LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PD- L - Pagina 28 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PD- L - Pagina 28 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PD- L - Pagina 28 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PD- L - Pagina 28 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PD- L - Pagina 28 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PD- L - Pagina 28 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PD- L - Pagina 28 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PD- L - Pagina 28 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PD- L - Pagina 28 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PD- L - Pagina 28 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PD- L - Pagina 28 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 Popasul romana istorie internet reclame google Fantasy comment-143 CPSF curiozitati efremovivanantonovici politica taieri sibiu drumetie padure 1 brasov humanitas mediu Limba muzica_traditionala problema 23 nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PD- L - Pagina 28 I_vote_lcapPD- L - Pagina 28 I_voting_barPD- L - Pagina 28 I_vote_rcap 
Emil Condor
PD- L - Pagina 28 I_vote_lcapPD- L - Pagina 28 I_voting_barPD- L - Pagina 28 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PD- L

In jos 
+20
Doina
Iisus
VOTAN
zuum
lutra vulgaris
TRISTAN
dolion
j0oke
silverstar
murfatlar
delta
Cristina
yzzy
nicuvar
ostrovna
cactus
Emil Condor
abbilbal
Anahoret
aurora
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 14 Iul 2011, 19:39

Doina a scris:
Igas lupta din greu cu "branconajul".
PS. Pentru cei foarte informati, Igas este tot membru PDL, ministru de interne. Poate sa se ia de mana cu Funeriu si cu EBA. Doamne fereste-ne de asemenea tampiti. Cu ce am gresit de am ajuns sa ne conduca dobitocii astia?

am gresit ca ne am riscat viata ca sudistii sa o duca bine sa comenteze portocalele buboase si stricate care mai si ridica coada...
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 14 Iul 2011, 19:42

ostrovna a scris:
Doina a scris:
Igas lupta din greu cu "branconajul".
PS. Pentru cei foarte informati, Igas este tot membru PDL, ministru de interne. Poate sa se ia de mana cu Funeriu si cu EBA. Doamne fereste-ne de asemenea tampiti. Cu ce am gresit de am ajuns sa ne conduca dobitocii astia?

am gresit ca ne am riscat viata ca sudistii sa o duca bine sa comenteze portocalele buboase si stricate care mai si ridica coada...

ca sa le-o miroasa altii PD- L - Pagina 28 154834 ... non-stop... so funny! ... da' ce le mai place Laughing ... afrodisiac, ce mai ! PD- L - Pagina 28 876722

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 14 Iul 2011, 19:48

vai branconaj mor de ris ce prosti bleacs smile)))))))
Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 14 Iul 2011, 21:56

iete cum USL cade-n extaz, mirosindu-l sub coada pe PDL PD- L - Pagina 28 876722
PD- L - Pagina 28 Cat-smelling-butt-119x150

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 14 Iul 2011, 22:00

... si p-orma tot USL se smiorcaie si fuge la tovarasa Laughing ...ca i-o trage PDL-ul peste bot oh da!

PD- L - Pagina 28 Angry_wet_cat

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 14 Iul 2011, 22:11

Cristina a scris:
iete cum USL cade-n extaz, mirosindu-l sub coada pe PDL PD- L - Pagina 28 876722

Ce te amuza expresia asta abjecta ca si cea care o foloseste,vai si amar astai violanj sau branconnaj PD- L - Pagina 28 876722 PD- L - Pagina 28 876722 PD- L - Pagina 28 876722 PD- L - Pagina 28 876722 PD- L - Pagina 28 856898
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 14 Iul 2011, 22:12

Cristina a scris:

Ce te amuza expresia asta abjecta ,vai si amar asta i exitanj sau branconaj PD- L - Pagina 28 876722 PD- L - Pagina 28 876722 PD- L - Pagina 28 876722 PD- L - Pagina 28 876722 PD- L - Pagina 28 856898
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyJoi 14 Iul 2011, 22:17

Cristina a scris:
... si p-orma tot USL se smiorcaie si fuge la tovarasa PD- L - Pagina 28 601218 ...ca i-o trage PDL-ul peste bot PD- L - Pagina 28 44085

PD- L - Pagina 28 Angry_wet_cat

deci pedeleul o trage peste tot perversii , PD- L - Pagina 28 132374 PD- L - Pagina 28 132374 PD- L - Pagina 28 132374 ca si pedelistele care sunt trase peste tot
Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 07:48

ostrovna a scris:
sunt trase peste tot
Ei, eu nu am vrut sa ma refer la protejata chiulangiului-sef al Romaniei si nici la tzatza isterica Aurica din piatza parlamentului mwah!

Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 08:30

off topic

Un important pas înainte bravo

Ne pregătim pentru cea mai importantă operațiune desfășurată pe bursa românească de către statul român: vânzarea unei participații de circa 10% din OMV Petrom, operațiune a cărei valoare aproximativă trece de 500 milioane de euro.

La prima vedere, operațiunea nu prezintă ceva spectaculos, însă în esență aduce o schimbare pe care cei implicați în piața de capital românească o reclamă de mulți ani (mai exact, din perioada agitată a marilor privatizari din anii ‘90).

Până acum, prețurile de vânzare au fost stabilite de stat, fie că vorbim de vânzări directe negociate în condiții prea puțin transparente, fie că vorbim de oferte publice secundare. De la vânzarea Petrom, BCR, ALRO până la vânzarea pachetelor minoritare la Transelectrica sau Transgaz, statul a fixat direct prețul, iar piața de capital a fost uzitată, în cel mai bun caz, doar drept canal de distribuție pentru acțiunile statului. Noua ofertă a acțiunilor OMV Petrom are meritul de a oferi pieței, în cele din urmă, dreptul de a stabili prețul la care aceste acțiuni se vor vinde.

Este prima dată, în materie de privatizări/vânzări de active, când statul nu se mai „sperie“ de piață, considerând că aceasta poate stabili un preț corect. Cred, cu adevărat, că pentru mediul economic românesc acest fapt este un mare pas înainte.

Până acum, capitalismul românesc a folosit piețele mult prea puțin. Într-o țară unde în urmă cu douăzeci și unu de ani nu exista proprietate privată, dezvoltarea piețelor a fost privită mai mult ca o obligație, și nu ca o oportunitate.

Statul român, prin funcționarii săi, nu a rezonat cu transparență și mai puțin cu tratamentul nediscriminatoriu. Ca atare, marea majoritate a deciziilor strategice au fost luate în mod unilateral, pe baza unor rapoarte/studii etc. emise de diverși consultanți sau angajați guvernamentali. A lăsa piața să fixeze un preț este, poate, principalul avantaj pe care aceasta îl poate genera. Șansele de maximizare ale prețului cresc, în timp ce corectitudinea prețului nu mai poate fi atacabilă. A permite accesul oricui, nediscriminatoriu este un act de dreptate economică ce poate oferi oportunități tuturor celor care au economii și vor să investească.

Până acum, printre motoarele creșterii economice în România au fost: exportul de muncă în străinătate, consumul privat, investițiile străine etc. Sunt motoare de creștere greu sustenabile pe termen lung. Funcționarea unei piețe de capital autohtone pentru a finanța direct statul sau companiile private poate fi un motor economic pe termen lung. Singura țară europeană care nu a cunoscut recesiunea economică, Polonia, l-a folosit din plin.

Din păcate, realitatea actuală ne arată, încă, o piață de capital oarecum funcțională, însă prea puțin productivă. în continuare finanțarea companiilor private are loc aproape exclusiv prin intermediul sistemului bancar, iar statul se împrumută apelând la un sistem de dealeri primari. Marele merit al ofertei OMV Petrom este că elimină un tabu economic care a frânat considerabil dezvoltarea unui sector financiar important.

Modificarea comportamentului economic al statului român poate fi pusă în categoria efectelor pozitive pe care criza parcursă în ultimii trei ani le generează și poate naște un exercițiu de optimism pentru a spera că raționalitatea economică se va propaga în toate politicile economice guvernamentale.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/un-important-pas-inainte-149791.html

Felicitari Guvernului condus de PDL-istul Emil Boc bravo !

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 09:45

Cristina a scris:
ostrovna a scris:
sunt trase peste tot
Ei, eu nu am vrut sa ma refer la protejata chiulangiului-sef al Romaniei si nici la tzatza isterica Aurica din piatza parlamentului PD- L - Pagina 28 216857

Eu m am referit la hoata de roberta si proasta de boagiu are un nume predestinat ca si boureanu Very Happy
Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 10:12

ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
sunt trase peste tot
Ei, eu nu am vrut sa ma refer la protejata chiulangiului-sef al Romaniei si nici la tzatza isterica Aurica din piatza parlamentului PD- L - Pagina 28 216857

Eu m am referit la hoata de roberta si proasta de boagiu are un nume predestinat ca si boureanu Very Happy

Ei, eu nu am vrut sa ma refer nici la barbata Norika Nikalaeva Laughing si nici la ... PD- L - Pagina 28 154834 ... :

PD- L - Pagina 28 Alina-ghorghiu2 PD- L - Pagina 28 154834

Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 10:17

off topic

Proiecte de 500 de milioane de euro aprobate în Nord-Vest
bravo

În cadrul programului operaţional sectorial de mediu au fost aprobate de către Uniunea Europeană cinci proiecte în cadul Regiunii Nord-Vest. Astfel, în cadrul Axei Prioritare 1, „extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată", şase proiecte au fost estimate să fie aprobate, iar dintre acestea cinci au fost deja aprobate.

Proiectul Cluj-Sălaj, al Companiei de Apă Someş, a primit o finanţare de 197 de milioane de euro, iar cel de la Satu-Mare va fi finanţat cu 103 milioane de euro. Celelalte trei proiecte sunt Turda-Câmpia Turzii, în valoare de 80 de milioane de euro, Bistriţa-Năsăud, 83 de milioane de euro şi cel din Bihor, care a primit tot aceeaşi sumă. Aceste proiecte presupun refacerea reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare din localităţile urbane şi dintr-o mare parte a localităţilor rurale.

Proiecte de 3 milioane de lei

Proiectul din Maramureş este doar la stadiul de evaluare şi are o finanţare de 120 de milioane de euro. „În total au fost 21 de proiecte implementate de peste trei milioane de lei. De asemenea, în cadrul axei prioritare 2, de dezvoltare a sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate, au fost trei proiecte aprobate, iar la axa prioritară 3, reducerea poluării şi diminuarea efectelor schimbărilor climatice prin restructurarea şi reabilitarea sistemelor de încălzire urbană în localităţile cele mai afectate de poluare, a fost aprobat doar un proiect, cel de la Oradea, de 78 de milioane de euro", a declarat Codruţa Simule, Şef Birou Programare în cadrul Programului Opeaţional Sectorial de Mediu.

sursa: RomaniaLibera.ro

Bravo bravo guvernul Boc!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:09

Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
sunt trase peste tot

Ei, eu nu am vrut sa ma refer nici la barbata Norika Nikalaeva PD- L - Pagina 28 601218 si nici la ... PD- L - Pagina 28 154834 ... :

prazul specialitatea sudistilor PD- L - Pagina 28 99968
Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:19

off topic

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc a sugerat, joi seara, că membrii USL se tem să preia în acest moment guvernarea, deoarece ştiu că măsurile de austeritate aplicate de Executiv sunt necesare şi preferă ca actualii guvernanţi să piardă din popularitate, pentru a obţine mai multe voturi anul viitor, scrie Mediafax.

Întrebat la postul B1 TV dacă apreciază că USL se teme să preia guvernarea în acest moment, premierul a mers pe această idee, spunând că opoziţia preferă să fructifice anul viitor, după depăşirea crizei, scăderea în popularitate a actualului guvern.

Şeful Guvernului a susţinut totodată că cel puţin două sondaje relevă că USL a scăzut sub 50% din preferinţele electoratului.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:23

ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
sunt trase peste tot

Ei, eu nu am vrut sa ma refer nici la barbata Norika Nikalaeva PD- L - Pagina 28 601218 si nici la ... PD- L - Pagina 28 154834 ... :

PD- L - Pagina 28 Basescu-un-betiv11

prazul specialitatea sudistilor PD- L - Pagina 28 99968
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:33

PD- L - Pagina 28 Makeover8
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:42

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:51

PD- L - Pagina 28 Regele-basescu
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:56

România a lansat o provocare deschisă Rusiei. Băsescu nu e un lup singuratic

Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu,
notând faptul că "România a lansat o provocare deschisă Rusiei"
dar şi că preşedintele Traian Băsescu nu este "un lup singuratic",
iar Rusia nu va putea să nu-l ia în considerare.

Pravda.ru reaminteşte într-un material publicat luni că
un "scandal diplomatic major" izbucnit între România şi Rusia a pornit
de la declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu la 22 iunie, prin care acesta
"a justificat practic participarea ţării sale de partea lui Hitler la război împotriva Uniunii Sovietice".

Publicaţia face o trecere în revistă a evenimentelor istorice din cel de-Al Doilea Război Mondial, scriind că
"la 22 iunie 1941 trupele româneşti, împreună cu cele germane,
au trecut frontiera în URSS ocupând mai târziu părţi considerabile din Moldova şi Ucraina, inclusiv Odesa şi Nikolaev".
"Basarabia (partea principală a Moldovei) şi regiunile ucrainene Cernăuţi şi Odesa
au devenit parte a României iar unitatea administrativ-teritorială specială a Transnistriei
a fost creată pe restul teritoriului ocupat", notează publicaţia citată.
Autorul reaminteşte că regiunile au fost restituite URSS prin pactul Ribbentrop-Molotov
dar şi că în Bucovina majoritatea populaţiei a fost întotdeauna formată din ucraineni
în timp ce toate celelalte teritorii ocupate din Ucraina sau Transnistria nu au aparţinut niciodată
"României (principatelor Moldova şi Valahia)".

"Acum, preşedintele Traian Băsescu a încercat să întoarcă lucrurile pe dos.
Vorbind, la 22 iunie, la postul B1TV, el l-a absolvit pe mareşalul Antonescu de faptele de acum 70 de ani",
scrie autorul comentariului, care citează afimaţiile preşedintelui
şi consideră că acestea au justificat acţiunile mareşalului Antonescu.

Publicaţia citată mai scrie şi că preşedintele Traian Băsescu, prin declaraţiile sale,
nu l-a condamnat pe Antonescu pentru deportările evreilor şi romilor
şi notează că Traian Băsescu s-a referit la regele Mihai cu formula "slugă la ruşi".
"Poate s-a referit la faptul că, după război,
Mihai a renunţat la tron şi a fost distins cu ordinul sovietic al Victoriei",
comentează autorul materialului.

Acesta consideră "surprinzător" faptul că reacţia diplomaţilor ruşi la această "declaraţie strigătoare la ceruri"
a preşedintelui român a avut loc abia la 30 iunie.
"Totuşi, ea (reacţia ruşilor, n.red.) a fost în mod justificat foarte dură", adaugă sursa citată,
care aminteşte declaraţiile purtătorului de cuvânt ale MAE rus Alexander Lukashevich,
dar şi faptul că diplomaţii români au caracterizat limbajul Moscovei drept "nepotrivit".

"În mod evident, realizând că s-a depăşit limita,
Ministerul român de Externe a decis să reducă intensitatea emoţiilor",
mai scrie pravda.ru, reamintind că MAE român a notat în comunicatul prin care a răspuns
autorităţilor de la Moscova că Bucureştiul este pe deplin deschis unui dialog cu partea rusă
pentru clarificarea situaţiei.

Sursa citată adaugă însă că în seara zilei de 30 iunie, "Băsescu a vorbit din nou".
"El a început să speculeze că Pactul Ribbentrop-Molotov,
prin care României i s-au luat teritoriile ocupate în 1918, a fost condamnată de parlamentele român şi rus",
mai scrie pravda.ru, reluând declaraţia şefului statului care a spus că nu mai există Uniunea Sovietică.

"Cuvintele lui Băsescu ar fi putut fi lăsate să treacă neobservate
dacă am fi discutat cu un politician marginal dintr-o ţară ca Andorra sau Kiribati.
Totuşi, România este o ţară mare, puternică, cu 22 de milioane de locuitori, membră NATO şi UE,
aflată la graniţa cu două state membre ale CSI - Moldova şi Ucraina.
În următorii ani, elemente de apărare antirachetă se vor afla pe teritoriul său.
Băsescu nu este un lup singuratic.
El are o protecţie politică puternică, iar Rusia nu va putea să nu-l ia în considerare", mai scrie pravda.ru.

Publicaţia mai notează şi faptul că
"speculaţiile pe subiecte istorice sunt demult parte integrantă a politicii externe a României".
De asemenea, reia o parte din declaraţiile făcute în trecut de preşedintele Băsescu
referitoare la Pactul Ribbentrop-Molotov şi la apartenenţa Moldovei.

Totodată, publicaţia comentează faptul că preşedintele ar fi spus în anul 2007
că s-au distribuit deja 500.000 de paşapoarte româneşti pentru cetăţenii moldoveni
şi mai notează că "liderul român, lăsând la o parte toate regulile diplomatice,
a intervenit cu tupeu în problemele interne ale Moldovei", când, în aprilie 2009,
s-a poziţionat deschis de partea opoziţiei de la Chişinău de la acel moment,
care pierduse alegerile în faţa comuniştilor.

"Logica lui (n.red. a preşedintelui Traian Băsescu) este clară:
opoziţia (din R.Moldova, n.red.) de atunci, în prezent alianţa aflată la guvernare,
militează deschis pentru unificarea cu România şi consideră că limba moldovenească
ar trebui să se numească limba română.
În mare parte datorită lui Băsescu au avut loc atunci
(n.red. după primul scrutin din R.Moldova, din luna aprilie 2009)
noi alegeri iar puterea de la Chişinău a fost preluată de oameni care, într-un mod sau altul,
s-au focusat pe Bucureşti", mai comentează sursa citată.

Publicaţia mai menţionează distribuirea de paşapoarte româneşti în zone vecine din Ucraina
şi intervenţia publică în problemele Moldovei, apreciind că este vorba despre
"o provocare la adresa Europei de după război" dar şi că:
"Preşedintele român nu a făcut niciodată atât de deschis declaraţii în favoarea aliaţilor nazişti.
Totuşi, el a avut nenumărate declaraţii şi acţiuni provocatoare".

Pravda.ru mai notează şi faptul că "«Europa civilizată» asistă în tăcere la vorbele şi faptele lui Băsescu".
"Diplomaţii ruşi nu reacţionează întotdeauna la declaraţiile oficialului de la Bucureşti
sau reacţionează deseori cu întârziere.
Oricum, în acest caz România a lansat o provocare deschisă Rusiei.
Aceasta este o combinaţie între o lovitură adusă memoriei istorice şi politicii contemporane,
dar şi o laudă publică a aliatului nazist.
A lăsa această declaraţie fără consecinţe cu greu poate fi considerată o opţiune.
Reacţia tardivă a Ministerului rus de Externe este puţin probabil să fie una suficientă
pentru că Băsescu nu este singurul care face astfel de declaraţii", conchide publicaţia citată.
(sursa)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 12:03

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 12:31

Si, care-i problema ta ? Asta-i jocul de glezne a Sa_tanei; bate in dreapta ca sa tzinteasca in stanga. Consideri ca ar fi ceva neobisnuit ca tziganii sa nu-si revendice o autonomie ? Au judetze in sud cat incape ca sa-si faca acolo Romanticist.... Nemtzi nu mai avem; acuma se lasa cu rezbel (civil ??? - sper ca nu) intre tzigani, aliatzi cu ungurii si minoritatzi pe de-o parte si romani . Super mod de a dezmembra tzara. Yugoslavia se va dovedi a fi fost o placuta petrecere (party) in comparatzie cu ce va fi aici. Si, Sa_tan vegheaza PD- L - Pagina 28 7-55

Ce-i curios este ca masonii nu reactzioneaza de nici o culoare; DACA se pretind a fi ceea ce afirma, ar fi trebuit demult deja sa intreprinda CEVA...
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 14:51

Sebastian Lazaroiu - cind tace, zici ca e timpit, cind vorbeste nu mai ai nici un dubiu !
Sebastian Lăzăroiu a preluat mandatul de ministru al Muncii de la Emil Boc
Fostul sondor de opinii, stergator de c- - - t la curul lui Basescu la Cotroceni si acum, ministrul cu munca la WC, continua cu tampeniile de sifilitic,asa cum ne-a obisnuit de atata timp.Inventatorul partidelor Alba ca zapada,Motanul incaltat,Scufita Rosie, cel care l-a scuipat si l-a pupat pe Boc in acelasi loc, adica in cur, continua cu afirmatiile de balamuc, ceea ce inseamna ca iar isi neglijeaza tratamentul de sifilis congenital si handicap mintal. Iata o mostra de sifilism proaspat:
“Sorin Oprescu e speranta PSD pentru prezidentialele din 2014. Nu stiu daca Crin Antonescu stie, dar i-o spun eu acum”, este previziunea pe care o face Sebastian Lazaroiu, intr-un interviu acordat Ziare.com.

De asemenea,Lazaroiu ii atrage atentia liderului PNL ca “se afla intr-o situatie clasica de somaj mascat”.(desi lui Lazaroiu iar trebui doar o indemnizatie de handicap mintal)
Sebastian Lazaroiu mai sustine ca USL reprezinta intruchiparea trecutului si “se va face pulbere pana la viitoarele parlamentare”.
Referindu-se la alegerile din 2012, fostul cacanar prezidential este convins ca se va crea o majoritate in jurul PDL.
In interviul acordat Ziare.com, Lazaroiu vorbeste si despre institutia pe care o conduce (sanchi) si anunta ca are de gand sa faca descentralizare si restructurare la minister.
“In zilele urmatoare, vom semna un protocol cu Ministerul Administratiei si Internelor care va presupune un plan de actiune complex, inclusiv teste de integritate pentru functionari”, a precizat Lazaroiu.
Lazaroiu anunta ca sistemul de pensii de stat nu va fi desfiintat, iar pensiile “pot creste in masura in care economia creste sanatos”.
“Ma ingrijoreaza forta de munca din mediul rural care reprezinta adevaratul rezervor pentru cresterea ratei ocuparii in urmatorii ani. Noi aici trebuie sa intervenim. Unele masuri de stimulare a angajarii la tineri sunt deja in functiune. Sunt stimulente atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. Sunt si masuri pentru a-i mentine in campul muncii pe cei care se apropie de varsta de pensie”, a mai declarat handicapatul pentru Ziare.com.
Cat despre scandalul legat de rata scazuta de promovare la bacalaureat, Sebastian Lazaroiu sustine ca “nu s-a intamplat nimic spectaculos, iar piata fortei de munca n-are nevoie de bucati de hartie pe care sa scrie “diploma”, ci de oameni pregatiti”.
“Cine tipa ca bietii elevi au fost persecutati in acest an cu camere de luat vederi nu le vrea binele nici elevilor, nici parintilor”, ne-a mai declarat Sebastian Lazaroiu.Dupa care s-a dus la Spitalul nr.9 sa-si faca tratamentul.
http://mercenarul.weblog.ro/
Sus In jos
Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 19:58

Traian Igas "branconeaza" din 2007. Intr-o intrebare adresata in 2007 Ministrului Agriculturiii de catre deputatul de Arad, Traian Igas, privind Parcul National Retezat, actualul ministru (tembel si agramat) al internelor, tot la branconaj se refera. Asteptam o ordonanta de urgenta a guvernului care sa ceara schimbarea termenului in DEX, din braconaj in branconaj. thumb_yello

http://e-politic.ro/upload/pdf/2011/7//igas_branconaj.pdf

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 EmptyVin 15 Iul 2011, 20:04

Cristina a scris:

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc a sugerat, joi seara, că membrii USL se tem să preia în acest moment guvernarea, deoarece ştiu că măsurile de austeritate aplicate de Executiv sunt necesare şi preferă ca actualii guvernanţi să piardă din popularitate, pentru a obţine mai multe voturi anul viitor, scrie Mediafax.

Asta-i buna. Cum sa preia USL-ul guvernarea, daca tembelii astia agramati si tembeli de la PDL nu pleaca? Wow!!! USL-ului ii este frica de guvernare??????? Hai, ma, nea Boc, vorbesti serios? Curajosule, te sacrifici tu sa ne duci tara de rapa?

PD- L - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 28 Empty

Sus In jos

PD- L
Sus 
Pagina 28 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: