| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 30 Oct 2008, 22:31 | |
| Salut Nynna! Ne bucurăm să te revedem, fata noastră dragă. Si iubim desenele tale frumoase - stiai, nu?
Love and Peace! | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 30 Oct 2008, 22:40 | |
| Bine ai revenit Nynna. Iti multumim ca aduci multa culoare acestui forum,eu sunt o admiratoare a desenelor tale,si le vad oricand cu placere _____________________ | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 31 Oct 2008, 05:32 | |
| Toate desenele sunt frumoase, dar eu spun intotdeauna ce gandesc si nu fac niciodata complimente...decat circumstantiale dezinteresate. Asa ca zic despre desenele Doinei ca sunt mai studiate, mai spiritualizate , mesajul este mai filtrat , nu atat de direct ca al Ninei, din ale carei desene razbate multa candoare si sinceritate, un omagiu adus vietii prin culoare. Va multumesc pentru ca mi-ati oferit frumusete! | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 31 Oct 2008, 07:13 | |
| Super; daca as avea bani te-as ruga sa-mi vinzi Simfonia florilor si La tzara... chiar superbe...toate, nu numai alea _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 31 Oct 2008, 08:56 | |
| Iti fac io niste tablouri. zi cu ce le vrei? | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 31 Oct 2008, 13:18 | |
| Andrei era bolnavior (oreion) si trist. Se uita pe geam la prietenii lui care se jucau, in timp ce el statea in casa: Si doua desene in creion: _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 01 Noi 2008, 16:50 | |
| minunate lucrari pline de gingasie!Felicitari! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 01 Noi 2008, 16:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Salut Nynna!
Ne bucurăm să te revedem, fata noastră dragă. Si iubim desenele tale frumoase - stiai, nu?
Love and Peace! ce mai mare rasplata e va plac! multumesc ptr vizita!un weekend minunat! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 01 Noi 2008, 16:52 | |
| - Karima a scris:
- Bine ai revenit Nynna.
Iti multumim ca aduci multa culoare acestui forum,eu sunt o admiratoare a desenelor tale,si le vad oricand cu placere multumesc,mi-ar fii placut sa fie mult mai reusite! o zi de toamna cu mult soare in suflet! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 01 Noi 2008, 16:55 | |
| - abba a scris:
- Toate desenele sunt frumoase, dar eu spun intotdeauna ce gandesc si nu fac niciodata complimente...decat circumstantiale dezinteresate. Asa ca zic despre desenele Doinei ca sunt mai studiate, mai spiritualizate , mesajul este mai filtrat , nu atat de direct ca al Ninei, din ale carei desene razbate multa candoare si sinceritate, un omagiu adus vietii prin culoare.
Va multumesc pentru ca mi-ati oferit frumusete! multumesc ptr comentariu!apreciez foarte mult sinceritatea ta!Prin critica ne corectam si poate reusim sa realizam ceva mult mai bun!Te astept cu drag sa iti sustii punctul tau de vedere!conteaza foarte mult! un sfarasit de saptamna minunat! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 01 Noi 2008, 18:21 | |
| - nicuvar a scris:
- Andrei era bolnavior (oreion) si trist. Se uita pe geam la prietenii lui care se jucau, in timp ce el statea in casa:
Asa un băiat frumos aveti? Seamănă cu mămica lui? Am văzut că si tu esti prezentabil, dar noi bărbatii punem pret pe alte lucruri întâi - you know what I mean. Nouă ne place frumusetea, în primul rând frumusetea partenerei de viată, nu-i asa? Eh! Nu vreau să pătrund prea adânc în acest subiect... Frumoase desenele sotiei tale. Transmite-i felicitări de la cei 47 magnifici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 02 Noi 2008, 13:37 | |
| Saptamna trecuta am participat ptr prima oara la un concurs de arta naiva din Pitesti! alatur cateva imagini de la vernisaj! url=https://servimg.com/view/11938410/11] [/url] aceasta e una din lucrari carea luat premiul intai de Gustav Hlinka din Resita! au participat peste 50 de artisti plastici in intreaga tara! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 02 Noi 2008, 18:30 | |
| Asta cu bostanul e grozav! Imi place! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 15 Noi 2008, 19:20 | |
| soapta marii _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 15 Noi 2008, 19:24 | |
| Ne place să auzim marea soptind dar ne plac soaptele tale din creion prin desene ce exprimă multă sensibilitate si talent. Multumim că nu ne uiti, Nynna! | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 15 Noi 2008, 20:05 | |
| Am sa revin cu noi desene in CREION..care ma reprezinta! o seara magica pictata cu vise si parfum de stele! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| |
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 07 Dec 2008, 18:58 | |
| Craciunul steaua sus vesteste peisaj de iarna _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 07 Dec 2008, 19:03 | |
| Uite-o si pe Nynna! Freamătul din preajma Sărbătorilor de iarnă au scos-o printre noi! Bucuros să te revedem, doamnă dragă! Desenele tale, ca întotdeauna, binevenite si apreciate. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 07 Dec 2008, 19:07 | |
| te pupic nynna... imi place mult peisajul tau de iarna _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 07 Dec 2008, 19:17 | |
| Buna dragii mei prieteni!Va doresc o seara magica si un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti! Peisajul e acum la galeriile Amfora din C-ta in salonul de iarna! voi mai reveni indata cu noi creatii! Va doresc multa putere de creatie tuturor! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| |
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 08 Dec 2008, 02:49 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
peisaj de iarna
Mie mi-a placut mult peisajul de iarna si l-am facut felicitare pe care o voi trimete la o ruda. Cu permisiunea Dv. Merci anticipat. | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 08 Dec 2008, 12:58 | |
| Ma bucur ca va placut!Singura rugaminte e sa specificati autorul lucrari!In rest totule ok! o saptamana minunata tuturor plna de ucurii si impliniri! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |
|
| |
| modestele mele desene | |
|