| ASTAZI E ZIUA TA... | |
|
+9dolion Emil Condor lutra vulgaris zaraza26 ostrovna Ion Diaporevomenos CRUCIAT abbilbal 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 31 Mar 2013, 07:25 | |
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 31 Mar 2013, 16:06 | |
| Normal că va fi bine! Mihaela celebrează întreaga primăvară! Nu pierde nimic din ea. Iar eu ce să fac? Particip cu tot ce am la celebrare... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 31 Mar 2013, 18:56 | |
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 21 Apr 2013, 16:26 | |
| La Multi Ani Fericiti, Geta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 21 Apr 2013, 19:13 | |
| La multi ani, cu sanatate si liniste, Geta! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 22 Apr 2013, 09:16 | |
| La mulţi ani Geta şi să ai parte de zile liniştite. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 22 Apr 2013, 09:36 | |
| | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 22 Apr 2013, 12:40 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 28 Apr 2013, 17:16 | |
| Acolo unde esti să fie pace si lumină. La Multi Ani Fericiti, Zuum! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 28 Apr 2013, 19:06 | |
| La multi ani, cu sanatate, Zuum! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 02 Mai 2013, 04:50 | |
| În perioada asta avem un mănunchi de sărbători, noi românii, nu-i asa? 1 Mai (văd că se mai tine prin părtile alea), Pastele ortodox (si ăsta se tine tot prin părtile alea. ). Apoi, doi utilizatori de la Popas îsi sărbătoresc si Ziua de nastere.La Multi Ani fericiti, Mihaela!
La Multi Ani fericiti, Anahoret!
Acolo unde sunteti, doresc din toată inima să vă fie bine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 02 Mai 2013, 07:46 | |
| Mihaela si Anahoret, sa aveti parte de sanatate si bucurii depline... La multi ani! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 03 Mai 2013, 18:58 | |
| Anahoret, nimic, nimic de baut? Sa fii tu sanatos, lasa bautura pentru cei mai tineri, care pot s-o duca! Inca odata La multi ani! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 30 Mai 2013, 00:45 | |
| Milu nost' mâine mai adaugi o floare în buchetul ce-l porţi cu tine. LA MULŢI ANI ! | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 30 Mai 2013, 07:39 | |
| Emil, sa fii sanatos, sa te putem felicita pe forum multi ani de azi inainte! Si de ce nu, poate odata, de ziua ta, sa-ti pot strange mana de-adevaratelea! Cum am spus, sanatosi sa fim! La multi ani si sa ai parte de toti cei dragi in jurul tau maine la sarbatoarea implinirii varstei de... dar, ce mai conteaza cat, sa petreceti bine si sa bei un pahar din partea mea, ca ti-l dau eu inapoi cand ne vom intalni! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 30 Mai 2013, 23:37 | |
| Vă multumesc cu mult drag (în ordinea afisării) Abby, Dolion si Zaraza! Dacă s-ar împlini tot ce doreste Milu vost', suferinta ar dispărea de pe pământ, dar... - Citat :
- sarbatoarea implinirii varstei de...
Freedom 55? Încă un an... Pentru toti de la Popas, o înbrătisare caldă si plină de dragoste de al vostru mereu, mereu acelasi, Emil Condor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 30 Mai 2013, 23:59 | |
| La Multi Ani, Emil! Am vazut urarea, mai de dimineata, dar am zis, mai aproape fiind unul de altul, sa-ti zic mai pe seara.
Sanatate multa, intelegere, pace in suflet, si inca multi, multi ani de acum incolo.
Tie si familiei tale.
Vecinu' Ion
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 31 Mai 2013, 07:27 | |
| Te invidiez, Ion... fiind "vecin" cu Emil, poti trage o fuga pana la el sa inchinati un pahar! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 31 Mai 2013, 15:05 | |
| - dolion a scris:
- Te invidiez, Ion... fiind "vecin" cu Emil, poti trage o fuga pana la el sa inchinati un pahar!
De-ar fi asa de simplu!!!!..... Cateodata e mai usor sa vii din departare .... Iata ca eu, aici fiind, n-am fost in Canada decat o data, cand era acolo fiul meu. Acum e si el aici.... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 31 Mai 2013, 15:06 | |
| - Ion a scris:
- La Multi Ani, Emil!
Multumesc mult, vecine! - Citat :
- ...mai aproape fiind unul de altul
Este exact cum te simt mereu: aproape. Este o calitate ce o ai, o arăti si o faci simtită în jur. Personal o apreciez foarte mult. - Citat :
- Sanatate multa, intelegere, pace in suflet, si inca multi, multi ani de acum incolo.
Oricât de mult am avea din cele mentionate de tine, am dori si mai mult, sunt bine venite. Tot asa să te bucuri de ele si tu cu familia ta. Familia mea îti multumeste pentru urări. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 31 Mai 2013, 15:15 | |
| - Ion a scris:
- dolion a scris:
- Te invidiez, Ion... fiind "vecin" cu Emil, poti trage o fuga pana la el sa inchinati un pahar!
De-ar fi asa de simplu!!!!.....
Cateodata e mai usor sa vii din departare ....
Iata ca eu, aici fiind, n-am fost in Canada decat o data, cand era acolo fiul meu. Acum e si el aici.... Pare simplu: urcăm în masină, conducem circa 8 - 9 ore (nici măcar atât dacă ne dăm întâlnire la Niagara) si gata! Dar... asa cum spui: „pare simplu”. Dovada: eu am mers la sora si verisorii mei din State, după numai 15 ani de Canada. De ce asa târziu? #1 - comoditate, adevărat că o „comoditate” prostească, as zice eu. Mi-a trecut: după prima vizită nu mai scăpau de mine... Acum iar am trei ani (poate chiar 4!) de la ultima vizită, dar acum am cauze ce m-au tinut departe. Uneori nu poti să-ti faci viata asa cum tu încerci, ci viata îti dictează. Asa sunt eu acum. Pace! Pace multă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 31 Mai 2013, 15:17 | |
| - dolion a scris:
- ... fiind "vecin" cu Emil, poti trage o fuga pana la el sa inchinati un pahar!
Da, uite ocazia: Duminică sunt cu familia (11 membri) pe o insulă din Guelph Lake - acolo pot fi găsit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 01 Iun 2013, 00:21 | |
| LA Multi Ani Emile si Bunul Dumnezeu, sa te binecuvânteze cu toate binecuvântările Lui.
Fie ca viata noastră sa fie in mâinile Lui. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 01 Iun 2013, 16:01 | |
| Multumesc frumos, Dia! Si tu cu familia ta să aveti parte de binecuvântări ceresti. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... | |
| |
|
| |
| ASTAZI E ZIUA TA... | |
|