__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| BANCURI | |
|
+12Franz Schneider lutra vulgaris cactus zaraza26 Emil Condor Diaporevomenos cuviosul ieronim Ion Cristina ostrovna dolion silverstar 16 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: BANCURI Joi 22 Noi 2012, 13:17 | |
| O bătrână merge încet pe trotuar abia târând după ea doi saci de gunoi. Unul din saci se rupe şi bancnote de 20 de euro încep să se înşire pe trotuar. Un poliţist aflat în apropiere o opreşte şi îi spune. - Doamnă, vi s-a rupt sacul şi vă cad banii. Bătrâna se uită şi spune: - Noroc că aţi văzut, domnule poliţist, acum trebuie să mă întorc să adun banii! - Staţi, că nu-i aşa simplu! De unde aveţi banii, nu i-aţi furat? - Nu, domnule, e simplu. Eu stau lângă un teren de fotbal şi unii dintre spectatori vin să urineze printre uluci pe florile mele. Aşa că, atunci când e o partidă, îmi iau foarfeca de vie şi mă aşez în spatele gardului. Când vine vreunul la gard, eu îl apuc bine şi-i spun: 20 de euro sau ţi-o tai! Poliţistul se gândeşte că e just şi începe să râdă. - Dar ce aveţi în celălalt sac? - Păi, domnule poliţist, gândiţi-vă şi dumneavoastră, nu toţi vor să plătească...
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Vin 23 Noi 2012, 19:30 | |
| Un tânăr arab îl întreabă pe taică-su: - Tată... - Da, fiule! - Pentru ce purtăm pe cap pălăria asta bizară? - Se numeşte burnuth iar în deşert te apără de soare, răspunde tatăl. - Aha... dar tată... - Da, fiule! - Da' ce-i cu rochia asta pe care o purtăm? - Este burka, iar în deşert, unde este foarte cald, îţi protejează corpul. - Bun! Dar, tată... - Da, fiule! - Ce-i cu pantofii ăştia, cam urâţi, pe care-i purtăm în picioare? - A... sunt babouches şi sunt pentru ca atunci, când mergi prin deşert, să nu te arzi la picioare. - Bun... O ultimă întrebare, tată. - Ce mai este, fiule? - De ce locuim în Paris ?...
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: BANCURI Sam 24 Noi 2012, 02:28 | |
| Vinerea Neagră, după meciul de fotbal Steaua - Stuttgart transmis live pe www.Digisport.ro a fost luat un interviu steliştilor din care aflăm: - Cum se salută steliștii? Give me five! - Care e animalul preferat al steliștilor? Cincila. - Ce oraș visează să viziteze steliștii? Cincinnati. - Care e site-ul favorit al steliștilor? HI5. - Clădirea preferată? Pentagon - Povestea preferată? 5 pâini, de Ion Creangă. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Sam 24 Noi 2012, 18:42 | |
| Vrei ca sexul sa fie de neuitat? Cumpara-ti pastila pentru stimularea procesului de memorare! Eu niciodata nu intreb "scuzati, unde este wc-ul?". Eu sunt roman.Singur hotarasc unde este wc-ul! Maxima zilei : Dă-i unui bărbat mână liberă şi te vei trezi cu ea prin toate locurile.
- I-am zis soţului meu că, dacă nu îmi cumpără o rochie nouă, ies goală pe stradă, să vadă lumea că n-am cu ce să mă îmbrac! - Şi el ce a zis? - Dacă tot ieşi, adu' şi mie două beri! I: Cum se spune in engleza: sotia a luat copiii si a plecat pentru o saptamana in vizita la soacra? R: YESSS!
Sotia ajunge acasa si isi gaseste sotul facandu-si bagajele. - Ce faci, draga? Unde pleci? - La Las Vegas ! Am aflat ca acolo sunt femei care m-ar plati cu 400$ ca sa le fac ce tie iti fac pe gratis! Tipa sta putin pe ganduri, apoi incepe si ea sa-si faca bagajele. - Dar tu ce faci acolo? intreaba sotul. - Merg si eu la Las Vegas ... sunt curioasa sa vad cum te descurci cu 800$ pe an!
Bula, mic baietel, s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au început sa tipe, sa însface prosoape sa se acopere si sa fuga în toate partile, ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit, dupa care a întrebat senin: “Ce s-a întâmplat? N-ati mai vazut un baietel în viata voastra?”
Cezar organizeaza o lupta între crestini si lei. În ziua cea mare, în mijlocul arenei – crestinii. Slabi, batrâni, urâti, prapaditi, tremurând din toate încheieturile, vai de capul lor. Intra leii hamesiti, începe lupta, urlete, sânge, praf pâna la cer. Când se aseaza praful, în mijlocul arenei crestinii, teferi si scuipând alene câte un os de leu. Romanii, impresionati de forta credintei crestinilor, îi întreaba: - Voi ce fel de crestini sunteti? - Noi? Crestini-democrati! =D> applause=D> applause=D> applause
Ora de religie în scoala. Profesoara: - Si, copii, amintiti-va, cei care vor învata pentru note de 9 si 10 vor nimeri în rai iar cei care vor învata pentru 4 si 5 vor nimeri în iad. Bula: -Doamna profesoara, sa înteleg ca nimeni nu va termina scoala asta viu?!
La o scoala de calugarite, acestora li se tine o prelegere despre desertaciunea desfrânarii: - Deci, dragi fete, înainte de a calca strâmb, trebuie sa va puneti întrebarea: “Merita o ora de placere pentru o viata plina de rusine?” O fata din fundul clasei ridica mâna si întreaba: - Puteti sa-mi spuneti si mie cum ati facut sa dureze o ora?Si daca a fost o ora continu?Si daca se mai poate repeta?
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: BANCURI Lun 26 Noi 2012, 00:32 | |
| O doamnă, foarte, foarte fiţoasă, care locuieşte într-un cartier de lux, merge (într-un Porsche Cayenne) la medicul său. Intră în biroul acestuia şi strigă: - Doctore, e groaznic, am fost înţepată de o viespe. - Haideţi, doamnă, calm, spune medicul, probabil nu e mare lucru... - Dar, doctore, tu nu-ţi dai seama, este extrem de... cum să spun... este îngrozitor de jenant, ştii... - Dacă mi-aţi spune întâi unde aţi fost muşcată...? - Aaaa, asta nu! În nici un caz! - Dar sunt doctor, puteţi să-mi spuneţi! - Nu, pentru că trataţi toate prietenele mele şi, dacă ar afla, viaţa mea socială ar fi distrusă... - Dar eu respect secretul profesional, nu voi spune nimănui, ziceţi! Atunci doamna se apropie de doctor, se asigură că nu mai e nimeni în cameră şi-i şopteşte: - La MiniPrix, în Otopeni... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Lun 26 Noi 2012, 20:38 | |
| Asta este ca-n bancul când sovieticii au trimis-o pe Nataşa spion în SUA. După vreo două luni, asta trimetea un mesaj urgent la bază: — Tovarăşe Soviet Suprem, ăştia-mi scurtează fusta cu o palmă în fiecare săptămână. Nu m-ar deranja foarte tare, însă peste o lună, dacă mai continuă aşa, o să mi se vadă c-----e şi pistolul! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Mar 27 Noi 2012, 11:00 | |
| Doi prieteni, un englez si un chinez se plimbau impreuna prin Londra. - Uita-te la toate steagurile astea! Imi umplu sufletul de mandrie patriotica! - Dar Chan, tu esti chinez iar astea sunt steaguri britanice! - Da? Uita-te la etichete... | |
| | | Ion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 28 Noi 2012, 00:06 | |
| Vine un tip la doctor: - Domnule doctor, am insomnii! Nu ştiu ce să mă mai fac! - O să vă prescriu pastile de potenţă... - Şi asta mă ajută să dorm? - Nu, dar vă înfrumuseţează orele de veghe.. *** La proces, un criminal este întrebat de către judecător: - După ce ai furat caseta cu bijuterii, de ce te-ai întors să-l omori pe proprietar? - Din respect pentru cuvântul scris, domnule judecător. - Cum aşa? - Pe casetă era inscripţionat: „A se deschide numai după moartea mea“. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Mier 28 Noi 2012, 19:49 | |
| Sotul se intoarce dintr-o calatorie, deschide usa la dormitor, iar acolo prietenul lui si sotia fac dragoste. Sotul scoate arma si isi impusca prietenul. Sotia se ridica obosita, gratios se apropie de oglinda, ia rujul, se rujeaza si cu un oftat usor spune: — Cu asa o atitudine iti vei pierde toti prietenii ! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: BANCURI Joi 29 Noi 2012, 00:04 | |
| Un tânăr scoţian se duce să-şi cumpere o pereche de pantaloni. Tatăl său îl sfătuieşte: - Fiule, ai grijă să te tocmeşti cu negustorul, încearcă să scoți pantalonii mai ieftin, chiar la jumătate de preţ! Se duce tânărul la magazin: - Cât costă pantalonii ăştia? - 100 de penny. - A, prea scumpi, îţi dau pe ei 50 de penny. S-au tot tocmit ei până când, exasperat, negustorul spune: - Bine, ţi-i las la 50. Când aude scoţianul, vrea iar să-i scoată la un preţ „pe jumătate“. - Îi iau contra a 25 de penny! Negustorul o luase razna de-a binelea: - Decât să-i dau pe 25 de penny, mai bine îi dau pe degeaba!!!! - La fix, răspunde scoţianul, dă-mi două perechi! sursa: www.gds.ro | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Joi 29 Noi 2012, 20:14 | |
| Un barbat casatorit se hotaraste sa ramana peste program cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza, iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un succes, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata vanata pe gat...rezultat al muscaturilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie. Ajuns acasa, imediat ce deschide usa , cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor, simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica, acoperindu-si gatul cu mana: - Ia uite, draga, ce mi-a facut nebunul asta de caine! - Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa, descheindu-si bluza.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Vin 30 Noi 2012, 17:43 | |
| Un cioban vine la doctor: — D-le doctor, vă rog să-mi daţi un certificat în care să specificaţi că sunt bolnav de SIDA! — Pai, nu merge aşa, trebuie să faci analize... — Care analize, d-le doctor? Daţi-mi pur şi simplu un certificat! — Şi la ce-ţi va folosi? — În primul rând, eu voi fi primul din sat cu SIDA. În al doilea rând, când voi fi cu oile la munte nimeni nu va veni la nevastă-mea. Şi în al treilea rând – vreau să văd faţa celor care deja au fost la ea. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Vin 30 Noi 2012, 19:49 | |
| Un barbat se casatoreste si vine acasa is ia sotia si soacra si le zice: - Fiti atente sa va zic programul meu. Cind vin acasa vrea sa maninc, si vrea sa gasesc mincarea nici prea calda nici prea rece. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce maninc vreau sa fac baie, si vreau sa gasesc apa nici prea calda nici prea rece in cada. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce fac baie vrea sa imi citesc ziarul, si vrea la fotoliu sa imi aduceti papucii de casa. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce imi citesc ziarul vreau sa ma culc, pina la 12 noaptea ma culc cu sotia, dupa 12 noaptea ma culc cu soacra. La care sotia: Ietete! La care soacra: Nici un ietete, el este barbatul el comanda.
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 11:22 | |
| Un student pleacă în excursie pe munte. Îşi îmbracă blugii găuriţi, îşi aranjează pletele, îşi ia rucsacul şi începe escaladatul muntelui. La un moment dat se rătăceşte printre creste şi întrucât se făcuse seara, se roagă de un cioban care era cu oile la păscut: - Bade, m-a prins seara pe munte, pot să dorm şi eu la noapte la tine în colibă? - Cum să nu, mai copchile. Puţin mai târziu: - Bade, mi-e foame, îmi dai şi mie ceva să mănânc? - Cum să nu, măi copchile. Şi îi dădu ciobanul mămăligă, pastramă, urdă, lapte, o desfătare de ospăţ. Dupa ce se satură studentul, îl întreabă pe cioban: - Bade, dar de ce te uiţi aşa lung la mine? - Mai copchile, cu părul tău lung nu îmi dau seama dacă eşti fată, sau eşti băiet. - De ce bade, dacă eram fată, vroiai să mi-o pui? - Mai copchile, de pus ţi-o pun oricum, dar trebuie să ştiu cum te aşez. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 11:41 | |
| La cei 68 de ani ai săi, o văduvă avea din nou un pretendent, pe Nae. Odată, acesta o mângâia pe genunchi, apoi spuse: - Acum, o să zici, probabil, că pot să te privesc, dar să nu te ating. - Oh, Nae, răspunse aceasta, la vârsta mea poţi să atingi, dar să nu priveşti. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 12:42 | |
| În avion, un pasager cu alura de dandy, se adresează unei însoțitoare de bord foarte sexy: - Cum va numiți, domnișoară? - Mercedes, domnule! - Frumos nume! Vreo legătură cu Mercedes Benz? - Prețul, domnule… _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 16:00 | |
| Sotul gelos angajeaza un detectiv sa-i urmareasca sotia pe care o banuia de infidelitate. Dupa o saptamana de filaj detectivul ii da raportul. -Trei zile la rand sotia dumitale a plecat de la serviciu, impreuna cu seful ei si dupa ce au luat pranzul intr-o atmosfera romantica, cu flori si sampanie, au ras si s-au tinut de mana, in separeul unui restaurant cochet, s-au dus la hotel si s-au inchis in camera. -Si mai departe ce s-a intamplat? -Pai mai departe i-am vazut pe gaura cheii cum se sarutau. -Extraordinar! Simt cum ma sufoc de manie. Si mai departe ce s-a mai intamplat? facu sotul gelos. -Pai barbatul a trantit-o pe pat si s-a aruncat peste sotia dumitale. -Da... si? Ce s-a intamplat mai departe, ca o omor in bataie! -Pai el si-a scos camasa si ea bluza... -Ah, divortez! Spune mai departe! -Pai si-a scos el pantalonii si doamnei i-a dat fusta jos. -Nu-mi vine sa cred! Asa nu se mai poate! Si, si? -Pai si-au dat si chilotii jos. - Si?... - Pai nu mai stiu, ca au pus chilotii pe clanta usii si n-am mai vazut, zice detectivul. - Uite vezi, ofteaza sotul, incertitudinea asta ma omoara!!! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 19:57 | |
| - dolion a scris:
- În avion, un pasager cu alura de dandy, se adresează unei însoțitoare de bord foarte sexy:
- Cum va numiți, domnișoară? - Mercedes, domnule! - Frumos nume! Vreo legătură cu Mercedes Benz? - Prețul, domnule… apropo, dacă în loc de " Mercedes Benz" era " Daimler Benz", pe pariu că era buluceală spre wikipedia? | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 20:05 | |
| |
| | | apocalyptica
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 20:07 | |
| | |
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 20:12 | |
| |
| | | apocalyptica
| Subiect: Re: BANCURI Sam 01 Dec 2012, 20:15 | |
| | |
| Subiect: Re: BANCURI Dum 02 Dec 2012, 11:03 | |
| |
| Subiect: Re: BANCURI Dum 02 Dec 2012, 11:03 | |
| Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. Intrebarea a fost: "Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra in legatura cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un esec total: - In Africa nu stiau ce inseamna "alimente"; - In Europa de Vest nu stiau ce inseamna "lipsa"; - In Europa de Est nu stiau ce inseamna "opinie"; - In America de Sud nu stiau ce inseamna "va rugam"; - In S.U.A. nu stiau ce inseamna "restul lumii". |
| | | apocalyptica
| Subiect: Re: BANCURI Dum 02 Dec 2012, 11:08 | |
| - Mihaela a scris:
- Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial.
Intrebarea a fost: "Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra in legatura cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un esec total: - In Africa nu stiau ce inseamna "alimente"; - In Europa de Vest nu stiau ce inseamna "lipsa"; - In Europa de Est nu stiau ce inseamna "opinie"; - In America de Sud nu stiau ce inseamna "va rugam"; - In S.U.A. nu stiau ce inseamna "restul lumii". sigur e vorba de un banc? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BANCURI | |
| |
| | | | BANCURI | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |