__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Corupţia din România | |
|
+11Ion Iisus cactus Emil Condor dolion yzzy ostrovna delta Cristina abbilbal aurora 15 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Corupţia din România Dum 01 Iul 2012, 22:28 | |
| - Anahoret a scris:
Deci ar avea ce spune! Da nu am cuvinte. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Corupţia din România Dum 01 Iul 2012, 22:49 | |
| - Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
- Ion a scris:
- Lumea trebuie sa aiba parte de presa independenta.
În „democratia” de tip românească nu se stie asa ceva!
Vizionare plăcută, Ion! Si eu voi trece pe fotbal dar voi fi cu un ochi si la Popas. Presa nu este independentă nicăieri în lume. Numai că prin alte părţi nu se dau fecioare; spun clar de partea cui sunt. Nu contrazic cele spuse de tine, doar că e incomplect: în lume sunt ziare, statii de televiziune sau radio care lucrează pentru diferite partide politice, dar mai sunt si celelalte, independente. Populatia stie care, cui apartine si alege ce să asculte, să vizioneze sau să citească. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Corupţia din România Dum 01 Iul 2012, 23:01 | |
| - Anahoret a scris:
- ...
Dar noi, în România, avem şi alternativă la Antena 3. Este B1 TV ... Da, si nu ar trebui sa existe. |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Corupţia din România Dum 01 Iul 2012, 23:09 | |
| Laura codruta covesi a copiat de pe referate.ro o mare hoata,ca si udrea cu carpeta din rapirea din serai(FEMEI SCARBAVNICE) La bambu e locul tau cu teza nesimtito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! andreea paul alta tarfa pedelisita .... | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Corupţia din România Lun 02 Iul 2012, 01:31 | |
| Sorin OLARIU Epigrame ( www.conexiuni.net)MOTIVUL ACTULUI NECUGETAT Musai să vă spun şi vouă Pricina căderii sale: Când s-a numărat la ouă I-au ieşit cu zecimale. ADRIAN NĂSTASE Bani el n-a furat, I-a luat pe şest, Dar la numărat I-au ieşit cu-(a)rest. IA DOCTORATU’, NEAMULEEE!!! SPERANŢE PENTRU BĂSESCU Cârma ţărişoarei mele Nu-i pierdută întru totul Că în vremurile grele Îl ajută Copy-lotul. DOCTORATE, DOCTORATE… Când furi de la un singur om Posibil să ajungi în pom… Când furi de la mai mulţi eşti mare: Faci muncă grea, de cercetare! FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR… Azi prin țară n-avem medici, Dar un lucru te surprinde: Rişti pe drum să te împiedici Sunt la doctori… cât cuprinde! PLAGIATORILOR CU DIPLOME FALSE Orice-am zice, orice-am spune, Sunt convins că nu vă pasă Fi’ndcă n-aţi făcut pe bune Nici cei şapte ani de-acasă! PLAGIATE, PLAGIATE… Fiind român m-aş bucura Ca orice politician Să fie-n stare-a copia… Modelul nord-american. CITIND EVANGHELIA DUPĂ IOAN Chiar acum m-am întrebat Despre celelalte trei: Oare nu le-au plagiat Marcu, Luca şi Matei? BREICHIN NIUZ!!! ŞTIRE DE ULTIMĂ ORĂ!!! Azi Năstase s-a-mpuşcat Cu o armă veche, Chiar precum ne-a guvernat: Tot după ureche. MOTIVUL ACTULUI NECUGETAT Musai să vă spun şi vouă Pricina căderii sale: Când s-a numărat la ouă I-au ieşit cu zecimale. ADRIAN NĂSTASE Bani el n-a furat, I-a luat pe şest, Dar la numărat I-au ieşit cu-(a)rest. | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Corupţia din România Lun 02 Iul 2012, 05:34 | |
| - Mihaela a scris:
- Anahoret a scris:
- ...
Dar noi, în România, avem şi alternativă la Antena 3. Este B1 TV ... Da, si nu ar trebui sa existe. Ba da, fiindcă altfel ar creşte volenţa în România: şi-ar bate oamenii familia, ar sparge televizorul, s-ar apuca de băut... Aşa, zap pe telecomandă şi te duci pe postul preferat: auzi ce-ţi place şi în România merg toate strună! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Corupţia din România Lun 02 Iul 2012, 07:18 | |
| - ostrovna a scris:
- andreea paul alta tarfa pedelisita ....
Da, deja stim că toate femeile ce apartin de PDL sunt „târfe pedeliste”. Geta, stii că respectivele persoane te pot da în judecată pentru astfel de expresii? Si ai putea pierde chiar perina de sub cap, nu numai casa. Mie mi-ar fi teamă să arunc astfel de jigniri nefondate. Dar, îmi imaginez că stii ce faci... Un lucru e sigur: aici, în tara unde trăiesc, dacă as spune asa ceva, nu mi-ar fi deloc moale. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Corupţia din România Lun 02 Iul 2012, 07:22 | |
| - Ion a scris:
Sorin OLARIU
Epigrame (www.conexiuni.net)
PLAGIATORILOR CU DIPLOME FALSE
Orice-am zice, orice-am spune, Sunt convins că nu vă pasă Fi’ndcă n-aţi făcut pe bune Nici cei şapte ani de-acasă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Corupţia din România Joi 05 Iul 2012, 02:27 | |
| http://tinyurl.com/cvrcq99Premierul şi-a falsificat CV-ul. Preşedintele Universităţii din Catania: Victor Ponta nu a făcut niciun master la Universitatea Catania. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Corupţia din România Joi 05 Iul 2012, 02:49 | |
| Acum inteleg de ce Ponta l-a atacat cu masterul pe Basescu....
Vorba aceea: Cea mai buna arma a apararii este atacul.
La atac, baieti! Ia vedeti, si unii si altii ce mai gasiti. Ca alta treaba nu mai aveti.
Doamne, Doamne! Mare e gradina Ta!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 00:59 | |
| Traian Basescu: "Se pare ca eu nu reusesc sa coabitez cu PSD-ul si PNL-ul. In 2007, cand guvernul liberal era in parteneriat cu PSD-ul, ati recurs la suspendarea presedintelui.
Sunt lucruri mai importante: stabilitatea tarii si reputatia tarii. Ceea ce faceti de 2 saptamani nu reprezinta nimic altceva decat o puternica zdruncinare a statului de drept spre a-l pune la dispozitia USL. Ceea ce ati facut va avea consecinte pe termen lung. Va asigur ca ori nu aveti o evaluare corecta asupra a ceea ce faceti, ori o aveti si nu va pasa. E mai important pentru dumneavoastra sa puneti mana pe parghiile puterii, inclusiv pe justitie. Vine randul lui Voiculescu, am inteles din presa, nu stiu daca veti reusi sa-l salvati in continuare fara sa puneti mana pe Justitie.” _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 01:42 | |
| Acum inteleg de ce Antena 3 tipa asa de tare.... Nu stiu ce e cu Voiculescu, ca n-am citit nimic in legatura cu el, in ultimul timp. E ala cu Felix... Glumesc, bineinteles.... Daca e gasit vinovat, ceea ce e mai greu acum, sa-l "atarne" si pe el, de ce nu?
Eu am incredere in Dumnezeu. Va face dreptate cu siguranta. | |
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 10:39 | |
| - Emil Condor a scris:
- Traian Basescu:
"Se pare ca eu nu reusesc sa coabitez cu PSD-ul si PNL-ul. In 2007, cand guvernul liberal era in parteneriat cu PSD-ul, ati recurs la suspendarea presedintelui.
Sunt lucruri mai importante: stabilitatea tarii si reputatia tarii. Ceea ce faceti de 2 saptamani nu reprezinta nimic altceva decat o puternica zdruncinare a statului de drept spre a-l pune la dispozitia USL. Ceea ce ati facut va avea consecinte pe termen lung. Va asigur ca ori nu aveti o evaluare corecta asupra a ceea ce faceti, ori o aveti si nu va pasa. E mai important pentru dumneavoastra sa puneti mana pe parghiile puterii, inclusiv pe justitie. Vine randul lui Voiculescu, am inteles din presa, nu stiu daca veti reusi sa-l salvati in continuare fara sa puneti mana pe Justitie.” Normal ca asta au vrut: sa puna mana pe putere si pe justitie. Dar sa faci asta intr-un mod atat de penibil! Iar eu mai cred ca unii oameni nu-s pur si simplu sanatosi la cap. Sa suspenzi un presedinte "pentru ca il urasti"!!! Nici macar nu s-au sinchisit sa gaseasca o chichita avocateasca, sa vad si eu ce lege a incalcat. Ca nu poti sa suspenzi presedintele pentru ca e urat sau pentru ca nu s-a tuns. Da, bine, am vazut ca el inca ii domina pe toti, nici nu e disperat si nici nu a facut depresie asa cum se asteptau unii. Nici macar nu-i pasa. Il auzeam aseara pe M.Dinescu spunand ca Basescu se comporta ingrozitor: "el rade si face glume in loc sa fie disperat..." Mama, mai exista si barbati pe lume nu doar crinuleti si adrienei fricosi si lasi. |
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 11:30 | |
| Pe 29 iulie suntem chemati la vot, pe 95 milioane de lei. Si asta pentru ce? |
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 16:18 | |
| Referendumul pentru demiterea presedintelui costa 95 ,6 milioane lei‘Au dreptul de a participe la referendum toţi cetăţenii români care au împlinit vârsta de 18 ani în ziua referendumului. Referendumul se desfăşoară atât pe teritoriul naţional şi orice cetăţean poate vota oriunde pe teritoriul naţional, iar în străinătate se va vota la secţiile care se vor organiza de către Ministerul Afacerilor Externe’, a mai spus Paul Dobre. Sursa>>Emil, sa mergeti si voi la vot. Eu ma bazez pe romanii din strainatate. Sunt cei mai destepti romani! |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 17:31 | |
| Nu mă lasă Franz, Nicu si Geta! Ei stiu că nu pot vota revenirea comunistilor, că doar din cauza lor am părăsit tot ce mi-a fost mai drag în tara mea, riscându-mi viata printre gloante si mistreti si începând totul de la zero în tara adoptivă. Eu sper ca poporul român să realizeze ce-i asteaptă în urma deciziei de la sfârsitul lunii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 18:00 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu mă lasă Franz, Nicu si Geta!
Ei stiu că nu pot vota revenirea comunistilor, că doar din cauza lor am părăsit tot ce mi-a fost mai drag în tara mea, riscându-mi viata printre gloante si mistreti si începând totul de la zero în tara adoptivă.
Bine ca basescu nu-i comunist(bine sa dezis de el comunismul) , soptitorul lui tanti nutzi la anvers,sa fim seriosi cu problemele lui de sanatate si de inaltime nu putea sa faca academia militara sau de marina. Dar,berceanu,blaga,videanu toti au fost pesedisti pina si udrea,au trecut unde sa poata fura in continuare sub obladuirea tatucului sfant. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 18:04 | |
| Geta, e o diferentă între cei ce îi numesti comunisti si... tot comunisti! Chiar dacă vin din acelasi loc, au mers pe drumuri diferite, apoi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 18:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- Geta, e o diferentă între cei ce îi numesti comunisti si... tot comunisti!
Chiar dacă vin din acelasi loc, au mers pe drumuri diferite, apoi. Nu prea au mers pe drumuri diferite doar au schimbat barca ca si udmrul nu? Bine sa-l lasam dracului pe iliescu ca m-am saturat de el,nu inteleg care sunt comunistii in opinia ta? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 18:17 | |
| Uite, Ponta, cred că nu este unul dintre vechii comunisti, dar tot comunist îl numesc perntru viziunea sa politică, pentru apucăturile lui dictatoriale.
Nu numesc comunist pe cel ce a avut carnetul de partid, ci pe cel ce urmează o anumită filozofie. Si mă interesează prezentul, nu trecutul. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 18:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- Uite, Ponta, cred că nu este unul dintre vechii comunisti, dar tot comunist îl numesc perntru viziunea sa politică, pentru apucăturile lui dictatoriale.
Nu numesc comunist pe cel ce a avut carnetul de partid, ci pe cel ce urmează o anumită filozofie. Si mă interesează prezentul, nu trecutul. Da ,da inteleg,atunci trebuie sa accepti ideea ca si basescu e comunist si are apucaturi dictatoriale,la comanda lui s-au fabricat dosare,faza cu "copy paste" a lui ponta si filmul nastase(se vede din avion),cum naiba nici un pedelist nu are nici un dosar sau udemerist??? Dar l-au tradat chiar pedelistii lui ieri,mi-a fost mila de el cum statea ca o fiara ranita si atit de singur Da sa il iei pe doctorul Lascar la puricat e inacceptabil,ceea ce a facut procuroarea comunista Macovei peste granita,a terfelit tara cum a vrut ea in loc sa "spalam rufele in familie",intreb de unde atita ura si vrajba? Nu e corect si e incalificabil, ba abjecta comportare ,nu pot sa cred | |
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 19:23 | |
| |
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 19:58 | |
| |
| Subiect: Re: Corupţia din România Sam 07 Iul 2012, 20:02 | |
| La REFERENDUMUL VIRTUAL base este foarte sustinut. In acest moment are 70% NU si doar 30% DA. Adica doar 30% au votat pentru demiterea presedintelui. Aici |
| | | Ion
| Subiect: Re: Corupţia din România Lun 09 Iul 2012, 04:53 | |
| A propos de coruptie, scriam deunazi despre un Presedinte sud-american ce a fost condamnat pentru "coruptie pasiva". La noi, Iliescu s-ar incadra aici. Pentru ca de pe vremea lui sunt multi corupti nepedepsiti, iar el n-a miscat un deget, pe motiv ca nu avea nicio putere.
Acum, ca pe timpul lui Basescu s-a condamnat unu mare, il suspendam, pe motiv ca a incalcat Constitutia.
Asa o fi, daca in Constitutie scrie ca in timpul mandatului tau, ca Presedinte, sa ai grija sa nu fie condamnat niciun demnitar de rang inalt. Daca scrie asa ceva, si el n-a respectat, atunci isi merita soarta, si sa fie atarnat. Ca pe un tablou vechi, fara rama. Sa fie mai usor, ca sa-l tina cuiul si sa-l bata vantul.
Si uite asa se comBate coruptia din Romania: Batand si agatand un tablou de Presedinte intr-un cui.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Corupţia din România | |
| |
| | | | Corupţia din România | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |