Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 18:12
Se pare inclusiv ca Crinutzatza are si alte proiecte in-afara de "jos Basescu"
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 18:12
abbilbal a scris:
Matelotul a făcut un pas înapoi azi afirmând: "orice se poate renegocia", dar se pare că nu ce ne vâră el sub nas au fost negocierile cu FMI.
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 19:34
Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce? - Nu se lipeste. Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea cealalta.
Râdem noi râdem, dar nu e râsul nostru
E râsul lui Traian Băsescu! Hăhăie şi râde de noi! Iar nouă nu ne rămâne decât să trăim bine!
Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 20:10
aurora a scris:
Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce? - Nu se lipeste. Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea cealalta.
E râsul lui Traian Băsescu! Hăhăie şi râde de noi! Iar nouă nu ne rămâne decât să trăim bine!
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 21:21
abbilbal a scris:
Matelotul a făcut un pas înapoi azi afirmând: "orice se poate renegocia", dar se pare că nu ce ne vâră el sub nas au fost negocierile cu FMI.
Ăsta s-a sucit şi la faza cu "după 5 minute îmi dau decizia", deci poate oricând să spună exact opusul ideilor pe care le susţine în acest moment.
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 21:23
aurora a scris:
Bancul este fals. În ţara asta sunt majoritari idioţii care scuipă pe partea cu lipici.
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: PD- L Mier 12 Mai 2010, 07:19
ostrovna a scris:
aurora a scris:
Subscriu:)
Si eu subscriu ca scuipatul este nu numai un gest ăăăăă, elegant, , specific celor care au un singur scop/proiect in viata si anume "jos Basescu" ... De bun-simt , domne', ce mai! D'ala penalist, pardon, penelist .
Cristina
Subiect: Re: PD- L Mier 12 Mai 2010, 07:24
delta a scris:
aurora a scris:
Bancul este fals. În ţara asta sunt majoritari idioţii care scuipă pe partea cu lipici.
Ii confunzi cu desteptii care ling -partea cu lipici, evident- pina-si fac interesul, dupa care injura .
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Precum o patroana de bordel, brusc lovita de cucernicie, care le reproseaza angajatelor sale ca nu sunt virgine, Traian Basescu le-a cerut fruntasilor democrat-liberali sa-si scoata degetele din borcanul cu miere.
"V-am mai spus si in 2002 ca trebuie sa renuntati la afacerile cu statul si acum mai mult ca oricand trebuie sa intelegeti asta si sa luati o decizie: ori functii ori afaceri. Atunci s-a respectat o perioada. Acum trebuie sa se ia decizia foarte clar. Daca nu adoptati linia asta, veti fi un partid de nimic. Ori afaceri cu statul, ori politica"
Elena Udrea, ministreasă la turism şi administraţie publică (construcţii de stat), este soţia domnului Cocoş... familia Cocoş este una dintre cele mai bogate şi influenţe din RO. Deţine lanţuri hoteliere... dna Cocoş (Udrea) este ministru turismului! Deţine firme de construcţii, prin care se construiesc săli de sport, patinoare, bazine de înot, comenzi gestionate de ministerul condus de dna Udrea.
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 00:33
Ape agitate in PDL. Rezolutia adoptata duminica de Colegiul Director prin care demnitarii care au afaceri cu statul sunt siliti sa aleaga intre acestea si functiile politice, a nemultumit pe cei vizati de aceasta masura. Totusi, unul din ei a gasit deja un artificiu pentru a ocoli directiva de partid. Deputatul Silviu Prigoana si-a dat demisia din PDL, dar nu si din cea de deputat. El va continua sa activeze ca independent afiliat la grupul parlamentar al PDL, a declarat viceliderul grupului, Doru Lese. Astfel, Prigoana ramane si parlamentar si cu afacerile cu statul neatinse.
E dajtepti dom'le astia...Jos Palaria!
aurora
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 00:43
Şi madam Udrea? Sau afacerile nu sunt ale ei, că nu o cheamă Cocoş?
Să fii ministru turismului, şi să deţii lanţuri hoteliere? Să fii ministrul administraţiei publice, şi să deţii firme de construcţii?!?!?!
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 11:43
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 11:50
Aurora mama draga ai grija sa nu te-nneci, doamne fereste! Tine-ti capul sus si respira adanc. Ai incercat sa observi ca totusi a inflorit lumea azi?
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 11:54
A mai auzit cineva ceva de doamna Teo Trandafir? Parca zicea ca vrea sa faca o altfel de politica, sa ajute in special copii. Parca nu am auzit-o sa se opuna reducerii indemnizatiei de crestere a copilului cu 15%.
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 12:03
TRISTAN a scris:
A mai auzit cineva ceva de doamna Teo Trandafir? Parca zicea ca vrea sa faca o altfel de politica, sa ajute in special copii. Parca nu am auzit-o sa se opuna reducerii indemnizatiei de crestere a copilului cu 15%.
dragule, pe vremea cand facui eu copcil nu mi-o dat nimeni nici o indemnizatie sa o cresc, parol. Iar alte mame probabil ca primeau ceva mult mai mizer decat indemnizatia asa redusa de azi. Si slava domnului copcii astia crescuti asa fara aceeasi indemnizatie .... sunt crescuti bine, si asta datorita parintilor care nu si-au permis sa protesteze.
Erau unele NF LA Randul de cutie de lapte praf care m-or ajutat sa nici sa ma asez alta data..banuiesc ca acea cutie de lapte praf care mi-o dadea guvernul o ajuns intr-o plasa cu o gramada de alte cutii. Nu m-a deranjat, n-am ravnit la capra aluilalt fie ca a furat fie ca a muncit cinstit. Am mers inainte, demnitatea mea nu sta pe tati drumurile si nici nu mi-o ofera o tanti dintr-o indemnizatie neredusa. parol!
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 12:08
TRISTAN a scris:
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 12:21
Mi se pare penibil mai cum critica unii, si daca ar fi pusi in aceeasi situatie ar face la fel. Suntem oameni Tristane, iar Teo e si ea tot om. Doar nu vroiai sa mance singura din os...ce om care are prieteni ar face asa ceva? Unul nesimtit si disperat dupa glorie. Eu cand am bani, o data la cateva luni, abia astept sa pun pe altcineva sa faca ce nu-mi place mie si tu ai impresia ca sun pe cineva necunoscut?Tot pe cineva apropiat rog si il platesc, chiar daca pe aceeasi bani as fi obtinut si alta calitate in servicii.
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 13:38
Teo Trandafir, declara in ziarul "Ring", ziar ditribuit gratuit la domiciliul pensionarilor:
"Presupun că orice om s-ar descurca dacă ar câştiga numai 600 de lei. Şi dacă ai doi lei în buzunar, tot îţi iei o pâine, o pui în congelator şi mănânci în fiecare câte o frimitură, dar nu mori de foame”, consideră Teo.
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 13:53
daca mai e undeva povestioara mea de cand era Steffy mica si am decis ca la 14 zile ale ei sa mac la munca, asa lehuza cum eram. Acolo scrie cum am ajuns sa am dreptul sa manc un sfert de paine, pt. ca cu atatia bani ramasesem la un moment dat dupa ce i-am cumparat laptele praf, pampersii si alte alea de avea ea nevoie .. cand pe la 6 luni ale ei nu fusai platita ultima luna. Am ridicat fruntea, am pus cruce la banii aia si am gasit solutii(SI ASTA NU E O POVESTE, ESTE CEVA TRAIT REAL). Si am trait si n-am crapat, n-am spus la nimeni atunci, nu m-am plans atunci...niciodata nu ma plang cand mi se intampla ceva inadegvat... povestesc dupa ce ies din acea situatie. . Pii daca eu cand n-am de munca mac sa fac voluntariat, in conditiile in care n-am ce pune pe masa .... si gasesc puterea sa merg mai departe in conditiile in care altii m-au si ingropat deja, pot si batranii nostri sa mance din painea aia si sa zica saru-mana ca o au si pe aia...pt. ca eu sunt de-a dreptul fericita cand mi-a mai ramas firimitura aia si am vazut-o ca pe nush ce bunatate, pt. ca in fond si la urmei ..... viata nu inseamna sa imbuci numai bunatati. Exista ONG-uri pt. batrani, societatea nu-i lasa sa moara de foame...eu insami ajut cu cat pot ..... in fiecare zi la ONG-ul unde eu voluntariez, vin batrani si mananca....iar aia care n-or sa aibe sa mance sa faca bine sa caute astfel de ONG-uri, si ceilalti care au o sa-i poata ajuta. Unii or sa le faca cumparaturile, o sa le faca de mancare etc etc. Si medicamente se aduc...eu una mereu cand nu folosesc ceva .. duc acolo.. pt ca stiu ca cineva va avea nevoie.
Asa ca hai pa.....ne-ai bagat citatul asta de ne-ai innebunit, in curand ma transform in killer, mor de nu. Intru pe un site si vad ca iar aurora baga un post cu Teo. Bre, ia-o de mana si LASA-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! ca ne omori cu zile de cate paste ne bagi in ochi. Aurora, sa stii ca stiu sa citesc PE BUNE. Si unde mai pui ca am si inteles ce zice Teo dar nu ne mai baga citatul asta la nesfarsit ca ma descultz acusica si incep sa arunc virtual cu papucii daca te mai repeti la nesfarsit.
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 14:05
Dacă nu ai observat, este subiect deschis de mine! Aici postez ce vreau, cât vreau şi când vreau, fără să mă cenzurezi tu.
Cât priveşte papucii... aruncă-i după cine i-ai mai aruncat.
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 14:42
muiiiica, mac sa-mi fac afis din semnatura-mi si sa ma pun in jenunchi pe coji de oo. Nu jtiam ca sectia de intern e un fel de popas personalizat. ****!
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 14:47
btw: "”Libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celorlalti". Imediat daca vrei iti arat de cate ori ai postat acest citat din Teo pe acest forum, daca crezi ca ai dreptul sa postezi ce ai chef .... asta nu inseamna sa ne intoxici..... mai mult de o data.O data consider ca deja e prea mult. Gandeste-te!
"Situația actuală a PDL începe să semene izbitor cu cea din ultima parte a guvernării CDR, iar Traian Băsescu conștientizează tot mai mult că repetarea acelorași erori va conduce la aceleași rezultate, adică un dezastru politic. Poate de aceea, în ultima vreme, președintele se implică tot mai mult în viața PDL și a guvernului, punînd la cale manevrele de ”corijare”. Desigur, daca va reuși să își impună punctul de vedere. ............ Deocamdată, amînarea congresului pentru anul viitor pare o victorie a vehii gărzi din partid, care capătă un nou răgaz pentru a-și întări și apropia pozițiile, pe măsură ce derularea ultimului mandat al lui Băsescu îi slăbește acestuia puterile. Dincolo de asta, poate că cea mai delicată problemă pentru PD este că, în ultimii ani, nu a reușit să producă niciun nou Băsescu, iar cel vechi deja dă semne că și-a atins maxim de potențial."
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 18:16
lutra vulgaris a scris:
muiiiica, mac sa-mi fac afis din semnatura-mi si sa ma pun in jenunchi pe coji de oo. Nu jtiam ca sectia de intern e un fel de popas personalizat. ****!
Corect Subscriu si supra-scriu ps: ai fost pe faza, aici, Lutra !
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 21:01
lutra vulgaris a scris:
...daca crezi ca ai dreptul sa postezi ce ai chef ....
Dacă nu ştii, pe acest forum fiecare are dreptul să posteze ce doreşte şi unde doreşte. Dar nimeni nu are dreptul să înjure şi să arunce cu papucii după unul sau altul.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL