Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 28 Oct 2014, 02:47
ostrovna a scris:
Lasa Emile ca cer altii si pentru noi ne doresc doar bine, cu Dumnezeu in pace !
Nu am de ales decât să spun: Gresit! Din nou? Mergi din greseală în greseală. Tu, vreau să spun FIECARE dintre noi trebuie să se îndrepte spre Dumnezeu cu propriile cereri, dorinte, multumiri...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 28 Oct 2014, 02:52
ostrovna a scris:
cica cei de dreapta nu impart pungi,PUNGASII,vai si amar
Păi PSD dă ulei si zahăr, cineva trebuie să vină cu pâine, cum altfel?
Usor de remarcat: plângi (vezi iconita afisată în mesajul tău!) pentru cei ce-si vând votul celor îmbrăcati în albastru, dar când cei îmbrăcati în rosu o fac, doar aplauzi!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 28 Oct 2014, 02:59
ostrovna a scris:
cica cei de dreapta nu impart pungi,PUNGASII,vai si amar
Asta nu-i scuza pe psd-isti. Dimpotriva, ii acuza si mai mult, ca fiind protagonistii acestui mod de a castiga voturi. Vai si amar, Geta! Toti sunt la fel, nu? Ce ne facem cu asemnea politicieni-pungasi si partide?
Duca-se pe apa sambetei! Sa nu-i mai vedem pe niciunii...
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 28 Oct 2014, 12:06
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 28 Oct 2014, 12:06
"am informatii despre dosarul microsoft din 2009-2010..." fix de pe cand si-a pierdut woodrea dragostea fata de cocos ,gandindu-se la un posibil divort.mai sa fie.
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 28 Oct 2014, 12:55
ostrovna a scris:
Gura PACATOASEI adevar graieste.Smucita asta nu are toate tiglele pe casa si culmea este ca nu este bagata-n camasa de de forta ca si pe seful lor de la Cotroceni. Gesturile ,declaratiile lor actiunile lor , ne arata cat sunt de disperate aceste PDL-epre deoarece simt cum li se strange funia-n jurul gatului. Aceasta zanateca care este un butoi plin de venin se teme foarte mult pentru ca ea familia ei prop0rietarii ai firmei ROMCONTROL este firma prin care s-au facut marile jafuri asupra economiei Romaniei. Chiar daca e jupuita de vie ca si seful ei de la Cotroceni si nu ar plati tot raul pe care l-au facut poporului roman.
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 30 Oct 2014, 04:23
Păi asa spun si cei ce vreau o pungă cu zahăr si un bidon cu ulei: stim ce vrem! Si poti să-i contrazici? Ei asta vor...deci stiu! Dar dacă îi întrebi ce este necesar pentru tară, pentru poporul român... nu au idee! Unii nici măcar nu stiu numele tării lor dar votează cu cel ce le oferă zăhărucul!!!
ostrovna
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 30 Oct 2014, 11:20
Emile imi aduc aminte de pestele congelat aruncat in pungi portocalii peste garduri si asa au votat solzii pedelisti !
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 03 Noi 2014, 14:12
Ciuma lui Băsescu şi băsiştii au distrus România!!!
Soluţia? Debăsificarea!
Eliminarea băsiştilor antiromâni din instituţiile statului, corectarea tuturor legilor băsiste, confiscarea averilor retrocedate fraudulos şi pedepsirea celor vinovaţi, înființarea Institutului pentru Condamnarea Crimelor Băsismului, eliminarea prin vot a tuturor băsiştilor – pedelişti – penelişti – pempişti din instituţiile statului, promovarea unei legi a lustraţiei pentru foştii parlamentari băsişti şi „afinii” - membri ai Grupului Politic al băsescului.
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 04 Noi 2014, 23:26
Am auzit ca Monica Macovei isi face partid. Si, evident, a iesit sa spuna cat de fericita este ea si ce scor minunat a obtinut la prezidentiale - 4% !
Eu cred ca unii oameni (ma refer la MM) sunt complet , dar complet cu capul in nori!
Emil Condor
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 05 Noi 2014, 01:08
Mihaela a scris:
Timișorenii și zeci de mii de români IES ÎN STRADĂ să protesteze împotriva lui Ponta...
Păi, Ponta ar trebui să gândească, de fapt el nu o face, dar sfătuitorii lui ar putea să-i spună ce riscă dacă ajunge la Cotroceni.
ostrovna
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 05 Noi 2014, 03:10
Emil Condor a scris:
Mihaela a scris:
Timișorenii și zeci de mii de români IES ÎN STRADĂ să protesteze împotriva lui Ponta...
Păi, Ponta ar trebui să gândească, de fapt el nu o face, dar sfătuitorii lui ar putea să-i spună ce riscă dacă ajunge la Cotroceni.
au invandat piata Operei ,aseara vreo 20 ,evident ca vor iesi propagandistii basisti ,am sa fac poze din balconul operei , am bilet ca a inceput stagiunea !
intreb daca propagandistii de dreapta basisti au curajul raspunderii de ce nu pun poze in real? sau doar lasitatea ii caracterizeaza ???
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 05 Noi 2014, 19:41
Emil Condor a scris:
Mihaela a scris:
Sfatuitorii lui risca afaceri babane cu statul, functii platite gras din banul public si tot felul de alte asemenea avantaje.
ostrovna
Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 06 Noi 2014, 22:12
RAUTATEA PAMANTULUI,, a facut din tara asta un bordel pentru gasca lui de excroci.Pe 16 sper ca romanii sa fie constienti sa aleaga bine, nu pe unu care promoveaza intocmai si la fel prerogativele lui Basescu !!! DOAMNE AJUTA !!!