Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 17 Aug 2011, 18:10
lutra vulgaris a scris:
Saru-mana tuturor pt. urari si gandurile bune. Si ma bucur ca existati pt ca unii din voi ca ma simtiti suparata foc nu ma bagati in seama si ma lasati sa balangan in legea mea pt ca stiu ca-mi trece mai repede asa decat daca as fi bagata in seama. Va pup! Eu sunt f obosita, am avut o zi prelungita de filmari si apoi m-am dus si pe la serviciu sa nu care cumva sa-mi taie ziua.. am stat si pe acolo 2 ore si sunt franta.
Sper ca ai avut o zi mai usoara astazi, in orice caz in week-end musai sa te relaxezi! Eu cand vad oameni care parca-s pui de-ai lu' Sfantu' Ilie, stau mai deoparte, pana se face vreme buna! Si la mine mai sunt furtuni, chiar daca nu tun si fulger. Oare chiar nu tun si fulger? Daca stau si ma gandesc bine, s-a mai intamplat, nu neaparat aici pe forum.
Foarte frumosi trandfirii si buchetul. Dar, daca citesti pe www.conexiuni.net , de luna aceasta,"Scrisori netrimise" de Florentina-Loredana Dalian, vei vedea, draga Geta ca nu toata lumea prefera ...trandafirii asa de frumos legati si... La care eu am comentat asa:
Floarea de ciulin pierduta
Eu plang dupa o floare pierduta de ciulin, Si dupa fructul ei, desi amar ca de pelin… Primita-n dar candva cu suflet plin…
Nu vreau sa mai aud de flori de trandafir, Legate prea cu grija in buchetele, fir cu fir, Pusi peste tot de nu mai pot nici sa respir.
Intre ciulin si trandafir, (Oftez usor, apoi respir...)
Mi-e dor de floarea de ciulin, Primita-n dar cu suflet plin. Se tine scai si zi, si noapte, As vrea sa scap de el, dar nu se poate.
Il vad si-acum ciulinul sifonat, Simplu, cu ghimpi, si nefardat, Palit de-atata stat in buzunar, O floare mov iesind de sub pieptar,
Cu bratu-ntins, in mana la Ladar…
-Nu vreau boboci de trandafir, Taiati cu grija fir cu fir, Facuti cadou de-un suflet bun, Dar prea pedant, ca un nebun.
-Am sa-ti ofer cu bratul plin si alte flori, In glastre, peste tot, sa te sufoc, sa te-nfiori…. Imi zise Mihnea cu exaltare,si apoi mai stins… Ridic din umeri…ce sa-i spun?... El nu s-a prins…
Ca plang si-acum dupa ciulinul peste care vremea-a nins…(?!) (Ca floarea de ciulin desi palita e inca vie, nu s-a stins…)
Ps: Ii scriu mereu lui Mihnea in scrisori De vremuri peste care cad ninsori… Nu le trimit. Oricum, n-ar intelege Ca floarea de ciulin pierduta imi e si-acuma rege.
Love to you, Flore-Lore! Ion
ps: Nu se stie daca si Irina nu ofteaza dupa "o floare de ciulin pierduta"... Sau chiar si tu, Geta!?....
O zi frumoasa, ca si floarea de ciulin! Ion
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 18 Aug 2011, 00:41
CRUCIAT a scris:
La multi ani! Sa ne traiesti, sa fii fericita! Ma gindesc la voi cu mult drag
Multumesc. Pup.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 18 Aug 2011, 00:43
Ion a scris:
ps: Nu se stie daca si Irina nu ofteaza dupa "o floare de ciulin pierduta"... Sau chiar si tu, Geta!?....
O zi frumoasa, ca si floarea de ciulin! Ion
si tie o zi frumoasa, Ion. Adanci poeziile.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 18 Aug 2011, 10:44
Foarte frumosi trandfirii si buchetul. Dar, daca citesti pe www.conexiuni.net , de luna aceasta,"Scrisori netrimise" de Florentina-Loredana Dalian, vei vedea, draga Geta ca nu toata lumea prefera ...trandafirii asa de frumos legati si... La care eu am comentat asa:
Floarea de ciulin pierduta
Eu plang dupa o floare pierduta de ciulin, Si dupa fructul ei, desi amar ca de pelin… Primita-n dar candva cu suflet plin…
Nu vreau sa mai aud de flori de trandafir, Legate prea cu grija in buchetele, fir cu fir, Pusi peste tot de nu mai pot nici sa respir.
Intre ciulin si trandafir, (Oftez usor, apoi respir...)
Mi-e dor de floarea de ciulin, Primita-n dar cu suflet plin. Se tine scai si zi, si noapte, As vrea sa scap de el, dar nu se poate.
Il vad si-acum ciulinul sifonat, Simplu, cu ghimpi, si nefardat, Palit de-atata stat in buzunar, O floare mov iesind de sub pieptar,
Cu bratu-ntins, in mana la Ladar…
-Nu vreau boboci de trandafir, Taiati cu grija fir cu fir, Facuti cadou de-un suflet bun, Dar prea pedant, ca un nebun.
-Am sa-ti ofer cu bratul plin si alte flori, In glastre, peste tot, sa te sufoc, sa te-nfiori…. Imi zise Mihnea cu exaltare,si apoi mai stins… Ridic din umeri…ce sa-i spun?... El nu s-a prins…
Ca plang si-acum dupa ciulinul peste care vremea-a nins…(?!) (Ca floarea de ciulin desi palita e inca vie, nu s-a stins…)
Ps: Ii scriu mereu lui Mihnea in scrisori De vremuri peste care cad ninsori… Nu le trimit. Oricum, n-ar intelege Ca floarea de ciulin pierduta imi e si-acuma rege.
Love to you, Flore-Lore! Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 18 Aug 2011, 14:38
Citind "Scrisori netrimise", ti-ai dat seama, Geta, ca eu nu am decat meritul de a "canta in versuri" ceea ce "canta" cu atata talent Fl. Dalian in proza.
Scriitoarea si poeta este foarte talentata si plina de premii. Revista promoveaza adevarate talente. Citeste si prezentarea lui Iont Caragea, scriitor si poet roman in Canada. Da-i un search pe numele celor doi, si ii vei gasi.
N-ar fi rau sa te adresezi D-lui Laurentiu Orasanu, poet si scriitor, redactorul revistei, cu poeziile tale. Curaj si succes! Ion
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 18 Aug 2011, 19:25
Ion a scris:
Citind "Scrisori netrimise", ti-ai dat seama, Geta, ca eu nu am decat meritul de a "canta in versuri" ceea ce "canta" cu atata talent Fl. Dalian in proza.
Scriitoarea si poeta este foarte talentata si plina de premii. Revista promoveaza adevarate talente. Citeste si prezentarea lui Iont Caragea, scriitor si poet roman in Canada. Da-i un search pe numele celor doi, si ii vei gasi.
N-ar fi rau sa te adresezi D-lui Laurentiu Orasanu, poet si scriitor, redactorul revistei, cu poeziile tale. Curaj si succes! Ion
Multumesc Ioane. Cu Ionut Caragea m-am mai intilinit pe bocancul literar si uneori pe cafeneaua.com.
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 23 Aug 2011, 05:03
La Multi Ani Fericiti, frate drag!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 23 Aug 2011, 07:10
A cui e ziua? A lui Ion? Anuntati-ne si pe noi fratilor... nu vrem sa pierdem ocazia de a bea un paharel! La multi ani si fericiti si sanatosi! Si la punga sa fim grosi!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 23 Aug 2011, 14:04
Nu, nu e ziua lui Ion.
Dar n-are importanta a cui e.
La Multi Ani!, zi c si eu, a cui o fi, ca nu pierd nimica.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 24 Aug 2011, 04:44
E Ziua fratelui meu din Brasov, utilizatorul cfc.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 24 Aug 2011, 07:12
Sa-ti traiasca, Emil si sa va dea Domnul, tuturor, multa sanatate!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 24 Aug 2011, 10:35
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 25 Aug 2011, 05:16
Pentru că Florin trece foarte rar pe aici, i-am expediat urările voastre într-un Email. Poate asa o să dea un semn de viată...
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 28 Aug 2011, 11:25
Emil Condor a scris:
Pentru că Florin trece foarte rar pe aici, i-am expediat urările voastre într-un Email. Poate asa o să dea un semn de viată...
Din partea mea sa pui in plic un buchet de trandafiri... sa simta cand il ia in mana!! Urari fierbinti de sanatate si mai bine - dar fierbiiiinti, nu asa... Si un manunchi de levantica, sa nu mai lase plicul din mana!!