| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 10 Ian 2009, 22:07 | |
| Distinsa Nynna VIZIREANU, Sunt incantat sa te regasesc pe acest site. Ar fi bine sa postezi toate copertele realizate la diverse volume. Cred ca Adminul acestui site nu va avea nimic impotriva? Am fost foarte bucuros, cand te-am vazut in fotografie alaturi de graficianul Gustav HLINKA din Resita, pe care il cunosc de foarte multi ani. Dumnealui realiza machete pentru stampile filatelice inca de prin anii 1980. | |
|
| |
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Copacul vietii Lun 19 Ian 2009, 19:21 | |
| [URL=http://g.imageshack.us/img222/radacinavietii3zu7.jpg/1/][IMG] _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 19 Ian 2009, 21:23 | |
| wow, nynna, asat imi place mult !!!
scrie te rog si despre simbolistica pe care ai ilustrat-o _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 19 Ian 2009, 21:40 | |
| Multumesc ptr apreciere! Soarele reprezinta speranta,iar pentagrama are in cele cinci colturi cate un simbol .apa,pamant,foc ,aer si spirit. _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 04 Feb 2009, 20:59 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 05 Feb 2009, 00:22 | |
| Plăcut parfum de primăvară! Îl simt până aici, în Canada. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 06 Feb 2009, 13:24 | |
| Un sfarsit de saptamana plin de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi,cu cer senin si soare in suflet! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 14 Feb 2009, 18:47 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 19 Feb 2009, 14:10 | |
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 19 Feb 2009, 15:00 | |
| Nina, consider o nepoliteţe să mai adaug alte laude laudelor de până acum. Lucrările tale încântă ochiul.
Explică-mi, te rog, simbolurile pentagramei tale. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 19 Feb 2009, 15:21 | |
| nynna, cata culoare! ne-ai adus primavara! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 19 Feb 2009, 20:17 | |
| Sunt primele mele felicitari lucrate manual in tempera,deci sunt novice ,dar am incercat! Pentagrama am facuta la rugamintea unei colege ptr cartea dansei!In fiecare colt am stilizat ,focul ,apa ,aerul ,spirit si pamnatul!Nu e prea vizibil ! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 20 Feb 2009, 00:30 | |
| Frumoase felicitări, Nynna! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 20 Feb 2009, 01:48 | |
| nynna... cred ca s-ar vinde bine... vine acum 1 martie, 8 martie! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 20 Feb 2009, 11:44 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
- Sunt primele mele felicitari lucrate manual in tempera,deci sunt novice ,dar am incercat!
Pentagrama am facuta la rugamintea unei colege ptr cartea dansei!In fiecare colt am stilizat ,focul ,apa ,aerul ,spirit si pamnatul!Nu e prea vizibil ! Mulţumesc Nina. Mai departe va lucra gândul meu când va avea vreme. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 20 Feb 2009, 18:50 | |
- Sunt primele mele felicitari lucrate manual in tempera,deci sunt novice ,dar am incercat!
Sunt delicate! Eşti o fire sensibilă! Ai încercat şi miniatură? Cred că te-ar prinde! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 22 Feb 2009, 15:45 | |
| - aurora a scris:
- nynna, cata culoare! ne-ai adus primavara!
multumesc.voi mai veni cu alte lucrari ! va doresc o duminica minunata in care soarele sa va aduca caldura in suflet mugurii sa va zambeasca-n geam! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 22 Feb 2009, 15:46 | |
| - Emil Condor a scris:
- Frumoase felicitări, Nynna!
Multumesc ,mereu ai stiut sa ma incurajezi! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 22 Feb 2009, 17:55 | |
| Nynna, dacă ai simtit mesajele mele că au fost încurajatoare, mă bucur mult. Am încercat mereu să spun adevărul, ceea ce am simtit cu adevărat despre lucrările tale frumoase. Sincer, asa cred cu toată fiinta: ai un talent minunat căruia trebuie să-i oferi mult timp de manifestare. Stim că munca ta nu este chiar atât de simplă, în primul rând cere timp, mult timp si îti doresc din toată inima să găsesti acel timp iar ca rezultat să ne oferi cât mai des prilejul de a admira frumoasele tale lucrări. Cu multă plăcere te asteptăm printre noi, prezenta ta oferindu-ne, asa cum am spus mai sus, sansa de a admira ce este frumos. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 22 Feb 2009, 22:48 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nynna, dacă ai simtit mesajele mele că au fost încurajatoare, mă bucur mult.
Am încercat mereu să spun adevărul, ceea ce am simtit cu adevărat despre lucrările tale frumoase. Sincer, asa cred cu toată fiinta: ai un talent minunat căruia trebuie să-i oferi mult timp de manifestare. Stim că munca ta nu este chiar atât de simplă, în primul rând cere timp, mult timp si îti doresc din toată inima să găsesti acel timp iar ca rezultat să ne oferi cât mai des prilejul de a admira frumoasele tale lucrări. Cu multă plăcere te asteptăm printre noi, prezenta ta oferindu-ne, asa cum am spus mai sus, sansa de a admira ce este frumos. Multumesc ptr gandurile tale ! Zi de zi incerc sa creionez ganduri ,idei ,sentimnte ,poezie,sperand ca ca ele sa fie mult mai reusite! Zi de zi invat cate ceva,,mereu primesc incurajari si toate acestea imi da mai multa incredere in mine! Am sa vin sa va prezint realizarile mele ptr a va afla opininile ,sugestiile si de ce nu criticile care sunt foarte constructive! Va multumesc mult ca mi sunteti prieteni si ma simt un om foarte bogat! Va doresc o seara magica iar maine mugurii sa infloreasca la soare ! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 22 Feb 2009, 22:58 | |
| off topic...dar intreb... ce stiti de Adriana? sper ca este bine si numai bine ii doresc! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 22 Feb 2009, 23:00 | |
| Răspuns pentru Aurora: Nimic! Absolut nimic despre Adriana - încerc să o contactez prin Mess. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 22 Feb 2009, 23:05 | |
| Toate cele bune şi din partea mea, dacă reuşeşti să iei legătura cu ea! M-a impresionat mult! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 23 Feb 2009, 01:08 | |
- Va multumesc mult ca-mi sunteti prieteni si ma simt un om foarte bogat!
No, acum esti si tu bogată ca noi toti: ne avem unii pe altii... Mare bogătie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Miţă
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 24/02/2009
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |
|
| |