__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PD- L | |
|
+20Doina Iisus VOTAN zuum lutra vulgaris TRISTAN dolion j0oke silverstar murfatlar delta Cristina yzzy nicuvar ostrovna cactus Emil Condor abbilbal Anahoret aurora 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 21:34 | |
| BOU'REANU Cristian Boureanu Cristian Boureanu, tînără speranţă în mafia retrocedărilor ... 15 Apr 2008 Deputatul Cristian Boureanu, vicepreşedinte al PD-L, a dat un tun imobiliar de 1,5 milioane de euro cu ajutorul primarului oraşului Sinaia, Vlad Oprea, care-i este prieten şi partener de afaceri.Porcuşorul isteric: Cristian BoureanuDacă nu aţi reuşit niciodată să vă reproduceţi în minte cum arată porcuşorul agresiv din bancuri, închipuiţi-vă următoarea imagine, oricât de ciudată ar părea: are şoriciul dat cu gel, o mutră simpatică, totuşi, şi un rât murdar, cu care e gata să guiţe oricând, oricum, doar o fi auzit. Traian Băsescu versus Cristian Boureanu Ianuarie 2003, Traian Băsescu despre propunerea lui Cristian Boureanu de fuziune între PNL şi PD: "Şi la PNL sînt oameni care, uneori, au excese în consumul de alcool. Înţeleg că declaraţiile au fost făcute de preşedinţi de organizaţii de tineret. E păcat să fie absorbiţi de alcool cînd vorbesc public.” _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 21:59 | |
| - aurora a scris:
... iar cel vechi deja dă semne că și-a atins maxim de potențial." Păi nici nu mai are nevoie, e ultimul mandat. Şi asta se uită, nu-i aşa? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 22:23 | |
| - yzzy a scris:
- aurora a scris:
... iar cel vechi deja dă semne că și-a atins maxim de potențial." Păi nici nu mai are nevoie, e ultimul mandat. Şi asta se uită, nu-i aşa? Nu mai are nevoie, de ce anume? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 22:26 | |
| - aurora a scris:
- yzzy a scris:
- aurora a scris:
... iar cel vechi deja dă semne că și-a atins maxim de potențial." Păi nici nu mai are nevoie, e ultimul mandat. Şi asta se uită, nu-i aşa? Nu mai are nevoie, de ce anume? Era vorba de acestă frază: Dincolo de asta, poate că cea mai delicată problemă pentru PD este că, în ultimii ani, nu a reușit să producă niciun nou Băsescu, iar cel vechi deja dă semne că și-a atins maxim de potențial._____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 22:30 | |
| Şi PDL nu ar avea nevoie de un nou "Băsescu"? Băsescu şi-a atins maxim de potenţial, categoric, e un personaj politic deja expirat. Ce va face când îşi va termina mandatul? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 22:49 | |
| - aurora a scris:
- Şi PDL nu ar avea nevoie de un nou "Băsescu"?
Băsescu şi-a atins maxim de potenţial, categoric, e un personaj politic deja expirat. Ce va face când îşi va termina mandatul? Eu ziceam că PDL nu se bazează pe Băsescu că oricum nu mai are voie să candideze. Tu înţelegi ce vrei. Şi nu mă interesează ce va face din 2013 încolo. Va pierde vremea prin parlament şi va fi plătit în continuare din banii noştri, ca Iliescu sau Constantinescu. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 23:05 | |
| - yzzy a scris:
- aurora a scris:
Băsescu şi-a atins maxim de potenţial, categoric, e un personaj politic deja expirat. Ce va face când îşi va termina mandatul? Eu ziceam că PDL nu se bazează pe Băsescu că oricum nu mai are voie să candideze. Tu înţelegi ce vrei. Şi nu mă interesează ce va face din 2013 încolo. Va pierde vremea prin parlament şi va fi plătit în continuare din banii noştri, ca Iliescu sau Constantinescu. Păi tu Yzzy. Băsescu este mai al dracului decât Iliescu. Doar tot un " escu" este. Şi lângă Iliescu şi Constantinescu de ce l-ai uitat pe MS Mihai I. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 23:11 | |
| - yzzy a scris:
- aurora a scris:
Băsescu şi-a atins maxim de potenţial, categoric, e un personaj politic deja expirat. Ce va face când îşi va termina mandatul? Eu ziceam că PDL nu se bazează pe Băsescu că oricum nu mai are voie să candideze. Tu înţelegi ce vrei. Şi nu mă interesează ce va face din 2013 încolo. Va pierde vremea prin parlament şi va fi plătit în continuare din banii noştri, ca Iliescu sau Constantinescu. PDL ESTE Basescu. Cred ca asta era si ideea. Iliescu este demnitar ales, deci este platit ca si oricare altul. Constantinescu? Din cate stiu nu este parlamentar. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: PD- L Mar 01 Iun 2010, 23:42 | |
| - abbilbal a scris:
- lutra vulgaris a scris:
- ...daca crezi ca ai dreptul sa postezi ce ai chef ....
Dacă nu ştii, pe acest forum fiecare are dreptul să posteze ce doreşte şi unde doreşte. Dar nimeni nu are dreptul să înjure şi să arunce cu papucii după unul sau altul. no bine dragule, atunci imi bag eu cateva posturi in repetie: huooooooooooooooooo grevistilor, la munca .. nu la intins mana .... ca daca doresc, pot. Gizas. Atata ca eu am putin mai mult respect pt. mine, nu am format o obsesie din a scrie pe 20 de forumuri aceleasi texte, repetandu-le in copy-paste de vreo 5 ori per cap de forum. Mai bine ma injura ori arunca careva cu papucii dupa mine cand o iau razna decat sa ma chinuie in asa hal, tratandu-ma ca o proasta inculta care nu stie sa citeasca. Ca daca tac...ori ajung sa tac .. nu inseamna ca sunt de acord cu acest tratament. Asa pt. conformitate..... _____________________ | |
| | | lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| | | | TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
| Subiect: Re: PD- L Mier 02 Iun 2010, 11:27 | |
| Ma scuzati din nou...domnul Stolojan mai traieste? | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: PD- L Mier 02 Iun 2010, 12:49 | |
| - abbilbal a scris:
Dacă nu ştii, pe acest forum fiecare are dreptul să posteze ce doreşte şi unde doreşte. Dar nimeni nu are dreptul să înjure şi să arunce cu papucii după unul sau altul. Din pacate, are dreptul sa injure, sa improaste cu rahat. Si nu pateste nimic. Nu stiu nimic despre lutra vulgaris, nici nu ma intereseaza. Dar jigneste al dracului. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: PD- L Mier 02 Iun 2010, 15:12 | |
| incep "alegerile de constiinta" cum le numesc ei ... parlamentari care nu vor vota masurile guvernului boc se vorbeste de inca 15 parlamentari posibil sa plece de la PDL Senatorul Iulian Bădescu a părăsit PDL şi se alătură PSDDemisie în PDL. Senatorul Iulian Bădescu a anunţat că pleacă din PDL şi se înscrie în PSD. Senatorul a anunţat că nu susţine pachetul de măsuri anticriză pe care Guvernul Boc intenţionază să-şi asume răspunderea pentru că a fost " încropit bătând din palme, pompieristic". "Am declarat în repetate rânduri că nu susţin programul anticriză anunţat de guvern şi îmi menţin poziţia. Nu cred că pachetul de măsuri pe care executivul intenţionează să îl aplice pentru reformarea sectorului bugetar - bazat pe reducerea drastică a salariilor şi a pensiilor - constituie o soluţie pentru însănătoşirea economiei. Nu cred că putem construi binele general, cerându-le sacrificii numai celor care sunt oricum săraci. Nu pot sprijini în parlament un guvern care - în opinia mea - nu are capacitatea de a scoate România din criză", scrie senatorul Iulian Bădescu pe site. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PD- L Mier 02 Iun 2010, 15:16 | |
| Pe lângă plecarea senatorului Iulian Bădescu, Guvernul ar putea pierde, la votul unei eventuale moţiuni de cenzură iniţiate de PSD, susţinerea unui grup de parlamentari PDL iritaţi de faptul că măsurile de austeritate le limitează accesul la resurse şi îi împiedică să-şi menţină promisiunile electorale, au declarat pentru NewsIn surse din PDL. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mier 02 Iun 2010, 18:55 | |
| Deşi iniţial anunţase că nu se va alătura PSD, cu toate acestea, miercuri, Badescu a precizat că se va înscrie în acest partid. "Domnule Badescu! Nici eu si nici un om normal nu ar trebui sa fie de acord, daca ar exista si alte variante si asta imediat! Dar de aici si pana a trada din oportunism, (stiind ca masurile PDL sant aproape sinucigase), si sa va salvati politic la cei responsabili de acest dezastru - mi se pare josnic!" http://www.revista22.ro/articol-8322.htmlHe, heeee... Incepe curatenia in pdl! Bravo! Cei incapabili sa pleceeeee! ps: "Are caracter in lucrurile mari si mici acela care arata consecventa in ceea ce se simte capabil a face " Goethe | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 03:31 | |
| - TRISTAN a scris:
- Ma scuzati din nou...domnul Stolojan mai traieste?
Da, dar a tras birbrizul la geam şi peste el firhongul să nu mai fie văzut. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 03:43 | |
| - nicuvar a scris:
- abbilbal a scris:
Dacă nu ştii, pe acest forum fiecare are dreptul să posteze ce doreşte şi unde doreşte. Dar nimeni nu are dreptul să înjure şi să arunce cu papucii după unul sau altul. Din pacate, are dreptul sa injure... Lutra Vulgaris e okay până în prezent: nu a înjurat pe nimeni de la Popas. Are ea un stil diferit, mai direct si uneori chiar un picut buruienos dar nu a în jurat pe nimeni. Dacă tu ai găsit asa ceva, condu-ne acolo să vedem si noi, Nicu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 03:46 | |
| - nicuvar a scris:
- abbilbal a scris:
Dacă nu ştii, pe acest forum fiecare are dreptul să posteze ce doreşte şi unde doreşte. Dar nimeni nu are dreptul să înjure şi să arunce cu papucii după unul sau altul. Din pacate, are dreptul sa injure, sa improaste cu rahat. Si nu pateste nimic. Nu stiu nimic despre lutra vulgaris, nici nu ma intereseaza. Dar jigneste al dracului. Păi trebuie să creem condiţiile necesare doamnei "psiho-pedagog si voluntar pe deasupra" pentru ca să-şi "texteze" subiecţii. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 04:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- nicuvar a scris:
- abbilbal a scris:
Dacă nu ştii, pe acest forum fiecare are dreptul să posteze ce doreşte şi unde doreşte. Dar nimeni nu are dreptul să înjure şi să arunce cu papucii după unul sau altul. Din pacate, are dreptul sa injure... Lutra Vulgaris e okay până în prezent: nu a înjurat pe nimeni de la Popas. Are ea un stil diferit, mai direct si uneori chiar un picut buruienos dar nu a în jurat pe nimeni. Dacă tu ai găsit asa ceva, condu-ne acolo să vedem si noi, Nicu! Emile, este adevărat că lutra vulgaris nu a înjurat pe nimeni direct, dar a înjurat cu ***** Doar are abilităţi de forumistă cu vechime, după cum singură a mărturisit. | |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 14:24 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- nicuvar a scris:
- abbilbal a scris:
Dacă nu ştii, pe acest forum fiecare are dreptul să posteze ce doreşte şi unde doreşte. Dar nimeni nu are dreptul să înjure şi să arunce cu papucii după unul sau altul. Din pacate, are dreptul sa injure... Lutra Vulgaris e okay până în prezent: nu a înjurat pe nimeni de la Popas. Are ea un stil diferit, mai direct si uneori chiar un picut buruienos dar nu a în jurat pe nimeni. Dacă tu ai găsit asa ceva, condu-ne acolo să vedem si noi, Nicu! Emile, este adevărat că lutra vulgaris nu a înjurat pe nimeni direct, dar a înjurat cu ***** Doar are abilităţi de forumistă cu vechime, după cum singură a mărturisit. dragule, n-ai spus ca poti posta orice pe acest forum, demonstreaza tu ca stelutele alea frumoase sunt injuraturi! E problema mea daca la sfarsitul unui mesaj pun stelute sau nu.Si ele reprezinta ce vreau eu... de unde stii ca nu era o urare? _____________________ | |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 15:09 | |
| Am uitat sa adaug stelute la sfarsit de mesaj. Uite azi sunt buna si pun si macar o litera sau doua, si asa o sa le consideri injuraturi ... daca nu te prinzi. In ******, devin *******nt de **** ce-mi **** ne********. Cunosc ****** de ****** c******rii. Bafta la descifrat sau la sarit peste. _____________________ | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 15:37 | |
| | |
| | | lutra vulgaris
| | | | abbilbal
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 16:27 | |
| Fii amabilă şi încetează cu băşcălia pe forum. Nu am timp pentru demostraţii sau răspuns la teste. Dacă ai ceva de transmis prin scris, scrie să înţeleagă toţi şi nu aştepta întrebări suplimentare pentru a da explicaţii. | |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: PD- L Joi 03 Iun 2010, 17:28 | |
| - abbilbal a scris:
- Fii amabilă şi încetează cu băşcălia pe forum. Nu am timp pentru demostraţii sau răspuns la teste. Dacă ai ceva de transmis prin scris, scrie să înţeleagă toţi şi nu aştepta întrebări suplimentare pentru a da explicaţii.
nu am astfel de asteptari, insa am sa incetez sa glumesc(sa retii nuanta) cat timp o sa fii si tu si altii amabili si sa incetati cu presupusul si certitudinile sub forma de injurii. Atunci va fi fair-play. Pana una alta nu eu am inceput ..remember mai sus....eu doar am raspuns, apoi explicat .. si am ajuns ca acuzatul ala bou sa aduca probe care sa-l acuze. _____________________ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PD- L | |
| |
| | | | PD- L | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |