__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Romania pozitiva | |
|
+6Doina nicuvar ostrovna dolion Emil Condor Cristina 10 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 30 Iun 2011, 07:52 | |
| Intre 24 iunie si 2 iulie, 9 zile de muzica clasica in aer liber la BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL , in ... Miticia, cum i se mai spune Bucurestiului Festivalul are loc în Piaţa „George Enescu”, intre orele 18:00 – 23:00 (intrarea este libera) în parcarea din vecinătatea Ateneului Român, unde, timp de 9 zile, spaţiul destinat evenimentului va fi special amenajat pentru iubitorii muzicii clasice. Festivalul cuprinde concerte şi recitaluri suţinute de: Horia Maxim, Filarmonica Oltenia din Craiova, Cvartetul Artmusik, Trio Veritas, Laura Păuna, Grupul Vocal Acapella, Vadim Palmov, Toma Popovici, Horia Mihail, Camerata Regală, Orchestra Sinfonia Bucureşti. Ringul de dans va fi animat în fiecare zi de weekend. Patru perechi de dansatori profesionişti vor valsa alături de publicul spectator. Coregrafia momentelor este semnată de către prim-solista Operei Naţionale Bucureşti, Monica Petrică şi de celebrul Răzvan Mazilu. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.arcub.ro._____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Romania pozitiva Lun 04 Iul 2011, 14:18 | |
| Legea junglei românești. Rezervația Biosferei Delta Dunării are, începând din data de 21 iunie 2011, o nouă lege Rezervaţia Biosferei Delta Dunării (RBDD) are o nouă lege [1] care reglementează organizarea şi coordonarea acţiunilor de conservare a naturii din arealul său. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Lun 04 Iul 2011, 14:19 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Lun 04 Iul 2011, 14:21 | |
| Avem cea mai mare fermă din Europa! Cea mai mare fermă din Europa e un colos de pe teritoriul României Deţine 2,2%din suprafaţa agricolă a României, însă dă 4% din producţia agricolă a ţării. Producţia fermei e atât de mare încât poate asigura consumul de pâine de peste an al Clujului şi Timişoarei luate la un loc. Pământul e lucrat cu cele mai puternice tractoare din lume şi cu utilaje prototip, unicate la nivel mondial. În cei mai buni ani producţia a urcat până la 16.000 kg de porumb şi 8.100 kg de grâu la hectar. În ciuda performanţelor economice, exploataţia agricolă „Insula Mare a Brăilei" este cunoscută românilor mai degrabă prin prisma scandalurilor politice în care a fost implicată. Aflată astăzi în administrarea controversatului om de afaceri Culiţă Tărâţă, ferma dintre cele două braţe ale Dunării scoate producţii record şi încheie afaceri cu firme din toată lumea. sursa: romania libera.ro _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Lun 04 Iul 2011, 14:22 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mar 05 Iul 2011, 10:16 | |
| Un proiect romanesc are nevoie de votul tau la concursul Imagine Cup! Ideea fundamentala ce sustine acest proiect este aceea de a construi un sistem robotic capabil sa invete singur sa evite obstacolele printr-o interactiune directa cu mediul (in mod similar cu modul in care un copil invata sa mearga – la inceput se loveste de diferitele obstacole statice si dinamice dar in final va fi capabil sa se deplaseze, purtand chiar o convorbire sau facand orice alt ceva in timpul mersului). Apllicatii practice: evidarea unei coliziuni auto in situatia in care soferul adoarme, pastrarea integritatii diferitelor structure robotice in cazul pierderii legaturii radio (misiuni spatiale sau diferiti roboti ce executa misiuni de salvare si care isi pierd comanda radio datorita interferentelor, zidurilor groase armate – de ex. centrala nucleara Fukushima), comada scaunelor cu rotile pentru persoanele tetraplegice etc. Deoarece procesul de votare este putin mai complicat, va prezentam pasii: Vizionati filmul (1 min si 11 secunde ) prin urmarea link-ului:http://www.imaginecup.com/worldwide-finals/peoples-choice-award/view-and-vote.aspx?r=6464 Daca va place dati un “Like” ATENTIE ! VOTAREA NU S-A TERMINAT ! ea este finalizata in momentul in care deasupra filmului va apare textul: “Thank you for voting ! Your vote has been confirmed and counted.” CONTINUAM …. Din optiunile care apar in parte superioara a paginii (cont gmail, yahoo, facebook etc.) alegeti una dintre ele; Serverul pe care se realizeaza votarea interoghiaza aceste conturi pentru a extrage doar adresa dvs. (de gmail, yahoo, facebook …..) in acest mod Microsoft impiedeca votarile multiple; Introduceti username-ul si parola; Dati accept; Abia acum va apare mesajul: “Thank you for voting ! Your vote has been confirmed and counted”. http://www.romaniapozitiva.ro/moldova/un-proiect-romanesc-are-nevoie-de-votul-tau-la-concursul-imagine-cup/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+RomaniaPozitiva+%28Romania+Pozitiva%29_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mar 05 Iul 2011, 10:38 | |
| motto: "smiorc!" Ce ar trebui făcut ca românii să nu mai fie negativişti, pesimişti „ Un angajat cu o atitudine negativă își va găsi întotdeauna mecanisme de evadare, scuze și justificări pentru performanța nesatisfăcătoare“, spune Simona Macovei, senior consultant business development la Barnett McCall, parte din Gi Group. „ Primul lucru pe care îl va face negativistul pentru a-și justifica poziția și situația este să își caute «aliați» . De aceea, cel mai grav efect al atitudinii negative este răspândirea ei exponențială - este contagioasă și foarte puternică printre ceilalți angajați“, explică Eliza Rogalski, care aducea un psiholog la Rogalski-Grigoriu, compania al cărei managing director este, inițiind, astfel, un program de "coaching" pentru angajații săi. http://www.capital.ro/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mier 13 Iul 2011, 10:00 | |
| Cinci orase candideaza oficial pentru Capitala Verde a Romaniei Timisoara, Sectorul 2, Braila, Tulcea si Oradea sunt orasele (sectorul 2 poate fi considerat oras, in acest caz) care s-au inscris pana in acest moment in cursa pentru titlul de Capitala Verde a anului 2011. Anuntata pe 25 Mai, editia din acest an permite, spre deosebire de anul trecut, inscrierea tuturor oraselor din tara, nu doar a municipiilor resedinta de judet. Mai multe detalii, vezi pe www.umbrelaverde.ro._____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mier 13 Iul 2011, 10:07 | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mier 13 Iul 2011, 10:12 | |
| Inflatia a scazut in iunie pentru prima data in ultimii doi ani. Inflatia a scazut in luna iunie fata de mai, pentru prima oara in ultimii doi ani, arata datele publictate de Institutul National de Statistica (INS). Preturile de consum au scazut cu 0,3% in luna iunie pe fondul ieftinirii produselor alimentare, Romania inregistrand deflatie pentru prima oara in ultimii doi ani. Astfel, rata anuala a inflatiei a scazut la 7,93%, de la 8,41% in luna anterioara. În iunie, preţurile produselor alimentare au scăzut cu 1,3%, în special ca urmare a ieftinirii cartofilor cu 2%, dar şi a reducerii preţurilor la lapte şi produse lactate cu 0,24%. sursa: INS _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mier 13 Iul 2011, 11:33 | |
| Chiar deflatie nu e, oricum ai lua-o. Nici retragere din circulatie a unei cantitati de bancnote, nici un ansamblu de masuri economice si financiare luate pentru a solutiona o criza de inflatie. A mai scazut un pic inflatia, da, dar asta nu inseamna deflatie. Au scazut preturile la rosii si cartofi, este normal, pentru ca este vara, asa se intampla in fiecare an. Dar toate celelalte au crescut. De fapt, INS-ul ne-a comunicata mai multe: a) în luna iunie, prețurile au scăzut cu 0,29% față de luna mai. Scăderea a fost generată de ieftinirea alimentelor, cu 1,34%, compusă cu scumpirea mărfurilor nealimentare, cu 0,19%, și scumpirea serviciilor cu 0,68%. Rezultatul a fost o scădere în luna iunie a prețurilor cu 0,29% b) din iulie 2010 până în iunie 2011, rata anuală a inflației a fost de 7,93%, în scădere semnificativă față de precedenta rată anualizată, de 8,4% c) prețurile de consum s-au scumpit în primele 6 luni ale anului cu 2,75%. Atenție, după primele 5 luni, inflația era de 3,05%, peste ținta stabilită de BNR pentru întreg anul. http://soviani.com/2011/07/11/deflatie-mugur-isarescu-si-vergil-voineagu-au-inceput-sa-castige-luptele-cu-inflatia/ | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mier 13 Iul 2011, 18:34 | |
| Deficitul comercial, în scădere La sfârşitul primelor cinci luni, decalajul dintre exporturi şi importuri a fost de 3,6 miliarde euro, cu 7,5% mai mic faţă de perioada corespunzătoare a anului anterior, potrivit datelor INS. În luna mai însă, deficitul comercial a depăşit 1,1 miliarde euro. Deficitul comercial de la finele primelor cinci luni a fost de 3,6 miliarde de euro, sub cel din perioada similară din 2010, de 3,9 miliarde euro. Exporturile au crescut în primele cinci luni cu 32% la 18,2 miliarde euro, mai accelerat decât importurile, care au avansat cu 23%, la 21,8 miliarde euro.Valoarea schimburilor intracomunitare de bunuri a fost de 13,1 miliarde euro la expedieri şi de 15,6 miliarde euro la introduceri, reprezentând 71,8% din total exporturi şi 71,1% din total importuri. Produsele cu ponderea cea mai mare la exporturi au fost maşinille şi echipamentele de transport (peste 42%).sursa: INS _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mier 13 Iul 2011, 18:53 | |
| ps: in timp ce propagandistii urii si slugile lui Felix isterizeaza populatia spalata pe creiere, Romania inregistreaza progrese -timide, ce-i drept- . Din pacate, tari precum Portugalia, Italia si Spania -din contra- au probleme din ce in ce mai mari... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Romania pozitiva Mier 13 Iul 2011, 22:29 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 04:51 | |
| Ce reconfortant este să mai vezi/auzi si lucruri pozitive din când în când! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 09:32 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ce reconfortant este să mai vezi/auzi si lucruri pozitive din când în când!
Asa este, Emil . De aceea am si deschis acest topic, foarte drag sufletulului meu. ps: amuzant este cum orice progres al Romaniei -fie el cit de mic- este imediat contestat de "binevoitori" patri(h)oti , in frunte cu vuvuzelele isterice felixiene. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 09:38 | |
| - ostrovna a scris:
- Adina Valean e cel mai bun europarlamentar,bravo ei
De acord cu tine, Ostrovna ... Dar spune-ne, te rog, ai si ceva argumente , sau doar propagandam ca sa ne aflam in trebi ?! Cu alte cuvinte, ce a facut - concret- protejata celui mai chiulangiu parlamentar al Romaniei, ca sa fie "cel mai bun europarlamentar", ai idee? Ce proiecte europene a promovat ea in PE, ce fel de lobby a facut ea in favoarea Romaniei , cu ce a contribuit ea -concret- la buna desfasurare a lucrarilor parlamentului european, ce a facut ea pentru ca Romania sa fie ... pozitiva, ai idee? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 11:23 | |
| - ostrovna a scris:
- Adina Valean e cel mai bun europarlamentar,bravo ei
Comunicat de presă Europarlamentarul liberal Adina Vălean a fost desemnat cel mai influent deputat din Parlamentul European, potrivit celui de-al patrulea Raport al organizației Votewatch.eu. Potrivit raportului intitulat “Voting in the 2009-2014 European Parliament: Who Holds the Power?”, eurodeputatul Adina Valean a fost de partea câștigătoare în mai mult de 90% din voturile exprimate în Parlamentul European în ultimele șase luni. Raportul Votewatch.eu menționează că nominalizarea Adinei Vălean, ca fiind „cel mai puternic europarlamentar”, este determinată de faptul că grupul politic din care face parte, respectiv Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), este cel care înclină balanța în plenul Parlamentului European (PE), influențând decisiv rezultatul votului. Iar, potrivit raportului citat, eurodeputatul liberal are rolul determinant în cadrul Grupului ALDE. Prezentul raport analizează comportamentul politic în Parlamentul European în ultimele șase luni și activitatea individuală a fiecărui eurodeputat, precum și al grupurilor politice și naționale din care aceștia fac parte. VoteWatch.eu a mai lansat încă trei rapoarte referitoare la voturile exprimate de eurodeputați și grupurile politice de la prima sesiune plenară a noii legislaturi, din iulie 2009, până la ultima sesiune plenară, desfășurată în decembrie 2010. VoteWatch.eu este o organizație independentă, cu sediul la Bruxelles, care își propune să promoveze transparența procesului de luare a deciziilor în Uniunea Europeană și îmbunătățirea calității dezbaterilor publice. Aceasta facilitează accesul și furnizează o serie de analize legate de deciziile și activitățile politice ale Parlamentului European și ale Consiliului de Miniștri. Raportul VoteWatch.eu. | |
| | | Doina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 13:19 | |
| Udrea vrea să dubleze încasările din turismul medical din 2015 Încasările României din turismul medical ar putea ajunge la 500 de milioane euro pe an începând din 2015, dacă acest tip de turism va fi promovat, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. "Din cercetările pentru brandul turistic a reieşit că România are potenţial de a atrage turişti pe domeniul medical. Trebuie să-i atragem aici pe cei care caută servicii medicale", a spus Udrea. Ea a adăugat că turiştii care vizitează ţara în scopuri medicale cheltuiesc bani nu doar pentru acest tip de servicii, ci şi pe cele turistice. Reprezentanţii MDRT au susţinut în cadrul conferinţei de presă, citând date ale Asociaţiei Naţionale a Agenţilor de Turism (ANAT), că în 2010 au venit în România circa 60.000 de turişti în interes medical, care au cheltuit aproximativ 250 milioane euro. Astfel, din aceste date reiese că fiecare astfel de turist a alocat în medie circa 4.000 de euro pentru a-şi trata sănătatea în România. http://www.mediafax.ro/economic/udrea-vrea-sa-dubleze-incasarile-din-turismul-medical-din-2015-8495658/Foarte frumos. Inca nu stim daca in 2015 Elena Udrea va mai fi ministru, dar intentia conteaza si este ceva pozitiv. Oare vor mai ramane medici care sa ii trateze pe turistii straini? | |
| | | Doina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 13:33 | |
| Boc: Durata medie de înfiinţare a unei firme va scădea de la zece la trei zile
Guvernul şi-a propus să simplifice procedurile administrative pentru derularea unei afaceri, astfel încât durata medie de înfiinţare a unei firme să scadă de la zece zile în prezent la maximum trei zile, a declarat, joi, premierul Emil Boc, citat de Mediafax. Decizia este conformă cu recomandarea Uniunii Europene. Prezent la lansarea Cartei albe a IMM-urilor din România, şeful Guvernului a arătat că pentru înfiinţarea unei firme sunt necesare în prezent în medie zece zile, dar că oficialii UE recomandă ca această durată să fie redusă la o medie de trei zile. "Ne propunem să ajungem la acest termen de trei zile şi cred că este realizabil", a spus Boc. El a asigurat că reducerea termenului de înfiinţare a unei firme, solicitată şi de către mediul de afaceri, este pe agenda imediată a Guvernului.
Sursa: mediafax
Viitorul suna bine. Din pacate prezentul nu prea. Boc nu ne-a precizat cat timp vor rezista in economia romaneasca firmele care vor fi infiintate in trei zile. Acum se desfiinteaza in trei zile mai multe firme decat sa infiinteaza intr-un an. Dar sa gandim pozitiv. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 13:58 | |
| Din rândul eurodeputaţilor români, cei mai conştiincioşi la plenarele PE au fost, în perioada scursă după 14 iulie 2009, Oana Antonescu, Sabin Cutaş, Iosif Matula, Cristian Preda şi Csaba Sogor (100%), iar prezenţa cea mai redusă la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Buşoi şi Adina Vălean (fiecare cu câte 64,86%). [ pai de la cine sa invete protejata celui mai chiulangiu parlamentar roman?! ] În ceea ce priveşte numărul intervenţiilor în plenul PE, campioana este Adriana Ţicău (56 intervenţii), urmată de Petru Luhan (40), Cristian Preda (34), Oana Antonescu, Elena Băsescu, Rareş Niculescu (fiecare câte 30), Marian-Jean Marinescu (29) şi Sogor Csaba (24). La celălalt pol se găsesc Ciprian Tănăsescu (2 intervenţii), Corneliu Vadim Tudor (3), Norica Nicolai, Ramona Mănescu (câte 4), George Becali şi Adina Vălean (câte 5 intervenţii). Dintre eurodeputaţii români, cele mai multe moţiuni de rezoluţie au fost prezentate de Cristian Preda (45) . sursa: votewatch.eu _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 14:04 | |
| Turnul de Apă din oraşul Cugir o să fie reabilitat în scop turistic Turnul de Apă din oraşul Cugir se află în plin proces de reabilitare, printr-o investiţie de circa 95.000 de lei, urmând să ducă la creşterea atractivităţii turistice a zonei. Purtătorul de cuvânt al Primăriei oraşului Cugir, Luminiţa Birăesc, a anunţat că în prezent se lucrează la reabilitarea acoperişului, refacerea finisajelor exterioare, împrejmuirea obiectivului şi la iluminarea sa, lucrările urmând să fie finalizate în această vară. Sursa: www.eurourbanism.roTurnul a fost construit în urmă cu peste 100 de ani. Abandonat în urmă cu aproximativ o jumătate de secol, Castelul de Apă este cunoscut de localnici sub denumirea de Turnul de Apă de pe Scăunel. http://www.romaniapozitiva.ro _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Joi 14 Iul 2011, 14:07, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 14:05 | |
| Se construieste primul bazin de inot din municipiul TulceaVeşti bune pentru locuitorii municipiul Tulcea! Autorităţile din oraş au anunţatca că au fost demarate de curând lucrările la primul bazin de înot didactic din oraşul Tulcea. Lungimea bazinului de înot care va fi construit pe malul lacului Ciuperca va fi de 25 de metri, potrivit eurourbanism.ro. Lucrările de realizare a bazinului de înot sunt finanţate de Compania Naţională de Investiţii. http://www.romaniapozitiva.ro _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Joi 14 Iul 2011, 14:07, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 14:06 | |
| Palatul de la Ruginoasa a fost reabilitat! Palatul domnitorului Al. I. Cuza din comuna Ruginoasa (judeţul Iaşi) a fost reabilitat. Lucrările au vizat reconsolidarea, refacerea faţadei, lucrări interioare, schimbarea scării, tâmplăriei, parchetului precum şi lucrări de amenajare la curtea interioară ce are o suprafaţă de 11 hectare – parc dendrologic. Costurile au fost de peste 2,6 milioane de euro, potrivit AGERPRES citaţi de eurourbanism.ro Palatul din Ruginoasa, construit în 1804 în stil neogotic, de logofătul Alexandru Sturza, funcţionează ca muzeu memorial dedicat domnitorului Al.I.Cuza şi se află în subordinea Complexului Naţional Muzeal Moldova. sursa: romaniapozitiva.ro _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Romania pozitiva Joi 14 Iul 2011, 14:08 | |
| Castelul Cantacuzino este pe harta turistica!
Frumosul Castel Cantacuzino de la Buşteni a fost renovat şi introdus din nou în circuitul turistic. Renovarea a fost executată la iniţiativa unui grup de investitori. Mai mult chiar, se pare că până în 2013, pe spaţiul din apropierea castelului se vor construi un hotel de cinci stele, un parc acvatic şi pârtii de schi. Practic in preajma castelului se va realiza un modern complex turistic. EVZ a publicat un articol detaliat despre această investiţie.
Castelul a fost construit de Gheorghe Grigore Cantacuzino în 1911.
sursa: romaniapozitiva.ro
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Romania pozitiva | |
| |
| | | | Romania pozitiva | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |