LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
problema 1 comment-143 1918 google Fantasy taieri muzica_traditionala sibiu reclame internet humanitas istorie romana drumetie brasov politica Popasul padure mediu curiozitati 23 nicuvar efremovivanantonovici Limba CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 I_vote_lcapPOPASUL ABBILBAL - Pagina 4 I_voting_barPOPASUL ABBILBAL - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 I_vote_lcapPOPASUL ABBILBAL - Pagina 4 I_voting_barPOPASUL ABBILBAL - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL ABBILBAL

In jos 
+13
Layla
Anahoret
zuum
nicuvar
zaraza26
abba
cactus
Karima
aurora
dsm
Emil Condor
Administrator
abbilbal
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 01:58

mă uit la tine şi la puiu mic... şi-i zic la puiuţă "bagă limba-n gură că ţ-o taie popa" mwah1
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 05:08

abbilbal a scris:
Noa măi oameni buni, iată că am ieşit şi io din chimniţă la lumină. Omeniţivă de aici din vinul ăsta provenit din podgoria mea "Balcon" şi să trecem la taifas.

Baaang !!! Omeniţi-vă maestre abbilule
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 05:11

Karima a scris:
Laughing Frumos si m-au amuzat povestirile tale dar mai ales multumesc pentru notele explicative flower

Sincer, la tine m-am gândit când le-am scris, că ăşti-lalţi sunt de-ai casei şi se descurcă mai uşor.

Ziua şi luna naşterii, rog pe doamna să o scrie... că s-a născut şi agenda
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 05:18

aurora a scris:
mă uit la tine şi la puiu mic... şi-i zic la puiuţă "bagă limba-n gură că ţ-o taie popa" mwah1

Cu ce lupă te uitaşi de ai văzut că-i cu limba afară?
Semnificaţia: Cu degetele arată că are trei ani şi dacă i-am spus că încă nu, a scos limba să repare greşeala, dar degetele tot la trei au rămas. Şepcuţa (băşcălia, cum îi spune ea) făcu ce făcu şi o puse pe căpşor cum se vede. Cu întăritura din interior pe jumătate afară.

Cănd vede această poză spune: " Aicea-i moşu, Doru şi fetiţa să bea bele". Doru este unchiul ei din Bucureşti. În unele cuvite spune pe "r" în altele nu, după cum îi cade bine.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 06:23

E sâmbătă seara şi zi de bal este la Cafeneaua com. Grupuri, grupuri se strâng cafegii şi-ncep interminabile discuţii.. Despre una, despre alta, despre toate şi nimic . Sunt discuţii serioase, purtate de oameni serioşi, dar bine tâlcuite.
Încet, încet la bal vin litere o droaie. Sunt însoţitoarele fidele cafegiilor de pretutindeni. Se rânduiesc frumos în marele salon ş-aşteaptă începerea dansului. Până atunci, cafegii se joacă cu ele. Le sucesc, le răsucesc, le aruncă şi le prind. Le jonglează cu o mână pe o coală de hârtie, ori le suflă printr-un pai şi le-mprăştie-n salon în loc de balonaşe din săpun. Literele astfel slobozite, se colorează-n fel şi chip, se grupează sau se răsfiră, plutesc uşor ca fulgii de nea ori cad ca bolovanii din piscuri cărunte.
Dintr-un gramofon răzbate răguşit un ritm de un, doi, trei; un, doi, trei şi literele se împerechează în a valsului plutire ca barca pe valuri, uşor legănate, apoi ritmul se schimbă în un, doi, un; un doi, un şi tangoul alene se urneşte, pentru ca cinci paşi simpli ce cha-cha-cha să dea semnalul dansului latino.
Cafegiii stau sobri pe scaunele lor şi nu-ndrăznesc a se mişca căci scaunele scârţâie jalnic sub povara ce o ţin. Cafeaua este gata şi tinere fete se-agită prin salon onorând comenzile lansate.
E sâmbătă seara şi balul este-n toi. Salonul devine din ce în ce mai neîncăpător şi cafegii se-agită pe coridoare, apoi se hotărăsc şi se tolănesc la intrarea în cafe-bar. Hoinar mă strecor cu greu până la bar să comand şi eu tradiţionala cafea în ureche de măgar, apoi mă proptesc pe un scaun şchiop, aruncat afară. Stau şi privesc în dreapta şi-n stânga, mai trag cu urechea la vecinii de peste drum, mă bag în vorbă când nimeni nu mă-ntreabă şi tac atunci când sunt întrebat.
Treptat înaintăm în noapte şi se aud tot mai strident ale cosaşilor şoapte. Sunt cârâituri de ceteri învechite amestecate cu glasul ce răzbate din bătrânul gramofon. E fain să stai în cafenea la balul de sâmbătă seara. E fain şi vremea trece iute. O geană de lumină se strecoară prin pâcla matinală şi dă semnal zilei să se-arate.
Aşa se-ncheie balul de sâmbătă seara, în ritmul marşului ce triumfal se cheamă.

comenteaza . modifica . sterge . semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 06:34

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 07:05

E sâmbătă seara şi-i seară de bal la Cafeneaua com., din Popasul ABBILBAL
Grupuri, grupuri se strâng cafegii şi-ncep interminabile discuţii... Despre una, despre alta, despre toate şi nimic . Sunt discuţii serioase, purtate de oameni serioşi, dar bine tâlcuite, să nu fie pricepute, de oameni serioşi..
Încet, încet la bal vin litere o droaie. Sunt însoţitoarele fidele cafegiilor de pretutindeni. Se rânduiesc frumos în marele salon ş-aşteaptă începerea dansului. Până atunci, cafegii se joacă cu ele. Le sucesc, le răsucesc, le aruncă şi le prind le dezmiardă, le jonglează cu o mână pe o coală de hârtie, ori le suflă printr-un pai şi le-mprăştie-n salon ca balonaşe din săpun. Literele astfel slobozite, se colorează-n fel şi chip. Se grupează, se răsfiră, plutesc uşor, ca fulgii de nea, ori cad ca bolovanii din piscuri cărunte.
Dintr-un gramofon răzbate răguşit un ritm de un, doi, trei; un, doi, trei https://www.youtube.com/watch?v=VTqlLKBKFhg şi literele se împerechează în a valsului plutire. Ca barca pe valuri, uşor legănate, când de-odată, ritmul se schimbă în un, doi, un; un doi, un şi tangoul alene se urneşte, pentru ca cinci paşi simpli ce cha-cha-cha să dea semnalul dansului latino.
Cafegiii stau sobri pe scaunele lor şi nu-ndrăznesc a se mişca căci scaunele scârţâie jalnic sub povara ce o ţin. Cafeaua este gata şi tinere fete se-agită prin salon onorând comenzile lansate.
E sâmbătă seara şi balul este-n toi. Salonul devine din ce în ce mai neîncăpător şi cafegii se-agită pe coridoare, apoi se hotărăsc şi se tolănesc la intrarea în cafe-bar. Hoinar mă strecor cu greu până la bar să comand şi eu tradiţionala cafea în ureche de măgar, apoi mă proptesc pe un scaun şchiop, aruncat afară. Stau şi privesc în dreapta şi-n stânga, mai trag cu urechea la vecinii de peste drum, mă bag în vorbă când nimeni nu mă-ntreabă şi tac atunci când sunt întrebat.
Treptat înaintăm în noapte şi se aud tot mai strident ale cosaşilor şoapte. Sunt cârâituri de ceteri învechite amestecate cu glasul ce răzbate din bătrânul gramofon. E fain să stai în cafenea la balul de sâmbătă seara. E fain şi vremea trece iute. O geană de lumină se strecoară prin pâcla matinală şi dă semnal zilei să se-arate.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 07:09

Serbus; băi, Nea Abbilbale, de ce nu aduni tu tot ce scrii intr-un fel de volumash fain; cujetam noi cum s-ar putea publica mai lesnă şi ni-l trimitzi si nouă cu autograf - kă-i o plăcere să cetească omu' ce scrii tu...Serbus, tu dragă...

BTW - DACĂ poza-i făcuta la cafeneau unde scrii tu ca-i bal, atunci trebe să fie o zonă frumoasă; cu un Opel Kadett sclerozat se poate ajunge până acolo ????

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 07:16

Imi bag picioarele in ea treabă. De două ceasuri nu reuşesc să redactez textul cum vreau eu.

De fiecare dată când îl temin îmi spune că nu mai poate fi editat.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 07:19

cactus a scris:
Serbus; băi, Nea Abbilbale, de ce nu aduni tu tot ce scrii intr-un fel de volumash fain; cujetam noi cum s-ar putea publica mai lesnă şi ni-l trimitzi si nouă cu autograf - kă-i o plăcere să cetească omu' ce scrii tu...Serbus, tu dragă...

BTW - DACĂ poza-i făcuta la cafeneau unde scrii tu ca-i bal, atunci trebe să fie o zonă frumoasă; cu un Opel Kadett sclerozat se poate ajunge până acolo ????

Este adunat, da nu-i tipărit că nu ştiu dacă se rentează efortul. Aşa că m-am hotărât s-l dau pe net şi fiştecare face ce vrea. Nu mă deranjează plagiatul, pentru că aica care fură nu pot să şi trăiască ceea ce scriu.

Zona îi faină, între Bucureşti şi jud. Călăraşi, da io habar n-am cum să ajung la ea.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 07:23

M-am plictisit şi nu mai scriu. Salutare lume bună.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 07:34

abbilbal a scris:

Nea ADMINEEEEEEEEEEEEE - colegul ăsta NU mai vrea să scrie POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 Ranting ; fă-i tu acolo un loc unde să scrie si sa bage ce scrie - ashea pe capitolashe - si noi le scoatem, tragem la imprimantă si cand e gata volumul i-l trimitem... şi ne tzinem şi noi un exemplar că dacă ajunge faimos măcar să ştim şi noi...POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 Thcosulet

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 07:46

De acord cu tine, cactus: Abby ar putea (peste ani si ani) să fie un alt "Nică a Petrei, cel istet ca un proverb" dar... "o crengută" din ram ardelenesc. Very Happy
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 14:17

Emil Condor a scris:
De acord cu tine, cactus: Abby ar putea (peste ani si ani) să fie un alt "Nică a Petrei, cel istet ca un proverb" dar... "o crengută" din ram ardelenesc. Very Happy

Noa lasă tu treaba asta şi dă-mi mai bine o forfecă şi liber la postare mai îndelungată pentru a corecta zminteala şi după ce gat îţi dau foarfeca înapoi.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 14:22

cactus a scris:
abbilbal a scris:

Nea ADMINEEEEEEEEEEEEE - colegul ăsta NU mai vrea să scrie POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 Ranting ; fă-i tu acolo un loc unde să scrie si sa bage ce scrie - ashea pe capitolashe - si noi le scoatem, tragem la imprimantă si cand e gata volumul i-l trimitem... şi ne tzinem şi noi un exemplar că dacă ajunge faimos măcar să ştim şi noi...POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 Thcosulet

Da bine mă ţăpuşe, de ce vrei să faci atâta zdroabă? Spune cum facem să-ţi trimit un CD cu autograf? Că doar ţ-am spus că treaba-i oablă.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: BALUL DE SAMBATA SEARA   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 14:43

Cu paşi mărunţi la balul de sâmbătă seara

E sâmbătă seara şi-i seară de bal la Cafeneaua com., din Popasul ABBILBAL https://www.youtube.com/watch?v=JqpzeQuq-e8
Grupuri, grupuri se strâng cafegii https://www.youtube.com/watch?v=k1C5-vznVks şi-ncep interminabile discuţii... Despre una, despre alta, despre toate şi nimic . Sunt discuţii serioase, purtate de oameni serioşi, dar bine tâlcuite, să nu fie pricepute, de oameni serioşi..
Încet, încet la bal vin litere o droaie. Sunt însoţitoarele, fidele cafegiilor de pretutindeni. Se rânduiesc frumos în marele salon şi-aşteaptă începerea dansului. Până atunci, cafegii se joacă cu ele. Le sucesc, le răsucesc, le aruncă şi le prind; le dezmiardă, le jonglează, cu o mână pe o coală de hârtie, ori le suflă printr-un pai şi le-mprăştie-n salon... ca simple balonaşe din săpun. Literele astfel slobozite, se colorează-n fel şi chip. Se grupează, se răsfiră, plutesc uşor, ca fulgii de nea, ori cad ca bolovanii din piscuri cărunte.
Dintr-un gramofon răzbate răguşit un ritm de un, doi, trei; un, doi, trei https://www.youtube.com/watch?v=VTqlLKBKFhg şi literele se împerechează în a valsului plutire https://www.youtube.com/watch?v=7fyjOSxT3Ms . Ca barca pe valuri, uşor legănate, când de-odată, ritmul se schimbă în un, doi, un; un doi, un şi tangoul alene se urneşte https://www.youtube.com/watch?v=PL9eOpSI_eQ , pentru ca cinci paşi simpli ce cha-cha-cha să dea semnalul dansului latino. https://www.youtube.com/watch?v=dCc1lhi3LyE

https://www.youtube.com/watch?v=2Ngz4hPC328

Cafegiii stau sobri pe scaunele lor şi nu-ndrăznesc a se mişca căci scaunele scârţâie jalnic http://uk.youtube.com/watch?v=Hj1KJPQExTw sub povara ce o ţin. Cafeaua este gata https://www.youtube.com/watch?v=CCIvpuBRKV0 Tinere fete se-agită prin salon onorând comenzile lansate https://www.youtube.com/watch?v=I82N6hRz3kw.
E sâmbătă seara şi balul este-n toi. Salonul devine din ce în ce mai neîncăpător. Cafegii se-agită pe coridoare, apoi se hotărăsc şi se tolănesc la intrarea în cafe-bar pe mozaicul rece şi jegos fără pereche.
Hoinar, mă strecor cu greu până la bar să comand şi eu tradiţionala cafea-n ureche de măgar, apoi mă proptesc, cu ea, pe un scaun şchiop, aruncat afară. Stau şi privesc în dreapta şi-n stânga. Mai trag cu urechea bleagă la vecini de peste drum, mă bag în vorbă când nimeni nu mă-ntreabă şi tac atunci când sunt întrebat.
https://www.youtube.com/watch?v=9zlE5ipwna8

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Sam 04 Oct 2008, 15:03, editata de 10 ori
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 14:51

mwah1 ia vezi, la puiuţa îi plac mâţele astea?

Comunicarea....între pisici

O pisica comunicativa in chiuveta

io-s încurcată, că nu ştiu dacă şi noi putem posta kestii de-astea pe aici, sau mai bine să lăsăm aici numai poveştile tale? Tu să ne spui cum vrei, ca să fie bine şi să nu greşim.

mwah1
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 14:59

aurora a scris:

io-s încurcată, că nu ştiu dacă şi noi putem posta kestii de-astea pe aici, sau mai bine să lăsăm aici numai poveştile tale? Tu să ne spui cum vrei, ca să fie bine şi să nu greşim.

mwah1

Noa tu hă, dragă vecină, aici îi aia, cum îi zâce, a lu ăla... bilbal cu bâlbe şi-i slobod orice.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 17:01

grozav, grozav... cu dansurile m-ai nimerit la fix... imi place grozav de mult, macar sa privesc

poate gasesti la "valurile dunarii" si dans
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 Smiley-IPB-448
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 23:24

aurora a scris:
grozav, grozav... cu dansurile m-ai nimerit la fix... imi place grozav de mult, macar sa privesc

poate gasesti la "valurile dunarii" si dans
POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 Smiley-IPB-448

Am găsit şi la valuri dar trebuie să refac subiectul şi am nevoie de foarfeca pe care am cerut-o de la Emil sau poate mi-o dă adminul că altfel îl şterg cu totul. Da mai nou văd că nici de şters nu-l mai pot şterge chiar dacă este subiectul meu.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 23:34

Esti multumit acum?
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 23:35

abbilbal a scris:
aurora a scris:

mwah1

Noa tu hă, dragă vecină, aici îi aia, cum îi zâce, a lu ăla... bilbal cu bâlbe şi-i slobod orice.

Nu ştiu dacă s-a înţeles acest mesaj. Aici este liber oricine să scrie orice, că pentru asta este popas. Şi ca în viaţa de toate zilele. La popas mă puteţi şi înjura. Doar eu, în calitate de gazdă, nu se cuvine să vă înjur. Numai că nu ştiu de ce se tărăgănează a mi se da foarfeca şi editorul pentru a putea ajusta subiectul "Balul de sâmbătă seara" aşa cum vreau eu, nu aşa cum a ieşit, pentru că acuma este doar cârpit.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptyVin 03 Oct 2008, 23:38

Emil Condor a scris:
Esti multumit acum?

Bag sama că da, dar numai pentru noaptea asta.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptySam 04 Oct 2008, 02:49

Măi români şi oameni buni, ce faceţi popas în popas, ştie careva să-mi spună pe unde pot să dau de melodia: "La balul de sâmbătă seara" ? Sau dacă nu, cel puţin unul (una) din interpreţi că la Gică Petrescu nu am găsit-o.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 EmptySam 04 Oct 2008, 11:45

abbilbal a scris:
Măi români şi oameni buni, ce faceţi popas în popas, ştie careva să-mi spună pe unde pot să dau de melodia: "La balul de sâmbătă seara" ? Sau dacă nu, cel puţin unul (una) din interpreţi că la Gică Petrescu nu am găsit-o.

am gsasit ceva pe trilulilu, nu stiu daca e ce cauti, dar acuma nu stiu ce are site-ul ca nu merge la mine

la adresa asta http://cauta.trilulilu.ro/video/sambata%20seara
gasesti Ileana SARAROIU (FFF FAIN) si Jean Moscopol "Vrei sa ne-ntalnim sambata seara"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 4 Empty

Sus In jos

POPASUL ABBILBAL
Sus 
Pagina 4 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» HaZ şi RaS la abbilbal
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)