LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 23 google internet efremovivanantonovici nicuvar humanitas 1 politica muzica_traditionala brasov reclame 1918 taieri mediu Popasul padure Limba curiozitati romana Fantasy drumetie problema CPSF istorie sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? I_vote_lcapStii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? I_voting_barStii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? I_vote_rcap 
Emil Condor
Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? I_vote_lcapStii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? I_voting_barStii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?

In jos 
+8
bulache
cactus
Emil Condor
abbilbal
aurora
abba
zaraza26
Karima
12 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Empty
MesajSubiect: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptySam 20 Sept 2008, 06:22

Aerul rece si umed al acestor luni aduce cu sine si obisnuitele afectiuni de sezon: raceala si gripa. Daca vei scapa sau nu de "atacul" lor depinde de cat de puternic este sistemul tau imunitar. Asadar, fii pregatita sa le faci fata!
Atat guturaiul, cat si gripa sunt afectiuni virale care produc, cel mai adesea, inflamarea cailor respiratorii superioare (nas, gat). Exista peste 200 de virusuri responsabile de aparitia guturaiului, iar virusurile care produc gripa sunt doar cateva in fiecare an.

Este destul de dificil sa te feresti de aceste afectiuni, deoarece ambele se transmit cu usurinta: omul sanatos inhaleaza din aer micii stropi de saliva eliminati de persoana bolnava prin stranut, tuse etc.

De asemenea, te poti imbolnavi daca duci mana la gura sau la nas dupa ce ai atins o persoana bolnava sau un obiect contaminat. Cum este aproape imposibil sa eviti locurile aglomerate (magazine, mijloace de transport in comun etc.), tot ce poti face este sa te speli cat mai des pe maini cu apa calda si sapun, sa nu imprumuti obiectele personale (pahar, lingurita etc.) si sa eviti sa te atingi cu mainile la ochi, gura si nas.

Impotriva gripei, insa, te poti vaccina (in fiecare an, compozitia vaccinului gripal este modificata pe baza recomandarilor OMs, care stabileste care sunt tulpinile virale ce vor produce gripa in acel an).

Raceala sau gripa?
Oamenii confunda adesea raceala cu gripa, deoarece au numeroase manifestari comune. Exista totusi o diferenta majora: simptomele gripei sunt mult mai severe si ne fac sa ne simtim "terminate". simptomele racelii: debut ceva mai lent cu oboseala accentuata, tuse, secretie nazala abundenta, nas infundat, febra lipseste sau este usor ridicata (cel mult 38sC), senzatie de jena sau gadilaturi in gat, lacrimare, dureri de cap destul de intense, chiar severe, dureri musculare. simptomele gripei: debutul extrem de brusc, cu febra mare (39 - 40sC), frisoane, stare generala proasta, greata, varsaturi, dureri de cap de mica intensitate.

Dupa cateva zile: dureri de cap mai severe, dureri musculare si articulare, secretii nazale si obstructie nazala, senzatie de usturime a ochilor, transpiratii nocturne abundente, dureri de gat, tuse chinuitoare, in special seara si pe timpul noptii, oboseala accentuata, slabiciune, somnolenta. starea de oboseala poate persista doua - trei saptamani, iar tusea chiar doua luni.

Primele masuri Daca iei masuri "in forta", chiar de la primele semne, boala nu se va agrava si va dura mai putin.
- Odihna este foarte importanta in refacerea organismului, iar un repaus la pat de una - doua zile poate face minuni. Baga-te in pat si inveleste-te cu o patura groasa, ca sa transpiri. Bea un ceai din flori de tei (2 lingurite la 2/3 cana cu apa). Evita activitatile fizice si intelectuale solicitante.

-Bea multe lichide (opt - zece pahare zi): apa, ceai si sucuri de fructe - previn deshidratarea (mai ales daca ai febra mare si transpiri abundent), ajuta la eliminarea toxinelor si la fluidizarea secretiilor de mucus.

- In cazul in care ai febra, nu incerca s-o scazi cu orice pret. Daca nu depaseste 38 de grade Celsius, ea nu reprezinta un pericol pentru o persoana sanatoasa - este modul in care organismul lupta impotriva infectiei.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMar 21 Oct 2008, 13:25

Apropo de raceala si gripa, un tratament ce previne acestea e echinacea. Sotul meu ia regulat tinctura de echinacea si nu a mai racit de un an si jumatate, de cand ia regulat. Adica ia cand sunt epidemii, cand simte ceva slab de tot in gat, timp de o saptamana-doua. Eu prefer multe alimente naturale, miere, nuci, fructe si legume in stare cruda, seminte crude de floarea-soarelui. Eu m-am racit iarna trecuta o singura data si mi-a trecut intr-o saptamana.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMar 21 Oct 2008, 13:26

Citat :
este modul in care organismul lupta impotriva infectiei.

Corect, se produc anticorpii respectivi.
Sus In jos
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Varsta : 65
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMar 21 Oct 2008, 14:42

Multumim pentru informatii, scumpa Karima!
Ca mama a trei copii, am trecut prin multe raceli si gripe, asa ca , in mare, le cam stiam si eu. Apropo de mijloacele de aparare, eu foloseam pentru copii uleiul de catina, si chiar avea efect. Cand s-au facut mai maricei si acum, cand sunt adulti, ii sfatuiesc sa ia tot tinctura de echinaceea. Personal, ma imunizez cu Mumio, pe care il dizolv in fiecare dimineata in ceiutzul meu de plante. Si nu am mai racit deloc , dar deloc, nici gripa nu am mai facut in ultimii 4-5 ani.
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMar 21 Oct 2008, 15:32

zaraza26 a scris:
Apropo de raceala si gripa, un tratament ce previne acestea e echinacea. Sotul meu ia regulat tinctura de echinacea si nu a mai racit de un an si jumatate, de cand ia regulat. Adica ia cand sunt epidemii, cand simte ceva slab de tot in gat, timp de o saptamana-doua. Eu prefer multe alimente naturale, miere, nuci, fructe si legume in stare cruda, seminte crude de floarea-soarelui. Eu m-am racit iarna trecuta o singura data si mi-a trecut intr-o saptamana.

am gugalit si am gasit info suplimentare:

" tinctura de Echinacea pentru imunizare (preferabil produsa la Cluj).

Se administreaza 10 picaturi de tinctura cu putina apa o data pe zi inainte de masa, fara a folosi lingurite de metal, ci de plastic."
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMar 21 Oct 2008, 15:49

abba a scris:
Multumim pentru informatii, scumpa Karima!
Ca mama a trei copii, am trecut prin multe raceli si gripe, asa ca , in mare, le cam stiam si eu. Apropo de mijloacele de aparare, eu foloseam pentru copii uleiul de catina, si chiar avea efect. Cand s-au facut mai maricei si acum, cand sunt adulti, ii sfatuiesc sa ia tot tinctura de echinaceea. Personal, ma imunizez cu Mumio, pe care il dizolv in fiecare dimineata in ceiutzul meu de plante. Si nu am mai racit deloc , dar deloc, nici gripa nu am mai facut in ultimii 4-5 ani.

Am vazut ca "Mumio" se gaseste si pastile.
Tu il iei pulbere? de la magazine naturiste? e amar? de unde ai aflat de acest produs, ti l-a recomandat cineva?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMier 22 Oct 2008, 10:14

aurora a scris:
zaraza26 a scris:

Se administreaza 10 picaturi de tinctura cu putina apa o data pe zi inainte de masa, fara a folosi lingurite de metal, ci de plastic."

Noi folosim de Bucuresti, pentru ca picura mai bine ca alta, nu stiu de care. Si cu lingurite de metal, ca n-am stiut...oare la sotul meu are efect placebo daca nu respectam aceste doua cerinte si totusi nu s-a racit? oh da!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMier 22 Oct 2008, 16:42

zaraza26 a scris:
aurora a scris:
zaraza26 a scris:

Noi folosim de Bucuresti, pentru ca picura mai bine ca alta, nu stiu de care. Si cu lingurite de metal, ca n-am stiut...oare la sotul meu are efect placebo daca nu respectam aceste doua cerinte si totusi nu s-a racit? oh da!

Am cumparat si eu acuma capsule de Echinacea, mi s-a parut mai usor de luat (m-am gandit si la gust, daca o fi rau?) si d-na de la magazin mi-a spus ca nu e diferebnta de efect intre ele. Sunt fabricate tot la bucuresti, de firma "HOFIGAL" de care am mai citit pe forumuri, acolo cica dau si consultatii (?!?!).
La indicatii zice :
"2-3 capsule pe zi, inaintea meselor principale.administrarea se va face in cure de max. 4 saptamani. Se poate relua dupa 30 de zile. de 2-4- ori pe an"

Eu voi lua 2 pe zi, ca atatea mese am Razz
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMier 22 Oct 2008, 18:51

Despre Mumio am aflat de la televizor, intr-o emisiune in care a fost invitata d-na dr. Maria Kant. Apoi am si gugalit si , o vreme , mi-am comandat produsul prin telefon, direct de la firma importatoare, fiindca in farmacii pretul era dublu. Apoi , am descoperit ca la Plafar se gaseste la pretul normal (25ron) si de-atunci mi-l procur numai de-acolo. Atentie la ambalaj! Doar cutiile care au o anumita imagine pe ele sunt autentice, pentru ca exista si facaturi pe piata.
http://www.pcfarm.ro/produs/2345/MUMIO
La inceput , l-am folosit ca tratament pentru hipertensiune si luam 2 tablete pe zi. E foarte amara, dar dizolvat in putin ceai indulcit cu miere, seamana la gust cu o cafea obisnuita.
Acum il iau doar ca supliment, o tableta pe zi, dimineata. E vorba si de aportul de minerale, absolut necesar de la o varsta incolo.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMier 22 Oct 2008, 19:20

Dacă tot sunt la naturiste să vă zâc ce fac io când mă doare una alta.

Când mă doare dricu (mijlocul) vecina Abba m-anvăţat săl tratez cu indiferenţă şi să-i dau să roadă frunze de hrean stropite cu şpir sanitar.

Când încep să tuşesc şi să strănut, meste un căţel de uturoi, de trei ori pe zi, mintenaş ce se gată unu, iau pe altu la mestecat. N-am bai că pute pentru că mie-mi face bine.

De gâtu vrea să mă doară c-am cicălit-o prea mult pe micuţa pe-afară, meste cuişoare, luate cu pumnu că mie-mi place gustul lor chipărat.

De simt că ceva pe la ficat nu-i place sau rinichii se zgârcesc în a da apă la robinet, le dau un ţoi (cca 50 ml) din oţătu de mere cumpărat de la apicola şi făcut la "Apicola Bucureşti". Am încercat şi alte mărci, dar ăsta se potrgheşte cu mine.

La gherături cu urme de sânge folosesc creme cu extrat de cătină, pentru că am descoperit minunea: sunt mai bune decât cele cu aloe vera, care şi ele sunt bune, dar mai leneşe.

Acuma io ce să vă zâc, îs bune leacurile mele băbeşti, da nu ştiu cum vi se potrigesc vouă ca să vă facă bine, că rău n-au ce rău să vă facă.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyMier 22 Oct 2008, 19:35

Se vorbea, undeva despre Echinacea: aia elvetiană este foarte, foarte bună.
Trei ani nu am avut nici o atingere de răceală, nimeni din familie, iar aia cu doar o pilulă pe zi. Lucrează cu mare eficacitate. Pur si simplu întăreste sistemul imun. Rău nu poate face nimănui, oricum...
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 23 Oct 2008, 01:27

abba a scris:
Despre Mumio am aflat de la televizor, intr-o emisiune in care a fost invitata d-na dr. Maria Kant. Apoi am si gugalit si , o vreme , mi-am comandat produsul prin telefon, direct de la firma importatoare, fiindca in farmacii pretul era dublu. Apoi , am descoperit ca la Plafar se gaseste la pretul normal (25ron) si de-atunci mi-l procur numai de-acolo. Atentie la ambalaj! Doar cutiile care au o anumita imagine pe ele sunt autentice, pentru ca exista si facaturi pe piata.
http://www.pcfarm.ro/produs/2345/MUMIO
La inceput , l-am folosit ca tratament pentru hipertensiune si luam 2 tablete pe zi. E foarte amara, dar dizolvat in putin ceai indulcit cu miere, seamana la gust cu o cafea obisnuita.
Acum il iau doar ca supliment, o tableta pe zi, dimineata. E vorba si de aportul de minerale, absolut necesar de la o varsta incolo.

Azi cand am cumparat echinacea de la plafar, am cerut si MUMIO... mi-a zis ca au, a zis ceva de 30 de roni, si mi-a dat un prospect, sa-l studiez... are pe el poza ca si in linkul pe care mi l-ai dat tu.
O sa-l dau si sotului meu sa il studieze... la noi in familie, el este "doctorul casei"
Very Happy
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 23 Oct 2008, 13:03

Nu stiu daca ai nevoie, dar iti recomand si tie un produs, testat personal. E vorba de Mabelle. E o minunatie! thumb_yello
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 23 Oct 2008, 13:22

abba a scris:
Nu stiu daca ai nevoie, dar iti recomand si tie un produs, testat personal. E vorba de Mabelle. E o minunatie! thumb_yello
Bineinteles ca am nevoie Embarassed si am luat deja o cutie! Pana acum am luat alte produse de genul asta, cred ca am incercat tot ce exista pe piata. Asta dupa ce 5 ani am luat medicamente pe baza de hormoni (maxim maximorum admis, desi mai nou nici atata nu se mai recomanda, cica dupa ultimele cercetari).
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 23 Oct 2008, 13:47

Slava Domnului, e prima oara cand incerc ceva de genul acesta! Si il iau din luna mai, zilnic, o tableta. Mi-a fost de mare ajutor, drept sa-ti spun. Rezultate vizibile, eficienta maxima!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyJoi 23 Oct 2008, 13:54

abba a scris:
Slava Domnului, e prima oara cand incerc ceva de genul acesta! Si il iau din luna mai, zilnic, o tableta. Mi-a fost de mare ajutor, drept sa-ti spun. Rezultate vizibile, eficienta maxima!
Asta este bine, daca simti rezultate multumitoare.

eu am inceput sa iau hormoni la 49 de ani, 5 ani, si de atunci tot iau zilnic produse de-astea naturale. (pe baza de soia, A-Zinc, AKTIV). De Mabelle mi-a zis o verisoara, care are 50 de ani si i-a recomandat acest produs doctorita ei. Si ea mi-a spus ca este foarte bun, ca e foarte multumita.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptySam 25 Oct 2008, 00:21

Ridichea Neagră este foarte bună şi de-acum deja se găseşte la piaţă.

- e foarte bună în tratarea tusei, sub formă de suc. FOARTE BUNA PENTRU TUSE MAI ALES LA COPII
- e bună pentru sistemul imunitar
- e bună pentru eliminarea pietrelor la fiere (e bogată în vitamina C, B1, magneziu, fier şi calciu, de aceea este un excelent mijloc de drenaj pentru ficat şi veziculă biliară, creşte cantitatea şi fluiditatea biliară).Este deseori folosită pentru a îngriji tulburările hepatice şi biliare, precum colici hepatice, migrene de origine hepatică, alergii digestive.

E drept că ridichea neagră poate să aibă şi două efecte negative, dezagreabile: balonări şi respiraţie urât mirositoare.

Sucul pentru tuse îl prepar aşa:
- Tai un căpăcel din ridiche (deasupra, aşa cum fac la pepene) şi fac o scobitură în care pun o linguriţă de zahăr.
- Las peste noapte, iar dimineaţa sucul a început deja să se strângă.
- Se ia câte o linguriţă după masă.
- De fiecare dată când iau din suc, mai pun o linguriţă de zahăr.
Sucul este extras de către zahăr, iar ridichea se va stafidi.

În scobitură se poate pune miere în loc de zahăr. se umple scobitura cu miere, care de seara până dimineaţă se macerează, şi dimineaţă se bea lichidul. Mierea groasă se transformă în lichid, ca apa, doar culoarea rămâne.
Se poate consuma pe toată perioada de iarnă, cât există pe piaţă ridiche neagră.
Noi am consumat anul trecut şi ne-am simţit foarte bine... şi nu am răcit!

Siroupul se mai poate face şi altfel.
- ridichea curăţată, tăiată felii subţiri sau dată pe răzătoare, şi pus peste ea miere din belşug, lăsat de , apoi stoarce bine siropul într-un borcănel .

Este foarte bun pentru pentru copii DAR SI pentru adulţi.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyDum 26 Oct 2008, 08:34

Până acum eu nu am consumat ridichi negre, dar mă făcurăţi curios. Voi testa produsul pe cobaiul io.

abba

abba

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyDum 26 Oct 2008, 11:09

Da, ridichea neagră poate distruge pietrele de la rinichi sau fiere. Dacă vreţi o probă, luaţi un cuţit cu mâner de os şi ţineţi-l cu mânerul într-un vas cu zeamă de ridichi. După o vreme, îl va topi, pur şi simplu!
Tot pentru pietrele de la rinichi, cineva folosea ridichea neagră scobită la mijloc, adăugată miere şi băgată la cuptor . Apoi, colecta sucul rezultat şi îl consuma zilnic , cîte-o linguriţă de 3 ori pe zi.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyDum 26 Oct 2008, 11:16

Ridichea neagra e super dupa ce o curetzi, o tai feliutze subtziri ca sa nu-tzi rupi dintii, presari sare de mare (de ce mare ? fiindca-i mai cu motz oh da! ) lasi putzi si dupa aia se haleshte cu slanina de gutzi taia felii (da' sa fie slană de aia sănătoasă cu şoric fain nu ca talpa de la pantofi) si cu paine de casa proaspata.. Nu va zic ce sa betzi; io sugerez o cana de lapte. Combinatzia e traznet. Puteti sa ma credetzi..

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyDum 26 Oct 2008, 14:07

Io mor dupa ridichea neagra,e super si fara alceva decat sare ,apoi un paharel de vin negru. thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyLun 27 Oct 2008, 04:32

Astea sunt potrivite la medicina alternativă.
Fiind totusi aici, hai să dau câteva remedii naturale:

Gripa, răceală, bronsita astmatica
Elixir de mărar, leustean si urzică

10g de mărar, 30g de leustean, 10g de urzică, 1l de vin de calitate
Se fierbe totul timp de 3 minute după care se lasa să se răceasca. Se bea zilnic câte o lingură înainte şi după masă.

Gripa, răceală, tuse, răguseala
Amestec de unguraş

20g de unguras, 30g de fenicul (seminte), 30g de lumânarica, 30g de mărar

4 linguri din acest praf se fierbe în 750 ml de vin de calitate timp de
3-4 minute. Se strecoară si se bea câte o jumătate de cana de-a lungul zile. Copiii să bea mai puţin. Prin fierbere vinul nu mai păstrează decât 2-3% din alcool si la cantitatea mica efectul lui este aproape zero. Nu trebuie uitat ca multe substante nu ajung la creier decat prin alcool căci creierul are o bariera naturala pentru multe substante. Vinul acesta trebuie facut intotdeauna proaspat si pastrat cald într-un termos.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyLun 27 Oct 2008, 17:04

Pentru gripă, răceală, tuse, răguşaţă nu am vreme de chierdut cu frecatul, marceratul, filtratul de firturi alchimiste. Folosesc produse gata preparate: usturoimicina şi cuişormicina. Poate de gustul lor chipărat şi mirosul înmiresmat gripa, răceala, tusea răguşala nu se aproipie de mine mai aproape de uşa de intrare.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptyLun 27 Oct 2008, 23:57

cuişormicina o iei cu ţuicomicină?
cyclops
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? EmptySam 01 Aug 2009, 10:28

Inocularile: Adevaratele arme ale distrugerii in masa.
Adevarul de baza care a servit ca fundatie pentru muntii de minciuni cunoscuti ca vaccinari a fost observatia ca mamiferele care se vindeca de infectii cu microorganisme capata in mod natural imunitate la infectari viitoare. Oricand celule T (micile celule ce devoreaza virusi, bacterii si celule canceroase, astfel conferind imunitate celulara) si celulele B (anticorpi producand celule care confera imunitate hormonala) sunt activate de diverse substante straine de corp, numite antigeni, unele din celulele T si B devin celule de memorie. Astfel, data viitoare cand individul intalneste acelasi antigen, sistemul imunitar se activeaza imediat, asfel incat sa-l distruga. Acesat este procesul cunoscut ca imunizare.
Acest adevar a dat nastere unei credinte ca, daca un antigen strain a fost injectat intr-un individ, acel individ ar deveni atunci imun la o infectare viitoare. Acesteia i s-a dat numele de “vaccinare”. Promotorii vaccinarii nu au reusit sa-si dea seama ca tractul respirator al tuturor mamiferelor (avand in vedere ca animalele sunt la fel de devastate de aceste inoculari cu boli precum sunt si oamenii) contine IgA secretat (un anticorp care initiaza raspunsul natural de imunizare al corpului) in mucoasa tractului respirator. Trecerea peste aceasta bariera naturala prin injectarea directa in sistemul sangvin a organismelor duce la alterarea sistemului imunitar. Ca rezultat, virusii patogeni sau bacteriile nu pot fi eliminate de sistemul imunitar si raman in corp, unde se vor dezvolta mai departe sau vor suferi mutatii, pe masura ce individul este expus la mai multi antigeni si toxine in mediul care continua sa-i asalteze sistemul imunitar.
http://www.urbaniulian.ro/2009/07/31/inocularile-adevaratele-arme-ale-distrugerii-in-masa/

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?   Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa? Empty

Sus In jos

Stii care sunt diferentele dintre raceala si gripa?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SANATATE :: MEDICINA :: MODERNA-
Mergi direct la: