__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| o noua religie | |
|
+5Diaporevomenos Emil Condor Ion Admin enohabel 9 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: o noua religie Vin 01 Ian 2016, 19:23 | |
| 11 Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi, şi vor înşela pe mulţi.
12 Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.
13 Dar cine va răbda pînă la sfîrşit, va fi mîntuit.
14 Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfîrşitul. | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: o noua religie Vin 01 Ian 2016, 23:54 | |
| Având în vedere punctele 11-13, vor fi extrem de puţini mântuiţi. Mai ales că acum – cel puţin pe la noi, prin Românica – nici popii nu mai ştii pe cine slujesc. Sincer să fiu, nu cred c-am să mă număr printre cei mântuiţi. Prea m-au scârbit fărădelegile ca să-mi mai iubesc necondiţionat aproapele. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: o noua religie Sam 02 Ian 2016, 02:43 | |
| - Anahoret a scris:
- Având în vedere punctele 11-13, vor fi extrem de puţini mântuiţi. Mai ales că acum – cel puţin pe la noi, prin Românica – nici popii nu mai ştii pe cine slujesc.
Sincer să fiu, nu cred c-am să mă număr printre cei mântuiţi. Prea m-au scârbit fărădelegile ca să-mi mai iubesc necondiţionat aproapele. Nu preda armele! Exact acest lucru vrea Satan. Sa ne dezamăgim. Nu, noi vom merge înainte. | |
| | | enohabel
Numarul mesajelor : 412 Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: o noua religie Sam 02 Ian 2016, 07:40 | |
| Am visat si eu frumos de sarbatori nu am eu talentul lui Beny Hinn sau alti lideri sarmatici, sau charismatici daca vreti... pentru o noua miscare, am zis ca o sa cobor cu picioarele pe pamant si sa-mi tin capu pe umeri, ce se poate face si deja am inceput;un grup mobil de evanghelizare, cu un predicator bun-2-instrumentisti, grup vocal si putem aborda chiar si pietele
ps stiti ca mai demult frati tineri se organizau si cantau in piete si predicau evanghelia? crestinii actuali nu se misca de pe drojdie si se tot evanghelizeaza unii pe altii la caldurica, da se apropie strigatul de la miezul noptii si atunci unii vor constata ca nu le ajunge uleiul si puntea e prea scurta sa treaca propastia _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: o noua religie Sam 02 Ian 2016, 20:09 | |
| - Anahoret a scris:
- Sincer să fiu, nu cred c-am să mă număr printre cei mântuiţi. Prea m-au scârbit fărădelegile ca să-mi mai iubesc necondiţionat aproapele.
Doar prin prisma faptului că urăști fărădelegea, te afli cel puțin un pas mai aproape de Dunmnezeu. Restul, problema mântuirii e în mâinile Lui - El mântuiește, nicicum după calculele noastre. Sunt mulți care Ii ascultă Cuvântul, îl propăvăduiesc semenilor, fac ajutoare de tot felul pentru săraci și tot vor fi în afara listelor celor mântuiți. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Dum 03 Ian 2016, 01:11 | |
| - Anahoret a scris:
- Având în vedere punctele 11-13, vor fi extrem de puţini mântuiţi. Mai ales că acum – cel puţin pe la noi, prin Românica – nici popii nu mai ştii pe cine slujesc.
Sincer să fiu, nu cred c-am să mă număr printre cei mântuiţi. Prea m-au scârbit fărădelegile ca să-mi mai iubesc necondiţionat aproapele. Pai omule tu esti compatibil pentru mantuire, faptul ca te recunosti... Numa ca tu ai trecut direct la ultima treapta= dragoste de frati si iubire de oameni treapta a 7-a Aceasta implica ce a zis ap Petru;, sunt 6 trepte de trecut ca sa ajungi la a 7-a, adica dragoste de frati si iubire de oameni= te intereseaza ce zic? sa nu imi racesc tasatura de pomana... _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: o noua religie Dum 03 Ian 2016, 13:09 | |
| Enohabel, îţi spun cu sinceritate că am încercat să citesc Biblia, dar n-am dus-o niciodată până la capăt. Ştiu, sunt multe alte cărţi pe care le-am citit din scoarţă în scoarţă, iar dintre ele pe câteva le-am recitit de mai multe ori. Deci nu ştiu ce a spus Sf. Ap. Petru. De regulă, fac ceea ce m-au învăţat părinţii în copilărie şi ceea ce simt că este bine. Însă unuia care mi-a făcut rău... să zicem că nu-l urmăresc toată viaţa ca să mă răzbun, precum sicilienii. Dar nici nu-i întorc şi celălalt obraz! _____________________ Free your mind!
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Dum 03 Ian 2016, 18:31 | |
| - Anahoret a scris:
- Enohabel, îţi spun cu sinceritate că am încercat să citesc Biblia, dar n-am dus-o niciodată până la capăt. Ştiu, sunt multe alte cărţi pe care le-am citit din scoarţă în scoarţă, iar dintre ele pe câteva le-am recitit de mai multe ori. Deci nu ştiu ce a spus Sf. Ap. Petru. De regulă, fac ceea ce m-au învăţat părinţii în copilărie şi ceea ce simt că este bine. Însă unuia care mi-a făcut rău... să zicem că nu-l urmăresc toată viaţa ca să mă răzbun, precum sicilienii. Dar nici nu-i întorc şi celălalt obraz!
Daca citesti numa biblia mare lucru nu intelegi si te plictisesti= eu am inceput sa merg la adunari de neoprotestanti= aveti voi acolo prin zona= de ce nu cercetezi cateva ? vezi unde te potrivesti ... si acolo se explica biblia sunt sigur ca undeva o sa-ti placa, chiar daca medicamentele nu au gust bun le luam ca ne ajuta e importat sa ne calificam pentru imparatia Lui Dumnezeu cu orice pret _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Sam 09 Ian 2016, 10:42 | |
| No cum ramanem ? punem o temelie noua sau nu ??? acuma votam..., toti care sunt descurajati=frustati in religia lor ii rog sa vina aici sa se inroleze, voi stiti ca armata Americana este formata din voluntari? Aici avem un avantaj enorm, sef ramane fratele Emil, dar trebuie sa facem propaganda(ca martorii) da ne trebuie statut si doctrina eu zic ...dar ne mai gandim; noua miscare sa se numeasca; Cortul Intalnirii" doctrina de baza; credinta in Domnul Isus ca mantuitor universal botez in apa prin sufundare botez cu Duhul Sfant( la staruinte) cina Domnului( paine si vin, pentru comemorarea mortii si invierii Domnului) participare frecventa la o biserica care detine acest statut zeciuiala obligatory= fiecare crestin sa dea a 10-a parte din tot venitul sau; salar, gradina etc fiecare crestin daca cultiva un strat cu ceapa,un strat sa fie pentru vaduve si orfani daca ai pomi in gradina sa nu iei toate roadele, lasa si pentru pasari( acum nu prea e cazul ca graurii isi iau ei singuri Portia !!! acceptam numa membri sinceri, care se recunosc pe ei, orice pacatos numa sa-si assume vina _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Sam 09 Ian 2016, 10:50 | |
| O precizare importannta= zeciuiala sa fie pe cont propriu, numa la orfani vaduve...la biserica= adunare se face colecta, si trebuie sa participam cu bani sa acoperimcheltuieli de intretinere _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Sam 09 Ian 2016, 10:52 | |
| Cine vine cu mine ??? _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: o noua religie Sam 09 Ian 2016, 17:50 | |
| - enohabel a scris:
- O precizare importannta= zeciuiala sa fie pe cont propriu, numa la orfani vaduve...la biserica= adunare se face colecta, si trebuie sa participam cu bani sa acoperimcheltuieli de intretinere
Și acest „Cort al Întâlnirii” unde o să fie locat? Preotul la Vancouver, Comitetul la LA, Toronto, București și Atena? Membrii împrăștiați în cele „ șapte zări”? Păi, după cele afirmate de tine, am impresia că acel Cort al Întâlnirii va rămâne tot în cadrul bisericii Penticostale!!! Asta vrei tu? O schimbare de nume și locație dar aceeași doctrină? Ce rost ar mai avea „schimbarea”?! Noi vrem să devenim mai buni, nu să înotăm în aceeași mlaștină cu nume schimbat!!! Noi vrem să devenim mai... spirituali, nu să ne legăm cu/de aceleași obiceiuri vechi de peste 2000 de ani!!! Noi vrem o credință ce se manifestă natural în inimile noastre, nu o nouă religie impusă de reguli ce sunt depășite cu mii de ani!!! Vrem să folosim inima în relația cu Cel Atotputernic. Vrem să-L lăsăm pe Hristos să se manifeste liber în noi, manifestările noastre nu pot fi decât eronate. Aceste schimbări de suprafață ar fi ca atunci când am da calul pe măgar!!! În opinia mea, schimbările trebuie să aibă loc în noi, nu în cadrul unui cult închis între cărămizi cu numele de Biserică. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Dum 10 Ian 2016, 06:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- enohabel a scris:
- O precizare importannta= zeciuiala sa fie pe cont propriu, numa la orfani vaduve...la biserica= adunare se face colecta, si trebuie sa participam cu bani sa acoperimcheltuieli de intretinere
Și acest „Cort al Întâlnirii” unde o să fie locat? Preotul la Vancouver, Comitetul la LA, Toronto, București și Atena? Membrii împrăștiați în cele „șapte zări”?
Păi, după cele afirmate de tine, am impresia că acel Cort al Întâlnirii va rămâne tot în cadrul bisericii Penticostale!!! Asta vrei tu? O schimbare de nume și locație dar aceeași doctrină? Ce rost ar mai avea „schimbarea”?! Noi vrem să devenim mai buni, nu să înotăm în aceeași mlaștină cu nume schimbat!!! Noi vrem să devenim mai... spirituali, nu să ne legăm cu/de aceleași obiceiuri vechi de peste 2000 de ani!!! Noi vrem o credință ce se manifestă natural în inimile noastre, nu o nouă religie impusă de reguli ce sunt depășite cu mii de ani!!! Vrem să folosim inima în relația cu Cel Atotputernic. Vrem să-L lăsăm pe Hristos să se manifeste liber în noi, manifestările noastre nu pot fi decât eronate. Aceste schimbări de suprafață ar fi ca atunci când am da calul pe măgar!!!
În opinia mea, schimbările trebuie să aibă loc în noi, nu în cadrul unui cult închis între cărămizi cu numele de Biserică. Pai aici ar fi idea de baza, ca voi acolo Emile spune sincer; cand a fost botezat cu Duhul Sfant un membru de pe forum ; Lumina Lumii ???, cati s-au pocait la mesajele de pe forum? intelegi ce zic; trebuie revolutie trebuie reforma...acolo unde suntem Ma fratilor sunt cuprins de o manie aprinsa sa va dau o bataie buna in numele Domnului ma, nu este nici un crestin authentic pe aici ????, toti sunteti pierduti si ratacit???i= treziti-va bre, e nevoie te reforma= trezire si pregatirea candelelor _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: o noua religie Dum 10 Ian 2016, 16:26 | |
| Forumurile mântuiesc precum bisericile de pe pământ. Rolul lor e să semene sămânța pe care doar Dumnezeu o face să crească. Zici:„Toți sunteți...” Ai devenit Judecător?
Reforme s-au făcut mereu pe pământ - câte din ele au rămas veșnic? Adevăratele reforme, așa cum am amintit în trecut sunt cele făcute în sufletul propriu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: o noua religie Dum 10 Ian 2016, 16:51 | |
| - enohabel a scris:
- Emile spune sincer; cand a fost botezat cu Duhul Sfant un membru de pe forum?
Cunosc o persoană, dar numele îmi permit să-l păstrez în liniște... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: o noua religie Dum 10 Ian 2016, 18:19 | |
| | |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Mier 13 Ian 2016, 03:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- Forumurile mântuiesc precum bisericile de pe pământ.
Rolul lor e să semene sămânța pe care doar Dumnezeu o face să crească. Zici:„Toți sunteți...” Ai devenit Judecător?
Reforme s-au făcut mereu pe pământ - câte din ele au rămas veșnic? Adevăratele reforme, așa cum am amintit în trecut sunt cele făcute în sufletul propriu. Emile imi cer iertare= eram furios, si am crezut ca se poate schimba ceva apasand pe un buton, nici o reforma cum zici nu tine vesnic, nu renunt eu la idea de un nou cult o noua miscare= trebuie sa gasesc adepti, ca o albina cat de harnica ar fi nu poate face singura miere(asta la idea ta ca reforma personala) reforma e colectiva si trezirea e colectiva asa cum e si Biserica= colectiva=compusa din multe madulare... poate sa fie un sfant pe muntele;x altu pe muntele y, dar asta nu e Biserica=ca nu are cum, acesti sfinti pot fi mantuiti personal prin viata lor=dar foarte greu; ca Lot,Dumnezeu vrea altceva;=vrea o mireasa pentru Fiul Sau, si mireasa cuprinde=milioane, milioane cum zice cantarea... da nu am ce face; voi nu ma intelegeti pe mine si eu nu-l inteleg pe Ion, el vb la un nivel foarte inalt= lucruri bune logice _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: o noua religie Joi 14 Ian 2016, 04:00 | |
| - enohabel a scris:
- ...eram furios, si am crezut ca se poate schimba ceva apasand pe un buton, nici o reforma cum zici nu tine vesnic, nu renunt eu la idea de un nou cult o noua miscare= trebuie sa gasesc adepti...
Nu sunt necesare butoane pentru a schimba ceva - avem Adevărul pentru aceea. Dar care dintre oameni poate afirma că are adevărul? Și încă un lucru, așa cum spune englezul: If it ain't broke, don't fix it!Sau într-o engleză mai la îndemâna tuturor: If it's not broken don't fix it!Tu te-ai depărtat de biserica penticostală dar în cea mai mare parte ești penticostal (în credință, obiceiuri...) De ce mai trebuie o nouă religie când ai una, deja? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Joi 14 Ian 2016, 04:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- enohabel a scris:
- ...eram furios, si am crezut ca se poate schimba ceva apasand pe un buton, nici o reforma cum zici nu tine vesnic, nu renunt eu la idea de un nou cult o noua miscare= trebuie sa gasesc adepti...
Nu sunt necesare butoane pentru a schimba ceva - avem Adevărul pentru aceea. Dar care dintre oameni poate afirma că are adevărul? Și încă un lucru, așa cum spune englezul: If it ain't broke, don't fix it! Sau într-o engleză mai la îndemâna tuturor: If it's not broken don't fix it! Tu te-ai depărtat de biserica penticostală dar în cea mai mare parte ești penticostal (în credință, obiceiuri...) De ce mai trebuie o nouă religie când ai una, deja? Am nevoie Emile, ca imi este sete, penticostalismul nu mai este ce a fost, ei sunt acum niste baptisti, care se numesc penticostali, e nevoie de reinvierea miscarii penticostale , cea originala= eu vb pentru ca am fost acolo, stiu cum a fost, acum nu a mai ramas nimic din miscarea penticostala adevarata=zidurile sunt daramate=portile arse de foc, e nevoie de trezire....si fenomenul este in desfasurare= baptisti din zona noastra merg la staruinte sa primeasca Duhul Sfant, e o mare miscare in zona noastra la tigani, se pocaiesc si se predau Domnului, tigani din Iernut, din imprejurimi si o mare miscare acum la Gogan, un sat uitat de lume unde nici semnal la telefon nu ai, o multime de tigani se intorc la Domnul si o sa deschidem casa de adunare... pai frate eu am ramas socat o familie cu 5 copii treiesc intr-o singura camera din vaioaga,,si s-au pocait, aduc purdanii la adunare si sunt asa de fericiti si veseli ...slava Domnului, Eu aici lucrez la o femeie bogata=milionara in dolari, sta cu fata, ginerele si au un caine, dar sunt tristi si nefericiti frate, cel mai bine ma inteleg cu ;Luky (cainele) cand ma vede dimineata vine la mine sa-i dau o mangaiere, vine si se uita, daca nu-I dau importanta pleaca...dar tot se uita in urma sa vada daca nu il chem=destept caine concluzia finala; dragostea si rezonanta sufleteasca conteaza, chiar si un caine simte asta, iar eu cand am mai trecut pe la adunarea penticostala din Iernut am simtit o atmosfera rece=de cavou=mormant, de tristetze, ieseam de acolo mult mai rau decat am intrat De aceea sunt decis=sunt inversunat=sunt furios !!! si ma rog si astept, cum zice cantarea: Mai ada Doamne acele vremuri din trecut" sa vedem cine canta asta;? Ilie puha, gasiti pe youtube _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: o noua religie Joi 14 Ian 2016, 04:57 | |
| Da, știu cum sunt penticostalii, cum sunt baptiștii, creștinii după evanghelie, adventiștii, martorii, mormonii, catolicii, ortodocșii, îi cam știu pe toți și nu prezintă nimic atractiv pentru mine. Eu m-am depărtat de religiile lumii prin anii 1990. Știu că din 1997 nu am mai intrat în nicio clădire religioasă, decât ca turist la Catedrala Notre Dame. Important este să faci parte din Marea Biserică, cea vie și eternă. Restul sunt false! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Joi 14 Ian 2016, 05:25 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, știu cum sunt penticostalii, cum sunt baptiștii, creștinii după evanghelie, adventiștii, martorii, mormonii, catolicii, ortodocșii, îi cam știu pe toți și nu prezintă nimic atractiv pentru mine.
Eu m-am depărtat de religiile lumii prin anii 1990. Știu că din 1997 nu am mai intrat în nicio clădire religioasă, decât ca turist la Catedrala Notre Dame. Important este să faci parte din Marea Biserică, cea vie și eternă. Restul sunt false! Well, m-ai facut curios; care e aceea mare biserica ???, vie, eterna'=wow!!!, poti sa delaliezi pe romaneste; ca automat ma insriu, ma inrolez in aceasta mare biserica vie si eternal " Ma Emile tu glumesti; asa-i ???,pai eu ma straduiesc sa pornesc o noua miscare trezire, si tu deja ai gasit secretu= patentul la religia perfecta=ok= spune=ne si noua care e Solutia mantuirii vesnice !!! _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: o noua religie Joi 14 Ian 2016, 05:31 | |
| Păi, parcă am zis că toate, aici jos pe pământ sunt false, doar UNA e reală: trupul lui Hristos - la această Biserică mă refeream. Încă nu te-ai înscris în Ea? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: o noua religie Joi 14 Ian 2016, 06:35 | |
| - Emil Condor a scris:
- Păi, parcă am zis că toate, aici jos pe pământ sunt false,
doar UNA e reală: trupul lui Hristos - la această Biserică mă refeream. Încă nu te-ai înscris în Ea? Ma frate Emile= eu m-am inscris demult, de cand m-am botezat, ca destinul meu vesnic a fost stabilit de Tatal, uite ma bucur frate ca tu vezi ceva prin credinta,...slava Domnului tu vezi ceva, dar tre sa verific in ce directie _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: o noua religie Joi 14 Ian 2016, 16:59 | |
| Botezul nu este o garanție a faptului că facem parte din Biserica Cerească. - Citat :
- Emile, ma bucur ca tu vezi ceva prin credinta,...slava Domnului tu vezi ceva, dar trebuie sa verific in ce directie...
Ai un șablon după care nu poți greși când verifici „direcția” altcuiva? Dar întâi vine întrebarea: direcția mea e bună ca s-o pot verifica pe cea a altor semeni? PS. Credința în Hristos are O SINGURĂ DIRECȚIE. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: o noua religie Joi 14 Ian 2016, 18:57 | |
| Am aflata ca au existat popi, care sau pocăit si au trecut la protestanți. Creștini ortodoxi care au trecut la Martori lui Iehova si alte combinații.
Daca cineva vrea sa facă voia Lui Dumnezeu, sincer cu toata inima, Dumnezeu nu-l va lasă prada rătăcirilor si il va îndrumă pe drumul cel bun. Faptul ca astăzi avem atâtea confesiuni, dovedește ca oameni nu sunt atât de sinceri si nu vor sa-L lase pe Dumnezeu sa-i conducă la adevărul Sau, ci implica in voia Lui Dumnezeu si voia lor.
Necunoscute sunt căile Domnului si nemărginita este înțelepciune Lui, dar oamenii se lasă conduși de oameni mai degraba decata de Dumnezeu. Dumnezeu are la dispoziție metode infinite de a descoperi oamenilor adevărul Sau Sfânt. E suficient ca sa vrea si sa lase condus de mana de Dumnezeu, așa cum un tata tine de mana copilul sau si il conduce cu siguranța. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: o noua religie | |
| |
| | | | o noua religie | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |