Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 18:13
Porcul bine îngrãsat Grohãia cam enervat: Godacul guiţă şi urcă-n copac, Dă cu râtu-n toate, urlă ca un drac, Se poartă de parcă el ar fi mistreţ Când de fapt purcelul, avea părul creţ. Nervii lui de rasă sunt întinşi-oţel, Urlă fără noimă ca un biet purcel.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 18:42
Atunci,la tava cu el!
_____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 20:27
VOTAN a scris:
Atunci,la tava cu el!
Nici macar! Vrei sa-i ramina-n git?!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
VOTAN
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 20:48
Nu vreau sa-mi fac pacate acu de Craciun!!
Cristina
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 20:49
Bine faci, Votan!
VOTAN
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 21:38
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 21:58
Cristina a scris:
Porcul bine îngrãsat Grohãia cam enervat: Godacul guiţă şi urcă-n copac, Dă cu râtu-n toate, urlă ca un drac, Se poartă de parcă el ar fi mistreţ Când de fapt purcelul, avea părul creţ. Nervii lui de rasă sunt întinşi-oţel, Urlă fără noimă ca un biet purcel.
fil fil veni si flutur na ca vin ca sa ma gudur pe linga zeita noastra blonda si tare maiastra o iertam ca n-are tocuri ca la munte-s numai smocuri de par negru la radacina ca tiganii n-au nici o vina ca-s nesimtiti ma frate si sunt plini de mari pacate Dumnezeu o s-o ajute sa poarte cu ea lumine sa-si ia portia si fata care-i linge cu drag covata:(
Subiect: Re: PD- L Dum 19 Dec 2010, 11:11
Cristian Preda: Eu am ales critica
Oamenii îmi spun pe stradă două lucruri. Unii mă învinovăţesc pentru eşecul guvernării, aşa că sunt silit să apăr ce e de apărat şi să compătimesc pe oricine o duce greu. Alţii, în schimb, mă felicită pentru că spun lucrurilor pe nume. Nimeni – repet: nimeni nu mi-a spus ce zic şefii PDL, şi anume că avem o guvernare mai bună decât toate cele precedente şi că eu nu mai trebuie să vorbesc liber. Din două, una: ori mai-marii PDL au pierdut contactul cu oamenii simpli, ori se hrănesc cu iluzii. Când cineva îmi va vorbi pe stradă aşa cum vorbesc I. Oltean sau Gh. Flutur, atunci voi şti că am o problemă.
Se spune că politica e comunicare. Pentru mine, asta nu înseamnă a machia o realitate, ci a defini o atitudine.
Nu trebuie să fim nici orbi, dar nici crispaţi. PDL a depăşit faza de acomodare cu voci noi şi critice. Uitaţi-vă că au început să ne propună poziţii în ierarhia organizaţiei… Pe de altă parte, să vedem esenţialul: nu există o mişcare reformistă comparabilă la PSD sau la PNL. Sunt cu ani-lumină în urma PDL.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PD- L Dum 19 Dec 2010, 16:33
Cristina a scris:
nu există o mişcare reformistă comparabilă la PSD sau la PNL. Sunt cu ani-lumină în urma PDL.
Nu sunt sustinătorul niciunui partid politic din lume (pentru mine politica... pute!) dar încerc să văd realitătile (dacă sunt) din politică. Ce e scris mai sus despre PSD si PNL e absolut adevărat: în partidele alea nu vezi nimic care să dea o sperantă de viitor, politica lor nu dă o sansă schimbării.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PD- L Lun 20 Dec 2010, 09:37
Da aşa este. PDL pluteşte undeva între stele. Prn Galaxii nebuloase.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 20 Dec 2010, 16:57, editata de 1 ori
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: PD- L Lun 20 Dec 2010, 15:13
abbilbal a scris:
Da aşa este. PDL pluteşte undeva între stele. Prn Galaxii nebuloase.
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: PD- L Mier 29 Dec 2010, 11:31
In PDL va fi, anul viitor, o analiza foarte serioasa, inclusiv pe componenta cazului Ridzi, potrivit premierului Emil Boc. Prim-ministru a explicat marti seara, la postul public de televiziune, ca la fel de vinovati de rezultatul votului din Parlament, in ceea ce priveste cazul Ridzi, sunt si membrii PDL
"Punctul meu de vedere, al Biroului Permanent National, al grupului parlamentar a fost foarte clar, de a permite justitiei sa isi duca anchetele pana la capat. In Parlament a fost un vot secret si la fel de vinovati de rezultatul votului sunt si cei de la PDL, precum si de la PSD sau PNL sau UDMR, care au votat pentru a bloca o procedura judiciara. Din punctul nostru de vedere, in nicio situatie PDL nu s-a opus justitiei, in acele cazuri individuale, fiind vorba de un vot secret, este foarte greu sa ii tragem la raspundere", a spus Boc.
Premierul a mai precizat ca intr-o situatie anterioara, cand a fost formulata prima solicitare in cazul Ridzi, Parlamentul, inclusiv PDL, a votat pentru ca justitia sa isi poata urma cursul.
"Eu nu spun ca PDL este un partid de ingeri si ca ei au votat toti in bloc pentru continuarea cercetarii si altii au fost impotriva, eu spun ca vina este impartita intre toate formatiunile care au votat prin vot secret in Parlament", a precizat Boc. Potrivit acestuia, in PDL va fi, anul viitor, o analiza foarte serioasa in ceea ce priveste reforma in partid, inclusiv pe componenta cazului Ridzi.
Sursa: Evenimentul Zilei - (Antoaneta Etves)
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
Subiect: Re: PD- L Vin 31 Dec 2010, 00:23
dolion a scris:
In PDL va fi, anul viitor, o analiza foarte serioasa, inclusiv pe componenta cazului Ridzi, potrivit premierului Emil Boc.
Sigur...vor analiza cum vor face pe viitor ca sa nu ii mai descopere alde Tolontan cu mainile chiarele pe banul public. Sa fure ..in liniste.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: PD- L Vin 31 Dec 2010, 08:55
Poate nu sunt atat de optimisti (privind viitorul!).
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Cristina
Subiect: Re: PD- L Sam 15 Ian 2011, 10:31
DOSAR: Marian Verenciuc a fost trimis în judecată pentru trafic de persoane abia după cinci ani
Fost Lider în PDL (azi exclus din PDL) şi proxenet
Verenciuc a ajuns şef în PDL Botoşani la scurt timp după ce, între 2006 şi 2007, a stat în arest pentru trafic de persoane. Liderii PDL contactaţi de RL sunt împărţiţi: unii spun că era un „tip super OK", alţii că existau „nişte bănuieli".
Marian Verenciuc (34 de ani), preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Botoşani a fost trimis ieri în judecată de procurorii DIICOT Iaşi pentru trafic de persoane, alături de un partener al său, Sergio Matei Buga(24 de ani).
Cauza are însă o istorie cât se poate de interesantă. Potrivit procurorilor de la DIICOT Iaşi, în perioada 2004-2006, cei doi au racolat mai multe tinere din judeţele Botoşani şi Iaşi, care ulterior au fost exploatate, sexual sau prin muncă, în Grecia. Victimele reţelei în care activa politicianul democrat-liberal, exclus ieri din partid, erau momite cu promisiunea că vor primi slujbe bine plătite în afara ţării, în general de baby-sitter sau dansatoare într-un local deţinut de fratele vitreg al lui Verenciuc. Realitatea se dovedea însă mult mai crudă. Odată ajunse în Grecia, victimelor le erau confiscate actele de identitate şi erau exploatate în cluburi de noapte sau bordeluri din Atena. Pentru cele care încercau să scape pedepsele erau sigure, varia doar cruzimea: viol sau bătaie. Potrivit DIICOT, din exploatarea victimelor, Buga şi Verenciuc au obţinut peste 70.000 de euro.
Cristina
Subiect: Re: PD- L Mar 18 Ian 2011, 07:53
PDL - aripa penală
Selectarea defectuoasă a cadrelor şi creşterea spectaculoasă a partidului sunt principalele motive pentru care numărul pedeliştilor cu dosare la DNA şi DIICOT a crescut în ultima vreme.
A crescut în preferinţele electoratului construindu-şi imaginea de partid care luptă împotriva corupţiei. La nivelul discursului public, mesajul a rămas neschimbat. Realitatea arată însă altceva. Tot mai mulţi democrat-liberali, unii cu notorietate, alţii cvasianonimi, au probleme cu justiţia, lucru care nu-i împiedică să-şi păstreze funcţiile sau carnetul de membru de partid. Totuşi, prin chiar prestaţia unor membri marcanţi ai săi, PDL pune el însuşi presiune pe eforturile de reformă care ar trebui să scoată România din criză. O întrebare peste care liderii partidului par să treacă foarte uşor este cum poate crede o formaţiune cu astfel de probleme că va obţine încrederea şi acceptul populaţiei pentru implementarea unor reforme, altfel extrem de necesare?
ps: este un pas mic inainte, pe vremea guvernarilor psd nu vedeai nici un dosar de politician psd in presa .
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: PD- L Mar 18 Ian 2011, 19:23
Eu nu am citit pentru ca am informatii ca blogul lui Ciutacu are virusi. Cam stiu despre ce e vorba, dar, sincer, nu ma pasioneaza chestiile astea. Sunt probleme mult mai mari decat niste reduceri la bilete la un concert.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Cristina
Subiect: Re: PD- L Mier 02 Feb 2011, 09:24
A inceput lupta -pe fata- pentru putere in PDL.
Dupa ce presedintele Traian Basescu i-a criticat luni pe ¬stelele partidului¬ in sedinta cu grupurile parlamentare, secretarul general al PDL, Vasile Blaga i-a replicat acestuia ca "nu primeste ordine de la nimeni". "Eu nu primesc ordine de la nimeni, am destula vechime in partid, incat sa mai tin cont de sfaturile cuiva", a declarat Blaga pentru cotidianul Adevarul. Surse din interiorul PDL au declarat pentru Hotnews.ro ca declaratia lui Blaga oficializeaza inceperea bataliei pentru influenta in PDL. Aceleasi surse sustin ca garda veche din PDL refuza colaborarea cu aripa reformatoare Udrea-Voinescu-Macovei si vor incerca sa-si consolideze functiile detinute in structura de conducere.