__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PD- L | |
|
+20Doina Iisus VOTAN zuum lutra vulgaris TRISTAN dolion j0oke silverstar murfatlar delta Cristina yzzy nicuvar ostrovna cactus Emil Condor abbilbal Anahoret aurora 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 20:40 | |
| |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 20:48 | |
| - Mihaela a scris:
- Poate sa faca ce vrea!
De ce o fi asta motiv s-o invidiezi pe Geta? Mă rog, treaba ta... De fapt, tu ţine-o sus şi tare cu zeificarea celui ce vrea să omoare pensionarii şi să ducă la sapă de lemn profesorii, medicii şi militarii... | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| | | | delta
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 20:55 | |
| | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 21:32 | |
| |
| | | delta
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 21:35 | |
| | |
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 21:45 | |
| |
| | | delta
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 22:58 | |
| | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 23:06 | |
| - Mihaela a scris:
- ostrovna a scris:
Aia de la fmi
Mihaela tu esti o femeie desteapta iti convine ce se intimpla sincer? Nu-mi convine pe de o parte pt ca mama mea - pensionara, fosta profesoara - care oricum avea o pensie mica, acum este foarte suparata . Insa pe de alta parte ma bucur (nu stiu pt cat timp, sincer) ca nu se mareste TVA-ul si cota unica. Ar fi insemnat o gaura in bugetul meu mult mai mare... Oricum, imi pare rau pt pensionari . Ia mai dă-i în puşca lor de pensionari. Pensionari ne trebuie nouă? Adecă guvernului Bas-Boc. Robi, domle, robi nu pensionari. - Citat :
- Getuta, zi te rog ca delta e destept, hai te rog eu...
Până să zică Geta, iată că zic eu. Delta este deştept şi asta nu la figurat, ci la propriu. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 23:27 | |
| - Cristina a scris:
- Ok, eu gresesc cind sustin o minima decenta socio-economica si solidaritate sociala, sunt ingimfata pentru ca am realizat ceva in viata in mod onest, am optica ingusta si prea personalizata pentru ca nu ma smiorcai pe la usa statului, da, asa este. Aveti dreptate. Si nu are rost sa continuam. Este foarte clar ca nu exista nici decenta economica si nici solidaritate, ca adevarurile clare/simple supara cel mai tare si ca nu vor fi recunoscute greselile, in veci. Aaa, si ca suntem simpatici foc .
Care adevăruri Cristina? Ale matrozului care acum arată cu degetul spre Tăriceanu? Dar când Tăriceanu era prim-ministru, cine era prezident? Când Tăriceanu a făcut o zminrteală şi a dat drumul unei prostii, cine trebuia să-l oprească? Oare prezidentul de atunci, de ce a dat veto pentru prostia Tăriceanului? Ca să facă acum pe filantropul cu solidaritatea socială sau a vrut să fie populist şi să fure cât mai multe voturi? Ei uite că matrozului nu i-a fost destul ce a făcut cu Petre Roman, cu Alianţa Civică, Convenţia Democrată, PNŢCD-ul Coposu-Raţiu etc. şi acum se dă mai sus. Numai că, de data asta e posibil să-şi rupă gâtul că n-a văzut prea bine cu ochiul stâng. Dar oare patronatul onest acceptă solidaritatea socială să recurgă la reducerea preţurilor cu 15-20%?
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 10 Mai 2010, 23:59, editata de 1 ori | |
| | | delta
| Subiect: Re: PD- L Lun 10 Mai 2010, 23:39 | |
| - abbilbal a scris:
-
- Citat :
Până să zică Geta, iată că zic eu. Delta este deştept şi asta nu la figurat, ci la propriu. Nu, abbilbal, yo-s doar ponderat şi respect valorile de care fac abstracţie idioţii care ajung la putere şi au impresia că sunt dumnezei... | |
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 07:16 | |
| - abbilbal a scris:
- Mihaela a scris:
- ostrovna a scris:
Aia de la fmi
Mihaela tu esti o femeie desteapta iti convine ce se intimpla sincer? Nu-mi convine pe de o parte pt ca mama mea - pensionara, fosta profesoara - care oricum avea o pensie mica, acum este foarte suparata . Insa pe de alta parte ma bucur (nu stiu pt cat timp, sincer) ca nu se mareste TVA-ul si cota unica. Ar fi insemnat o gaura in bugetul meu mult mai mare... Oricum, imi pare rau pt pensionari . Ia mai dă-i în puşca lor de pensionari. Pensionari ne trebuie nouă? Adecă guvernului Bas-Boc. Robi, domle, robi nu pensionari.
- Citat :
Până să zică Geta, iată că zic eu. Delta este deştept şi asta nu la figurat, ci la propriu. Abby, si eu ce vina am ca nu sunt nici bugetar si nici (inca) pensionar?? Sau poate crezi ca lui delta i se rupe (sufletul) de pensionari?! |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 07:52 | |
| - abbilbal a scris:
-
- Cristina a scris:
- Ok, eu gresesc cind sustin o minima decenta socio-economica si solidaritate sociala, sunt ingimfata pentru ca am realizat ceva in viata in mod onest, am optica ingusta si prea personalizata pentru ca nu ma smiorcai pe la usa statului, da, asa este. Aveti dreptate. Si nu are rost sa continuam. Este foarte clar ca nu exista nici decenta economica si nici solidaritate, ca adevarurile clare/simple supara cel mai tare si ca nu vor fi recunoscute greselile, in veci. Aaa, si ca suntem simpatici foc .
Care adevăruri Cristina? Ale matrozului care acum arată cu degetul spre Tăriceanu? Dar când Tăriceanu era prim-ministru, cine era prezident? Când Tăriceanu a făcut o zminrteală şi a dat drumul unei prostii, cine trebuia să-l oprească? Oare prezidentul de atunci, de ce a dat veto pentru prostia Tăriceanului? Ca să facă acum pe filantropul cu solidaritatea socială sau a vrut să fie populist şi să fure cât mai multe voturi? Ei uite că matrozului nu i-a fost destul ce a făcut cu Petre Roman, cu Alianţa Civică, Convenţia Democrată, PNŢCD-ul Coposu-Raţiu etc. şi acum se dă mai sus. Numai că, de data asta e posibil să-şi rupă gâtul că n-a văzut prea bine cu ochiul stâng. Dar oare patronatul onest acceptă solidaritatea socială să recurgă la reducerea preţurilor cu 15-20%? Ca Basescu si guvernul Boc sunt singurii responsabili pentru situatia de azi. Ca toate guvernele anterioare nu au nici-o vina pentru dezastrul de azi. Ca bugetarii, pensionarii si asistatii social pot trai foarte bine si fara nenorocitul de sector privat. Ca 3 milioane de romani trebuie sa dea venituri statului, pentru ca 11 milioane sa cheltuie. Ca rahatul nu e imprastiat , si ca atare poate fi facut b(r)ici! Adi ca ca - Cristina a scris:
- nu are rost sa continui. Aaa, si ca suntem simpatici foc .
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 08:38 | |
| * i Miron Manega Un articol luat de pe RETEAUA LITERARA. - poate interesează pe cineva şi de pe forumul Popasul Prisma Condor - Ceea ce se întâmplă acum în România este o batjocură fără precedent. Ni se induce pe toate căile concluzia că nu există soluţii. Soluţii există! Sunt simple, europene şi profund naţionale. Într-un an de zile România se poate redresa. Reamintesc afirmaţia lui Mugur Isărescu făcută în urmă cu un an: “Nu de bani are nevoie România, ci de gospodari”. Culmea, există şi gospodari! Nu-i întreabă nimeni, nu le cere nimeni părerea. Iar cei care-şi dau cu părerea, pe toate posturile Tv, în toate ziarele şi pe toate reţelele online, sunt oameni care n-au nicio legătură cu soluţiile. Sunt cel mult diagnosticieni. Unii foarte pricepuţi, de altfel, pentru că suntem, totuşi, o naţie cu un potenţial ridicat de inteligenţă. Gândim însă pe o temă INDUSĂ, nu pe cea IMPUSĂ DE REALITATE. Ca şi când ei n-ar fi existat Suntem bombardaţi, pe toate căile, cu diagnosticul fals că AVEM CANCER, diagnostic argumentat, ilustrat până la exasperare, cu aceleaşi şi aceleaşi imagini şi declaraţii. Suntem năuci, de parcă ne-a prins flama violetă şi nu mai distingem nimic. Privim, orbi, în direcţia în care se aud petarde şi sirene. Murim de sete lângă fântână, pentru că n-o vedem, privim în altă direcţie. Murim ca proştii, de un diagnostic fals, pus de paramedici politici retardaţi, corupţi sau plătiţi. N-AVEM CANCER, avem un virus! Un virus politic, fabricat în laborator. Nu e fatal, dar asta nu înseamnă că nu ne poate ucide. Vom muri, dar de mâna noastră, sau cu consimţământul nostru de a refuza antidotul. Suntem sedaţi, setaţi, mankurtizaţi să ne complacem în boală, în mizeria propriei putrefacţii, în blazare. Ne convine să acceptăm fantasma că suntem blestemaţi, că ne-am născut fără coloană vertebrală, că avem o ereditate infectă. Ca şi când n-ar fi existat Mircea cel Bătrân, Ştefan cel Mare, Vlad Ţepeş, Constantin Brâncoveanu, Mihai Eminescu, Brâncuşi, Eliade, Ţuţea, Paulescu, Vlaicu, Vuia, Coandă sau cei care au murit în temniţele comuniste, pentru că au refuzat pactul cu diavolul... Sau, un exemplu aproape anonim: profesorul meu de istorie din liceu, care nu-şi începea ora până nu deschidea harta României Mari. Iar când i-au furat-o o desena pe tablă... EI CE ERAU? Cirkizi? Găgăuzi? Tuaregi? Ne comportăm ca şi când n-am exista sau, şi mai rău, ca şi când n-ar exista Dumnezeu. N-AVEM CANCER! Încerc, de câteva luni, să atrag atenţia că există o soluţie simplă, un proiect impecabil şi extrem de economic, prin care România poate fi resuscitată şi relansată în cursă. Proiectul se numeşte MODELUL DE ŢARĂ. Autorul lui este tot un român, profesorul Florian Colceag, preşedintele IRSCA Gifted Education. Foarte puţini au avut răbdarea să-l cerceteze, şi mai puţini l-au înţeles (ceea ce este normal, pentru că este un model matematic, cu o teorie economică în spate), dar şi mai puţini, dintre cei care l-au înţeles, au avut vreo tresărire de interes pentru a-l susţine. Ca să nu fiu nedrept, au fost şi oameni care au simţit vibraţia mesajului şi au reacţionat prompt: “OK! Ce am de făcut?” În ce constă eficacitatea acestui proiect? Simplu: 120 de oameni pot schimba România. Adică o pot salva... Nu reiau ceea ce am mai scris. Cei care sunt interesaţi vor accesa linkurile de mai jos... Doamnelor şi domnilor, vă dau o veste proastă: N-AVEM CANCER! N-avem, aşadar, nicio scuză dacă murim ca proştii! P.S. Proiectele: MODELUL DE ŢARĂ, NOUA CONSTITUŢIE şi PROGRAMUL DE RETEHNOLOGIZARE A ROMÂNIEI aparţin prof. Dr. Florian Colceag. http://www.certitudinea.ro/http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-tarahttp://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/modelul-de...ihttp://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/modelul-de...http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/modelul-de...http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/modelul-de...http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/modelul-de...http://www.certitudinea.ro/fisiere/file/MODEL%20DE%20TARA%20de%20Fl...http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/o-aplicaTi...http://www.certitudinea.ro/fisiere/file/Programul%20de%20Retehnolol...http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/modelul-de...http://www.nouaconstitutie.ro/ | |
| | | j0oke
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 07/05/2010
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 09:04 | |
| - Cristina a scris:
Adica ca - Cristina a scris:
- nu are rost sa continui. Aaa, si ca suntem simpatici foc .
Denaturezi voit ideea in care eu am scris la un moment ca imi esti simpatica pe forum si cu simt. Presupun ca de acolo o tot dai inainte cu: simpatici foc . Daca nu-i asa, scuzele mele. Oricum, eu am zis simpatic, n-am nici o treaba cu focul tau. Te-ai aprins cam repede. | |
| | | delta
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 09:23 | |
| - Mihaela a scris:
- eu ce vina am ca nu sunt nici bugetar si nici (inca) pensionar??
Acest lucru simplu nu-l pricepe matolul din fruntea ţării... - Mihaela a scris:
- Sau poate crezi ca lui delta i se rupe (sufletul) de pensionari?!
Nu, da' nici nu îi privez de drepturile pe care şi le-au câştigat în urma deceniilor în care au lucrat (indiferent că la stat sau în sectorul privat). | |
| | | delta
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 09:24 | |
| - Cristina a scris:
- Ca Basescu si guvernul Boc sunt singurii responsabili pentru situatia de azi.
Absolut! Că doar nu eu am luat miliarde de dolari împrumut de la FMI... | |
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 10:21 | |
| - delta a scris:
- Mihaela a scris:
- Sau poate crezi ca lui delta i se rupe (sufletul) de pensionari?!
Nu, da' nici nu îi privez de drepturile pe care şi le-au câştigat în urma deceniilor în care au lucrat (indiferent că la stat sau în sectorul privat). Tu nu ai cum sa-i privezi de drepturi, pt ca nu esti acolo. Si nu cred ca eu sau Cristina sau altcineva de pe forum priveaza pensionarii de drepturi. P.S. Din partea mea poti sa invinuiesti pe cine vrei. Eu nu-l sustin pe Base, sau n-ai observat inca?! |
| | | delta
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 10:22 | |
| - Mihaela a scris:
- Si nu cred ca eu sau Cristina sau altcineva de pe forum priveaza pensionarii de drepturi.
Păi, yo comentam la adresa matolului şi portavocii sale din fruntea guvernului... | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 10:56 | |
| - delta a scris:
- Cristina a scris:
Absolut! Că doar nu eu am luat miliarde de dolari împrumut de la FMI... Desigur ca nu. Tu nu iei decit o parte din ei, ca doar esti parte din companie de stat, ai beneficii fiind in afaceri cu statul, cu PDL si diversi ministri . Ca doar de-aia ii injuri, nu?! ... | |
| | | delta
| | | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 17:45 | |
| - delta a scris:
- Cristina a scris:
Absolut! Că doar nu eu am luat miliarde de dolari împrumut de la FMI... Sa inteleg ca ti-ai facut campanie electorala:)))))))) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 18:03 | |
| - ostrovna a scris:
- delta a scris:
- Cristina a scris:
Absolut! Că doar nu eu am luat miliarde de dolari împrumut de la FMI... Sa inteleg ca ti-ai facut campanie electorala:)))))))) De unde până unde înţelegi acest lucru Geta? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PD- L Mar 11 Mai 2010, 18:08 | |
| Matelotul a făcut un pas înapoi azi afirmând: "orice se poate renegocia", dar se pare că nu ce ne vâră el sub nas au fost negocierile cu FMI. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PD- L | |
| |
| | | | PD- L | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |