Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 19 Ian 2012, 21:15
Mihai, La Multi Ani! Prezenta ta pe forumul nostru, este o dovada vie, ca romanii nostri sunt sensibili admiratori ai frumosului si a tot ce este legat de natura. Multi Ani frumosi, cu sanatate bucurie si succes, in tot ce faci, iti dorim cu toti, de ziua Ta.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 08:52
LA MULŢI ANI IOANE !
La noi astăzi este o zi faină. Cred că şi la tine este la fel.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 10:58
La multi ani, draga Ion, sa ai multa sanatate si dorintele sa se indeplineasca rapid! Nu stiu exact cand e ziua ta, Abby e responsabilul, dar iti urez petrecere faina cu cei dragi!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 11:19
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 11:40
La Multi Ani, Ion! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 17:56
La multi ani, Ion!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 18:55
Si din partea mea, La Multi Ani plini de bucurii
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 21:05
Va multumesc mult! Sanatate si bucurii va toresc tuturor.
Tocmai m-am intors de la munca.
O zi buna! Ion
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 21:12
Ioane, nu regreta timpul trecut, bucura-te de cel prezent si la multi ani!
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
Ion
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 21:35
alex andrei a scris:
Nu regret nimic, Alex. Parca am scris candva o poezie....
Ce-am pierdut, ce-am castigat I lost Eyesight, I gain by inside…(Jane Fonda)
Am mai pierdut din priviri sclipirile de-odinioara, Dar am castigat altceva profund pe partea lor interioara. Nu mai am nici zambetul frumos de altadata, In spatele lui s-ascunde-acum o lume inteleapta…
Nici vocea nu mai striga tare: iubire, iubire, iubire… Acuma tace si asculta, si intelege din privire… Se pierde si mersul…Mersul tineresc cu pasi vioi… Timpul necrutator pe umeri apasand greoi…
Privesc in urma la tot ce-a fost frumos si pur, Le port cu mine-n suflet, pe drumul vietii scump si dur… Si nu regret nimic din tot ce am pierdut, Caci varsta anilor de aur e-abia la-nceput.
Cu sau fara-o ramurea, Codrul tot codru ramane.... Cu sau fara voia mea, Azi se schimba tot cu maine...
Tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca, atunci cand era necajit canta asa:
Si iar verde bob naut, De-am avut de n-am avut, Am trait cum am putut, La niminea n-am cerut...
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 16 Mar 2012, 21:40
Ion a scris:
alex andrei a scris:
Nu regret nimic, Alex. Parca am scris candva o poezie....
Ce-am pierdut, ce-am castigat I lost Eyesight, I gain by inside…(Jane Fonda)
Am mai pierdut din priviri sclipirile de-odinioara, Dar am castigat altceva profund pe partea lor interioara. Nu mai am nici zambetul frumos de altadata, In spatele lui s-ascunde-acum o lume inteleapta…
Nici vocea nu mai striga tare: iubire, iubire, iubire… Acuma tace si asculta, si intelege din privire… Se pierde si mersul…Mersul tineresc cu pasi vioi… Timpul necrutator pe umeri apasand greoi…
Privesc in urma la tot ce-a fost frumos si pur, Le port cu mine-n suflet, pe drumul vietii scump si dur… Si nu regret nimic din tot ce am pierdut, Caci varsta anilor de aur e-abia la-nceput.
Cu sau fara-o ramurea, Codrul tot codru ramane.... Cu sau fara voia mea, Azi se schimba tot cu maine...
Tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca, atunci cand era necajit canta asa:
Si iar verde bob naut, De-am avut de n-am avut, Am trait cum am putut, La niminea n-am cerut...
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 21 Mar 2012, 13:23
Multumesc, zaraza!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 23 Mar 2012, 04:07
La Multi Ani Fericiti, Cristina dragă!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 23 Mar 2012, 07:21
E ziua Cristinei? Sa traiasca sanatoasa, multi ani de aici incolo! La multi ani si din partea mea!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 23 Mar 2012, 09:40
La Multi Ani, Cristina! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 23 Mar 2012, 10:03
Multumesc frumos, Emil, Dolion, Nicuvar . Cu bine!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 23 Mar 2012, 10:19
Cristina a scris:
Multumesc frumos, Emil, Dolion, Nicuvar . Cu bine!
O, Cristina, esti ca un ghiocel, te-ai ivit din zapada... La multi ani cu tot ce-ti doresti!