LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 Limba drumetie padure curiozitati CPSF efremovivanantonovici sibiu muzica_traditionala Popasul brasov 1 taieri 23 nicuvar problema internet Fantasy politica humanitas reclame 1918 google romana mediu istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY

In jos 
+16
Anahoret
Diaporevomenos
Ciprian
enohabel
apocalyptica
CRUCIAT
VOTAN
rolia
zuum
Cristina
ostrovna
cactus
abbilbal
delta
aurora
yzzy
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyDum 15 Iun 2014, 16:57

Anahoret a scris:

— Doi români numai sunt vrednici să bea Cotnarul. Unul e Ştefan cel Mare. Celălalt este Mihai Eminescu. Să ne trăiască!
Wow!
Credeti-mă, si mie (nevrrednicul!) îmi place Tămâioasa de Cotnari. Mai mult decât Grasa...  smile 

Citat :
Oare dacă Eminescu (arătând la fel ca în poza din manualul de română) ar intra într-o crâşmă studenţească, l-ar mai recunoaşte cineva? Care ar fi impactul dacă ar intra acolo Gigi Becali, proaspăt ieşit din pârnaie?
 scratch Becali ar fi înconjurat de o multime (mai ales jurnalisti!) iar Eminescu ar continua singur la masa lui...

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMar 17 Iun 2014, 15:15

Cum tocmai fuse comemorarea Poetului, am ascultat la radio o emisiune. Si acolo spunea ca in timpul vietii lui nu prea s-a scris despre el. Asa ca nici Eminescu nu se facea remarcat pe atunci decat studentilor si altora putini. E mai intelept sa asteptam ca anii sa stabileasca valoarea, dar fiecare are dreptul sa traiasca decent. In sufletul nostru stim ce ne place si ce nu, indiferent de critica opiniilor pertinente. smile
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 19 Iun 2014, 00:58

zaraza26 a scris:
Cum tocmai fuse comemorarea Poetului, am ascultat la radio o emisiune. Si acolo spunea ca in timpul vietii lui nu prea s-a scris despre el. Asa ca nici Eminescu nu se facea remarcat pe atunci decat studentilor si altora putini...

În timpul vieţii, Eminescu a fost cunoscut publicului larg mai ales în calitatea sa de ziarist, prin articolele publicate în "Timpul". Se pare că din cauza lor i s-a tras "nebunia" şi moartea. Era un ziarist incomod.

Dar şi ca poet a fost destul de cunoscut, fiindcă a făcut vâlvă în presă şi în critica literară. Însă nu trebuie să facem confuzia dintre publicul de acum şi cel de atunci: acum sunt foarte mulţi oameni care pot citi, ceea ce nu era cazul la sfârşitul secolului al XIX-lea.

Aşa că rămân la părerea mea, numai că voi nuanţa exemplul: dacă într-un bar studenţesc (deci într-un mediu în care publicul şite să citească şi are o oarecare cultură generală) ar intra doi oameni: unul care ar semăna leit pozei lui Eminescu din manualul de literatură şi unul care să-i semene leit lui Becali... cine crezi c-ar stârni interesul consumatorilor?

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 19 Iun 2014, 06:43

Pot să repet răspunsul dat mai sus?  smile

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 19 Iun 2014, 11:38

Emil Condor a scris:

Poti!  Laughing Si vrei, nu-i asa?  oh da! 
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyVin 20 Iun 2014, 01:49

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Asa repede m-ai citit?  Laughing 

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyVin 20 Iun 2014, 08:00

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Asa repede m-ai citit?  Laughing 

Ca pe apa!  bravo 
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMar 01 Iul 2014, 16:19

Acum am observat noua frizură aranjată de Anahoret în avatarul lui...   smile thumb_yello

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMier 02 Iul 2014, 12:45

Am trecut şi eu la sezonul de vară-toamnă!  Laughing 

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyLun 15 Sept 2014, 00:08

Ei... ce e bun ori se termină repede, ori n-ajunge. Cam aşa şi cu concediul meu: fuse şi se duse! Very Happy

De luni încep serviciul, aşa că... mai rar p-aici. Ne-om mai citi şi de Sărbători!
Toate cele bune! noroc!

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyLun 15 Sept 2014, 00:12

Anahoret a scris:
Ei... ce e bun ori se termină repede, ori n-ajunge. Cam aşa şi cu concediul meu: fuse şi se duse! Very Happy

De luni încep serviciul, aşa că... mai rar p-aici. Ne-om mai citi şi de Sărbători!
Toate cele bune! noroc!

noroc! ciao Dragos sper ca ne vedem in noiembrie :)noapte buna mwah! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyDum 05 Oct 2014, 17:26

Anahoret a scris:
Păi stai în concediu, refuză varianta cealaltă.
Mergi la muncă exact ca atunci când ai fi fost în concediu.

Citat :
Ne-om mai citi şi de Sărbători!
Adică după ce votezi noul Presedinte român, nu-i asa?

Citat :
Toate cele bune! noroc!
Asa să fie, prietene!
Numa' bine!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyDum 05 Oct 2014, 18:05

Daca incepi serviciul, adio noroc!

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyDum 05 Oct 2014, 19:59

Deci a fost Anahoret pe aici si eu nu l-am vazut. Iar acum zice ca a plecat si cine stie cand mai vine.. Sad Sad Constiinciosule, mai trage si tu chiulul de la munca! Laughing
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyLun 06 Oct 2014, 22:19

Mihaela a scris:
Deci a fost Anahoret pe aici si eu nu l-am vazut. Iar acum zice ca a plecat si cine stie cand mai vine.. Sad Sad Constiinciosule, mai trage si tu chiulul de la munca! Laughing

De citit mai citesc... dar ca să postez trebuie să fiu la curent cu discuţiile şi asta cere timp.

Însă mai am vreo două săptămâni de concediu, pe care mi le voi lua pe la jumătatea lui noiembrie, şi atunci vom putea discuta pe îndelete. Very Happy

Apoi or să mai vină sărbătorile de iarnă când şi sarcinile de serviciu or să fie mai la relanti... clown

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMar 07 Oct 2014, 22:44

Anahoret a scris:
Mihaela a scris:

De citit mai citesc... dar ca să postez trebuie să fiu la curent cu discuţiile şi asta cere timp.

Însă mai am vreo două săptămâni de concediu, pe care mi le voi lua pe la jumătatea lui noiembrie, şi atunci vom putea discuta pe îndelete. Very Happy

Apoi or să mai vină sărbătorile de iarnă când şi sarcinile de serviciu or să fie mai la relanti... clown
Dar la cat de putine mesaje se scriu, eu zic ca e destul de usor sa citesti si sa fii la curent. Totul e sa vrei oh da! Razz
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: ROMÂNIA FRUMOASĂ   CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMar 28 Oct 2014, 21:26

Japonezul care a lăsat civilizația din Tokyo pentru frumusețea țării noastre

România rurală de după Revoluție, cu frumusețile și bunătatea oamenilor, a schimbat viața unui tânăr fotograf japonez care a rămas impresionat după o vizită în țara noastră și a decis să revină. Astfel, Tadao Shibata a lăsat lumea fixă, precisă și bine organizată, dar agitată din Tokyo pentru frumusețea satelor din Satu Mare și Maramureș, fiind interesat de tradițiile și obiceiurile locale.

[Articolul integral :›› http://lnk.nu/agerpres.ro/1cq4u

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMier 29 Oct 2014, 01:22

Nu-i de mirare! Din Tokyo si eu as fugi oricând si aproape oriunde! Laughing

Niciodată nu mi-au plăcut orasele aglomerate.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMier 29 Oct 2014, 13:32

Si eu as fugi din Tokio in... Canada, ca-i mai aproape!

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMier 29 Oct 2014, 19:59

Eu as fugi in Tokyo sau undeva prin Germania. Imi place corectitudinea si ordinea foarte mult. M-am saturat pana la sila de bascalia si durerea-n cot romanesti. Dar mai ales de pesedisti.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 30 Oct 2014, 22:20

Teroriştii kurzi, contra teroriştilor din Statul Islamic

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 Image-769097-breitwandaufmacher-styd
Să vezi şi să nu crezi ce aplicare poa' să aibă neaoşa zicătoare "Cui pe cui se scoate"! doh

Der Spiegel a publicat în ediţia electronică un articol cu titlul "The Kurds' Lonely Fight against Islamic State Terror" adică lupta solitară a kurzilor împotriva Statului Islamic. Iar autorii îşi încep articolul astfel:
The terrorist group PKK represents the West's last hope in the fight against Islamic State. Their lonely resistance to the advancing jihadists will result in lasting changes to the region.
Gruparea teroristă PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan) reprezintă ultima speranţă a Occidentului împotriva Statului Islamic. Rezistenţa sa solitară în faţa jihadiştilor în ofensivă va antrena schimbări durabile în regiune.
Reporterii de la Der Spiegel au reuşit să ajungă într-una din taberele de instrucţie ale luptătorilor (terorişti) PKK şi au ieşit pe net cu un reportaj interesant, prin care încearcă să ne convingă că toţi kurzii, "de la cel cu ţâţa-n gură pân' la ăl cu barba sură", sunt pe metereze cu arma-n mână, luptând împotriva celorlalţi terorişti care formează gruparea Statul Islamic. Se insistă mai ales în imagini pe partea feminină a luptătorilor.

Cine are timp să citească, găseşte articolul aici :›› http://lnk.nu/spiegel.de/1cqew.html

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyVin 31 Oct 2014, 22:40

Se bat fratii între ei!
Si mai sustin că dumnezeul lor e singurul Dumnezeu, iar ei sunt singurii credinciosi.

apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyMar 04 Noi 2014, 12:57

Anahoret a scris:

Teroriştii kurzi, contra teroriştilor din Statul Islamic

pe unii îi finanțează rușii, pe ceilalți americanii
oare săptămâna asta care pe care îl finanțează? Laughing

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 06 Noi 2014, 19:38

Salut Delta! Very Happy

Păi este vorba (ailaltă) românească: "Întărâtă-i drace, că şi mi-mi place".
Fraierii-şi sparg capetele, deştepţii-şi umplu buzunarele! C-aşa-i în democraţie! Twisted Evil

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 EmptyJoi 06 Noi 2014, 20:00

Ceva frumos primit prin internet:

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 14 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY
Sus 
Pagina 14 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY (I)
» CAMERA DE WHISKY (II)
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: