LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PD- L - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PD- L - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PD- L - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PD- L - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PD- L - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PD- L - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PD- L - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PD- L - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PD- L - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PD- L - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PD- L - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PD- L - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PD- L - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PD- L - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PD- L - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PD- L - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PD- L - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PD- L - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PD- L - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov istorie problema nicuvar internet CPSF romana politica taieri drumetie comment-143 1918 Popasul 1 Limba curiozitati humanitas mediu efremovivanantonovici google 23 muzica_traditionala padure sibiu Fantasy reclame
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PD- L - Pagina 10 I_vote_lcapPD- L - Pagina 10 I_voting_barPD- L - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
PD- L - Pagina 10 I_vote_lcapPD- L - Pagina 10 I_voting_barPD- L - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PD- L

In jos 
+20
Doina
Iisus
VOTAN
zuum
lutra vulgaris
TRISTAN
dolion
j0oke
silverstar
murfatlar
delta
Cristina
yzzy
nicuvar
ostrovna
cactus
Emil Condor
abbilbal
Anahoret
aurora
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator
Anonymous

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 20:40

delta a scris:
Mihaela a scris:
ostrovna a scris:
Hai ca va puup pe amindoi si va zic noapte buna tuturor mwah! mwah! mwah!
Getuta, dar chiar te duci sa dormi? Shocked
Doar nu să facă sex? Laughing
Poate sa faca ce vrea!
Sus In jos
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 20:48

Mihaela a scris:
Poate sa faca ce vrea!
De ce o fi asta motiv s-o invidiezi pe Geta? scratch
Mă rog, treaba ta...
De fapt, tu ţine-o sus şi tare cu zeificarea celui ce vrea să omoare pensionarii şi să ducă la sapă de lemn profesorii, medicii şi militarii... Laughing
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 20:52

delta a scris:
Mihaela a scris:
Poate sa faca ce vrea!
Mă rog, treaba ta...
De fapt, tu ţine-o sus şi tare cu zeificarea celui ce vrea să omoare pensionarii şi să ducă la sapă de lemn profesorii, medicii şi militarii... Laughing
Sus In jos
delta

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 20:55

Mersi că mi-ai citat postarea! Laughing
Aşa, de siguranţă... so funny!
ostrovna a scris:
delta a scris:
Mihaela a scris:
Poate sa faca ce vrea!
Mă rog, treaba ta...

P.S. Mare greşeală e să-i credeţi chiar pe toţi proşti... Cool
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 21:32

delta a scris:
Mihaela a scris:
Poate sa faca ce vrea!
Mă rog, treaba ta...
Eu o invidiez pe Geta?? no coment! good one
Sus In jos
delta

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 21:35

Mihaela a scris:
Ai dreptate: de data asta am exagerat! so funny!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 21:45

delta a scris:
Mihaela a scris:
Ai dreptate: de data asta am exagerat! so funny!
scratch Esti euforic sau prafuit, de te agiti in halul asta?
Sus In jos
delta

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 21:52

Mihaela a scris:
scratch Esti euforic sau prafuit, de te agiti in halul asta?
Nu contează, deoarece important e că nu-s ca tine... so funny!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 22:58

ostrovna a scris:
delta a scris:
Mihaela a scris:
Poate sa faca ce vrea!
Mă rog, treaba ta...

Geta, cu treba asta ai vrut să scrii ceva şi ai uiutat sau reprezintă altceva ? nu se poate(2)

abbilbal

abbilbal

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 23:06

Mihaela a scris:
ostrovna a scris:

Aia de la fmi smile

Mihaela tu esti o femeie desteapta iti convine ce se intimpla sincer?
Nu-mi convine pe de o parte pt ca mama mea - pensionara, fosta profesoara - care oricum avea o pensie mica, acum este foarte suparata Sad.
Insa pe de alta parte ma bucur (nu stiu pt cat timp, sincer) ca nu se mareste TVA-ul si cota unica. Ar fi insemnat o gaura in bugetul meu mult mai mare...
Oricum, imi pare rau pt pensionari Sad.

Ia mai dă-i în puşca lor de pensionari. Pensionari ne trebuie nouă? Adecă guvernului Bas-Boc. Robi, domle, robi nu pensionari.

Citat :
Getuta, zi te rog ca delta e destept, hai te rog eu...
Până să zică Geta, iată că zic eu. Delta este deştept şi asta nu la figurat, ci la propriu.

abbilbal

abbilbal

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 23:27

Cristina a scris:
Ok, eu gresesc cind sustin o minima decenta socio-economica si solidaritate sociala, sunt ingimfata pentru ca am realizat ceva in viata in mod onest, am optica ingusta si prea personalizata pentru ca nu ma smiorcai pe la usa statului, da, asa este. Aveti dreptate. Si nu are rost sa continuam. Este foarte clar ca nu exista nici decenta economica si nici solidaritate, ca adevarurile clare/simple supara cel mai tare si ca nu vor fi recunoscute greselile, in veci. Aaa, si ca suntem simpatici foc . clown

Care adevăruri Cristina? Ale matrozului care acum arată cu degetul spre Tăriceanu? Dar când Tăriceanu era prim-ministru, cine era prezident? Când Tăriceanu a făcut o zminrteală şi a dat drumul unei prostii, cine trebuia să-l oprească? Oare prezidentul de atunci, de ce a dat veto pentru prostia Tăriceanului? Ca să facă acum pe filantropul cu solidaritatea socială sau a vrut să fie populist şi să fure cât mai multe voturi? Ei uite că matrozului nu i-a fost destul ce a făcut cu Petre Roman, cu Alianţa Civică, Convenţia Democrată, PNŢCD-ul Coposu-Raţiu etc. şi acum se dă mai sus. Numai că, de data asta e posibil să-şi rupă gâtul că n-a văzut prea bine cu ochiul stâng. Dar oare patronatul onest acceptă solidaritatea socială să recurgă la reducerea preţurilor cu 15-20%?

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 10 Mai 2010, 23:59, editata de 1 ori
Sus In jos
delta

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyLun 10 Mai 2010, 23:39

abbilbal a scris:
Citat :
Până să zică Geta, iată că zic eu. Delta este deştept şi asta nu la figurat, ci la propriu.
Nu, abbilbal, yo-s doar ponderat şi respect valorile de care fac abstracţie idioţii care ajung la putere şi au impresia că sunt dumnezei... Cool
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 07:16

abbilbal a scris:
Mihaela a scris:
ostrovna a scris:

Aia de la fmi smile

Mihaela tu esti o femeie desteapta iti convine ce se intimpla sincer?
Nu-mi convine pe de o parte pt ca mama mea - pensionara, fosta profesoara - care oricum avea o pensie mica, acum este foarte suparata Sad.
Insa pe de alta parte ma bucur (nu stiu pt cat timp, sincer) ca nu se mareste TVA-ul si cota unica. Ar fi insemnat o gaura in bugetul meu mult mai mare...
Oricum, imi pare rau pt pensionari Sad.

Ia mai dă-i în puşca lor de pensionari. Pensionari ne trebuie nouă? Adecă guvernului Bas-Boc. Robi, domle, robi nu pensionari.

Citat :
Abby, si eu ce vina am ca nu sunt nici bugetar si nici (inca) pensionar??
Sau poate crezi ca lui delta i se rupe (sufletul) de pensionari?!
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 07:52

abbilbal a scris:
Cristina a scris:
Ok, eu gresesc cind sustin o minima decenta socio-economica si solidaritate sociala, sunt ingimfata pentru ca am realizat ceva in viata in mod onest, am optica ingusta si prea personalizata pentru ca nu ma smiorcai pe la usa statului, da, asa este. Aveti dreptate. Si nu are rost sa continuam. Este foarte clar ca nu exista nici decenta economica si nici solidaritate, ca adevarurile clare/simple supara cel mai tare si ca nu vor fi recunoscute greselile, in veci. Aaa, si ca suntem simpatici foc . clown

Care adevăruri Cristina? Ale matrozului care acum arată cu degetul spre Tăriceanu? Dar când Tăriceanu era prim-ministru, cine era prezident? Când Tăriceanu a făcut o zminrteală şi a dat drumul unei prostii, cine trebuia să-l oprească? Oare prezidentul de atunci, de ce a dat veto pentru prostia Tăriceanului? Ca să facă acum pe filantropul cu solidaritatea socială sau a vrut să fie populist şi să fure cât mai multe voturi? Ei uite că matrozului nu i-a fost destul ce a făcut cu Petre Roman, cu Alianţa Civică, Convenţia Democrată, PNŢCD-ul Coposu-Raţiu etc. şi acum se dă mai sus. Numai că, de data asta e posibil să-şi rupă gâtul că n-a văzut prea bine cu ochiul stâng. Dar oare patronatul onest acceptă solidaritatea socială să recurgă la reducerea preţurilor cu 15-20%?

Ca Basescu si guvernul Boc sunt singurii responsabili pentru situatia de azi. Ca toate guvernele anterioare nu au nici-o vina pentru dezastrul de azi. Ca bugetarii, pensionarii si asistatii social pot trai foarte bine si fara nenorocitul de sector privat. Ca 3 milioane de romani trebuie sa dea venituri statului, pentru ca 11 milioane sa cheltuie. Ca rahatul nu e imprastiat , si ca atare poate fi facut b(r)ici!

Adica ca
Cristina a scris:
nu are rost sa continui. Aaa, si ca suntem simpatici foc . clown
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 08:38

* i Miron Manega
Un articol luat de pe RETEAUA LITERARA.

- poate interesează pe cineva şi de pe forumul Popasul Prisma Condor -

Ceea ce se întâmplă acum în România este o batjocură fără precedent. Ni se induce pe toate căile concluzia că nu există soluţii. Soluţii există! Sunt simple, europene şi profund naţionale. Într-un an de zile România se poate redresa. Reamintesc afirmaţia lui Mugur Isărescu făcută în urmă cu un an: “Nu de bani are nevoie România, ci de gospodari”. Culmea, există şi gospodari! Nu-i întreabă nimeni, nu le cere nimeni părerea. Iar cei care-şi dau cu părerea, pe toate posturile Tv, în toate ziarele şi pe toate reţelele online, sunt oameni care n-au nicio legătură cu soluţiile. Sunt cel mult diagnosticieni. Unii foarte pricepuţi, de altfel, pentru că suntem, totuşi, o naţie cu un potenţial ridicat de inteligenţă. Gândim însă pe o temă INDUSĂ, nu pe cea IMPUSĂ DE REALITATE.

Ca şi când ei n-ar fi existat

Suntem bombardaţi, pe toate căile, cu diagnosticul fals că AVEM CANCER, diagnostic argumentat, ilustrat până la exasperare, cu aceleaşi şi aceleaşi imagini şi declaraţii. Suntem năuci, de parcă ne-a prins flama violetă şi nu mai distingem nimic. Privim, orbi, în direcţia în care se aud petarde şi sirene. Murim de sete lângă fântână, pentru că n-o vedem, privim în altă direcţie. Murim ca proştii, de un diagnostic fals, pus de paramedici politici retardaţi, corupţi sau plătiţi. N-AVEM CANCER, avem un virus! Un virus politic, fabricat în laborator. Nu e fatal, dar asta nu înseamnă că nu ne poate ucide. Vom muri, dar de mâna noastră, sau cu consimţământul nostru de a refuza antidotul. Suntem sedaţi, setaţi, mankurtizaţi să ne complacem în boală, în mizeria propriei putrefacţii, în blazare. Ne convine să acceptăm fantasma că suntem blestemaţi, că ne-am născut fără coloană vertebrală, că avem o ereditate infectă. Ca şi când n-ar fi existat Mircea cel Bătrân, Ştefan cel Mare, Vlad Ţepeş, Constantin Brâncoveanu, Mihai Eminescu, Brâncuşi, Eliade, Ţuţea, Paulescu, Vlaicu, Vuia, Coandă sau cei care au murit în temniţele comuniste, pentru că au refuzat pactul cu diavolul... Sau, un exemplu aproape anonim: profesorul meu de istorie din liceu, care nu-şi începea ora până nu deschidea harta României Mari. Iar când i-au furat-o o desena pe tablă... EI CE ERAU? Cirkizi? Găgăuzi? Tuaregi? Ne comportăm ca şi când n-am exista sau, şi mai rău, ca şi când n-ar exista Dumnezeu.

N-AVEM CANCER!

Încerc, de câteva luni, să atrag atenţia că există o soluţie simplă, un proiect impecabil şi extrem de economic, prin care România poate fi resuscitată şi relansată în cursă. Proiectul se numeşte MODELUL DE ŢARĂ. Autorul lui este tot un român, profesorul Florian Colceag, preşedintele IRSCA Gifted Education. Foarte puţini au avut răbdarea să-l cerceteze, şi mai puţini l-au înţeles (ceea ce este normal, pentru că este un model matematic, cu o teorie economică în spate), dar şi mai puţini, dintre cei care l-au înţeles, au avut vreo tresărire de interes pentru a-l susţine. Ca să nu fiu nedrept, au fost şi oameni care au simţit vibraţia mesajului şi au reacţionat prompt: “OK! Ce am de făcut?”
În ce constă eficacitatea acestui proiect? Simplu: 120 de oameni pot schimba România. Adică o pot salva... Nu reiau ceea ce am mai scris. Cei care sunt interesaţi vor accesa linkurile de mai jos...
Doamnelor şi domnilor, vă dau o veste proastă: N-AVEM CANCER! N-avem, aşadar, nicio scuză dacă murim ca proştii!

P.S. Proiectele: MODELUL DE ŢARĂ, NOUA CONSTITUŢIE şi PROGRAMUL DE RETEHNOLOGIZARE A ROMÂNIEI aparţin prof. Dr. Florian Colceag.

http://www.certitudinea.ro/

http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-tara

http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/modelul-de...i

http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/modelul-de...

http://www.certitudinea.ro/fisiere/file/MODEL%20DE%20TARA%20de%20Fl...

http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/o-aplicaTi...

http://www.certitudinea.ro/fisiere/file/Programul%20de%20Retehnolol...

http://www.nouaconstitutie.ro/

j0oke

j0oke

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 07/05/2010

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 09:04

Cristina a scris:

Adica ca
Cristina a scris:
nu are rost sa continui. Aaa, si ca suntem simpatici foc . clown

Denaturezi voit ideea in care eu am scris la un moment ca imi esti simpatica pe forum si cu simt. Presupun ca de acolo o tot dai inainte cu: simpatici foc clown . Daca nu-i asa, scuzele mele. Oricum, eu am zis simpatic, n-am nici o treaba cu focul tau. Te-ai aprins cam repede.
Sus In jos
delta

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 09:23

Mihaela a scris:
eu ce vina am ca nu sunt nici bugetar si nici (inca) pensionar??
Acest lucru simplu nu-l pricepe matolul din fruntea ţării... Laughing

Mihaela a scris:
Nu, da' nici nu îi privez de drepturile pe care şi le-au câştigat în urma deceniilor în care au lucrat (indiferent că la stat sau în sectorul privat). Cool
Sus In jos
delta

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 09:24

Cristina a scris:
Ca Basescu si guvernul Boc sunt singurii responsabili pentru situatia de azi.
Absolut!
Că doar nu eu am luat miliarde de dolari împrumut de la FMI... Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 10:21

delta a scris:

Mihaela a scris:
Nu, da' nici nu îi privez de drepturile pe care şi le-au câştigat în urma deceniilor în care au lucrat (indiferent că la stat sau în sectorul privat). Cool
Tu nu ai cum sa-i privezi de drepturi, pt ca nu esti acolo. Si nu cred ca eu sau Cristina sau altcineva de pe forum priveaza pensionarii de drepturi.
P.S. Din partea mea poti sa invinuiesti pe cine vrei. Eu nu-l sustin pe Base, sau n-ai observat inca?! scratch
Sus In jos
delta

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 10:22

Mihaela a scris:
Si nu cred ca eu sau Cristina sau altcineva de pe forum priveaza pensionarii de drepturi.
Păi, yo comentam la adresa matolului şi portavocii sale din fruntea guvernului... Laughing
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 10:56

delta a scris:
Cristina a scris:
Absolut!
Desigur ca nu. Tu nu iei decit o parte din ei, ca doar esti parte din companie de stat, ai beneficii fiind in afaceri cu statul, cu PDL si diversi ministri Cool . Ca doar de-aia ii injuri, nu?! ...
Sus In jos
delta

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 12:31

Cristina a scris:
Desigur ca nu. Tu nu iei decit o parte din ei, ca doar esti parte din companie de stat, ai beneficii fiind in afaceri cu statul, cu PDL si diversi ministri Cool . Ca doar de-aia ii injuri, nu?! ...
Yo nu am înjurat pe nimeni. Very Happy
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 17:45

delta a scris:
Cristina a scris:
Absolut!

Sa inteleg ca ti-ai facut campanie electorala:))))))))
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 18:03

ostrovna a scris:
delta a scris:
Cristina a scris:
Absolut!

Sa inteleg ca ti-ai facut campanie electorala:))))))))

De unde până unde înţelegi acest lucru Geta?

abbilbal

abbilbal

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 EmptyMar 11 Mai 2010, 18:08

Matelotul a făcut un pas înapoi azi afirmând: "orice se poate renegocia", dar se pare că nu ce ne vâră el sub nas au fost negocierile cu FMI.

Continut sponsorizat

PD- L - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 10 Empty

Sus In jos

PD- L
Sus 
Pagina 10 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: