__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Continua daca stii | |
| | Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 07:29 | |
| Eu voi spune cateva versuri dintr-o poezie bine cunoscuta si voi continuati daca stiti
Pe deal românul ară Slăbit de-amar şi frânt.....
Cosbuc | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 17:59 | |
| - zuum a scris:
- Eu voi spune cateva versuri dintr-o poezie bine cunoscuta si voi continuati daca stiti
Cosbuc Continua daca stii sa dai copy-paste.... George Cosbuc - Doina Copilo, tu esti gata De-a pururea sa plângi! Si când esti trista, Doino, Tu inima ne-o frângi. Dar nu stiu cum, e bine Când plângi, ca-n urma ta Noi plângem toti, si-amarul Mai dulce ni-e asa. Si toate plâng cu tine Si toate te-nteleg, Ca-n versul tau cel jalnic Vorbeste-un neam întreg. Pe fete-n faptul serii Le-ntâmpini la izvor, Tu singura stapâna Pe sufletele lor. Le-nveti ce e iubirea Si râzi cu ochi sireti, Deodat-apoi te-ntuneci Si cântece le-nveti: Sa cânte ziua-n lunca Si seara când se-ntorc, Când triste-n pragul tinzii Stau singure si torc. Când merg flacai la oaste Cu lacrimi tu-i petreci Si stai cu ei, ti-e mila Sa-i lasi pustii, sa pleci. Cântând le-aduci aminte De-o fata din vecini, De mame si de-ogorul Umplut acum de spini. Si când i-omoara dorul Si-n jurul tau se strâng, Pui fluierul la gura Si cânti, iar dânsii plâng. E plin de oameni câmpul, Tu, Doino, -n rând cu ei. Mosnegi si oameni tineri Si tinere femei Aduna fânu-n stoguri Si snop din spice fac - Din scutece copilul Când plânge-n sahaidac Te duci si-l joci pe brate Si-l culci apoi pe sân, Si-i cânti s-adoarma-n umbra Capitelor de fân. Din vai tu vezi amurgul Spre culmi înaintând, Pe coaste-auzi pâraie Prin noapte zgomotând, Si-asculti ce spune codrul Când plânge ziua-ncet Ah, toate, Doino, toate Te fac sa fii poet. Si, singura cu turma, Privind pierduta-n zari Spui muntilor durerea Prin jalnice cântari. Pe deal românul ara Slabit de-amar si frânt. Abia-si apasa fierul În umedul pamânt. Tu-l vezi sarman, si tremuri Sa-l mângâi în nevoi. Si mergi cu el alaturi Cântând pe lânga boi. Iar bietii boi se uita Cu mila la stapân - Pricep si ei durerea Sarmanului român. Eu te-am vazut odata Frumoasa ca un sfânt, În jur stateau batrânii Cu fruntile-n pamânt. Cântai, ca-n vis, de-o lume Traita-ntr-alte vremi, De oameni dragi, din groapa Pe nume vrând sa-i chemi. Si-ncet, din vreme-n vreme, Batrânii-n jur clipeau Si mânecile hainei La ochi si le puneau. Dar iata! Cu ochi tulburi Tu stai între voinici, Te vad cum juri si blestemi Si pumnii ti-i radici! Pribegi de bir si claca, Copii fara noroc, Tu-i strângi în codru noaptea Sub brazi pe lânga foc. Si cânti cu glas salbatec, Si-n jur ei cânta-n cor Cântari întunecate Ca sufletele lor. Când stii haiduci în codru Te prinzi cu ei fartat, Li-arati poteci ascunse, Pe stânci le-asterni tu pat. Când pun picioru-n scara, Tii roibul lor de frâu; Grabit, când prind ei pusca, Scoti plumbii de la brâu: Iar când ochesc, cu hohot Tu râzi, caci plumbii moi S-au dus în piept de-a dreptul Spurcatului ciocoi. Ai tai suntem! Strainii Te-ar pierde de-ar putea; Dar când te-am pierde, Doino, Ai cui am ramânea? Sa nu ne lasi, iubito, De dragul tau traim: Saraci suntem cu totii, Saraci, dar te iubim! Ramâi, ca ne esti doamna Si lege-i al tau glas, Învata-ne sa plângem C-atât ne-a mai ramas! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 20:01 | |
| ".............................. Sa-i moara Fulger? Poti sfarma Si pe-un voinic ce cuteza Sa-nalte dreapta lui de fier Sa prinda fulgerul din cer? Cum pier miseii daca pier Cei buni asa? ......................................." | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 20:51 | |
| Dar mâne va mai fi pământ? Mai fi-vor toate câte sunt! Când n-ai de-acum să mai priveşti Pe cel frumos, cum însuţi eşti, De dragul cui să mai trăieşti, Tu soare sfânt?
Dar doamna! Suflet pustiit! Cu părul alb şi despletit Prin largi iatacuri alerga, Cu hohot lung ea blestema, Şi tot palatul plin era De plâns cumplit.
La stat şi umblet slabă ce-i! Topiţi sunt ochii viorei De-atâta vaiet nentrerupt, Şi graiul stins şi-obrazul supt Şi tot vestmântul doamnei rupt De mâna ei! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 21:11 | |
| Cand eram elev e liceu, profesorul meu, desi de latina, Ghita Dogaru, un zdrahon de om, ca sa ne faca educatie literar-artistica, ne recita versuri din Eminescu, Cosbuc...Sau ne spunea roluri intregi pe de rost, din Caragiale. Remarc si acum faptul ca nu ne-a spus o clipa ceva de poetii contemporani, cu care se omora profesorul de romana, in ciuda convingerilor lui. E vorba de Dan Desliu, A Toma, Veronica Porumbacu, si altii...
Ma refer la perioada '55-'59. Eu am fost prim promotie cu 11 clase. Daca tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte, ma dadea de 6 ani jumate la scoala, si nu de 7 ani jumate, as fi terminat in ultima promotie cu 10 clase, poate cine stie, aveam alt drum in viata... Nu putea sa intretina 3 copii la scoala, in acelasi timp. Cand m-am dus eu, ca trebuia sa merg, l-a oprit mai devreme pe fratele meu cel mare... Mare greseala... Era cel mai bun din clasa... Scuzati paranteza....
Ne spusese ceva de "Moartea lui Fulger", intr-o ora precedenta. Eu am invatat-o pe de rost. Si, ca sa ma verifice, trece pe langa banca mea, ma ia cu palmoiul lui de dupa grumaz si zice: "Si ma-sa biata...."
Iar tu trebuia sa continui. Daca stiai te slabea, daca nu te strangea asa de tare, incat tipai. Dar lui nu-i pasa si continua el cu voce mai tare decat tipatul tau.
Eu l-am pacalit. Invatasem toata poezia pe de rost.
Acum nu ma mai incumet s-o spun ca atunci pe nerasuflate. Dar stiu, inca multe versuri din ea. Se spune ca ce inveti la tinerete, ramane multa vreme.
Jocul acesta e frumos, zuum... Il putem contiunua...
Sfarsitul poeziei e foarte frumos..... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 21:18 | |
| | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 22:01 | |
| Si nu numai pe asta, Geta. Stiam sute, sute de versuri pe dinafara.
Era chiar o intrecere intre noi, cine stie mai multe versuri pe de rost.
Cea mai lunga, si prima chiar, recitare a mea, cand eram mic, a fost "Crezul". Pe care il spuneam la Biserica, duminica de duminica. Cand, bunicul meu, dupa mama, dupa ce ma spalam, iar mama imi dadea camasa cusuta de ea, cu borangic albastru, in iarna trecuta, mergeam la Biserica din sat. Ce mandru nera batranu'! Cum se uitau babele la mine si-si scuipau in san, ca sa nu ma deoache. .................................................................................................................................
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 22:05 | |
| n goana roibului un sol, Cu frau-n dinti si-n capul gol, Rasare, creste-n zari venind, Si zarile de-abia-l cuprind, Si-n urma-i corbii croncanind Alearga stol. El duce regelui raspuns Din tabara. Si tine-ascuns Sub straiul picurand de ploi Pe cel mai bun dintre eroi Atata semn de la razboi, Si-a fost de-ajuns! Pe Fulger mort! Pe-un mal strain L-a fulgerat un brat hain! De-argint e alb frumosu-i port, Dar ros de sange-i albul tort, Si pieptul gol al celui mort De lanci e plin. Sarmanul crai! Cand l-a vazut Si, cand de-abia l-a cunoscut, Cu vuiet s-a izbit un pas De spaima-n laturi si-a ramas Cu pumnii stransi, fara de glas, Ca un pierdut. Sa-i moara Fulger? Poti sfarma Si pe-un voinic ce cuteza Sa-nalte dreapta lui de fier Sa prinda fulgerul din cer? Cum pier miseii daca pier Cei buni asa? Dar mane va mai fi pamant? Mai fi-vor toate cate sant! Cand n-ai de-acum sa mai privesti Pe cel frumos, cum insuti esti, De dragul cui sa mai traiesti, Tu soare sfant? Dar doamna! Suflet pustiit! Cu parul alb si despletit Prin largi iatacuri alerga, Cu hohot lung ea blestema, Si tot palatul plin era De plans cumplit. La stat si umblet slaba ce-i! Topiti sunt ochii viorei De-atata vaiet nentrerupt, Si graiul stins si-obrazul supt Si tot vestmantul doamnei rupt De mana ei! De dorul cui si de-al cui drag, Sa-mi planga sufletul pribeag, Intreaga noaptea nedormind, Ca s-aud roibii tropotind, Sa sar din pat, s-alerg in prag, Sa te cuprind!
Nu-l dau din brate nimanui! Inchideti-ma-n groapa lui Ma lasi tu, Fulgere, sa mor? Iti lasi parintii-n plans si dor? O, du-i cu tine, drag odor, O, du-i, o, du-i! Ah, mama, tu! Ce slaba esti! N-ai glas de vifor, sa jelesti; N-ai maini de fier, ca fier sa frangi; N-ai mari de lacrami, mari sa plangi, Nu esti de foc, la piept sa-l strangi, Sa-l incalzesti! Si tu, cel spre batai aprins, Acum esti potolit si stins! N-auzi nici trambitile-n vai, Nu vezi cum sar grabiti ai tai Radeai de moarte prin batai, Dar ea te-a-nvins. Pe piept, colac de grau de-un an, Si-n loc de galben buzdugan, Faclii de ceara ti-au facut In dreapta cea fara temut, Si-n mana care poarta scut Ti-au pus un ban. Cu faclioara, pe-unde treci, Dai zare negrilor poteci In noaptea negrului pustiu, Iar banu-i vama peste rau.
Merinde ai colac de grau Pe-un drum de veci. Si-ntr-un cosciug de-argint te-au pus Deplin armat, ca-n ceruri sus Sa fii intreg ce-ai fost mereu, Sa tremure sub pasu-ti greu Albastrul cer, la Dumnezeu Cand vei fi dus. Mirati si de rasuflet goi, Vazandu-ti chipul de razboi, Sa steie ingerii-nlemnit; Si, orb de-al armelor sclipit, S-alerge soarele-napoi Spre rasarit! Iar cand a fost la-nmormantat, Toti mortii parca s-au sculat Sa-si planga pe ortacul lor, Asa era de mult popor Venit sa planga pe-un fecior De imparat! Si popi, sirag, cadelnitand Ceteau ectenii de comand Si clopote, si plans, si vai, S-ostenii-n sir, si pas de cai, Si sfetnici, si feciori de crai, Si nat de rand. Si ma-sa, biata! Cum gemea Si blestema, si se izbea
Sa sara-n groapa: L-au inchis Pe veci! Mi-a fost si mie scris Sa ma destept plangand din vis, Din lumea mea! Ce urma lasa soimii-n zbor? Ce urma, pestii-n apa lor? Sa fii cat muntii de voinic, Ori cat un pumn sa fii de mic, Cararea mea si-a tuturor E tot nimic! Ca tot ce esti si tot ce poti, Parere-i tot daca socoti De mori tarziu ori mori curand, De mori satul, ori mori flamand, Totuna e! Si rand pe rand Ne ducem toti! Eu vreau cu Fulger sa raman! Ah, Dumnezeu, nedrept stapan, M-a dusmanit traind mereu Si-a pizmuit norocul meu! E un pagan si Dumnezeu, E un pagan. De ce sa cred in el de-acum? In fata lui au toti un drum, Ori buni, ori rai, tot un mormant! Nu-i nimeni drac si nimeni sfant! Credinta-i val, iubirea vant Si viata fum!
Si-a fost minune ce spunea! Grabit poporul cruci facea De mila ei, si sta-ngrozit. Si-atunci un sfetnic a venit Si-n fata doamnei s-a oprit, Privind la ea. Un sfant de-al carui chip te temi Abia te-aude cand il chemi: Batran ca vremea, stalp ramas, Nascut cu lumea intr-un ceas, El parca-i viul parastas Al altor vremi. Si sprijin pe toiag catand Si-ncet cu mana ridicand Sprancenele, din rostu-i rar, Duios cuvintele rasar: Nepoata draga! De-n zadar Te vad plangand. De cum te zbuciumi, tu te stingi Si inima din noi o frangi Ne doare c-a fost scris asa, Ne dori mai rau cu jalea ta: De-aceea, doamna, te-am ruga Sa nu mai plangi. Pe cer cand soarele-i apus, De ce sa plangi privind in sus? Mai bine ochii-n jos sa-i pleci, Sa vezi pamantul pe-unde treci! El nu e mort! Traieste-n veci, E numai dus.
N-am cap si chip pe toti sa-i spui Si-as spune tot ce stiu, dar cui? Ca de copil eu m-am luptat In rand cu Volbura-mparat Si stiu pe Crivat cel turbat Ca tara lui. Ce oameni! Ce sunt cei de-acum! Si toti s-au dus pe-acelasi drum. Ei si-au plinit chemarea lor Si i-am vazut murind usor; N-a fost nici unul plangator, Ca viata-i fum. Zici fum? O, nu-i adevarat. Razboi e, de viteji purtat! Viata-i datorie grea Si lasii se-ngrozesc de ea Sa aiba tot cei lasi ar vrea Pe neluptat. De ce sa-ntrebi viata ce-i? Asa se-ntreaba cei misei. Cei buni n-au vreme de gandit La moarte si la tanguit, Caci plansu-i de nebuni scornit Si de femei! Traieste-ti, doamna, viata ta! Si-a mortii lege n-o cata! Sunt crai ce schimb-a lumii sorti, Dar daca mor, ce grija porti? Mai simte-n urma cineva Ca ei sunt morti?
Dar stiu un lucru mai pe sus De toate cate ti le-am spus: Credinta-n zilele de-apoi E singura tarie-n noi, Ca multe-s tari cum credem noi Si maine nu-s! Si-oricat de amarati sa fim Nu-i bine sa ne dezlipim De cel ce vietile le-a dat! O fi viata chin rabdat, Dar una stiu: ea ni s-a dat Ca s-o traim! Ea n-a mai plans, pierdut privea La sfetnic, lung, dar nu-l vedea Si n-a mai inteles ce-a zis Si nu vedea cum au inchis Sicriul alb era un vis Si ea-l traia. Senini de planset ochii ei, Vedea barbati, vedea femei, Cu spaima muta-n jur privea. Din mult nimic nu-ntelegea; Si sa muncea sa stie ce-i. Si nu putea. I-a fulgerat deodata-n gand Sa rada, caci vedea plangand O lume-ntreaga-n rugaciuni. In fata unei gropi s-aduni
Atata lume de nebuni! Sa mori razand Si clopotele-n limba lor Plangeau cu glas tanguitor; Si-adanc, din bubuitul frant Al bulgarilor de pamant, Vorbea un glas, un cantec sfant Si naltator: Nu cerceta aceste legi, Ca esti nebun cand le-ntelegi! Din codru rupi o ramurea, Ce-i pasa codrului de ea! Ce-i pasa unei lumi intregi De moartea mea!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 22:49 | |
| Am vazut si citit Ioane ,impresionant! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Continua daca stii Mier 20 Noi 2013, 23:06 | |
| - Ion a scris:
- Si nu numai pe asta, Geta. Stiam sute, sute de versuri pe dinafara.
Era chiar o intrecere intre noi, cine stie mai multe versuri pe de rost.
Cea mai lunga, si prima chiar, recitare a mea, cand eram mic, a fost "Crezul". Pe care il spuneam la Biserica, duminica de duminica. Cand, bunicul meu, dupa mama, dupa ce ma spalam, iar mama imi dadea camasa cusuta de ea, cu borangic albastru, in iarna trecuta, mergeam la Biserica din sat. Ce mandru nera batranu'! Cum se uitau babele la mine si-si scuipau in san, ca sa nu ma deoache. .................................................................................................................................
Ce frumos Ioane din pacate eu nu am trait la tara dar imi amintesc de vacantele de la bunici undeva langa Onesti,mergeam la biserica din deal absolut inedite amintiri,noi fetele de la oras(eu si sora mea care acum e in Canada) eram primite cu atit de multa iubire ,acolo era si cimitirul pe deal,ne facea bunica baie in ciubar si ne imbraca frumos,Doamne ce vremuri si cata curatenie si bun simt ,multumesc de aceste minunate amintiri:) Ioane imi amintesc ca eram la bunici in Moldova si a murit cineva din sat iar acolo sunt pomeni priveghiuri etc... bunica imbracata in costum national cu catrinta iie si opinci ne astepta pe mine si pe sora mea ,ne-a spus sa va imbracati cu hainele bune,eram mici ce ne am gandit sa ne luam ultimele rochite facute de ea care erau de un rosu Doamne,nu am sa uit cum am ajuns in deal cu bunica Ileana dupa noi si cat de repede ne-a imbracat decent. Ei Doamne ,apoi am condus mortul pe ultimul drum si am asistat copil fiind la toate obiceiurile ,bocete,si pomeni ,toata viata am sa regret ca nu am o camasa de la bunica sau o bundita de la bunicul meu cusute cu atata migala . | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Continua daca stii Joi 21 Noi 2013, 00:07 | |
| - zuum a scris:
- Eu voi spune cateva versuri dintr-o poezie bine cunoscuta si voi continuati daca stiti
Cosbuc Să îmi imaginez că următorul scrie tot două, trei versuri precum ai făcut tu si lasă subiectul deschis pentru următorul? Sau pur si simplu al doilea în ordine scrie continuarea apoi reîncepe jocul cu o altă poezie? Spune tu, Zuum, cum crezi că e mai bine. * Totodată putem avea si un topic în care să compunem fiecare câte două sau patru versuri lăsând pe următorul să continue poezia după inspiratie proprie. În fiecare lună, cineva pune versurile împreună si postează poezia întreagă să vedem ce a iesit. ** Multumim pentru topicul nou, interesant deschis de Zuum. Simtiti-vă liberi absolut toti în initierea altor teme de discutat la Popas. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Joi 21 Noi 2013, 01:10 | |
| Terapia prin poezie presupune si, de ce nu, si creatii...
Interesanta propunerea. Numai sa-ti mearga imaginatia.....
O poezie scrisa de mai multi poeti?!... Ce interesant!
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Joi 21 Noi 2013, 03:46 | |
| Sunt trist.... Asa de trist Cand vad ca vrema-mi trece... Nu-s chiar batran, si mai rezist, De nu-i prea cald, de nu-i prea rece...
... | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Continua daca stii Joi 21 Noi 2013, 07:30 | |
| ah, nu m-am gandit sa pastuiti toata poezia doar urmatoarele doua sau trei versuri....ah ce frumos !
ia sa vedem pe asta
Un print din Levant indragind vanatoarea prin inima neagra de codru trecea....
hai ca e usor | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Continua daca stii Joi 21 Noi 2013, 13:00 | |
| Croindu-şi cu greu prin haţişuri cărarea, cântă dintr-un flaut de os şi zicea:
- Veniţi să vânăm în păduri nepătrunse mistreţul cu colţi de argint, fioros, ce zilnic îşi schimbă în scorburi ascunse copita şi blana şi ochiul sticlos...
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Joi 21 Noi 2013, 14:34 | |
| - Ion a scris:
- Sunt trist.... Asa de trist
Cand vad ca vrema-mi trece... Nu-s chiar batran, si mai rezist, De nu-i prea cald, de nu-i prea rece...
... Sunt trist, dar si vesel, Cand, va privind, Imi vad trecutul. Nu e la fel. Si-atunci eu tac. Si tac zambind... | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Continua daca stii Vin 22 Noi 2013, 05:02 | |
| Bravooooo Ostrovna.....p'a lu Ion nu o dibui, mai Ioane nu ne da asa grele | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Vin 22 Noi 2013, 05:38 | |
| Pai cum-o dibui,zuum, daca am scris-o eu... Eu am zis sa raspund propunerii lui Emil. Asa ca eu asteptam continuarea personala, pe ideea mea: Sunt trist ca nu m-ati inteles, ......................................... | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Continua daca stii Vin 22 Noi 2013, 05:44 | |
| - Ion a scris:
- Pai cum-o dibui,zuum, daca am scris-o eu...
Eu am zis sa raspund propunerii lui Emil. Asa ca eu asteptam continuarea personala, pe ideea mea: Sunt trist ca nu m-ati inteles, ......................................... Ideea la care te referi a fost pusă în practică de Zuum la topicul POEZIA NOASTRĂ. Vezi http://luminalumii.forumz.ro/t1657-poezia-noastra#137021Au fost scrise două seturi de versuri, deja. Succes! Iar acum, noapte bună! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Continua daca stii Vin 22 Noi 2013, 05:57 | |
| Ne ducem toti cîte putin, mereu, Către-un liman de tihnă si-mpăcare... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| | | | Ion
| Subiect: Re: Continua daca stii Vin 22 Noi 2013, 16:40 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Continua daca stii Vin 22 Noi 2013, 21:16 | |
| - Ion a scris:
- MISTRETUL CU COLTI DE ARGINT de Stefan Augustin-Doinas ...
www.trilulilu.ro/video-blog/mistretul-cu-colti-de-argint... Cached Mistretul cu colti de argint de Stefan Augustin-Doinas Un print din Levant indragind vanatoarea prin inima neagra de codru trecea. Croindu-si cu greu prin hatisuri ... Mistretul cu colti de argint e febletea mea,e foarte lunga da e suuuper,final emotionant:) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Continua daca stii | |
| |
| | | | Continua daca stii | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |