Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 12 Ian 2012, 22:13
abbilbal a scris:
Pentru cei cu părul alb: Vă mai amintiţi de aceste aparate "audio"?
Am cateva fire de par alb... Da, mi le aduc aminte cel mai bine de la bunica mea care mai tinea unul in camera. Noi aveam pe acasa partea aia cu clape care nu se vede la tine in poza, si cand eram mica imitam cantatul la pian.
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 12 Ian 2012, 22:17
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
Pentru cei cu părul alb: Vă mai amintiţi de aceste aparate "audio"?
....Noi aveam pe acasa partea aia cu clape care nu se vede la tine in poza, si cand eram mica imitam cantatul la pian.
Radiourile cu clape sunt ceva mai noi.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 12 Ian 2012, 23:47
va multumesc tuturor; m-am dat jos din pat sa trag un duhan si sa va multumesc si ma bag iar in scutece pana trece reactzia de la perfuzie; in rest, toate bune - acolo la spital a fost ca in filmele cu tampitzi DAR dupa ce am scapat, tot m-am cinstit cu o vodca (una ? doua ? ca nu mai tzin minte) - dupa aia am luat un taxi sa ma aduca acasa si sa ma bag in pat. Amu mai trag un duhan si ma bag iar in pat - asta o sa dureze vreo doua-trei zile si dupa aia imi revin io, ca poama rea nu piere mai ales ca pretenu Anahoretu zicea ca vine prin zona si atunci trebe sa ne cinstim... Va iubesc muuuuult de tot; pusici maksimi
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 12 Ian 2012, 23:51
Să auzim numai de bine, Cactus dragă!
Îti poruncesc să te faci bine! La Multi Ani!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 12 Ian 2012, 23:54
Anahoret a scris:
Salutare, lume!
Multumim! Multumim pentru vizită!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 13 Ian 2012, 07:06
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Salutare, lume!
Multumim! Multumim pentru vizită!
daaa; ar putea veni mai des prin ograda asta ca-i ficior super
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 13 Ian 2012, 07:33
Anahoret, mi-ai facut prima surpriza pe anul acesta si inca o surpriza placuta si asteptata cu nerabdare de multa vrema... sper ca de acum inainte sa te avem in mijlocul nostru si sa nu mai lipsesti, chiar de e motivata absenta! La multi ani pe anul acesta! Iar pentru tine, cactus, ma bucur ca esti bine dupa tratament si iti doresc multa sanatate! Banuiesc ca e greu, nu pot sa spun ca stiu, dar tu ai o fire (din cat te cunosc), ce trece mai usor peste necazuri, nu esti prapastios si mai ai puterea sa faci haz de necaz... asta te ajuta mult in lupta cu boala. Sa auzim de bine!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 13 Ian 2012, 10:27
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 13 Ian 2012, 18:50
Anahoret a scris:
Salutare, lume!
M-a sunat Cactus şi m-a rugat să vă mulţumesc în numele lui pentru urările făcute de ziua sa. El nu v-a putut răspunde acum pentru că tocmai a ajuns acasă de la tratament şi încă nu şi-a revenit. Însă imediat ce efectul medicamentelor va trece, va intra în forum să vă mulţumească cu propriile taste.
Profit de ocazie să-i urez şi pe această cale "La mulţi ani!" şi să fie fericit. Pentru că dacă-i fericit înseamnă că toate-s bune.
Ia te uita cine a poposit pe aici!! Se pare ca iarna nu vine dar vin prietenii
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 14 Ian 2012, 01:18
Mihaela a scris:
Anahoret a scris:
Salutare, lume!
Se pare ca iarna nu vine dar vin prietenii
Doream mult ca „AAA” să revină... Abby e cu noi, Anahoret a scris un mesaj, dar să nu întelegem prea mult din asta, încă... Aurora mi-a spus că o să revină.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 14 Ian 2012, 04:13
vezi ca-i bun si Cactus la ceva....
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 14 Ian 2012, 07:41
La multi ani, Cactus! Iarasi urez un la multi ani cu intarziere dar e bine ca asa primesti urari mai multe. Multa sanatate si multi pupici de la mine si de la Steffy, mai ales. Si daca tot e ziua ta atunci ia piesa cadou pe care am pus-o la mine in popas: Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego https://youtu.be/f-AbEQNHi2A
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 14 Ian 2012, 08:57
multzam muuult
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 15 Ian 2012, 21:12
LA MULTI ANI MIHAI EMINESCU SI CULTURII ROMANE!!!!!