LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1 brasov Fantasy drumetie 23 nicuvar istorie romana Limba google curiozitati 1918 muzica_traditionala problema humanitas mediu sibiu taieri politica reclame comment-143 padure internet efremovivanantonovici Popasul CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? I_vote_lcapTu sa-mi spui cu cine sa votez? I_voting_barTu sa-mi spui cu cine sa votez? I_vote_rcap 
Emil Condor
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? I_vote_lcapTu sa-mi spui cu cine sa votez? I_voting_barTu sa-mi spui cu cine sa votez? I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Tu sa-mi spui cu cine sa votez?

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

Tu sa-mi spui cu cine sa votez? Empty
MesajSubiect: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyVin 30 Noi 2012, 22:25

HIC! Laughing

P.S. Serios!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptyVin 30 Noi 2012, 23:29

lutra vulgaris a scris:
HIC! Laughing

P.S. Serios!
Tu sa-mi spui cu cine sa votez? 154834 Cred ca suntem cam multi cetateni tur... aaaa, din astia dezorientati adica.. scratch Very Happy Laughing Laughing
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 08:51

lutra vulgaris a scris:
HIC! Laughing

P.S. Serios!
ultima dată am votat în 1996... a câștigat cel pe care am pus ștampila... și s-a sucit a scurt timp după ce s-a instalat în scaunul prezidențial
așa că de atunci mă uit atent la cine este pe lista electorală și dacă nu e nimic de capul niciunui candidat atunci nu mă duc la vot, deoarece este chiar indiferent cine va ieși câștigător la respectivul scrutin
aceasta este situația și cu alegerile de săptămâna viitoare

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 10:44

Am vazut ca exista un clujan care a cerut sa fie scos de pe listele electorale. Mie mi s-a parut o idee buna si cred ca voi reflecta si eu la o asa optiune. In felul asta nu mai voteaza altii in numele meu si nici eu nu mai sunt nevoita sa aleg un gunoi din mai multe gunoaie.
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 10:52

Iata solutia ce n-o intrezaream... sa stii ca si eu ma voi duce sa ma stearga de pe liste... intrebarea e, unde sa ma adresez?

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 10:53

Mihaela a scris:
In felul asta nu mai voteaza altii in numele meu
votează naiba în locul tău!
sau al altuia
cum naiba vă lăsați manipulați/manipulate de tâmpeniile debitate de diverși prin presa scrisă sau televizată?
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 10:54

dolion a scris:
Iata solutia ce n-o intrezaream... sa stii ca si eu ma voi duce sa ma stearga de pe liste... intrebarea e, unde sa ma adresez?
probabil la biroul electoral județean
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 10:56

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
sau al altuia
cum naiba vă lăsați manipulați/manipulate de tâmpeniile debitate de diverși prin presa scrisă sau televizată?
Dar tu te duci sa votezi? Rolling Eyes
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 10:58

dolion a scris:
Dolion, eu am vazut ca cineva a solicitat asa ceva. Si l-am vazut si pe om (blurat pt ca el nu ar fi vrut sa apara). De fapt mai mult l-am auzit.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 11:00

Mihaela a scris:
n-are rost
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 11:05

Prostia nu-i doare pe posesori, ci pe cei din jurul lor.
Şi totuşi, paradoxal, proştii trăiesc mult pentru că nu sunt doriţi nici pe cealaltă lume.
Dar ce e mai rău e că... au şi două drepturi esenţiale:
- dreptul de a candida;
- dreptul de a vota.
Şi-uite-aşa ne procopsim cu ei pe toate ecranele televizoarelor si ce e mai dureros, in viata noastra.
O, Doamne!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 11:09

dolion a scris:
Prostia nu-i doare pe posesori, ci pe cei din jurul lor.
Şi totuşi, paradoxal, proştii trăiesc mult pentru că nu sunt doriţi nici pe cealaltă lume.
....
O, Doamne!
thumb_yello Very Happy Asta-mi place si nu e paradoxal. smile
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 13:19

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
n-are rost
http://neimportant.forumgratuit.ro/t693-vin-alegeri-vin-tatarii-cam-tot-aia#62819
pai e ok daca tu esti convins ca totul se desfasoara corect. eu nu-s dar nici nu e vorba de psihoza cum spui tu acolo Very Happy Laughing

Omului de la Cluj i-au facut cei de la Cronica Carcotasilor o pagina de facebook si el a postat acolo si cererea lui. Cu motivele personale cu tot. Very Happy
Uite Dolion, aici.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 13:28

Mihaela a scris:
pai e ok daca tu esti convins ca totul se desfasoara corect.
nimeni nu a zis că TOTUL se desfășoară corect
că dacă totul s-ar face corect atunci matolul nu ar fi acum președinte
din două motive:
1. în 2009 a pierdut în țară, așa că au pus urgent în mișcare mitraliera parizină de votare la milisecundă
2. în 2012 a pierdut la referendum, așa că au pus urgent în mișcare mașinăria de recalculare a majorității
cam ca pe modelul forumuistului în căutare de encefal subarctic: a ieșit poll-ul cu 15 pentru și 13 împotriva banării... așa că a pus ban pe cont, ca să fie clar pentru toată lumea că în continuare urinează cu boltă pe mecanismele democratice oh da!

p.s. recomandare: NU ASCULTAȚI PIESA ASTA ORIBILĂ!

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 14:04

Nu. Ascultati-o pe asta ca e mai soft un pic Very Happy Laughing Parazitii are o piesa care s-ar potrivi la fix in contextul acesta electoral insa azi fiind sarbatoare n-o postez. O voi posta maine ca si asa va trebui sa se trezeasca lumea de la atata consum de tuica si fasole. Very Happy

Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 17:35

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
sau al altuia
Asta am spus mereu si cand s-o votat si cu mine si cu tine, si cu altii. Mereu le spun si despre adunari electorale, cum ca oamenii sunt platiti, ca aia de la partide apeleaza efectiv la agentia unde colaborez si se uitau ca tembelii la mine. Le-am spus discret. Apoi le-am aratat discret, cu bun-simt cum se poate manari un vot. N-a mers mai. 1-2-5 voturi la cantitatea lor li s-a parut logic. Desi ei nu scriu decat 16 useri....ajunsesera sa fie la votul tau vreo 28. Cica eu sunt prost intentionata, pt ca vreau sa le arat varza din acest sistem infect numit democratie. :keep normal: Doar cand am fost cumplit de realista si cand le-am demonstrat ca iesiau voturile mai mult la numar decat sunt ei, s-au isterizat. Mereu a fost asa. N-am chef sa ma mai implic, mi-am atins scopul dar sa mai faca un vot si daca o sa vreau sa ma mai distrez pe seama naivitatii lor, nu tre sa am cont validat. Doar ca nu se merita. Eu se asteptau ca eu sa pic in plasa lor, sa zic mvai m-au votat 66% din taclagii, sa nu-i dezamagesc, sa fiu mielusel. Bai, cine ma iubeste si ma vrea .. nu ma vrea doar cand vesela, ma vrea si cand sunt melancolica si vesela, si simpatica si draguta si ma vrea si cand sunt sictirita si nervoasa, si trista etc. Pt ce sa-mi petrec timpul meu incercand sa vb cu niste persoane care nici macar nu au intentia sa citeasca ce scriu, cand m-ai bine raman banata ....pe forumul lor. Asa cum imi sta mie bine vis-a-vis de ei.

Ei ne-au banat din cauza dezamagirii avute si a asteptarilor lor. Nu eu si nici tu nu i-am obligat sa creada ca pot comunica cu noi. Ei s-au pacalit singuri. Si-au ridicat o stacheta la care nu au putut ajunge si de suparare ne-am banat mai.

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 18:17

lutra vulgaris a scris:
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
sau al altuia
Asta am spus mereu si cand s-o votat si cu mine si cu tine, si cu altii. Mereu le spun si despre adunari electorale, cum ca oamenii sunt platiti, ca aia de la partide apeleaza efectiv la agentia unde colaborez si se uitau ca tembelii la mine. Le-am spus discret. Apoi le-am aratat discret, cu bun-simt cum se poate manari un vot. N-a mers mai. 1-2-5 voturi la cantitatea lor li s-a parut logic. Desi ei nu scriu decat 16 useri....ajunsesera sa fie la votul tau vreo 28. Cica eu sunt prost intentionata, pt ca vreau sa le arat varza din acest sistem infect numit democratie. :keep normal: Doar cand am fost cumplit de realista si cand le-am demonstrat ca iesiau voturile mai mult la numar decat sunt ei, s-au isterizat. Mereu a fost asa. N-am chef sa ma mai implic, mi-am atins scopul dar sa mai faca un vot si daca o sa vreau sa ma mai distrez pe seama naivitatii lor, nu tre sa am cont validat. Doar ca nu se merita. Eu se asteptau ca eu sa pic in plasa lor, sa zic mvai m-au votat 66% din taclagii, sa nu-i dezamagesc, sa fiu mielusel. Bai, cine ma iubeste si ma vrea .. nu ma vrea doar cand vesela, ma vrea si cand sunt melancolica si vesela, si simpatica si draguta si ma vrea si cand sunt sictirita si nervoasa, si trista etc. Pt ce sa-mi petrec timpul meu incercand sa vb cu niste persoane care nici macar nu au intentia sa citeasca ce scriu, cand m-ai bine raman banata ....pe forumul lor. Asa cum imi sta mie bine vis-a-vis de ei.

Ei ne-au banat din cauza dezamagirii avute si a asteptarilor lor. Nu eu si nici tu nu i-am obligat sa creada ca pot comunica cu noi. Ei s-au pacalit singuri. Si-au ridicat o stacheta la care nu au putut ajunge si de suparare ne-am banat mai.
răspunsul pare din categoria fluturatului tramvaiului.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 18:59

apocalyptica a scris:
....fluturatului tramvaiului Laughing
Si tu faci bascalie rau de tot pe acolo pe unde nu se poate citi decat daca esti user?? Very Happy Laughing
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 19:06

Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
Si tu faci bascalie rau de tot pe acolo pe unde nu se poate citi decat daca esti user?? Very Happy Laughing
păi, de ce să nu aibă? Shocked
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 19:29

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
sa aiba ce?
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 19:31

Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
sa aiba ce?
user
ce altceva poate să aibă omul pe un forum? Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 19:40

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
sa aiba ce?
user
ce altceva poate să aibă omul pe un forum? Laughing
pai toata lumea are user acolo? te pomenesti ca si Emil are user? Laughing Nu l-ai banat inca? Very Happy
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 19:44

Mihaela a scris:
te pomenesti ca si Emil are user?
habar n-am, dar parcă nu pare
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 19:48

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
Am 'teles. Daca ie atunci ie pe ascuns. oh da!
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? EmptySam 01 Dec 2012, 19:53

Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
Am 'teles. Daca ie atunci ie pe ascuns. oh da!
la câți tâmpiți de pe site-urile de-ale lui hotnews, realitatea, nasul tv și intact și-au făcut cont, draq mai știe dacă o fi apucat și suficienți oameni normali să aibă id pe acolo... Laughing
cei mai feroce erau băsiștii (adică ăia de pe realitatea, hotnew si nasul): intrau, făceau ce făceau și apoi începeau să înjure pe toți pe care-i bănuiau că nu bagă adânc de tot limba în rectul matolului oh da!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tu sa-mi spui cu cine sa votez?   Tu sa-mi spui cu cine sa votez? Empty

Sus In jos

Tu sa-mi spui cu cine sa votez?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cine este Satana?
» Cine este Maria
» Ştiri politice interne (I)
» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
» SCRIERI INOCENTE...proza de Mihai LEONTE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: APOCALYPTICA-
Mergi direct la: