Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 29 Oct 2013, 22:50
dolion a scris:
Abby, sa traiesti o mie de ani... daca ti se pare prea mult...
Dacă 1 000 pare prea mult, face o vizită... ... în tara lalelelor.
La Multi Ani, Abby!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 29 Oct 2013, 23:11
La mulţi ani, Precinstite! Multă sănătate şi ce doreşti – să se-mplinească!
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 30 Oct 2013, 00:50
Vă mulțumesc ! Mi-ați făcut o mare surpriză. Venisem la o mică plimbare și când colo fac un popas aîături de voi. Călugăre, ce-mi doresc îți spun și ție și tuturor clor ce trec pe aici: "Mai vino bade pe la noi !" (iar mai departe nu ți se mai potrivește).
Mă bucur că nu ați uitat ziua schimbării prefixului meu. În rest, să de Dumnezeu să ne întâlnim sănătoși și peste 20 de ani. Eu sunt pregătit.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 30 Oct 2013, 08:33
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 30 Oct 2013, 19:09
abbilbal a scris:
Călugăre, ce-mi doresc îți spun și ție și tuturor clor ce trec pe aici: "Mai vino bade pe la noi !" (iar mai departe nu ți se mai potrivește).
Mă bucur că nu ați uitat ziua schimbării prefixului meu. În rest, să de Dumnezeu să ne întâlnim sănătoși și peste 20 de ani. Eu sunt pregătit.
Preacinstite, aici este un loc unde mi-a plăcut să scriu şi revin (ca cititor), din când în când, cu o oarecare nostalgie.
Ţi-am mai spus şi cu alte ocazii, însă mai scriu şi acum, ca să nu fie "dubii interpretabile": atunci când am împlinit 50 de ani am hotărât că este vremea să mă "maturizez"; ca atare n-am mai postat în forumuri. Nicăieri, nu numai aici. Asta este situaţia. Excepţiile sunt legate de aniversările unor oameni la care ţin foare mult şi cărora nu le pot trimite urări decât prin aceste căi de comunicare.
Toate cele bune tuturor!
Dragoş
_________________________________ P.S. Păi ar cam fi cazul să ne vedem peste 20 de ani. Eu te-am văzut la 70! Normal ar fi să mă vezi şi tu pe mine când oi avea vrârsta asta, nu?! Aşa ar fi cinstit! Să-ţi dea Dumnezeu ani mulţi şi buni, preacinstite!
_____________________ Free your mind!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 28 Noi 2013, 18:29
La multi ani, cu sanatate, Nicu... eu sunt primul? Sa tii cont cand torni in pahare!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 28 Noi 2013, 19:54
multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa!
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 28 Noi 2013, 20:23
La Multi Ani, Sarbatoritului! Eu pot sa astept la rand, dupa dolion. Oricum, si el, si ceilalti trebuie sa astepte cu paharul plin in mana, dupa ceilalti, ca sa dea noroc. Asa e frumos, nu?
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 28 Noi 2013, 20:25
Draga Dragos am petrecut cele mai frumoase clipe din acest an alaturi de tine om drag,iti doresc numai bine si sanatate,te imbratisez tare ,tare pana la lacrimi:)
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 29 Noi 2013, 14:32
Trecui si eu pe acilea si vazui ca am lipsit de la multe chermeze. Asa ca va doresc la toti care v-ati serbat zilele de nastere, aniversari sau mai stiu ce fel de zile: toate cele bune, noroc si sanatate! Ia sa vaz daca mai stiu sa pun youtube.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 29 Noi 2013, 14:40
Taci ca a mers. Zici ca e reflex. Uite inca una si ma duc la ale mele. Ca am multe de facut. Cand m-oi dezmetici cum sa folosesc touchul fara sa me enervez si sa-mi pierd rabdarea ca se deschid de-a pagini aiurea... ca apas ca ciobanca. Am sa va pun poze cu tzanca mea care a avut prima ei iesire in public cu orchestra mica a Liceului cu ocazia festivalului G Enescu. Ce bine ca nu m-o pozat nimeni atunci ca aratam ca o extraterestra sparieta.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 29 Noi 2013, 19:33
lutra vulgaris a scris:
Taci ca a mers. Zici ca e reflex. Uite inca una si ma duc la ale mele. Ca am multe de facut. Cand m-oi dezmetici cum sa folosesc touchul fara sa me enervez si sa-mi pierd rabdarea ca se deschid de-a pagini aiurea... ca apas ca ciobanca. Am sa va pun poze cu tzanca mea care a avut prima ei iesire in public cu orchestra mica a Liceului cu ocazia festivalului G Enescu. Ce bine ca nu m-o pozat nimeni atunci ca aratam ca o extraterestra sparieta.
Daca extraterestrele ar arata ca tine... ehe! Sa faci exercitii sa te obisnuiesti cu touch-ul!! Asteptam pozele si pana atunci te imbratisam cu drag! Felicitari!
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 18 Ian 2014, 21:18
Ce putine zile de nastere au fost de cand am trecut ultima oara pe aici.
Eu nu stiu unde sa scriu da va zic bine v-am regasit dupa un an. Eu muncesc cu fii-mea la examenul la violoncel de sfarsit de semestru si apoi sunt intens la munca. Va urez un an frumos, cu sanatate si cu multe impliniri. Un zambet:
si celalalt zambet:
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 18 Ian 2014, 23:41
lutra vulgaris a scris:
Va urez un an frumos, cu sanatate si cu multe impliniri. Un zambet:
si celalalt zambet:
Cu asemenea zambete la inceput de an zau ca noul an nu poate fi decat super-extra-nemaipomenit! Iti intorc urarile intreit! Si sa zambiti pe aici mai des!
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 21 Feb 2014, 07:29
Azi, Grigore Leşe împlineşte 60 de ani. Îi urăm din suflet LA MULŢI ANI!
“Cred că din case mici ies oameni mari. Cred că un popor care îşi uită tradiţiile este în pericol de a se nărui spiritualiceşte. De aceea cred că pentru fiecare dintre noi întoarcerea la obîrşii este obligatorie. Cred în forţa mistică şi de creaţie a poporului meu. Cred cu tărie că menirea mea în această lume este să-mi înnobilez strămoşii prin cîntec. Cred cu toată fiinţa mea în hore şi o consider matricea muzicală a românilor. Cred în puterea ancestrală a horii de a înfrunta timpul şi de a delimita locul nostru în lume. Cred că sunt eu, cel adevărat, numai cînd horesc."
GRIGORE LESE - CREDO
LA MULTI ANI, GRIGORE LESE!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 21 Feb 2014, 14:20
dolion a scris:
Azi, Grigore Leşe împlineşte 60 de ani. Îi urăm din suflet LA MULŢI ANI!
“Cred că din case mici ies oameni mari. Cred că un popor care îşi uită tradiţiile este în pericol de a se nărui spiritualiceşte. De aceea cred că pentru fiecare dintre noi întoarcerea la obîrşii este obligatorie. Cred în forţa mistică şi de creaţie a poporului meu. Cred cu tărie că menirea mea în această lume este să-mi înnobilez strămoşii prin cîntec. Cred cu toată fiinţa mea în hore şi o consider matricea muzicală a românilor. Cred în puterea ancestrală a horii de a înfrunta timpul şi de a delimita locul nostru în lume. Cred că sunt eu, cel adevărat, numai cînd horesc."
GRIGORE LESE - CREDO
LA MULTI ANI, GRIGORE LESE!
Ma alatur tie si ii urez si eu toate cele bune, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi lui si de poporul roman, cum a fost dintotdeauna el!