Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 20 Ian 2013, 10:10
dolion a scris:
A fost necesara o incursiune in istoricul forumului pentru a descoperi cine e Getus... ultima lui postare e datata noiembrie 2009, anul cand m-am inscris eu in forum... azi e ziua lui, daca mai exista pe undeva, sa-i spunem "la multi ani"
adică pe ăla-l doare (nici) în cur de tine, dar tu totuși insiști? felicitări!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 20 Ian 2013, 11:59
Am spus ca e ceva sa se mai gandeasca cineva la mine dupa ce nu voi mai fi... mai ales ca sunt un om obisnuit, nu cineva cunoscut de intreaga lume... cu toate ca nici la aia nu se mai gandesc multi!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 20 Ian 2013, 17:15
apocalyptica a scris:
Ion a scris:
Ambasadorul Marii Britanii recită din Mihai Eminescu
ai dreptate, a fost un moment penibil
Măăăăăăăăăăăăăăă! Avem si noi câteva personalităti ale vietii culturale românesti si nici pe alea nu stim a le aprecia?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 20 Ian 2013, 17:18
apocalyptica a scris:
dolion a scris:
A fost necesara o incursiune in istoricul forumului pentru a descoperi cine e Getus... ultima lui postare e datata noiembrie 2009, anul cand m-am inscris eu in forum... azi e ziua lui, daca mai exista pe undeva, sa-i spunem "la multi ani"
adică pe ăla-l doare (nici) în cur de tine, dar tu totuși insiști? felicitări!
Getus ne citeste constant (la fel ca multi altii) dar datorită unor împrejurări, unii nu pot scrie pe forum (asa cum e si Votan).
La Multi Ani Fericiti, Getus!
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 20 Ian 2013, 18:09
Mâine este Ziua lui dyaname, asa că....
La Multui Ani Fericiti, Diana (tu!)!
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 20 Ian 2013, 19:35
Emil Condor a scris:
Mâine este Ziua lui dyaname, asa că....
tu (chiar) pui bază pe ce scrie pe la profile?
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:03
Ioane, mâine e 16 martie şi este ziua ta. LA MULŢI ANI !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:09
Asa este precum zici, Abby! Am avut răbdare să fii primul cu urarea... Bun venit pe la noi!
Iar pentru Ion doresc tot ce-mi doresc si mie însumi: multă sănătate si viată lungă! La Multi Ani Fericiti, dragă Ion!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:09
Multumesc, Liviu! Esti primul care ma feliciti. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate. Si tie, si nepotilor tai.
Doamne-ajuta! Ion
Ion
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:11
Ne-am suprapus cu mesajele, Emil. Multumesc si tie, draga prietene. La fel si tie si familiei tale. Multumesc mult!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:15
Ioane, din partea mea ai şi o dedicaţie. Una care-ţi place.
M-a făcut mama oltean în interpretarea Mariei Lătăreţu. Datorită vechimii ei, are ceva defecte.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:18
Emil Condor a scris:
Asa este precum zici, Abby! Am avut răbdare să fii primul cu urarea... Bun venit pe la noi!
Iar pentru Ion doresc tot ce-mi doresc si mie însumi: multă sănătate si viată lungă! La Multi Ani Fericiti, dragă Ion!
Mulţumesc Emile pentru răbdarea avută. Bine v-am găsit sănătoşi. Când ai doi nepoţi năzdrăvani e mai greu să lucrezi pe forumuri şi bloguri. Aşa că ăsta-i motivul pentru care vin mai rar pe la voi.
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:20
Să trăiesti fratele meu! Să fii fericit alături de năzdrăvanii tăi!
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:25
Emil Condor a scris:
Să trăiesti fratele meu! Să fii fericit alături de năzdrăvanii tăi!
Mulţumesc Emile. Şi voi să trăiţi, iar tu să ai linişte şi pace în familie.
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:31
Da, asa să fie! Multumesc mult!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 15 Mar 2013, 23:46
Ion, sunt si eu cu o zi inainte si vin cu o urare pentru ziua ta de maine.
La multi ani, Ion!
Ion
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 00:17
Viata, e o alergare
Copilul, cand e mic, si invata sa mearga, In loc s-o ia incet, mai mult alearga.
Mai tarziu, dupa ce invata a merge, El continua, asa intr-una, sa tot alerge.
Nu se opreste toata ziua: se joaca, alearga dupa fluturi, Si ii ingroapa sa faca bani, cum zic unele mituri.
Dar ce credeti, ca atunci cand devine mai mare, Se opreste el din aceasta alergare?
Dupa ele, cu sufletul la gura, alearga, Pana cand invata, cu ele de cot, sa mearga…
Si vin, apoi, copiii, si cu ei si greutatile, Cum sa le faci fata daca n-ai posibilitatile De a le da o crestere aleasa, o educatie?!.... Si, cautand o oarecare explicatie,
Alergi dupa job sa-ti faci un rost, si dupa bani, Si asta , nu intr-un an, si nici in doi, ci dupa ani si ani.
Si, uite-asa, lumea e intr-o continua alergare, Alearga toti : cand impreuna, cand fiecare cu fiecare. S-ajunga unde? Nici ei nu stiu . Nici mic , nici mare.
Nu pot sa nu ma intreb si eu precum poetul, dupa atatia ani:
"Cum este viata, cum cata sa fie?!....
Multumesc, Mihaela!
Foarte frumosi sunt trandafirii tai ... de la Iasi... Vorba ceea:
"Trandafir de la Moldova", nu-i asa?
Sigur mi-a placut melodia , Liviu. Cu atat mai mult ca e vorba de o interpretare pe cat de veche, pe atat de frumoasa. Pe Maria am cunoscut-o personal. Avea suflet mare. Mare talent!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 09:27
Chef mare in casa lui Ion... si eu nu pot ajunge... si tare mi-as dori... atunci nu-mi ramane dacat sa te felicit din toata inima, Ion, draga si sa-ti doresc ce-ti doresti, adica multa sanatate! La multi ani!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 10:46
Ion a scris:
.... Multumesc, Mihaela!
Foarte frumosi sunt trandafirii tai ... de la Iasi... Vorba ceea:
"Trandafir de la Moldova", nu-i asa?
...
Dap!
Ion
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 13:42
Multumesc, dolion! Chef mare nu prea mai e ca altadata, dar dorinta exista.
O zi buna tuturor! Ion
Ion
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 14:40
Mare bucurie mi-ai facut, Mihaela!. Asadar cheful continua cu cantice moldovinesti...
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 16:50
abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Mulţumesc Emile pentru răbdarea avută. Bine v-am găsit sănătoşi. Când ai doi nepoţi năzdrăvani e mai greu să lucrezi pe forumuri şi bloguri. Aşa că ăsta-i motivul pentru care vin mai rar pe la voi.
Nu-i nimic, noi o sa-ti trimitem urari de sanatate pe FaceBook. Sa fii sanatos si la punga gros, si sa ne bucuram de nepoti. Azi am nepotul cel mic la mine. L-am dus la plimbare si la muzeu.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 16 Mar 2013, 17:25