LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Romania pozitiva EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Romania pozitiva EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Romania pozitiva EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Romania pozitiva EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Romania pozitiva EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Romania pozitiva EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Romania pozitiva EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Romania pozitiva EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Romania pozitiva EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Romania pozitiva EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Romania pozitiva EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Romania pozitiva EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Romania pozitiva EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Romania pozitiva EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Romania pozitiva EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Romania pozitiva EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Romania pozitiva EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Romania pozitiva EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Romania pozitiva EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul google Fantasy drumetie efremovivanantonovici problema Limba 1918 istorie internet taieri CPSF 23 politica reclame brasov curiozitati romana mediu nicuvar padure 1 muzica_traditionala comment-143 sibiu humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Romania pozitiva I_vote_lcapRomania pozitiva I_voting_barRomania pozitiva I_vote_rcap 
Emil Condor
Romania pozitiva I_vote_lcapRomania pozitiva I_voting_barRomania pozitiva I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Romania pozitiva

In jos 
+6
Doina
nicuvar
ostrovna
dolion
Emil Condor
Cristina
10 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyMier 11 Mai 2011, 09:20

motto: "POZITÍV adj. 1. adevărat. 2. v. practic. 3. v. eficace. 4. bun. "

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyMier 11 Mai 2011, 09:22

Alina Serban, o actrita romanca, ce merita urmarita bravo

Romania pozitiva Image-2011-05-10-8611503-46-actrita-alina-serban

"Ori de cate ori unul dintre marii actori romani se stinge din viata, cineva imi spune ca, odata cu acesta, se incheie si ultimul capitol care marcheaza declinul teatrului romanesc. Romanii au tendinta de privi viitorul intr-o lumina neagra, iar acest tip de negativism este proiectat si in lumea artistica: trecutul este ceva glorios, in timp de viitorul nu poate fi decat mizerabil. oh da!

Doar ca eu nu sunt roman si nu impartasesc aceasta viziune Wink ", scrie Rupert Wolfe Murray, editor freelance, care traieste si lucreaza in Bucuresti.

http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-8611520-actrita-care-merita-urmarita.htm

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyVin 13 Mai 2011, 08:36

"De ce m-am intors in Romania", cartea de la Kilipirim bravo

Imaginea romanilor despre tarile din Vest este aproape exclusiv pozitiva, lucru confirmat de numeroase sondaje. Si totusi, mii dintre ei, care ar putea avea cariere stralucite in strainatate, decid sa revina si sa traiasca in Romania. Care sint diferentele dintre „aici” si „acolo” si ce putem invata din experienta celor care au ales sa se intoarca? Opiniile unor romani nu de putine ori celebri cu privire la viata in strainatate alterneaza permanent cu perceptia pe care acestia o au asupra tarii lor si a destinului ei, intr-un incitant volum ce izbuteste sa puna fata in fata realitatile autohtone si straine.

Printre cei care semneaza textele din volum se numara Sorin Alexandrescu, Ion Vianu, Mihaela Mihai, Leonard Doroftei, Dinu Zamfirescu, Gheorghe Zamfir, Principesa Margareta a Romaniei, Irina Cajal, Radu Gabrea, Mariana Nicolesco, Dan Chisu, Neagu Djuvara.

„Mi as dori ca, printre rinduri, aceasta carte sa ne imbie sa ne „indragostim din nou de Romania!”. Stiu ca, in ultimul timp, a devenit de bonton mai curind sa ne denigram tara, dar cred ca, atunci cand o privim prin ochii unor oameni de succes care au ales sa se intoarca si sa traiasca aici, putem redobindi acea stare de iubire. Chiar daca unii dintre autorii paginilor nu sint tocmai blinzi cu ce au gasit acasa in Romania, citind povestea fiecaruia descoperim noi motive (si maniere) de a o iubi, de a o parasi si, in final, de a reveni totusi la ea…”(Sandra Pralong)

http://www.romaniapozitiva.ro/featured/de-ce-m-am-intors-in-romania-cartea-de-la-kilipirim/

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptySam 14 Mai 2011, 06:48

Am găsit si eu ceva pozitiv: tara, încă se numeste România! cheers dance cheers

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptySam 14 Mai 2011, 09:19

Weekendul fara TeVe a sosit! 13-15 mai cu sport, muzica, cultura si distractie in toata tara! Vezi ce poti sa faci in orasul tau!

http://www.romaniapozitiva.ro/featured/weekendul-fara-teve-a-sosit-13-15-mai-cu-sport-muzica-cultura-si-distractie-in-toata-tara-vezi-ce-poti-sa-faci-in-orasul-tau/

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyVin 20 Mai 2011, 10:49

“Sfatul meu pentru toata lumea este sa gaseasca umor si buna dispozitie in fiecare zi. Nu incetam sa mai radem pentru ca imbatranim. Imbatranim pentru ca am incetat sa mai radem. Asa ca haideti sa avem vise. Cand ne pierdem visele, murim. Asa ca multi oameni se plimba in jur ca mortii si nici macar nu stiu asta. Imbatranirea este obligatorie. Sa cresti insa este optional. Nu este niciodata prea tarziu sa fim tot ceea ce ne este cu putinta sa fim.
Traieste-ti viata, dragul meu cititor, dar nu te atasa de ea. E un dar temporar. Alege dragostea in locul fricii. Opusul dragostei nu este ura. Este frica. Priveste lumea cu iubire, rasete, umor si optimism – si toate ti se vor intoarce din abundenta…
Incurajez pe fiecare sa-si urmeze inima. Daca facem ceva fara inima nu merita facut. Trebuie sa facem ceea ce iubim cu adevarat.”

Lenny Ravich, TERAPIA PRIN RAS

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 23 Mai 2011, 09:53

Romania are in continuare cea mai buna perspectiva economica din Europa Centrala si de Est bravo

Perceptia analistilor financiari privind evolutia economiei Romaniei pentru sase luni s-a imbunatatit usor in luna mai si a ramas cea mai buna din Europa Centrala si de Est (ECE), potrivit unui sondaj al institutului ZEW, citat de Mediafax.

Indicele care masoara asteptarile expertilor financiari referitoare la parcursul economiei in urmatoarele sase luni a urcat cu 0,1 puncte, la 50,1 de puncte, maximul intre statele analizate din ECE. In urma Romaniei s-au plasat Ungaria, cu 45,5 puncte (+5,1) si Croatia, cu 42 de puncte (+13,1).

Raportul ZEW/Erste include din Europa Centrala si de Est date despre Cehia, Croatia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia si Turcia.

La sondajul efectuat in perioada 2 mai-16 mai au participat 81 de experti financiari.

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-8653728-romania-are-continuare-cea-mai-buna-perspectiva-economica-din-europa-centrala-est.htm

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 30 Mai 2011, 08:43

Suntem in top 40 cele mai pasnice tari din lume smile .România ocupă locul 40 în clasamentul celor mai paşnice ţări din lume, urcând cinci poziţii faţă de 2010, potrivit Indicelui Global al Păcii (GPI) pe 2011, publicat miercuri.

Sursa: mediafax.ro

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 30 Mai 2011, 08:43

Maramures (Viseu de Sus): primul hotel-tren din tara

Turiştii care ajung pe Valea Vaserului au acum o modalitate unică de cazare în România – un tren transformat în hotel. Hotelul este format dintr-o garnitură veche de zeci de ani, recondiţionată, care nu se va mişca niciodată de pe loc. Trenul-hotel “Carpatia-Express”, inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute în gara din Vişeu de Sus, este compus dintr-o locomotivă cu abur, două vagoane de dormit şi un vagon restaurant şi oferă locuri de cazare pentru 40 de persoane.
Sursa: Monitorul de Cluj

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 30 Mai 2011, 08:44

La tara, bilbliotecile iau locul carciumilor bravo

Cârciumă transformată în bibliotecă, pensionari de la sate care în pauza de la sapă se opresc la bibliotecă să citească presa pe net, tineri fără calculator acasă care aplică pentru fonduri europene după ce au aflat de posibilităţile pe care le au de la bibliotecar. Nu se întâmplă într-o societate ideală, ci în România lui 2011. După primar şi preot, o nouă categorie se ridică în lumea satului – bibliotecarii ce îi ajută pe localnici să butoneze tastaturile şi să afle informaţii din lumea întreagă. Şi pentru a căpăta din popularitate au ca armă informaţia. Le trimit analizele medicale ale utilizatorilor prin internet sau le printează hotărâri judecătoreşti şi îi scuteşte de un drum, îi iniţiază într-ale Skype-ului, astfel încât traversarea vreunui ocean până la cei dragi să fie floare la ureche.
Sursa: Evenimentul Zilei

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 30 Mai 2011, 08:45

Opt situri turistice româneşti au primit trei stele conform Ghidului Verde Michelin bravo

Opt situri turistice româneşti au fost desemnate cu cea mai înaltă distincţie a Ghidului Verde Michelin trei stele (de vizitat neapărat): mănăstirile din Bucovina, Maramureşul, Dragomirna, Sibiul, Transfăgărăşanul, Horezu, Prejmerul şi Delta Dunării. În afară de Bucureşti, numeroase oraşe şi sate, dar şi monumente şi muzee, au fost desemnate cu două stele (merită o oprire) sau cu o stea (sunt interesante). „După ce au petrecut o mulţime de timp învăţand şi scriind despre România, descoperind că aceasta este într-adevăr o destinaţie minunată, scriitorii noştri au fost dornici de a le oferi cititorilor această colecţie cu cele mai interesante lucruri de văzut şi făcut în România. Ne dorim ca Ghidul Verde Michelin pentru România să-i ajute pe români să-şi redescopere ţara,” a declarat Eric Faidy, Preşedinte Michelin România şi Balcani.
Sursa: Capital

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 30 Mai 2011, 09:54

Nu stiam ce e la Prejmer, am cautat si iata ce am gasit:

Cetatea Prejmer

Biserica fortificata sau Cetatea Prejmer este cea mai mare fortificatie de acest tip din sud-estul Europei, fiind construita de sasii care traiau in aceste locuri si folosita ca refugiu in calea navalirilor straine.
Dedicata hramului "Sfanta Cruce", biserica a fost ridicata pe un plan central, in cruce greaca in secolul al XIII-lea. In jurul acesteia a fost construita o cetate taraneasca pentru aparare comunitatii sasesti. In afara cetatii erau santuri adinci, umplute cu apa. In interiorul cetatii se puteau adaposti multi oameni, camarutele sunt asezate in jurul zidurilor una linga alta, ca niste faguri.
Fiind situata in estul Transilvaniei, cetatea care trebuia sa apere pasul Buzaului, a fost atacata de 50 de ori nefiind cucerita niciodata de turci.
Zidurile cetatii dateaza din perioada primei invazii turcesti, 1425-1505. Zidurile au 12 m inaltime. In totalitate sunt 272 camere care sunt aranjate asimetric pe 4 nivele.
Cetatea din Prejmer are zidurile cele mai puternic fortificate in ansamblul cetatilor bisericesti din Transilvania. Constructia cetatii a inceput deja inaintea anului 1300. O a doua etapa de constructie poate fi datata la sfarsitul secolului al XV-lea si inceputul secolului al XVI-lea. In forma lor actuala ziduril de centura au o inaltime cuprinsa intre 12 si 14 metri, la baza avand o grosime de pana la 5 metri.
In interiorul cetatii se afla peste 270 de camari de refugiu si provizii, asezate pe doua pana la patru nivele.
Incepand cu anul 1993 acoperisurile deteriorate au fost inoite si camarile asanate. De asemenea au fost amenajate expozitii muzeale permanente.
Doua incaperi din partea sudica a cetatii poarta numele de "Scoala Veche", una dintre ele pastrand resturile unor picturi murale vechi. La initiativa Fundatiei Sasilor Transilvanieni aceasta camera a fost rearanjata ca scoala, lucarile fiind executate sub ingrijirea muzeografului Dr. Volker Wollmann, care a conceput si celelalte compartimente muzeale din cetate.

Padurea si mlastinile din Prejmer

Aceasta rezervatie este situata la 20 km nord-est de orasul Brasov, in apropierea comunelor Harman si Prejmer, la o altitudine de 500 m . Padurea Prejmer impreuna cu mlastinile din jur, bogate in izvoare, formeaza o rezervatie naturala interesanta cu numeroase specii rare pe suprafata de 30 ha.

http://www.turistinfo.ro/prejmer/

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyMier 01 Iun 2011, 19:07

bravo thumb_yello

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyVin 03 Iun 2011, 08:37

Tutankamon de România: mormânt de 4.500 de ani, descoperit în Prahova

http://www.adevarul.ro/actualitate/social/Tutankamon_de_Romania_0_490751572.html

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyVin 03 Iun 2011, 08:38

Proiect de sistem de colectare a deseurilor in Sibiu, 27 de milioane de euro

Balaurul de Romania! Cea mai noua specie de dinozauri din lume!

Depozit ecologic la Ramnicu Valcea

Turnul din Taiwan, marca unui arhitect roman!

Drum de piatra de 3400 de ani in Maramures! (descoperire recenta)

http://www.romaniapozitiva.ro

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 06 Iun 2011, 00:15

Romania pozitiva nu prea mai exista,oamenii scarbavnici au distrus o cum e spre exemplu calea ferata dar nesimtirea e grobiana Sad
Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 06 Iun 2011, 08:14

Smiorc mwah! !
ps: "apocalypse now" Laughing sau "valeleu si vai di mini" so funny!

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 06 Iun 2011, 08:14

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 06 Iun 2011, 08:48

BERD: Romania nu se intoarce in recesiune, indiferent de evolutia din Grecia

Economia Romaniei nu se va intoarce in recesiune, indiferent de cum va evolua situatia din Grecia, iar bancile elene vor continua sa sprijine subsidiarele, afirma Peter Sanfey, lead economist la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), scrie Mediafax.
Intrarea in incapacitate de plata a Greciei este o posibilitate din ce in ce mai vehiculata pe pietele internationale in ultima perioada, in conditiile in care statul are o datorie de 150% din PIB (327 miliarde euro) si are probleme in indeplinirea obiectivelor din acordul cu UE si FMI de a reduce deficitul bugetar. Un eventual default al Greciei (intrare in incapacitate de plata) ar propaga intr-o prima faza efecte negative pe canalul financiar pentru tarile care au expunere pe datoria statului elen.
"Nu vedem probabila o intoarcere in teritoriu negativ a economiei Romaniei, indiferent de cum va evolua situatia din Grecia. Ne asteptam, in schimb, la o crestere modesta a PIB in 2011, urmata de un avans mai robust in anii care urmeaza", a declarat Sanfey.
BERD estimeaza pentru acest an o crestere a economiei Romaniei de 1,8%, scenariul fiind usor mai optimist fata de proiectia autoritatilor romane si a FMI, care anticipeaza un avans de 1,5%. Romania a iesit tehnic din recesiune la finele primului trimestru, cand economia a crescut cu 0,6%.

thumb_yello respect

http://business.ro/content/view/109896/2/

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 06 Iun 2011, 12:39

Cristina a scris:
BERD: Romania nu se intoarce in recesiune, indiferent de evolutia din Grecia

Economia Romaniei nu se va intoarce in recesiune, indiferent de cum va evolua situatia din Grecia, iar bancile elene vor continua sa sprijine subsidiarele, afirma Peter Sanfey, lead economist la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), scrie Mediafax.
Intrarea in incapacitate de plata a Greciei este o posibilitate din ce in ce mai vehiculata pe pietele internationale in ultima perioada, in conditiile in care statul are o datorie de 150% din PIB (327 miliarde euro) si are probleme in indeplinirea obiectivelor din acordul cu UE si FMI de a reduce deficitul bugetar. Un eventual default al Greciei (intrare in incapacitate de plata) ar propaga intr-o prima faza efecte negative pe canalul financiar pentru tarile care au expunere pe datoria statului elen.
"Nu vedem probabila o intoarcere in teritoriu negativ a economiei Romaniei, indiferent de cum va evolua situatia din Grecia. Ne asteptam, in schimb, la o crestere modesta a PIB in 2011, urmata de un avans mai robust in anii care urmeaza", a declarat Sanfey.
BERD estimeaza pentru acest an o crestere a economiei Romaniei de 1,8%, scenariul fiind usor mai optimist fata de proiectia autoritatilor romane si a FMI, care anticipeaza un avans de 1,5%. Romania a iesit tehnic din recesiune la finele primului trimestru, cand economia a crescut cu 0,6%.

thumb_yello respect

http://business.ro/content/view/109896/2/

Romania pozitiva 876722 Romania pozitiva 876722 so funny! so funny!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 06 Iun 2011, 14:32

Romania pozitiva. Very Happy
Romanul se descurca cu orice. Un tren in care afla ministresa Anca Boagiu a ramas in pana. S-a oprit intempestiv. Dar romanul, inventiv (in cazul acesta seful Directiei de Siguranta a Circulatiei CFR si a Infrastucturii) a dat o fuga peste drum, a rupt o creanga si i-a plasat-o unui subaltern, care abia a incaput sub tren (probabil tot sef pe la CFR, dupa marimea burdihanului smile) si care a bagat-o in furtunul buclucas. Apoi l-a trimis pe sefu' dupa niste sarma si scoci. Trenul a pornit si a ajuns cu bine la Bucuresti, fara sa mai faca vreo oprire.
Romanii inventivi au ocolit un senzor, pus acolo de proiectant, pentru a atentiona ca este o problema mare la sistemul de franare. Trenul a ajuns cu bine, de data aceasta ... Data viitoare, nu se stie. Dar romanul pozitiv va mai inventa ceva. Pentru ca, nu-i asa, doamna Anca Boagiu, trenul este cel mai sigur mijloc de transport in Romania. Cool!!!! Poate fi reparat cu o creanga si cu niste scoci. so funny! so funny! so funny! so funny! Romania pozitiva 154834 Romania pozitiva 154834 Romania pozitiva 154834 Romania pozitiva 154834

ostrovna

ostrovna

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyLun 06 Iun 2011, 17:13

nicuvar a scris:
Romania pozitiva. Very Happy
Romanul se descurca cu orice. Un tren in care afla ministresa Anca Boagiu a ramas in pana. S-a oprit intempestiv. Dar romanul, inventiv (in cazul acesta seful Directiei de Siguranta a Circulatiei CFR si a Infrastucturii) a dat o fuga peste drum, a rupt o creanga si i-a plasat-o unui subaltern, care abia a incaput sub tren (probabil tot sef pe la CFR, dupa marimea burdihanului smile) si care a bagat-o in furtunul buclucas. Apoi l-a trimis pe sefu' dupa niste sarma si scoci. Trenul a pornit si a ajuns cu bine la Bucuresti, fara sa mai faca vreo oprire.
Romanii inventivi au ocolit un senzor, pus acolo de proiectant, pentru a atentiona ca este o problema mare la sistemul de franare. Trenul a ajuns cu bine, de data aceasta ... Data viitoare, nu se stie. Dar romanul pozitiv va mai inventa ceva. Pentru ca, nu-i asa, doamna Anca Boagiu, trenul este cel mai sigur mijloc de transport in Romania. Cool!!!! Poate fi reparat cu o creanga si cu niste scoci. so funny! so funny! so funny! so funny! Romania pozitiva 154834 Romania pozitiva 154834 Romania pozitiva 154834 Romania pozitiva 154834

lol! so funny! so funny! Romania pozitiva 876722
Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyMier 08 Iun 2011, 07:55

Asa este, dragilor Very Happy ... Inclusiv Parisul s-a umplut de maidanezii de Romania, cersetori milogi si asistati social smiorcaiti oh da! :

Romania pozitiva 4 oh da!

Sus In jos
Cristina

Cristina

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyMier 08 Iun 2011, 08:00

Orasele incep sa repuna spatii de recreere la dispozitia cetatenilor si turistilor bravo :

Noul regulament general de urbanism: fara cabluri la suprafata
Cluj: Canalul Morii reamenajat ca spatiu pietonal
Cluj: Aleea oraselor infratite
Brasov: Bastionul Postavarilor a fost redat circuitului turistic
Bucuresti : Parcul de la Palatul Mogosoaia si Parcul Copiilor din sectorul 4

http://www.romaniapozitiva.ro/featured/orasele-incep-sa-repuna-spatii-de-recreere-la-dispozitia-cetatenilor-si-turistilor/

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva EmptyJoi 09 Iun 2011, 04:36

Mă bucur să mai aud si vesti bune din tară! thumb_yello
It's about time, isn't it?

Continut sponsorizat

Romania pozitiva Empty
MesajSubiect: Re: Romania pozitiva   Romania pozitiva Empty

Sus In jos

Romania pozitiva
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)