| ASTAZI E ZIUA TA... | |
|
+9dolion Emil Condor lutra vulgaris zaraza26 ostrovna Ion Diaporevomenos CRUCIAT abbilbal 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 12 Dec 2012, 04:35 | |
| multumesc inca o data. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 12 Dec 2012, 10:15 | |
| Doctore, la multi ani cu sanatate si bucurii multe... esti "rara avis" pe aici, ce se intampla? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 12 Dec 2012, 10:18 | |
| Multumesc, Dolion. Va citesc, din cand in cand, cu mare drag pentru toti. Am avut ceva probleme. Cu voi vreau sa impartasesc doar bucuriile. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 12 Dec 2012, 18:20 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Multumesc, Dolion.
Va citesc, din cand in cand, cu mare drag pentru toti. Am avut ceva probleme l-ai dat și tu în judecată pe grecoteiul procesoman sau pur și simplu n-a funcționat nici medicina "alternativă"? _____________________ | |
|
| |
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| |
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 12 Dec 2012, 23:54 | |
| - lutra vulgaris a scris:
- apocalyptica a scris:
- CRUCIAT a scris:
- Multumesc, Dolion.
Va citesc, din cand in cand, cu mare drag pentru toti. Am avut ceva probleme l-ai dat și tu în judecată pe grecoteiul procesoman sau pur și simplu n-a funcționat nici medicina "alternativă"? Fii serios, mai delta! Pe ala nu e bine sa-l mai omori ca e bine sa-l lasi sa si-o faca cu mana lui. Admir rabdarea ta. Proverb: De te latra un caine arunca-i in gura o bucata de paine, nu arunca cu piatra in el, ca te latra si mai tare. | |
|
| |
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 13 Dec 2012, 03:20 | |
| Exact. _____________________ | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 15 Dec 2012, 23:31 | |
| La multi ani, Cruciat! Bine ai venit pe aici, sa ne duelam in urari de sarbatori! Eu am avut probleme cu netul si am intarziat cu urarile... | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 16 Dec 2012, 17:13 | |
| La Multi Ani Fericiti Aurora! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 16 Dec 2012, 18:56 | |
| La Multi Ani Aurora si multe bucurii. Sarbatori fericite. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
apocalyptica
| |
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 19 Dec 2012, 00:48 | |
| La multi ani, Aurora! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 12 Ian 2013, 10:43 | |
| | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 12 Ian 2013, 16:18 | |
| Deci, pipăl, io o să-mi iau rămas bun de la voi - nu stiu pe cât timp. OK - Io vă las. Să avetzi grije de voi si să avetzi grije de o kestie mai importanta decât orice: NICIODATĂ să nu transformatzi forumul într-o arenă de dispute politice sau religioase. Indiferent de cine ce crede, oponentul ishi are dreptatea lui, deci, nici unul nici celalalt nu rezolva nimic bun impunandushi punctul de vedere; din contră - se nasc dushmanii. Mai bine vorbitzi de ceea ce Tatăl Ceresc ne-a dat nouă tuturor - frumusetzea naturii, a sentimentelor, a... orice este frumos. Dacă nu mă credetzi - si n-am nevoie să mă credetzi, mergetzi la popasuri si visatzi la tzara dăruită de tatăl ceresc lui Emil... ......................................................... În rest - vă doresc să rămânetzi cu bine, sa vă lăsatzi de tembelismul numit politică si dispute religioase si vă rog să gânditzi că suntetzi impreună, cu bune si cu rele, pe care nu are rost să le otrăvitzi cu kestii care nu tzin de voi... IO Cactus Magnificus zic vouă că suntetzi teribili - fiecare in felul lui (si daca stam si vorbim de retzete de bucătăriceală atunci mă apucă pe mine damblaua) şi vă rog si vă dau vouă cuvânt cel de pe urmă - să va iubitzi... N-are rost sa mai ..... bla. bla... . Pusici maximi - vouă, tuturor... IO - CactusMă kiamă Dan dar Cactus are ashea o rezonantză mistică... so funny! ulala De ezemplu când zici Cactus Nebunu trage cu tunu noaptea la unu - ai senzatzia mistică în miez de noapte că vine Cactus si te gâdilă la tăpăligutze cu tzepii mătăsoshi... cool - am zis io că-s ficior fain. Na, ci, serbus, tu dragă... Ce regret de la viatza asta împutzită este că nu am reusit să mă apuc din nou de pescuit; asta e...si că n-am reusit să-mi termin un mic excurs despre Abrahamul biblic; am materialul dar nu mai am putere nici să mai traduc jumătate din el şi nici să-l redactez; rămâne pe altadată. Fitzi iubitzi! Dumnezeu sa te aiba in paza lui, cactus... mi-e dor de tine! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 12 Ian 2013, 16:34 | |
| - dolion a scris:
așa arăta crăpatu'? - dolion a scris:
- cactus... mi-e dor de tine!
în pofida faptului că biserica ortodoxă cam condamnă homosexualitatea? _____________________ | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 12 Ian 2013, 17:29 | |
| Mi-e dor de el pentru ca era pitoresc si dadea un farmec aparte forumului... si pentru ca stiam ca va muri fiind grav bolnav si neputinta de a-l ajuta te face sa simti altfel de sentimente... asa simt eu, nu e obligatoriu pentru toata lumea... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 12 Ian 2013, 19:41 | |
| Aici la Popas o să fie mereu un loc gol: Cactus Perfectus l-a lăsat asa si nimeni n-o să-l ocupe. Nu poate! Avea, asa cum spune si Dolion, un pitoresc al lui care atrăgea si totodată impunea o atmosferă sănătoasă, deschisă, prietenească. Voia tare mult să vină la pescuit cu mine, aici în Canada si n-a reusit înainte de a pleca pe „ vesnicele plaiuri ale vânătoarei”. Si acum, undeva pe rafturi e o undită extensibilă ce era destinată lui Cactus - nu a mai reusit să se bucure de ea. Dar el ne-a promis ceva: când revine, o să aleagă Canada de data asta. PS. Nu vă întristati prieteni căci în una din zile vom merge si noi „partea cealaltă”, unde Cactus a plecat. Nu vrem ca doar el s-o ducă bine! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 13 Ian 2013, 16:48 | |
| Ia uite câti îsi sărbătoresc ziua de nastere pe durata acestei săptămâni! Femei Musulmane (26) fulga (54) Getus (71) Mihai LEONTE (72)
La Multi Ani Fericiti, tuturor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 15 Ian 2013, 01:01 | |
| Ttutror, un sincer La Multi Ani!si din partea mea si | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 15 Ian 2013, 09:03 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ia uite câti îsi sărbătoresc ziua de nastere pe durata acestei săptămâni!
Femei Musulmane (26) fulga (54) Getus (71) Mihai LEONTE (72)
La Multi Ani Fericiti, tuturor! Si eu care credeam ca sunt prea batran! La multi ani la toti 4 si nu va ma ganditi la cati ani au trecut. Si cum au trecut. Din Epistola Apostolului Pavel catre Filipiseni. Cap 3:14 Dar una fac: uitând cele ce sunt în urma mea, şi tinzând către cele dinainte, alerg la ţintă, la răsplata chemării de sus, a lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus. Amin. | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 15 Ian 2013, 14:49 | |
| Ambasadorul Marii Britanii la București, Martin Harris, a ales să comemoreze 163 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu recitând din poezia Revedere a autorului român.
"Am ales această poezie pentru că eu cred că peisajul României este unul dintre cele mai frumoase de pe continentul Europei din cauza pădurilor, și din cauza pădurilor virgine, ceva unic în Europa și foarte valoros", a explicat diplomatul, pe blogul său.
Împlinirea a 163 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu se marchează marţi, de Ziua Culturii Naţionale, printr-o suită de evenimente organizate de Primăria Ploiești, Casa de Cultură “I. L. Caragiale” și Filarmonica “Paul Constantinescu”. (Detalii AICI)
Ambasadorul Marii Britanii recită din Mihai Eminescu
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 20 Ian 2013, 09:17 | |
| - Ion a scris:
- Ambasadorul Marii Britanii recită din Mihai Eminescu
ai dreptate, a fost un moment penibil _____________________ | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 20 Ian 2013, 09:54 | |
| A fost necesara o incursiune in istoricul forumului pentru a descoperi cine e Getus... ultima lui postare e datata noiembrie 2009, anul cand m-am inscris eu in forum... azi e ziua lui, daca mai exista pe undeva, sa-i spunem "la multi ani", poate intra si ia act de faptul ca nu a fost uitat! Poate se vor gandi si altii la noi... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... | |
| |
|
| |
| ASTAZI E ZIUA TA... | |
|