Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 09 Dec 2008, 05:13
Rectifică "vizireanu" cu Vizireanu. Probabil deja ai observat...
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 09 Dec 2008, 09:32
Emil Condor a scris:
Rectifică "vizireanu" cu Vizireanu. Probabil deja ai observat...
A observat, dar n-a fost pe recepţie ori s-a blocat percutorul.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 09 Dec 2008, 17:52
Stimata Doamna Nynna. Din amabilitate si respect pentru artă, căt si pentru persoana Dv. nu mă voi osteni sa modific si să re modific pictura Dv. până va primi cele mai bune critici din partea forumistilor.
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 09 Dec 2008, 18:35
multumesc! sper sa placa!mi-as fii dorit sa fie mult maireusit dar..poate pe viitor .... o seara magica!
_____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 09 Dec 2008, 19:36
Nu fi dezamăgită Nynna. Aşa cum este, e tare reuşit. Dacă era altfel, era altceva. Cine ştie ce.
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 10 Dec 2008, 06:19
Draga Nina, de data asta am ramas muta de admiratie! Desenul e foarte frumos! Atentie! Nu reusit, ci frumos! Si tu stii mai bine care e diferenta! Transmite exact starea de spirit specifica sarbatorilor de iarna. Are caldura sufleteasca si asta se simte. Sunt unele detalii, cum ar fi luminitele de la ferestre, care ii dau un farmec aparte si il insufletesc. Felicitari sincere!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 10 Dec 2008, 12:10
abba a scris:
Draga Nina, de data asta am ramas muta de admiratie! Desenul e foarte frumos! Atentie! Nu reusit, ci frumos! Si tu stii mai bine care e diferenta! Transmite exact starea de spirit specifica sarbatorilor de iarna. Are caldura sufleteasca si asta se simte. Sunt unele detalii, cum ar fi luminitele de la ferestre, care ii dau un farmec aparte si il insufletesc. Felicitari sincere!
Mulţumesc Abba, Aceleaşi sentimente am avut si eu dar nu am putut sa le exprim atât de frumos ca tine. Vezi, unii pot sa se exprime extraordinar de frumos in cuvinte si alţi in imagini. Merci din nou.
Felicitări Nynna
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 10 Dec 2008, 12:18
Vamultumesc de vizita si apreciere!aceste desene sunt printre primele care le-am incercat in culoare! In timp poate voi reusi sa le realizez asa cum imi doresc! Va doresc o zi minunata !
_____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 10 Dec 2008, 12:29
Superbe....
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Joi 11 Dec 2008, 07:00
Draga Nina, intr-o zi am sa-ti descriu in cuvinte un desen pe care-l vad cu ochii mintii si care cred ca ar fi o minunatie transpus in culori , pe hartie sau pe carton. Stiu si ce titlu ar primi, dar nu am eu destul talent sa-l fac, asa ca te voi ruga pe tine sa-l faci.
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Mier 31 Dec 2008, 03:25
Nynna dragă,
Acolo unde esti, dorim să fii bine iar Anul 2009 să te găsească în cele mai frumoase momente posibile lângă cei dragi tie. Îti urăm din toată inima Un An Nou fericit si La Multi Ani!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Ian 2009, 17:27
dragii mei nu v-am uitat ,va port in suflet si va doresc ca anul 2009 sa fie mai buna ,plin de BUCURIII impliniri si mula sanatate! Pentru anul nou care a venit, nu vreau sa apelez la clisee clasice de urari, ci doresc din suflet sa va urez ceva ce stiu ca fiecare in parte dintre voi aveti mare nevoie. Doresc sa va urez ca in noul an sa reusiti cu totii sa aflati acel lucru special de care aveti nevoie pentru a va face viata implinita, acel lucru poate marunt la o prima vedere dar care sa va faca sa zburati fara aripi...Va urez sa aveti mai mult timp sa priviti mai atent langa voi si la cei din jur, caci niciodata nu se stie cat de aproape poate fi fericirea de noi, sa va faceti mai mult timp sa va bucurati de lucrurile mai marunte dar care aduc cea mai mare bucurie si fericire si pe care poate le veti regreta sau simti lipsa mai tarziu, ca zambetul copiilor vostri, o ora in plus petrecuta langa si cu cei care ii iubiti si va iubesc...aceia care va fac sa zburati fara aripi... LA MULTI ANI, Poate nu e cea mai poetica urare, dar prefer sa fiu originala, decat sa trimit mesaje tip spam...
La inceput de an, va trimit din inima cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Fie ca acest nou inceput sa ne deschida inimile spre mai bine, spre mai cald, spre mai multa iubire. Fie ca toate visele si dorintele sa se faca auzite si sa se implineasca si mereu, mereu sa ne amintim doar de clipele frumoase petrecute cu cei dragi si cu prietenii si sa uitam rautatea si meschinaria.
Fie ca incepand de azi sa fim mai buni, mai onesti, mai iubiti! Si anul 2009 sa ne aduca sanatate si multa bogatie in suflet si nu numai si multe zamte pe buze!
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Ian 2009, 17:29
[URL=http://g.imageshack.us/img147/7420759kr4
Emil Condor
Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Ian 2009, 19:42
Multumim Nynna pentru vizita ce ai făcut-o azi la Popas si îti multumim pentru urările tale frumoase. Să ai parte numai de bucurii, draga noastră!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Ian 2009, 20:15
wow, nynna, e foarte frumoasa felicitarea ta! multumesc mult, mult de tot, si de urari si-ti trimit un gand bun pentru anul care a inceput! BUCURIE!
Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Ian 2009, 22:50
Nynna, tu ai încercat verodată să expui? Dacă nu, cred c-ar fi cazul să-ţi iei inima-n dinţi! Succes!
_____________________ Free your mind!
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 05 Ian 2009, 17:32
Multumesc ptr vizita si aprecieri! Anahoret,am avut 2 xpozitii personale la cercul militar dinC-ta si mai ulte expozitii e grup! Vreau sa incerc sa realiez cateva lucrari ult ai bune si voi incerca sa expun in vara acestui an! O seara magica tuturor!
abbilbal
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 05 Ian 2009, 19:31
nynna_vizireanu a scris:
Vreau sa incerc sa realiez cateva lucrari mult mai bune.....
Nynna, Dumnezeu să te ajute şi să-ţi dea liniştea de care ai nevoie pentru a intra în acea stare de spirit optimă creaţiei.
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 05 Ian 2009, 20:44
nynna_vizireanu a scris:
O seara magica tuturor!
Îmi cer scuze că pun o întrebare. Poate că alţi ştiu ce-nseamnă, dar eu nu înţeleg. Ce este aceea ,,o seară magică"? Chiar nu-mi pot imagina. Şi vă rog să nu-mi luaţi în nume de rău.
abbilbal
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 05 Ian 2009, 22:29
ACCENT a scris:
nynna_vizireanu a scris:
O seara magica tuturor!
Îmi cer scuze că pun o întrebare. Poate că alţi ştiu ce-nseamnă, dar eu nu înţeleg. Ce este aceea ,,o seară magică"? Chiar nu-mi pot imagina. Şi vă rog să nu-mi luaţi în nume de rău.
Accent, seara magică este seara în care visezi cu ochii deschişi.
Ai întrebat undeva de sunetul muzicii. Iată ce am găsit:
Deci, pentru tine, aceasta este o seară magică.
nynna_vizireanu
Subiect: Re: modestele mele desene Lun 05 Ian 2009, 23:21
ACCENT a scris:
nynna_vizireanu a scris:
O seara magica tuturor!
magia unei seri o gasesti alaturi de cei dragi !
Emil Condor
Subiect: Re: modestele mele desene Mar 06 Ian 2009, 04:11
Seară magică este tot ce-ti doresti si... încă ceva pe deasupra! Asta fără fără să apelăm la dictionare!
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
Subiect: Re: modestele mele desene Sam 10 Ian 2009, 21:42
Coperta la volumul antologic al poetilor de pe NET:
SPIRALELE VIETII 2006 desen realizat de graficiana Nynna VIZIREANU, din Constanta