Cei din zodia berbecului ar trebui sa aiba o mai mare stima de sine si sa nu se autoconsidere oi. Desi obisnuiesc sa se arunce cu capul inainte in urlete de lupta (...).
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: PD- L Joi 16 Dec 2010, 19:16
VOTAN a scris:
ha,ha!!buna...
iar daca apar si lupii-mbracati in oi, ai tabloul complet :
ps: ia uite ce gales se uita cu ochiul ala... blind pps: blind = orb, in engleza
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
Subiect: Re: PD- L Joi 16 Dec 2010, 19:23
ehe,e o vorba Cristina,ca a fost un lup mancat de oaie!
_____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: PD- L Joi 16 Dec 2010, 19:35
P-asta n-am stiut-o ! Suuuper ! Bravo, Votan !
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
VOTAN
Subiect: Re: PD- L Joi 16 Dec 2010, 19:38
Cristina,daca nu ma insel eu am mai vazut avatarul acesta undeva,zau ca nu stiu unde,oare tot tu erai?sau esti,pe alt forum! Ca le spuneam alor mei ca e tare reusit!
Cristina
Subiect: Re: PD- L Joi 16 Dec 2010, 21:09
Cred ca e doar o impresie: pe alte forumuri am avut/am avatare alb-negru gen Greta Garbo sau Marlene Dietrich... ps: ma bucur ca-ti place avatarul ...
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: PD- L Joi 16 Dec 2010, 21:22
VOTAN a scris:
ehe,e o vorba Cristina,ca a fost un lup mancat de oaie!
Subiect: Re: PD- L Joi 16 Dec 2010, 21:33
ostrovna a scris:
Da pe ala il stii?De ce n-are ursul coada??
Unul caruia ii acorzi un vot (de incredere) - pentru o reteta gustoasa, de exemplu- si tot el se simte "cam deranjat", precis nu-l stie ...
ostrovna
Subiect: Re: PD- L Vin 17 Dec 2010, 07:27
Hă, hă, hă !
ps:
Cristina
Subiect: Re: PD- L Vin 17 Dec 2010, 10:17
Ministerul Transporturilor intenţionează să înlocuiască conducerile companiilor din sectorul căilor ferate cu management privat, din anul 2011, altfel "vom rămâne în istorie ca fiind ţara care a distrus calea ferată", a declarat astăzi ministrul de resort, Anca Boagiu.
VOTAN
Subiect: Re: PD- L Vin 17 Dec 2010, 18:15
Exact ce ne lipsea,ca ,ce sa-ti spun...transporturile sunt varza!
ostrovna
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 17:56
ostrovna a scris:
VOTAN a scris:
si noi in cor:Hi,HI,Hi!!!Mamaaa!!!!
a plecat si tanti nuti sa se plimbe printre munti a plecat cu mocanita ca sa-si plimbe tartacuta pe la borsec mai la vale pe un fluture calare
Da, a inaugurat o partie ma(ga)reata la Borsec, unde nu ai cum sa ajungi, pentru ca nu sunt drumuri si unde nu ai cum sa dormi, pentru ca toata statiunea este in paragina. Nici pipi nu ai unde sa faci (decent). Halal investitie ma(ga)reata. Dar si-a plimbat tartacuta cu mocanita lui Flutur.
PS. Votan, te astept sa subscrii. Poezia compusa de Geta m-a distrat mai mult decat niste chestii luate de pe net. Sper ca esti de acord. Sa sustinem creatia forumistica, nu internauta. Felicitari, Geta.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
VOTAN
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 18:03
Ai dreptate Nicuvar,mai ales ca nu ducem lipsa de sclipiri!!
ostrovna
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Dec 2010, 18:08
nicuvar a scris:
ostrovna a scris:
VOTAN a scris:
si noi in cor:Hi,HI,Hi!!!Mamaaa!!!!
a plecat si tanti nuti sa se plimbe printre munti a plecat cu mocanita ca sa-si plimbe tartacuta pe la borsec mai la vale pe un fluture calare
Da, a inaugurat o partie ma(ga)reata la Borsec, unde nu ai cum sa ajungi, pentru ca nu sunt drumuri si unde nu ai cum sa dormi, pentru ca toata statiunea este in paragina. Nici pipi nu ai unde sa faci (decent). Halal investitie ma(ga)reata. Dar si-a plimbat tartacuta cu mocanita lui Flutur.
PS. Votan, te astept sa subscrii. Poezia compusa de Geta m-a distrat mai mult decat niste chestii luate de pe net. Sper ca esti de acord. Sa sustinem creatia forumistica, nu internauta. Felicitari, Geta.
Multumesc frumos,mi-a placut de Radu Tudor cind o zis ca ar plimba-o si el la doispe noaptea