__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? | |
|
+8bulache cactus Emil Condor abbilbal aurora abba zaraza26 Karima 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Sam 01 Aug 2009, 11:50 | |
| - Cristina a scris:
- Inocularile: Adevaratele arme ale distrugerii in masa.
... Apropo, nu m-am putut abţine să mă întreb, dacă chiar nu există nici o legătură, între gripa porcină nou apărută şi îmbogăţirea celui care a descoperit vaccinul contra aceleiaşi gripe! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Sam 01 Aug 2009, 11:59 | |
| Cred că şi aici se lucrează ca în domeniul viruşilor informatici. O companie specializată crează un virus, îl lansează pe net şi, după câtva timp, scoate pe piaţă antivirusul... contracost, se înţelege! Singura diferenţă este că, în cazul virusurilor biologice, tâmpiţii naibii se joacă cu vieţi de oameni. Dar ce mai contează 100-200 de victime la scară mondială în faţa unor profituri uriaşe. Şi am constatat că nici cei care ne învaţă pe noi democraţia şi drepturile omului nu se dau în lături când este vorba de asemenea câştiguri. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Vin 25 Noi 2016, 17:30 | |
| - yzzy a scris:
- Cristina a scris:
... Apropo, nu m-am putut abţine să mă întreb, dacă chiar nu există nici o legătură, între gripa porcină nou apărută şi îmbogăţirea celui care a descoperit vaccinul contra aceleiaşi gripe! Dumnezeu să ne dea înțelepciune și prin ea... sănătate! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 04 Dec 2016, 00:33, editata de 1 ori | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Lun 28 Noi 2016, 14:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- yzzy a scris:
- Cristina a scris:
... Apropo, nu m-am putut abţine să mă întreb, dacă chiar nu există nici o legătură, între gripa porcină nou apărută şi îmbogăţirea celui care a descoperit vaccinul contra aceleiaşi gripe! Dumnezeu să ne dea înțelepciune și prin ea... sănătate! Eu am acordat credit unor informatii si studii nonconformiste de ultima ora, am citit si am rumegat - de fapt nu a fost greu sa fiu convinsa, totul e logic si trebuie numai sa fii deschis la cu totul altfel de idei - si acum stiu ca bolile au cauza in socuri emotionale, conflicte aparute in mintea noastra odata cu niste surprize neplacute din viata. Sunt medicamente necesare, dar numai in anumite conditii, de exemplu cand o tuse rebela nu te lasa sa dormi noaptea sau te deranjeaza foarte mult ziua, cand febra tinde sa treaca de 42 de grade, cand la fel o septicemie iti ameninta viata. In rest, toate bolile sunt urmare a unor adaptari ale organismului la stres. Stres cauzat de copii mici sau mari, de grijile cu privire la serviciu, la grija zilei de maine, de relatiile cu familia sau persoane foarte apropiate. Medicii renunta foarte greu la ce au invatat - va dati seama ca au depus mult efort sa invete ani de zile si acuma sa vina cineva sa le spuna ca microbii, virusii, bacteriile nu fac rau??! Pentru ei e de neconceput!!! Citeam undeva o remarca a unui medic dupa ce a citit cate ceva despre ce v-am scris mai sus - totul e logic, dar nu pot sa cred asa ceva. De ce nu fac rau bacteriile etc? Pentru ca ele sunt prezente acolo unde sunt ca sa ajute organismul sa reziste la un stres in prima faza, apoi cand cauza stresului a disparut, a trecut, a trecut spaima si grija ce a provocat stresul, vine a doua faza cand bacteriile etc refac organismul si il ajuta sa isi revina. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Lun 28 Noi 2016, 14:46 | |
| - Emil Condor a scris:
- yzzy a scris:
- Cristina a scris:
... Apropo, nu m-am putut abţine să mă întreb, dacă chiar nu există nici o legătură, între gripa porcină nou apărută şi îmbogăţirea celui care a descoperit vaccinul contra aceleiaşi gripe! Dumnezeu să ne dea înțelepciune și prin ea... sănătate! Eu cred/stiu ca vaccinurile nu provoaca autism. Vaccinurile insa provoaca stres pentru copii si parinti care se manifesta apoi prin diferite simptome. Dupa cum s-a spus de secole, nu exista boli, ci bolnavi. | |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mar 29 Noi 2016, 07:48 | |
| - Emil Condor a scris:
- Din păcate, mulți doctori nu sunt doctori adevărați...
Iar asta e idiologie stangace, din nou. Corporatiile, patronii exploatatori, si dai si lupta... De aste acuzatii s-ar putea aduce doar intr-o societate totalitara, ca cea stangace, ori oricare alta culoare, unde guvernul este atotputernic. Nu intr-o societate unde competita controleaza piata! - Citat :
- În ce privește răspunsul lui Yzzy, în mare parte este așa.
Nu in SUA, poate in Canada. In SUA, studiile despre eficacitatea medicamentelor, de orice fel, sunt efectuate de FDA. Desigur, corporatiile farmaceutice au studiile lor, care duc la descoperirea medicamentului, dar FDA are autoritatea in mod exceptional de a recomanda un medicament, si tot ei au puterea de a-l retrage, dupa ce odata a fost aprobat. Problema nu e corporatiile exploatatoare, ci guvernul care practica criptocapitalism! _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mar 29 Noi 2016, 07:56 | |
| - zaraza26 a scris:
- Eu cred/stiu ca vaccinurile nu provoaca autism.
Aceasta este o afirmatie absoluta. Ori asa ceva nu exista in medicina. Exista pacienti cu imunitatea compromisa, iar astora vaccinurile pot foarte bine sa fie contraindicate. Problema e ca, in cazul copiilor, ocazia cu care se determina imunitatea compromisa- cazuri rare, este exact cand sunt vaccinati. Iar copiii astia pot chiar sa moara. _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mar 29 Noi 2016, 17:55 | |
| - Ciprian a scris:
- Emil Condor a scris:
- Din păcate, mulți doctori nu sunt doctori adevărați......
Iar asta e idiologie stangace, din nou. Corporatiile, patronii exploatatori, si dai si lupta... De aste acuzatii s-ar putea aduce doar intr-o societate totalitara, ca cea stangace, ori oricare alta culoare, unde guvernul este atotputernic. Nu intr-o societate unde competita controleaza piata! - Citat :
- În ce privește răspunsul lui Yzzy, în mare parte este așa.
Nu in SUA, poate in Canada... Mi-a plăcut gluma. Permite-mi să fiu de altă părere. Acum... doar să vedem ce spune Trump: „... să facem America așa cum a fost”. Iar artiștii de la Hollywood au confirmat o realitate prin dorința lor de emigrare. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 04 Dec 2016, 00:46, editata de 2 ori | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mier 30 Noi 2016, 04:29 | |
| Recunosc, trec printr-o răceală destul de urâtă- tocmai potrivit cu titlul subiectului-, dar nu am avut intenția de a face glume. Consider că companiile farmaceutice sunt cele care susțin omenirea, nu o distrug. De asemenea, competiția capitalistă este cea mai mare binecuvântare pentru... omul sărac. Doar dacă guvernele nu ar acționa precum Mafia! Cât despre actorii americani, ăștia sunt stângaci, mai toți, din tradiție. Am auzit că se mută în Canada, așa că, mare binecuvântare pe Truda! N'are decât să-i țină, dar nu cred în de ale minuni. _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mier 30 Noi 2016, 05:29 | |
| Nu-i vrem aici; este suficient că avem drogații noștri, nu avem nevoie și de cei de la Hollywood. În ce privește venirea lor în Canada, aș propune Ministrului nostru să ia lecții de la Trump și să construiască un zid de 6 000 Km. Am auzit că și mexicanii aflați ilegal în State și-ar îndrepta pașii spre nord. Ne ajung sirienii, arabii și chinezii pe care îi avem, zic eu. PS. La răceala ta, nu sta departe de usturoi și ceapă... Eu nici nu-mi mai amintesc câți ani sunt de la ultima mea răceală, sau gripă, iar aceea doar din cauză că iubesc printre altele și cele două vegetale. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Sam 03 Dec 2016, 09:27 | |
| Se scot profituri mari din medicamente. Nu ştiu cum o fi în SUA şi Canada, însă la noi a început, de ani buni, să se facă reclamă la medicamente. Bineînţeles, nu la medicamente tari, ci la cele mai uşurele cum ar fi faringoseptul, un fel de "bomboane" pentru dureri în gât (aici le spune Salviasept, care are şi varianta pentru copii Salviasept kids), prafuri pentru răceală sau guturai şi tot felul de asemenea "hapuri", chiar şi la aspirină. Unele sunt medicamente şi sunt anunţate ca atare altele... sunt numite "suplimente alimentare" sau "dispozitive medicale". Dacă unele vitamine hai să zicem că ar fi suplimente alimentare, un spray pentru desfundatul nasului este "dispozitiv medical". Nu sunt sigur dacă sprayul ca instalaţie sau conţinutul este considerat dispozitiv medical. Prin toate acestea, eu văd încurajarea consumului farmaceutic, mai puţin grija faţă de cel suferind. Or, de-aici şi până la crearea unor virusuri sau bacterii la care tot ei au antibioticul... nu este decât un pas. Vaccinurile, într-adevăr, le consider necesare. Din păcate, la noi s-a ajuns în extrema cealaltă (aici au avut un rol important şi tot felul de povestioare inepte răspândite prin internet) şi părinţii refuză vaccinările. Ceea ce este o aberaţie! Să nu mai spun că şi minunatul stat român a pus umărul la dărâmarea Institutului Cantacuzino, iar acum importăm vaccinuri. Am scris un pic cam dezlânat, dar sper ca în rândurile de mai sus să vedeţi mafia farmaceutică mondială. Este o luptă veroasă în acapararea pieţei şi a vinde propriile produse iar când la mijloc sunt bani mulţi, nu mai este loc de scrupule. Aşa că, până la un punct, dau crezare acestor teorii conspiraţioniste. Şi, da, corporaţiile farmaceutice corup medici. Ştiu că în Belgia şi în Franţa s-au luat unele măsuri, bănuiesc că şi prin alte state din Europa. Despre cele două am citit. La noi, în România, este încă haos. Spre exemplu, soţiei mele, care era suspectă de artrită, medicul curant îi prescrisese Arava şi o trimitea la o anumită farmacie ca să cumpere medicamentul. Într-o zi, n-a mai avut timp să meargă acolo şi l-a luat de la altă farmacie. Când i-a spus medicului, s-a făcut foc şi pară. Atitudinea i-a dat de gândit soţiei şi a căutat în internet să vadă care este substanţa activă la Arava. Aşa a descoperit că sunt şi alte medicamente, la fel de eficiente, dar mai ieftine. QED. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Dum 04 Dec 2016, 00:26 | |
| - Anahoret a scris:
- Am scris...
Înțelept. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Lun 05 Dec 2016, 15:23 | |
| - Anahoret a scris:
- Se scot profituri mari din medicamente.
Nu ştiu cum o fi în SUA şi Canada, însă la noi a început, de ani buni, să se facă reclamă la medicamente. Bineînţeles, nu la medicamente tari, ci la cele mai uşurele cum ar fi faringoseptul, un fel de "bomboane" pentru dureri în gât (aici le spune Salviasept, care are şi varianta pentru copii Salviasept kids), prafuri pentru răceală sau guturai şi tot felul de asemenea "hapuri", chiar şi la aspirină. Unele sunt medicamente şi sunt anunţate ca atare altele... sunt numite "suplimente alimentare" sau "dispozitive medicale". Dacă unele vitamine hai să zicem că ar fi suplimente alimentare, un spray pentru desfundatul nasului este "dispozitiv medical". Nu sunt sigur dacă sprayul ca instalaţie sau conţinutul este considerat dispozitiv medical.
Prin toate acestea, eu văd încurajarea consumului farmaceutic, mai puţin grija faţă de cel suferind. Or, de-aici şi până la crearea unor virusuri sau bacterii la care tot ei au antibioticul... nu este decât un pas.
Vaccinurile, într-adevăr, le consider necesare. Din păcate, la noi s-a ajuns în extrema cealaltă (aici au avut un rol important şi tot felul de povestioare inepte răspândite prin internet) şi părinţii refuză vaccinările. Ceea ce este o aberaţie! Să nu mai spun că şi minunatul stat român a pus umărul la dărâmarea Institutului Cantacuzino, iar acum importăm vaccinuri.
Am scris un pic cam dezlânat, dar sper ca în rândurile de mai sus să vedeţi mafia farmaceutică mondială. Este o luptă veroasă în acapararea pieţei şi a vinde propriile produse iar când la mijloc sunt bani mulţi, nu mai este loc de scrupule.
Aşa că, până la un punct, dau crezare acestor teorii conspiraţioniste. Şi, da, corporaţiile farmaceutice corup medici. Ştiu că în Belgia şi în Franţa s-au luat unele măsuri, bănuiesc că şi prin alte state din Europa. Despre cele două am citit. La noi, în România, este încă haos.
Spre exemplu, soţiei mele, care era suspectă de artrită, medicul curant îi prescrisese Arava şi o trimitea la o anumită farmacie ca să cumpere medicamentul. Într-o zi, n-a mai avut timp să meargă acolo şi l-a luat de la altă farmacie. Când i-a spus medicului, s-a făcut foc şi pară. Atitudinea i-a dat de gândit soţiei şi a căutat în internet să vadă care este substanţa activă la Arava. Aşa a descoperit că sunt şi alte medicamente, la fel de eficiente, dar mai ieftine. QED. Salviasept e altceva decat faringoseptul. Exista amandoua in farmacii, de ce spui ca "aici le spune Salviasept"? Sunt de aceeasi parere cu tine, ca sistemul medical se bazeaza pe medicamente si ca ele amelioreaza doar ca sa ia cat mai multi bani de la pacienti. Uneori nu fac niciun bine, iar alteori fac chiar rau. Dar nu sunt de acord ca s-au creat sau se creeaza virusuri ca sa ne vanda antidotul... Asta miroase a teama fabricata de cineva. In lumea asta sunt interese ca sa mentina o stare de frica, deoarece asa oamenii isi tem pielea si nu vor descoperi prea multe... Iar alti oameni, din grija pentru ceilalti, imprastie zvonurile care mentin teama, fara sa-si dea seama ca fac jocul unora. Eu nu cred in vaccin. Am fost vaccinata, ba chiar mi s-au scos si amigdalele, fara niciun rost. Bolile apar in urma unor socuri emotionale, spaime, sperieturi, frica de ziua de maine, frica pentru viata noastra. Copiii fac varsat de vant, rujeola etc atunci cand sunt separati pentru perioade mai mari de o zi de mama lor sau de cine ii are in grija. Este lucru studiat si dovedit in studiile dl dr. Hamer. Am citit, am verificat pe mine si astfel in toamna asta m-am simtit foarte bine, durerile lombare au disparut de tot. In alta ordine de idei, boala nu se face in urma vaccinarii pentru ca, stiind ca vaccinul este facut si ca are efect, tratam eventualele eruptii fara ingrijorare si de aceea ele cedeaza foarte repede. Cand mama se sperie de vreo boala, si copilul reactioneaza prin simptome pe masura ingrijorarii mamei. Si ca sa va mirati si mai mult, bacteriile sunt necesare organismului si nu trebuie combatute. Ele asigura in prima faza rezistenta organismului la stres, apoi alte bacterii ajuta organismul sa isi revina dupa ce stresul s-a incheiat. Si ceea ce fac bacteriile numim boli. Ne tratam complet aiurea cu medicamente. Mai este cazul cand stresul a fost foarte mare si in faza a doua trebuie anumite medicamente, ca organismul sa reziste pana la revenire. Dar uneori nu ai ce face... nu suntem nemuritori. | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mar 06 Dec 2016, 07:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- În ce privește venirea lor în Canada, aș propune Ministrului nostru să ia lecții de la Trump și să construiască un zid de 6 000 Km.
Asta mi-a adus aminte, cu nostalgie, de vremea când eram copil și am dat, din "surse" de revista ambasadei americane "Sinteza": țin și acum minte un articol ce l-am citit atunci, fascinat, despre cea mai lungă frontieră din lume- nepăzită! Erau și poze. Într-una din ele era o casă, construită taman pe graniță, cu câte o fereastră pe fiecare parte: bărbatul, un bătrânel, era într-o fereastră în Canada, pe când bătrânica era în cealaltă, în SUA. - Citat :
- La răceala ta, nu sta departe de usturoi și ceapă...
Cu asta, am devenit și noi faimoși în străinătate. Toți știu că românii-s cu usutoiu', și că funcționează! _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mar 06 Dec 2016, 07:27 | |
| - Anahoret a scris:
- Se scot profituri mari din medicamente.
Nu obligatoriu. Ca în orice investiție, există mari riscuri de a pierde banii, nu doar de a câștiga, lucru care se și întâmplă! Iar investiția nu e deloc mică: în medie, 4 miliarde de dolari, dar poate să fie chiar și 12. Bani pe care compania farmaceutică trebuie să-i recupereze și să dea în profit în timp de 10 ani. După asta, dreptul de autor expiră, și informația devine publică. Despre costuri: http://www.forbes.com/sites/matthewherper/2012/02/10/the-truly-staggering-cost-of-inventing-new-drugs/#31c96c674477 - Citat :
- Prin toate acestea, eu văd încurajarea consumului farmaceutic, mai puţin grija faţă de cel suferind. Or, de-aici şi până la crearea unor virusuri sau bacterii la care tot ei au antibioticul... nu este decât un pas.
Da, doar că nu e un pas- eu l-aș numi salt. Și de pași din aceștia se folosesc iluzioniștii. - Citat :
- QED
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mar 06 Dec 2016, 07:31 | |
| - zaraza26 a scris:
- Asta miroase a teama fabricata de cineva.
Ori ura față de sistemul capitalist. Ca și ura venită de la stângaci, de exemplu (și nu, în România nu avem un sistem capitalist, ci unul criptocapitalist, ca peste tot în lumea de azi.) _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mar 06 Dec 2016, 19:22 | |
| - zaraza26 a scris:
...sistemul medical se bazeaza pe medicamente si ele amelioreaza doar ca sa ia cat mai multi bani de la pacienti. Uneori nu fac niciun bine, iar alteori fac chiar rau.
Ne tratam complet aiurea cu medicamente. E spus totul, nimic de adăugat. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 06 Dec 2016, 19:30, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Mar 06 Dec 2016, 19:29 | |
| - Ciprian a scris:
- zaraza26 a scris:
Ori ura față de sistemul capitalist. Mai există un astfel de sistem pe planeta noastră? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Vin 09 Dec 2016, 15:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ciprian a scris:
- zaraza26 a scris:
Ori ura față de sistemul capitalist. Mai există un astfel de sistem pe planeta noastră?
Cata vreme mai exista vreun rest de sistem comunist, da. In rest, las placerea specialistilor sa puna etichete ca sa nu incurce borcanele. In realitate avem amestecuri de elemente si de acolo, si de dincolo! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? | |
| |
| | | | Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |