Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 31 Oct 2011, 23:12
La Multi Ani Miky! Noi te asteptăm cu drag la Popas.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 06 Noi 2011, 05:29
Mihaela , tu draga, se apropie onomastica ta si fiindca la mine nu se mai stie azi ce va fi maine, io vreau sa-ti doresc multa sanatate si o viata lunga si fericita alaturi de cei dragi...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 06 Noi 2011, 06:30
Cactus, ne spui si nouă celor ce nu cunoastem sărbătorile religioase, despre ce zi vorbesti? Vrei si noi să ne unim în urări pentru Mihaela.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 06 Noi 2011, 07:40
8 noiembrie
(BOR) (†) Soborul sfinților arhangheli Mihail și Gavriil (BRU) (†) Ss. Arhangheli Mihail și Gavril și toate cetele cerești (BRC) Fer. Elisabeta a Sfintei Treimi
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 06 Noi 2011, 11:04
cactus a scris:
Mihaela , tu draga, se apropie onomastica ta si fiindca la mine nu se mai stie azi ce va fi maine, io vreau sa-ti doresc multa sanatate si o viata lunga si fericita alaturi de cei dragi...
Dragilor, Cactuselule, ma luarati prin surprindere Va multumesc. Am intrat aici pe topic sa vad a cui zi se sarbatoreste Daca am inceput-o de azi, am in fata doua zile tot de chefuit Pup!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 06 Noi 2011, 11:06
dolion a scris:
Pentru tine, Mihaela, un dans frumos, chiar daca nu se incadreaza in canoanele impuse de ziua ta! Adica e cam... o sa vezi tu!
Dolion draga, am urmarit filmuletul cu minunatul dans pana la ultimul minut. Este foarte frumos, exceptional. Multumesc.
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 06 Noi 2011, 16:39
La Multi Ani, Mihaela! Multi ani frumosi, fericiti, plini de binecuvântări neîntrerupte pentru tine si cei dragi tie.
PS. Multumesc celor ce au avut amabilitatea să mă „expedieze” la site-ul cu sărbătorile ortodoxe românesti! Apreciez!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 06 Noi 2011, 17:30
Multumesc frumos, Emil! Am inceput-o din timp anul asta. Sfantul arhanghel Mihail este pentru mine un protector si sunt foarte bucuroasa ca port numele lui.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 06 Noi 2011, 17:41
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 07 Noi 2011, 02:25
Dia, ai spus ceva despre Angela? Ce legătură are ea cu Mihai si Gavril? Oricum, nu răneste: La Multi Ani Fericiti, Angela! Să fii iubită!
Să nu uităm pe Mihai Leonte! Acolo unde esti, fratele nostru, să te simti bine, să fii sănătos multi ani de aici înainte!
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 07 Noi 2011, 02:47
Emil Condor a scris:
Dia, ai spus ceva despre Angela? Ce legătură are ea cu Mihai si Gavril? Oricum, nu răneste: La Multi Ani Fericiti, Angela! Să fii iubită!
Să nu uităm pe Mihai Leonte! Acolo unde esti, fratele nostru, să te simti bine, să fii sănătos multi ani de aici înainte!
Frate Emil, probabil nici tu, precum nici eu, nu suntem cunoscători ai religiei ortodoxe. Eu in schimb am cautat pe Google si am găsit, cel puțin aici in Grecia, Biserica Ortodoxa Greaca sărbătorește pe data de 8 Noiembrie pe cei din lista de mai sus a mesajului meu.
Printre care Mihai, Anghel si toate numele ce deriva de la aceste doua nume. Pentru ca in fond sablatoarea este dedicata Arhanghelului Mihail si Anghelului Gavriil. ( Pe romanește "Șefu îngerilor Mihai: si Îngerul Gavril"
Te rog nu-mi cere sa traduc toate numele de pe lista...
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 07 Noi 2011, 02:55
Mihaela, eu astept ziua de 8 nov. Pana atunci, insa, te rog sa faci rost de cadoul pe care vreau sa ti-l fac:
"Te-astept pe-acelasi drum",
interpretat de Ioana Radu. Olteanca, craioveanca de-a mea. De pe Sineasca, unde am locuit si eu candva. Mahalaua, cartieul de mai tarziu al tiganilor. Sa-mi trimiti si mie numai versurile cantecului . Asa sunt eu. Ascult o melodie care imi place. Ca sambata trecuta pe Tv Romanian Voice aici. Sunt asa de cufundat atunci, incat uit imediat cuvintele.
Te-astept! Ion
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 07 Noi 2011, 03:23
Ion, vezi în linkul ce-l afisez (este de aici de la Popas) la sfârsitul mesajului sunt 4 melodii cântate de Ioana Radu. Sunt MP3 si poti intra la mine pe cont să le înregistrezi pe calculatorul tău. Uite si cea după care te uiti:
Te-aştept pe-acelaşi drum.mp3 Vezi că la intrarea pe link îti dau un comercial peste care poti trece în 5 secunde prin Skip AD (coltul din dreapta, sus).. Restul ce ti se oferă vezi acolo.
Ion
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 07 Noi 2011, 05:07
Multam, Emil! Am sa incerc. Noapte buna! Ion. ps: schimbaram ora si noi. Adica reveniram la normal, ca de schimbat se schimba primavara, nu? Dar si vremea nu e rea. Dupa iarna de o zi din octombrie, care a facut prapad pe aici, a iesit soarele. Temperaturile sunt potrivite cu sezonul toamnei.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 07 Noi 2011, 12:04
Ion a scris:
Mihaela, eu astept ziua de 8 nov. Pana atunci, insa, te rog sa faci rost de cadoul pe care vreau sa ti-l fac:
"Te-astept pe-acelasi drum",
interpretat de Ioana Radu.
Te-astept! Ion
Uite ca am ajuns cu o zi inainte, Ion dar te astept ascultand frumosul cadou de la tine.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 07 Noi 2011, 17:29
Ion a scris:
Dar si vremea nu e rea. Dupa iarna de o zi din octombrie, care a facut prapad pe aici, a iesit soarele.
Da, am văzut la News zăpada de pe East Coast (atât în State cât si în Canada), dar aici nu ne-a atins acel val de ninsoare. A luat-o pe lângă Ocean, pe la păcătosi mai mari ca mine! Glumesc, bineînteles!
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 08 Noi 2011, 23:58, editata de 1 ori
Ion
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 08 Noi 2011, 02:07
As vrea sa pot veni ca altadata, Dar timpul nu se intoarce niciodata…
Privesc in goluri pe vechile alei, S-aud venind ecouri… de la pasii tai, Cad frunze... si sunt triste florile de tei, Ma pierd in visuri albe, ratacind pe cai…
Vad umbre sarutandu-se mereu, Ma pipai, ma trezesc, deci nu sunt eu…. Oftez, m-asez pe banca-nsingurata, Ma strange-n brate umbra alaturata….
(Si imi sopteste-ncet cu vocea-i tremurata:)
-Astept, te-astept, astept sa vii sa fim ca altadata… -Geaba astepti, astepti degeaba… Ce-a fost nu mai revine niciodata….