sunt profesoare una in Buc(65 ani) alta in Iasi(58 ani) nepoata(37) -a facut arta monumentala,stranepot-student(20) la grafica si numai stiu ce....
doamne ce magnifici sunteti! am un cult ptr cei care pot reda prin limbajul culorilor maretia vietii. te imbratisez cu drag! semneaza
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 15:57
Eu nu îndrăznesc să spun că o lucrare a Ninei este ai frumoasă ca alta. Fiecare lucrare în parte îşi are personalitatea ei, pentru ca toate la un loc să ne dea personalitatea Ninei.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 18:47
Anahoret a scris:
nynna_vizireanu a scris:
Superb!
Neasemuit de frumos,ca un suris blind de copil. Felicitari Nynna
ostrovna
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 18:52
nynna_vizireanu a scris:
magia artei
clepsidra
cos cu fructe
rochia marii
marea
marina
Prelucrari digitale dupa desenele mele,asa in joaca am realizat prin "clik" "tablouri" peisaj de iarna (refacut digital)
grafica digitala explozie solara
nocturna9refacut)
portret
cosmos
la malul marii
flori de primavara
[
fructe
sunt imarmurita ,nici nu stiu care mi-a placut mai mult.Geta
ostrovna
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 19:05
nynna_vizireanu a scris:
Cate=o felicitare ptr fiecare :-)
Eu o aleg pe ultima de sus,glumesc toate-s superbe
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 22:05
murfatlar a scris:
Nyna! am ramas muta; in ramura din partea mamei predomina artistii si ofiterii,
am 4 generatii care au facut desen;2 sunt profesoare una in Buc(65 ani) alta in Iasi(58 ani) nepoata(37) -a facut arta monumentala,stranepot-student(20) la grafica si numai stiu ce....
doamne ce magnifici sunteti! am un cult ptr cei care pot reda prin limbajul culorilor maretia vietii. te imbratisez cu drag! semneaza
Multumesc mult! Eu desenez din pasiune ,nu am studii in domeniu,dar imi place sa imi exprim trairile prin desen!
_____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 22:07
abbilbal a scris:
Eu nu îndrăznesc să spun că o lucrare a Ninei este ai frumoasă ca alta. Fiecare lucrare în parte îşi are personalitatea ei, pentru ca toate la un loc să ne dea personalitatea Ninei.
Multumesc ! sper sa reusesc sa ma imi pot imbunatati stilul si sa ofer lucarari mult mai bune!
_____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 08 Apr 2009, 22:08
ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
nynna_vizireanu a scris:
Superb!
Neasemuit de frumos,ca un suris blind de copil. Felicitari Nynna
Multumesc de apreciere!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Joi 09 Apr 2009, 01:31
nynna_vizireanu a scris:
.......,nu am studii in domeniu,dar imi place sa imi exprim trairile prin desen!
Şi totuşi Nina ai cel mai desăvârşit studiu: talent şi perseverenţă.
murfatlar
Numarul mesajelor : 188 Varsta : 71 Localizare : pe val de mare si-un strop de soare! Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: modestele mele desene Joi 09 Apr 2009, 15:00
esti un talent ,esti o comoara;nu ai nici o expozitie?
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Joi 09 Apr 2009, 15:10
murfatlar a scris:
Am cateva expozitii e grup si una personala!Anul acesta voi avea 5 expozitii de grup si una partial personala in toamna!
murfatlar
Subiect: Re: modestele mele desene Joi 09 Apr 2009, 15:19
nynna_vizireanu a scris:
murfatlar a scris:
Am cateva expozitii e grup si una personala!Anul acesta voi avea 5 expozitii de grup si una partial personala in toamna!
daca vreodata iti da prin cap sa faci si la Cta ,eu sunt prietena cu direct.muzeului de arta Doina Pauleanu.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Joi 09 Apr 2009, 17:36
nynna_vizireanu a scris:
Unde expui?
_____________________ Free your mind!
murfatlar
Subiect: Re: modestele mele desene Vin 10 Apr 2009, 19:29
eu nu expun ;poate cind voi face o serie de goblene.
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Vin 10 Apr 2009, 22:59
murfatlar a scris:
nynna_vizireanu a scris:
murfatlar a scris:
daca vreodata iti da prin cap sa faci si la Cta ,eu sunt prietena cu direct.muzeului de arta Doina Pauleanu.
Voi expune la galeriile Amfora din Constanta unde sunt si membra a artistilor plastici! Am cunoscut-o pe doamna Pauleanu cu ocazia unor expozitii si lansari de carte! cerintelor doamnei Pauleanu!Numai artisti plastici profesionisti sau artistii care au un renume in lumea artei!Eu sunt un novice!O admir foarte mult si ma bucura mereu prezenta ei la noi la galerii! Ma am mult de lucru si de invatat sa ma ridic la nivelul Multumesc mult,apreciez foarte mult! Un safrasit de saptaman cat mai placut!Mi-ar placea sa va vad lucrarile ,pictura cu acul,e o munca titanica si migaloasa!
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Dum 12 Apr 2009, 13:40
Va doresc sa aveti mereu primavara in suflet si albastrul cerului in priviri!
abbilbal
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 13 Apr 2009, 00:54
nynna_vizireanu a scris:
Nina, duetul Pui Mic - Moşulică, îţi mulţumeşte pentru urare.
murfatlar
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 13 Apr 2009, 08:58
nynna_vizireanu a scris:
si eu iti multumesc! stiu in ce culori imi "ursesti" viata!( un secret ;imi place enorm culoarea roz) iar in vestimentatie sau in decoratiuni ;cele pastelate
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 13 Apr 2009, 10:47
Am vizitat azi galeria cu desene..modeste??? NUUUUU...cu emotie ,acum iti spun draga Nynna ca mi-ai umplut sufletul cu multa bucurie,privind expunerile tale..daruiesti mai mult decat iti imaginezi,si un multumesc din partea mea e prea sarac,fata de pretuirea pe care o porti in tine..iti doresc mult succes pe mai departe,pentru ca esti una dintre fiintele care lasa vietii un miracol Draga Nynna,am totusi o intrebare..de ce sunt ingerii tai tristi?
Am vazut aici si desenele Doinei..Doamne ! cata frumusete poate sta in sufletul unui om??
O dedicatie pentru voi...
murfatlar
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 13 Apr 2009, 17:07
Layla ! pupici pe avatar!!
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 13 Apr 2009, 22:58
Layla a scris:
Am vizitat azi galeria cu desene..modeste??? NUUUUU...cu emotie ,acum iti spun draga Nynna ca mi-ai umplut sufletul cu multa bucurie,privind expunerile tale..daruiesti mai mult decat iti imaginezi,si un multumesc din partea mea e prea sarac,fata de pretuirea pe care o porti in tine..iti doresc mult succes pe mai departe,pentru ca esti una dintre fiintele care lasa vietii un miracol Draga Nynna,am totusi o intrebare..de ce sunt ingerii tai tristi?
Am vazut aici si desenele Doinei..Doamne ! cata frumusete poate sta in sufletul unui om??
O dedicatie pentru voi...
multumesc ptr incurajare!Iti doresc o seara magica cu parfum de primavara !
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 14 Apr 2009, 04:20
murfatlar a scris:
esti un talent ,esti o comoara
Ai auzit, Nynna? Exact asa esti Domnită dragă!
Personal nu mă satur să văd si să revăd iar si iară lucrările tale faine. Totodată mă încântă comentariile ce le citesc aici despre desenele expuse să ne clătească ochii si sufletele.
Cerul să-ti dea putere de lucru, timp, răbdare si inspiratie.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 14 Apr 2009, 09:14
Nina, îţi promit, să nu comentez nimic. Să privesc doar, îngerii trişti, cum se joacă, în Edenul artei grafice unde şi tu "te joci în joacă".
murfatlar
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 14 Apr 2009, 11:09
asemenea suflete ar trebui sa umple pamintul;NU CRIMINALII,HOTII,LACOMII,INVIDIOSII,EGOISTII! asta-i poluarea maxima in univers.