LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 efremovivanantonovici humanitas Limba curiozitati internet muzica_traditionala drumetie istorie taieri comment-143 politica padure brasov reclame CPSF google romana sibiu Popasul mediu 23 problema Fantasy nicuvar 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Romania pozitiva - Pagina 4 I_vote_lcapRomania pozitiva - Pagina 4 I_voting_barRomania pozitiva - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
Romania pozitiva - Pagina 4 I_vote_lcapRomania pozitiva - Pagina 4 I_voting_barRomania pozitiva - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Romania pozitiva

In jos 
+6
Doina
nicuvar
ostrovna
dolion
Emil Condor
Cristina
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

Romania pozitiva - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 14:09

O nouă pârtie de schi în Munţii Călimani

Veşti bune pentru iubitorii de schi! În Munţii Călimani se doreşte construcţia unei noi pârtii de schi! 28 milioane euro sunt banii alocaţi pentru acest proiect.
Comuna Şaru Dornei din Munţii Călimani ar putea avea o pârtie de schi de 3,8 kilometri, după ce pe lista de investiţii noi a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost aprobat un proiect în acest sens, potrivit AGERPRES.

Investiţia, în valoare totală de 28 milioane euro, constă în construcţia unei pârtii de schi pe latura nordică a Masivului Călimani, lungimea acesteia fiind de 3,8 kilometri, cu două tronsoane, unul inferior de 2.000 de metri şi unul superior de 1.800 de metri.

MDRT a aprobat, de asemenea, şi continuarea investiţiilor în alte trei proiecte privind contrucţia de pârtii de schi în Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa şi Mălini, scrie eurourbanism.ro

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 14:10

Investitii in domeniul schiabil din Maramures / peste 30 milioane de euro

Maramureşul se pregăteşte de iarnă! 23 de milioane de euro sunt pregătiţi pentru investiţii în domeniul schiabil din zonele Mogoşa – Baia Sprie şi Izvoarele – Borişte. Licitaţiile au fost anunţate pentru luna august, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind diferit însă pentru cele două proiecte. Finanţatorul principal este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Domeniului schiabil “Gutâiul Doamnei” / 10 milioane euro

O altă investiţie importantă se desfăşoară la Cavnic unde au fost demarate lucrările la realizarea domeniului schiabil “Gutâiul Doamnei”, care cuprinde trei pârtii de schi şi o telegondola. Investiţia totală a fost evaluată la 10 milioane euro şi este executată dintr-un grant european şi prin contribuţia bugetului local.

La marginea oraşului Cavnic, în Munţii Gutâiului, la aproximativ 1.100 de metri, sunt amenajate şapte pârtii de schi, apreciate de iubitorii sporturilor de iarnă datorită accesibilităţii lor şi condiţiilor bune oferite de cabanele şi motelurile din apropierea acestora. De curând a fost inaugurată la Cavnic prima pârtie artificială investiţie despre care am scris şi noi în urmă cu câteva zile.

sursa: romaniapozitiva.ro

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 14:11

Pasionaţii sporturilor de iarnă se vor bucura de “cel mai mare domeniu schiabil din Europa de Sud-Est”…sau cel puţin aşa sună planurile anunţate recent pentru dezvoltarea zonei Petroşani, Parâng. Aşteptăm cu nerăbdare astfel de proiecte, cu speranţa că nu o să treacă prea multe ierni până la implementare:)
“Cel mai mare domeniu schiabil din Europa de Sud-Est. Potrivit primarului municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, Ministerul Turismului a virat in contul administratiei locale patru milioane de euro, suma reprezentând prima tranşă de finanţare a “Proiectului de dezvoltare a domeniului schiabil Parâng”.

Continuarea în Mesagerul Hunedorean.

Sus In jos
Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 14:34

Cristina a scris:

iar prezenţa cea mai redusă la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Buşoi şi Adina Vălean doh (fiecare cu câte 64,86%). [pai de la cine sa invete protejata celui mai chiulangiu parlamentar roman?! oh da! ]

sursa: votewatch.eu

Cum sa fie Becali precedat de ceilalti? Poate urmat, succedat ...

PRECEDÁ, precéd, vb. I. Tranz. A exista, a se produce înainte de altceva în timp; a se afla, a se găsi înainte de altceva sau de altcineva în spațiu, într-o ierarhie etc. – Din fr. précéder, lat. praecedere.

Nu am gasit aceasta informatie pe http://www.votewatch.eu/

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 18:40

Doina a scris:
Cristina a scris:

iar prezenţa cea mai redusă la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Buşoi şi Adina Vălean doh (fiecare cu câte 64,86%). [pai de la cine sa invete protejata celui mai chiulangiu parlamentar roman?! oh da! ]

sursa: votewatch.eu

Cum sa fie Becali precedat de ceilalti? Poate urmat, succedat ...

PRECEDÁ, precéd, vb. I. Tranz. A exista, a se produce înainte de altceva în timp; a se afla, a se găsi înainte de altceva sau de altcineva în spațiu, într-o ierarhie etc. – Din fr. précéder, lat. praecedere.

Draga mea, in acest caz -al ierarhiei privind prezenta - cei cu cifra ceva mai mare (=de prezenta) pot precede (de ce nu?!) pe cel cu prezenta cea mai mica, de 27.03%, acesta fiind si ultimul de pe lista:
[...] Cristian Busoi si Adina Valean 64.86, Traian Ungureanu 62.16, CVT 40.54, si ultimul pe lista - Becali 27.03 .

Doina a scris:
Nu am gasit aceasta informatie pe http://www.votewatch.eu/

Nici eu nu am gasit informatia ta despre "cel mai influent europarlamentar" pe http://www.votewatch.eu . Chiar si asa fiind, eu -insa- m-as bucura sa fie adevarata Wink ...

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 18:44

Pentru vanzarea de carte se fac multe eforturi: atat de catre editori, cat si de catre distribuitori. Unul dintre promotorii cartilor este si Bookland – targul de carte urban, care acum se pregateste sa plece si in tara sub forma unei Caravane. Din 17 august incepe o calatorie de 9 saptamani, care se va termina pe 16 octombrie 2011: Constanta, Braila, Iasi, Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad, Timisoara, Sibiu si Brasov.

BookLand se va desfasura in cele mai mari mall-uri (saptamanal, de miercuri pana duminica), coordonat de-o echipa de 550 oameni, fiind si primul mare targ de carte cu servicii integrate oferite editurilor: logistica transport, spatiu expunere, promovare media, merchandising, vanzare. Precedentul suna foarte bine: vanzarile de carte de la prima editie a targului, sustinut la Bucuresti in primavara acestui an, au fost de peste 100.000 de euro si se estimeaza dublarea veniturilor in tara.

Deviza BookLand este sa aduca cartea in mijlocul oamenilor, adresandu-se tuturor cititorilor, indiferent ca sunt cititori inraiti, cumparatori ocazionali, colectionari sau persoane care vor sa le faca celor dragi un cadou util.

Incepand cu 2012 Ministerul Culturii va sprijini financiar acest proiect cultural, care aduce beneficii concrete pietei de carte. La finalul lui august 2011 va iesi in eter si libraria on-line BookLand.

Sus In jos
Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 19:09

Cristina a scris:

Nici eu nu am gasit informatia ta despre "cel mai influent europarlamentar" pe http://www.votewatch.eu . Chiar si asa fiind, eu -insa- m-as bucura sa fie adevarata Wink ...

Adica vrei sa spui ca mint? Este in format pdf, la pag.19

http://www.votewatch.eu/blog/wp-content/uploads/2011/07/votewatch_report-july-2011-who-holds-the-power.pdf

Dar am facut si un print screen. Este adevarata informatia. Vrei sa iti traduc: Who are the most powerfull MEPs?

Romania pozitiva - Pagina 4 Valeane

Astept si eu chestia cu "precede" ... Tot nu am gasit-o. Very Happy

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 19:54

citez: "The reason for this is that ALDE are the pivotal political group in the European
Parliament in terms of voting behaviour,
and Ms Valean is the pivotal MEP in this group.
...in ALDE none of the large national delegations has dominated the group so far. This latter finding is even more important when coupled with the fact that ALDE is the group that has been on the winning side the most in the first two years of the current term (although the
EPP is catching up)."

ps: iete aici si chestia cu "George Becali (27,03%), precedat de ..." Very Happy - http://www.votewatch.eu/static/in_the_media.php?lang=ro

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 14 Iul 2011, 21:33

CE a aprobat schema de sprijin a Romaniei in domeniul surselor regenerabile de energie, bazata pe certificate verzi bravo

Comisia Europeana a constatat ca planul Romaniei de a sprijini productia de energie din surse regenerabile este in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, in special datorita faptului ca acesta creeaza stimulente clare pentru cresterea utilizarii surselor regenerabile de energie, cuprinzand totodata masuri de salvgardare pentru a limita denaturarile concurentei. Sistemul este conceput pentru a asista Romania in atingerea, pana in 2020, a tintelor obligatorii privind energia din surse regenerabile, stabilit in temeiul legislatiei UE.

„Sistemul de certificate verzi este un mecanism de piata care va incuraja investitiile in sursele regenerabile de energie in Romania. Prin urmare, va sprijini efortul Romaniei de a atinge, pana in 2020, tintele privind energia regenerabila, fara a distorsiona in mod disproportionat concurenta”, a declarat Joaquín Almunia, vicepresedintele Comisiei responsabil pentru politica in domeniul concurentei.

Comisia a constatat ca schema propusa este in conformitate cu normele referitoare la ajutorul de functionare acordat pentru sursele regenerabile de energie.

Certificatele verzi sunt acordate producatorilor de energie electrica pentru fiecare MWh generat din energie eoliana, energie hidraulica, energie solara, biomasa, gaz de fermentare a deseurilor sau gaz de fermentare a namolurilor din instalatiile de epurare a apelor uzate. In cazul in care energia este produsa in instalatii de cogenerare cu randament ridicat, se aplica un bonus. Certificatele emise de stat producatorilor pot fi vandute furnizorilor de energie de pe o piata specifica (independenta de piata energiei electrice). Furnizorii de energie electrica au obligatia de a achizitiona in fiecare an un anumit numar de certificate verzi. Daca nu respecta aceasta prevedere, furnizorii vor plati penalitati. Penalitatile sunt colectate de catre operatorul retelei de transport si transferate la fondul de mediu din Romania, care le va folosi pentru sprijinirea micilor producatori individuali de energie electrica din surse regenerabile.

Beneficiarii de certificate verzi vor putea intra in aceasta schema pana la 31 decembrie 2016.

Sursa: Comisia Europeana

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyVin 15 Iul 2011, 07:54

Reabilitarea raului Dambovita bravo

Proiectul de reabilitare urbană a râului Dâmboviţa finanţat din bani europeni a primit undă verde!

Râul Dâmboviţa va fi reabilitat cu bani europeni. Valoarea totală a investiţiei care se va derula pe o perioadă de 60 de luni, aşa cum rezultă din studiul de fezabilitate, este de 97.054.070 lei,potrivit AGERPRES citați de administratie.ro

Proiectul presupune plantarea de arbori în aliniamentele stradale şi acoperirea suprafeţei alveolelor cu material dendrologic (arbuşti, înlocuitori de gazon, gazon) şi întreţinerea materialului dendrologic şi alveolelor de aliniamente stradale.

Lungimea amenajării va fi de 17.570 metri liniari, iar spaţiul verde obţinut suplimentar de 122.000 metri pătraţi. Potrivit normelor europene, fiecare bucureştean va trebuie să beneficieze, până în 2013, de 26 mp de spaţiu verde, faţă de 23,21 mp în prezent.

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyVin 15 Iul 2011, 07:56

Din Oxford și Göteborg în Ferentari: schimb de experiență pentru cetățenie activă bravo

British Council și Policy Center for Roma and Minorities au organizat în perioada 2 – 9 iulie la București un schimb de experiență internațional la care au participat reprezentanți ai mai multor organizatii nonguvernamentale din Oxford, Marea Britanie și Göteborg, Suedia. Întâlnirea și-a propus să familiarizeze participanții cu privire la problemele întâmpinate de comunitățile de romi din București și din împrejurimi, să ofere o privire de ansamblu asupra practicilor de incluziune socială dezvoltate în România pentru această minoritate, având în prim plan proiectele educaționale. De asemenea, schimbul și-a propus să identifice oportunități de colaborare între organizațțile societății civile din Marea Britanie, Suedia și România.

„Schimbul face parte din proiectul Active Citizens pe care l-am desfășurat pe parcursul unui an în comunitatea multietnică din Ferentari, în parteneriat cu Policy Center for Roma and Minorities. Ne-am propus să identificăm persoane resursă din comunitate care au credibilitate și vizibilitate și care pot funcționa ca modele de cetățeni activi, motivând și mobilizând și alți membri ai comnunității din Ferentari. Acești oameni au fost instruiți în cadrul unui curs de formare, apoi le-am oferit ocazia de a pune în practică ce au învățat, printr-un proiect de acțiune socială scris din propria lor inițiativă, care să rezolve o problemă din comunitate. Ei au fost trimiși de asemenea la Oxford pentru a vedea cum lucrează membrii comunităților multietnice de acolo, iar săptămâna trecută au primit vizita celor care i-au găzduit în Oxford„ explică, Alina Constantinescu, manager de proiecte la Consiliul Britanic.

sursa: RomaniaPozitiva

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyVin 15 Iul 2011, 08:00

Dupa sase ani in care prima cale ferata din Romania, portiunea Bucuresti-Giurgiu, nu a fost functionala, autoritatile au gasit bani pentru construirea unui nou pod la Gradistea. bravo

Sursa: AGERPRES

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyVin 15 Iul 2011, 09:29

Willy Schuster este un om obişnuit, care trăieşte la Moşna, lângă Mediaş, în judeţul Sibiu. Căsătorit cu Lavinia, familie cu copii, având în grijă o minunată gospodărie la ţară, a pus pe picioare Bio-Moşna, la întoarcerea din Germania, în 1997. Este om cu carte, ştie patru limbi străine. Practică agricultura tradiţională în mica lor gospodărie, parcă săseasco-elveţiană. O agricultură care pare a fi a doua lor credinţă, ca şi pentru prietenii pe care îi inspiră. Cresc vaci dintr-o rasă românească veritabilă, mocăniţa, parte a patrimoniului genetic naţional, aşa cum este sura de stepă sau bruna de Maramureş. La Bio-Moşna se folosesc metodele tradiţionale de creştere a animalelor, în adăposturi cu curenţi de aer puternici, chiar şi iarna. În câţiva ani au creat o gamă de produse lactate, oferă consultanţă în agricultura organică. Puteţi afla de la ei, prin cursuri, cum se prelucrează laptele în gospodărie. Cu tot respectul pentru ei, fără ironie, îi asemăn cu comunitatea Amish, precum cea din America. Cu oameni ca Willy şi Lavinia şi grupul tot mai numeros de ţărani români, mici fermieri, care îi urmează, agricultura industrială are rău de furcă.

sursa: evz.ro

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyVin 15 Iul 2011, 14:55

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptySam 16 Iul 2011, 19:37

off topic

Ne aliniem la start pentru un viitor mai bun
bravo

Sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor, Bazinul Descoperit al Universității Tehnice, două echipe, fiecare alcătuită din trei înotători, au intrat în competiția de înot Swimathon pentru a oferi unei familii un viitor mai bun.
Înotătorii sunt angajați şi voluntari ai Habitat for Humanity pasionați de înot și fapte bune. bravo
Participarea la această competiţie are ca scop renovarea locuinţei unei familii din Sărmăşag, judeţul Zalău.
Habitat for Humanity Cluj -Echipa „01 pentru Habitat” este alcătuită din Monica Tomuş, Paul Szanto şi Mihai Şerdean, ultimii doi înotători participând pentru a doua oară la această competiţie. „La toţi trei ne place înotul, fie că este vorba de un eveniment caritabil sau doar de distracţie, dar cel mai mult ne place când le putem îmbina pe cele două, când ne putem testa atât forţa fizică, cât şi spiritul civic. Acum nu mai luptăm, ci înotăm împotriva locuirii sărăcăcioase!” afirmă Monica Tomuş, Membru Consiliu Director Habitat for Humanity Cluj.
Echipa „Constructorii de vise” alcătuită din Ionuţ Raita, Chris Fontanesi şi Irina Timofti concurează la Swimathon din dorinţa de a aduce o schimbare în comunitate, de a îmbina filantropia cu voia bună. „un spectacol de nota 10. ” declară Chris Fontanesi, Peace Corps Volunteer.
Până în acest moment, echipele de înotători ale Habitat for Humanty Cluj au reuşit să mobilizez peste 4.000 lei de la donatori individuali şi companii.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptySam 16 Iul 2011, 21:11

Ai tupeul sa scrii ca Romania e pozitiva...

Emil a văzut si... repetă: nu protejează pe nimeni, sau mai exact, protejează pe toti. (E.C.)
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptySam 16 Iul 2011, 21:17

Cu tot respectul, Geto! Sad Nu crezi ca exagerezi? Ai incercat sa n-o mai citesti pe Cristina? Sau macar sa-i "masluiesti" reactiile si ceea ce te deranjeaza la ea in ceva mai "digerabil" pt. tine? Ma gandesc ca daca mie mi-a iesit cu altii poate daca te decizi sa incerci si tu cu Cristina, ai sa observi ce minunat este sa-i lasi pe unii in ale lor. Surprised

Exista oameni carora nu le poti intoarce ""complimentele", pt. ca mai jos decat aleg singuri sa ajunga .. oricat de josnic ai vrea sa fii cu ei (exista datorii pe care inveti sa le pastrezi cu demnitate, fara sa le mai poti intoarce vreodata).... n-o sa-ti iasa sa-i "ajuti" sa ajunga nici intr-un milion de ani. Unica chestie pe care ai putea sa o realizezi ar fi sa ajungi doar tu jos .. in paralel cu cei pe care ai vrea sa-i "indrepti". Si-ar fi trist. Iti spune cineva caruia nu-i place acest gen de tristete.

Ultima editare efectuata de catre lutra vulgaris in Sam 16 Iul 2011, 21:28, editata de 1 ori
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptySam 16 Iul 2011, 21:26

lutra vulgaris a scris:
Cu tot respectul, Geto! Sad Nu crezi ca exagerezi? Ai incercat sa n-o mai citesti pe Cristina? Sau macar sa-i "masluiesti" reactiile si ceea ce te deranjeaza la ea in ceva mai "digerabil" pt. tine? Ma gandesc ca daca mie mi-a iesit cu altii poate daca te decizi sa incerci si tu cu Cristina, ai sa observi ce minunat este sa-i lasi pe unii in ale lor. Surprised

Irina tu ma cunosti de mult timp si te respect si pe Steffy o ador dar a pus o poza Doamne am vomitat cu un aurolac cu m===ii pina n gura deci asa ceva n am mai intilnit iti dai seama Sad
Am cezut ca e o Doamna ca na avem alte opinii ca poate are probleme cu copilul si se razbuna aici dar nici asa,,,eu chiar sunt stupefiata daca ma crezi imi tremura stomacul,Emil a sters o dar eu am apucat sa o i au Sad
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptySam 16 Iul 2011, 21:41

Stii ce am facut eu la poza aia?

Desi eu nu intru aproape deloc la Politica.... dar asa am avut o intuitie, ma uitam cine posteaza acolo si am realizat ca ceva nu e in ordine. Am intrat, am citit ultima postare, am considerat ca userul Cristina este pus pe shotii azi, poate din cauza caldurii, poate din alte cauze si mi-am inchipuit ca in acea poza e un barbat ex-frumos ajuns la ananghie din varii motive. Am inchis cu "eleganta"-mi cunoscuta acel thread si i-am urat pofta buna din tot sufletul meu, Cristinei. Despre pofta mea nici nu mai incape discutie sa vorbim. Nici nu incapea vorba sa continui deja ceva ce nu se mai putea remedia oricum.

Speram sa intelegi ce am vrut eu sa zic. La un moment dat unii dintre ei inceteaza. Cu siguranta am sa sper ca urmatoarea vei fi tu.

Exista foarte multe moduri de ati petrece timpul liber. Eu il am si asa putin (timpul liber) si azi e una din putinele sambete cand am timp si am zis ca nu se merita sa mi-l stric singura, hai sa ascultam muzica sa privim poze care ne plac. Uite eu am gasit nuferi din Delta pe un alt forum:

Uploaded with ImageShack.us

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptySam 16 Iul 2011, 22:03

...
Tresărind scânteie lacul
...

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyDum 17 Iul 2011, 00:24

lutra vulgaris a scris:
Stii ce am facut eu la poza aia?

Desi eu nu intru aproape deloc la Politica.... dar asa am avut o intuitie, ma uitam cine posteaza acolo si am realizat ca ceva nu e in ordine. Am intrat, am citit ultima postare, am considerat ca userul Cristina este pus pe shotii azi, poate din cauza caldurii, poate din alte cauze si mi-am inchipuit ca in acea poza e un barbat ex-frumos ajuns la ananghie din varii motive. Am inchis cu "eleganta"-mi cunoscuta acel thread si i-am urat pofta buna din tot sufletul meu, Cristinei. Despre pofta mea nici nu mai incape discutie sa vorbim. Nici nu incapea vorba sa continui deja ceva ce nu se mai putea remedia oricum.

Speram sa intelegi ce am vrut eu sa zic. La un moment dat unii dintre ei inceteaza. Cu siguranta am sa sper ca urmatoarea vei fi tu.

Exista foarte multe moduri de ati petrece timpul liber. Eu il am si asa putin (timpul liber) si azi e una din putinele sambete cand am timp si am zis ca nu se merita sa mi-l stric singura, hai sa ascultam muzica sa privim poze care ne plac. Uite eu am gasit nuferi din Delta pe un alt forum...

Suuper si ti multumesc:)
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyDum 17 Iul 2011, 01:08

Cu placere, Geta! smile

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyLun 18 Iul 2011, 09:27

lutra vulgaris a scris:
...
Irina, daca ti-ai propus sa imi "explici" mie cum sa reactionez atunci cind sunt brusc atacata josnic , macar fa-o direct si pe fata mwah! ... In rest, esti binevenita in Romania mea Pozitiva si e ok.

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyLun 18 Iul 2011, 11:31

Fost miner disponibilizat, cum în loc să-şi bea banii la birt sau să stea să-si "scuipe" smiorcăielile pe forumuri, s-a reinventat într-un fermier de succes. bravo

„Am înfiinţat plantaţia în luna mai, iar în august pomii erau plini cu mere. Nu mă credea nimeni. Au zis că am agăţat merele cu sârmă în copaci", povesteşte Biro Şandor, un fost miner disponibilizat, cum în loc să-şi bea banii din salariile compensatorii, s-a reinventat într-un fermier de succes.

In 1989 România avea 300.000 hectare de livezi. Astăzi au rămas doar 50.000 de hectare, dintre care jumătate sunt îmbătrânite, generând producţii în declin, conform lui Mihai Coman, directorul Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti (ICDP). Nucii şi perii aproape că nu mai există, reprezentând doar 1%, respectiv 2% din totalul livezilor. Deşi „pruna" e considerată de specialişti nişa în care putem deveni lideri în Europa, mai mult de jumătate din producţia naţională de prune e transformată în ţuică. Potenţialul ţării noastre în materie de fructe este enorm, însă încercările de relansare a pomiculturii sunt timide. Există totuşi poveşti de succes care ne dau speranţe: ce face un miner cu şase salarii compensatorii , de exemplu bravo !

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/merele-grozave-care-l-au-sedus-pe-presedintele-romaniei-sa-acorde-medalia-meritul-agricol-unui-miner-231472.html
Romania pozitiva - Pagina 4 189944-lectia

Sus In jos
Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 EmptyJoi 21 Iul 2011, 14:42

Echipa feminina a Romaniei a devenit campioana europeana la spada, la Sheffield. Fetele noastre au trecut in semifinale de Franta, cu 45-38, iar in finala au zdrobit Rusia, cu 45-31! O performanta exceptionala a fetelor noastre, care face cinste Romaniei. Din pacate, performanta fetelor noastre a fost umbrita de incompetenta sau reaua-vointa a organizatorilor, care la festivitatea de premiere au pregatit imnul lui Ceausescu, "Trei Culori", in loc de "Desteapta-te romane!" Romancele au fost la inceput nedumerite, apoi au coborat de pe podium, in semn de protest. Pana la urma, desteptii de englezi au gasit imnul corect, dar poaza de grupa a fost facuta fara sportivele noastre, frantuzoaicele si rusoaicele urcandu-se tare mandre pe prima treapta a podiumului, parasita de romance in semn de protest! Bravo Romania, rusine Anglia, Rusia si Franta.

MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Romania pozitiva
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Corupţia din România
» Va mai exista Romania ?
» CAMERA DE WHISKY