| ASTAZI E ZIUA TA... | |
|
+9dolion Emil Condor lutra vulgaris zaraza26 ostrovna Ion Diaporevomenos CRUCIAT abbilbal 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 18:32 | |
| La Multi Ani ION! | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 19:29 | |
| Multumesc,Dia!
Iti fac o dedicatie speciala. Tie si nu numai.
Iata-l:
Eu port in buzunar o cruciulita
(traducere si adaptare din engleza a unei poezii de pe internet, cu titlul The Cross in my pocket)
Oriunde merg, si orice fac, In buzunar, langa cheita, Incerc cu viata sa ma-mpac, Cu mine port o cruciulita.
Oriunde merg, oriunde-as fi, O iau cu mine-n buzunar, E un prilej de-am ainiti, Ca sunt crestin, de-aceea o car.
Nu e frumoasa ca atare, Nu poti sa spui ca are sarm, Nici forte magice nu are, Nu poate vindeca un arm. Nu e purtata la vedere, Dar spune tot ce e de spus, E doar o mica intelegere Intre El- Cel de Sus, si mine- cel supus.
Imi reaminteste, deasemenea, sa fiu multumit, Si binecuvantarile de zi cu zi le spui, Ma straduiesc sa-L deservesc smerit, Si sa ma dau in grija Lui.
Micuta cruce ne reaminteste zilnic, Ca in liniste si pace sa traim, Stapanul nostru este Cel Puternic, Si cu credinta Lui sa ne daruim . Eu port micuta cruce in buzunarul meu Ea n-amintind la nimeni, decat mie, Ca Jesus Christ e-al vietii mele Dumnezeu, Si numai pe El il voi lasa sa fie.
Ion
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 21:32 | |
| |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 22:01 | |
| [quote="Diaporevomenos"] La Multi Ani ION! | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 23:07 | |
| Mai am pana ma culc. Acum beau o bere Heineken cu alune americane. Mai tarziu sampania si tarta cu fructe.
Ma gandesc la voi cand o sa beau sampania. Foarte dragut din partea voastra. M-ati facut sa nu ma simt singur in/pe lume.
Un sincer multumesc tuturor. Ion | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 17 Mar 2013, 09:00 | |
| Si eu multumesc pentru poezie.
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 18 Mar 2013, 03:45 | |
| - Ion a scris:
- Acum beau o bere Heineken cu alune americane.
Asta-ti este cura de slăbire favorită, nu-i asa? Toate cele bune, atât tie cât si familiei tale! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 18 Mar 2013, 13:24 | |
| Nu vine slabirea de la asta. Ci de la miscare, de la munca ce urmeaza acestei activitati rare, ocazionale.
Asa ca: distractia s-a terminat, acum la munca.
O zi buna tuturor! Ion | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 18 Mar 2013, 22:46 | |
| - Ion a scris:
- ... activitati rare, ocazionale.
Să-ti fie de bine! Cu plăcere consum si eu un Heineken în zilele călduroase ale verii. De fapt tipul ăsta de bere este unul din putinele care-mi plac. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 19 Mar 2013, 12:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ion a scris:
- ... activitati rare, ocazionale.
Să-ti fie de bine! Cu plăcere consum si eu un Heineken în zilele călduroase ale verii. De fapt tipul ăsta de bere este unul din putinele care-mi plac.
Si mie. | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 19 Mar 2013, 13:36 | |
| Da, asa este. E cel mai consumat tip si aici. S-a nimerit sa fie si in "sale"(promo) aici. Cu 3 dolari mai putin pe boxul de 12 sticle. Nu cumpar decat la sticla. Cutiile metalice au gust metalic. Asa mi se pare mie.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 19 Mar 2013, 22:42 | |
| - Ion a scris:
- Nu cumpar decat la sticla.
Cutiile metalice au gust metalic. Asa mi se pare mie. Numai si numai la sticlă! Categoric! Eu spun altcumva la băutura ambalată în cutii metalice: are gust de rugină! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 19 Mar 2013, 23:22 | |
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 23 Mar 2013, 18:03 | |
| La Multi Ani Fericiti, Cristina! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 23 Mar 2013, 19:08 | |
| Cel mai bine e atunci cand ziua ta se nimereste in weekend... poti sarbatori cum se cuvine! La multi ani, Cristina, multa sanatate si petrecere frumoasa... e clar ca nu scapi de musafiri! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 25 Mar 2013, 01:19 | |
| La Multi Ani Fericiti, Alex Andrei! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 25 Mar 2013, 07:34 | |
| N-ai mai trecut... te asteptam cu drag... La multi ani cu sanatate! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 30 Mar 2013, 09:22 | |
| LA MULTI ANI MIHAELA ! Nu mai am flori pentru că ţi le-am trimis pe facebook. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 30 Mar 2013, 13:23 | |
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 30 Mar 2013, 13:28 | |
| Mihaela, cu ce bunataturi te lauzi de ziua ta?... sa bat drumul pana la Iasi? Banuiesc ca ai pregatit tu ceva dulce, de ma faci sa-mi ploua in gura! La multi ani, fata draga, multa sanatate si caldura, atat in suflet, cat si pe-afara... la noi, ba iese soarele si e bine, ba intra-n nori si e frig! Petrecere frumoasa! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 30 Mar 2013, 14:58 | |
| - dolion a scris:
- Mihaela, cu ce bunataturi te lauzi de ziua ta?... sa bat drumul pana la Iasi? Banuiesc ca ai pregatit tu ceva dulce, de ma faci sa-mi ploua in gura!
La multi ani, fata draga, multa sanatate si caldura, atat in suflet, cat si pe-afara... la noi, ba iese soarele si e bine, ba intra-n nori si e frig! Petrecere frumoasa! Draga Dolion. Cand va fi ziua mea - adica pe 30 aprilie - voi pregati cate ceva, sper, desi va fi inca post si nici nu cred ca voi fi acasa (cel mai sigur voi fi la Timisoara). Vreau sa va reamintesc ca astazi e 30 martie, dragilor, si nu e ziua mea. |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 30 Mar 2013, 15:04 | |
| E Ziua cuiva, totusi! Hai să fie a noastră, a tuturor! La Multi Ani! PS. Dar florile sunt binevenite în orice zi, nu-i asa, Mihaela? Abby si-a smuls toată grădina de flori pentru a te întâmpina cum se cuvine, pe facebook... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 30 Mar 2013, 17:46 | |
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 30 Mar 2013, 19:26 | |
| Daca va fi sa uit in 30 aprilie sa te felicit, sa nu uiti ca totusi am facut-o anul acesta... iar daca nu voi uita, va fi cu repetitie! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... | |
| |
|
| |
| ASTAZI E ZIUA TA... | |
|