__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PD- L | |
|
+20Doina Iisus VOTAN zuum lutra vulgaris TRISTAN dolion j0oke silverstar murfatlar delta Cristina yzzy nicuvar ostrovna cactus Emil Condor abbilbal Anahoret aurora 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 19 Apr 2011, 09:40 | |
| - cactus a scris:
Guvernul isi va asuma astazi raspunderea pentru toate pacatele omenirii si scufundarea Titanicului
In maniera cu care deja ne-a obisnuit, Guvernul Romaniei a anuntat astazi ca s-a gandit foarte bine si, dat fiind ca ne aflam in Saptamana Mare, isi va asuma raspunderea zilele acestea si pentru pacatele omenirii si scufundarea Titanicului nu doar pentru noul Cod de dialog social si salarizarea din Educatie, asa cum se anuntase in prealabil.
“Daca tot ne asumam raspunderea pentru tot felul de prostii am zis sa le luam asupra noastra si pe astea ca tot e Saptaman Patimilor”, a declarat Emil Boc ziaristilor adunati la Palatul Victoria. “Ce mai conteaza cateva de sute de miliarde de pacate acolo si o barca care s-a scufundat? Ce-o sa-mi faca? O sa ma dea jos? De parca n-as invia dupa trei zile. Daca ma enerveaza rau, rau de tot promit ca o sa ma si crucific ca sa le demonstrez cat de tare ma intereseaza chestiile astea pentru care mi-am asumat raspunderea.”
De asemenea, premierul a mai facut si un apel la populatie rugandu-i pe oameni ca atunci cand au timp si chef sa faca o lista pe care ar vrea ca Gvernul sa si le asume. “Daca aveti copii nedeclarati, crime, remuscari, datorii. Faceti va rog o lista. Dati-o pe mail si va promit ca maxim intr-o saptamana ne asumam raspunderea pentru toate problemele dumneavoastra. Pe bune, e pacat daca tot ne-am apucat sa ne oprim aici!”.
Extraordinar cita nesimtire | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Dum 01 Mai 2011, 10:22 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: PD- L Dum 01 Mai 2011, 10:45 | |
| Emil Boc a lansat primul tratat de prindere a celor care muncesc la negru Reporterii tabloidelor de specialitate au intrat in posesia unui document senzational, aflat in circulatie limitata si secreta in Ministerul Muncii. Lucrarea, conceputa de Emil Boc, este intitulata Malleus Negrorum (Ciocanul negrilor in traducere) si reprezinta un tratat pentru identificarea si starpirea celor care muncesc la negru, tratat scris pe baza ultimelor prevederi din Codul Muncii. "Munca la negru" scrie Emil Boc in introducere, "reprezinta cea mai grea forma de erezie din cate pot sa existe. Inseamna ca omul nu are incredere in cele sfinte profetite de Guver si de FMI. Munca la negru este mai rea decat coruptia, crimele in serie si violarea copiilor la un loc. Daca de coruptie, crime si viol mai poti fi iertat de Justitia Romana, de munca la negru nu te va mai ierta nimeni". "In clipa in care omul face pactul diavolesc cu angajatorul sa nu mai dea Statului ce i se cuvine, atunci din inima lui dispare orice urma de credinta in Guvern. El nu mai are scapare si va arde in falacarile Fiscului pe vecie. Caci asa ne invata si Sfata Scriptura: sa-i dam baselului ce-i al baselului si lui FMI ce-i al lui FMI". In prima parte a cartii sunt descrise metodele si semnele care sa duca la identificare ereticilor. Denuntul anonim va fi metoda de baza. Orice banuiala, oricat de mica, va fi o proba pentru anchetatori. Omanii vor fi instruiti sa fie vigilenti si sa caute semnele diabolice ale muncii la negru, precum ar fi: pachete de zahar, faina, resturi de carne si coji de paine. Un pachet gol de cafea sau de tigari reprezinda dovezi de netagaduit car-l trimit pe eretic direct la rug fara nici o judecata. Imediat dupa ce este denuntat omul va fi adus in fata anchetatorilor si supus la cazne pana marturiseste. Anchetatorul are dreptul sa foloseasca la discretie instrumente de cazna precum scadenta, impozitul, amenda, poprirea, inflatia si altele asemanatoare. Daca pacatosul denunta si pe altii si se caieste, atunci poate nadajdui la o pedeapsa mai blanda, adica nu va fi jupuit de piele decat o singura data. In partea a doua sunt enumerate diverse intrebari capcana pentru a-i prinde ereticii mai rezistenti. De pilda: "De la cine vine prosperitatea in Romania? de la Dumnezeu sau de la Basescu?" Daca cercetatul raspunde "Dumnezeu" atunci anchetatorul trebuie sa spuna: "Esti un eretic, deoarece Basescu l-a facut pe Dumnezeu", iar daca raspunde "Basescu" atunci replica este: "Tu crezi ca Basescu sta sa-ti bage tie in traista, in loc sa muncesti... deci esti un eretic". Daca ereticul tot nu vrea sa-si marturiseasca vina cu nici un chip, atunci se poate trece la testul saraciei. Acuzatul este pus sa traiasca o luna din ajutorul de somaj. Daca moare pana la sfarsitul lunii, atunci este declarat nevinovat, insa daca supravietuieste atunci este clar ca ereticul munceste la negru ca sa traiasca. In cazurile dificile sau neconludente anchetatorul poate propune si repetarea testului, de data asta inlocuind banii cu apa chioara. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Dum 01 Mai 2011, 10:47 | |
| "Extraordinar cita nesimtire" ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| | | | cactus Trecut în nefiintă :(
| Subiect: Re: PD- L Lun 02 Mai 2011, 06:56 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PD- L Lun 02 Mai 2011, 23:49 | |
| - cactus a scris:
- ASTA e real...
Să te credem pe cuvânt? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 03 Mai 2011, 14:15 | |
| Scrie in articol: "În cadul întrunirii, europarlamentarul (adica EBA) a mai susţinut faptul având cea mai mare minoritate de etnie romă, de aproximativ 1,5 milioane, România a promovat încă din 2007 necesitatea unei Strategii Europene pentru incluziunea romilor."
Conform DEX: incluziune - INCLUZIÚNE, incluziuni, s.f. 1. Particulă de metal străin conţinută în masa unui corp solid. ♦ Defect de fabricaţie al unei piese, datorat prezenţei unor incluziuni (1) sau unor particule metalice izolate în masa ei. 2. (Mat.) Proprietate care constă în faptul că orice element al unei mulţimi date aparţine şi altei mulţimi. [Pr.: -zi-u-] – Din fr. inclusion, lat. inclusio, -onis.
Trag concluzia ca tiganii reprezinta un defect de fabricatie al Romaniei! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Mier 11 Mai 2011, 08:46 | |
| ”Emo” sau ”cogito” ? E clar că alegerile colective, ca si cele individuale, se bazează pe emotie si ratiune. O alegere corectă este una care presupune o combinatie fericită între cele două. În acest moment, însă, emotia si ratiune se distribuie inegal si divergent între cei doi candidati. Emotia e de partea lui Blaga, ratiunea de partea lui Boc. Boc este cea mai bună alegere ratională. A fost premierul care a luat măsuri nepopulare pentru ca în 2011 si 2012 să fie mai bine.Dacă nu este ales partidul se va dezice de mesajul de până acum. Blaga este cea mai bună alegere emotională. Iubit de partid, pentru că în calitatea sa de secretar general a avut ocazia să fie în contact cu organizatiile si să vindece rănile, el reprezintă speranta într-o perioadă în care activul partidului e dominat de deznădejde. Oricare ar fi ales va avea o problemă. Nu e bună nici prea multă ratiune, nici prea multă emotie. Deciziile rationale au nevoie de suport afectiv, de credintă oarbă. Deciziile emotionale au nevoie de un concept strategic. http://www.contributors.ro/politica-doctrine/%C8%99ase-dileme-ale-pdl-%C8%99i-lebada-neagra/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Sam 14 Mai 2011, 18:13 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Lun 16 Mai 2011, 00:19 | |
| Ce groaznic ,cutremurator ce se intimpla sunt trista minciunile ,totul e grotestec,as vrea din toata inima mea sa le spun sa si ia labele de cea mai joasa speta de pe tara noastra,poate le da mintea de pe urma celor care au trezit in ultimul moment | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Lun 16 Mai 2011, 08:45 | |
| Boc a invins un Blaga emotionat si transpirat, cu un discurs nefericit ca si ultimul sau mandat jalnic de ministru al internelor, ca si smiorcaitii usl(asi) ce-l sustin, tributari platirii unor mici polite ca sa para ce nu sunt. Bravo, Boc! Bravo, Base! Bravo, PDL! A-nvins reforma! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Lun 16 Mai 2011, 10:04 | |
| - Cristina a scris:
- Boc a invins un Blaga emotionat si transpirat, cu un discurs nefericit ca si ultimul sau mandat jalnic de ministru al internelor, ca si smiorcaitii usl(asi) ce-l sustin, tributari platirii unor mici polite ca sa para ce nu sunt.
Bravo, Boc! Bravo, Base! Bravo, PDL! A-nvins reforma!
A invins reforma cu acitvitsii si comunistii in frunte ,halal si hoti cu anastase si basescu care plinge cu un ochi si cu unul ride, vai si amar de mascarici care se linge pe degete de ciocolata De abia astept sa se rupa portocala in mii de bucati cu toate bubule de pe ea:( Blaga in sfirsit si o dat drumul la gura de neavenitii cu biletele,de udrea care a stat in barca psd ului pina nu de mult,banii sunt pe mina ei dar o sa plateasca toti in curind | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Mar 17 Mai 2011, 08:41 | |
| De acord cu tine: de platit, vor plati toti hotii din tara asta, incepind cu premierii ce au primit spaga pt a da gratis resursele tarii sau tradatorii ce au facut rau neamului romanesc si terminind cu pensionatii fraudulosi ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Mar 17 Mai 2011, 12:01 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Mar 17 Mai 2011, 12:20 | |
| Sunt din ce în ce mai dezgustata de hahalerele portocalii în fruntea cărora nu uită de fiecare dată să se posteze primul portocaliul al ţării, Traian Băsescu!
Apropo de asta. Au început să treacă neaobservate derapajele anticonstituţionale ale primului penal al României. Când spun asta, mă refer la faptul că Traian Băsescu a şters din nou pe jos cu Constituţia României, pe care a jurat s-o respecte şi s-o apare. Preşdintele Traian Băsescu, în plin delir al ceea ce el numeşte reformă constituţională, s-a urcat din nou cu picioarele pe Constituţia României, amestecându-se în problemele PDL ca şi când ar fi în continuare şeful nevăzut al acestui partid.
De altfel, nici nu mă poate contrazice nimeni. Traian Băsescu nu a fost şi nu este liderul nostru naţional. Traian Băsescu este şi a fost doar un lider portocaliu. Traian Băsescu nu este preşedintele tuturor românilor. Traian Băsescu este liderul unei fracţiuni din ce în ce mai subţiri cu din ce în ce mai mari pretenţii. Traian Băsescu nu este preşedintele României. Traian Băsescu este liderul unei găşti care încă mai poate susţine majoritar în parlament un guvern care a dat cu România de gard!
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Mar 17 Mai 2011, 17:09 | |
| Deci, victorie! Ce va urma pentru ca sforăriile şi trădările să aibă un rost şi ele să nu rămână în registrul minor al politicianismelor şi coteriilor tradiţional autohtone, să aibă un impact asupra procentelor partidului, guvernării şi economiei? Altfel spus, va reuşi Băsescu să găsească formula magică pentru un guvern care să continue reformele şi să ţină legată punga bugetară în anii electorali care urmează, să impună PDL măcar şi o minimă restructurare pe criterii de performanţă şi integritate? Adevărata bătălie de abia începe şi ea se va purta pe mai multe fronturi: debarcarea lui Boc de la Palatul Victoria, susţinerea reformiştilor, anihilarea opoziţiei pe care, înfrântă şi frustrată, tabăra Blaga o va face şi găsirea unui lider, viitor candidat la prezidenţiale. http://www.revista22.ro/articol-10571.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Mar 17 Mai 2011, 23:13 | |
| Pdl are zilele numarate,chiar ma bucur ca maghiarii se trezesc dar e tardiv si n or sa mai aiba nici un fel de succesuri din nefericire pentru fiarele maghiare!!!!
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Vin 20 Mai 2011, 11:19 | |
| Faptul că Boc şi nu Blaga a câştigat alegerile în PDL arată că preşedintele Băsescu nu a scăpat partidul din mână, cum au fost atâtea speculaţii, şi că se poate folosi mai departe de această unealtă dacă nu foarte eficientă, măcar foarte docilă. Ca om politic - şi adversarii lui, mereu înfrânţi, o ştiu pe propria piele – Băsescu e periculos şi cu mâinile goale, cu atât mai mult când are, încă, o armă la dispoziţie. Eliberat de nevoia de a-şi mai asigura încă un mandat, preşedintele se va concentra de-acum să-şi apere viitorul politic în parlament, în şi prin PDL. Faptul că fidelii săi şi nu oponenţii au câştigat arată un început de revenire şi pentru Traian Băsescu. De asemenea, victoria lui Boc în alegeri este şi consecinţa unor prime semne de revenire economică. Acest fapt nu poate fi subestimat. Dreapta românească, reprezentată în acest moment exclusiv de partidele de la putere, şi-a asumat guvernarea într-un moment catastrofal economic, asumându-şi, o dată cu acest fapt, şi riscul unei catastrofe politice majore. Se cunosc – le-am suferit în propriile noastre buzunare – sacrificiile care, insuficient negociate cu populaţia şi uneori de o duritate excesivă, neau fost impuse de executiv. Personal, nu am fost de acord cu ele, şi mai ales cu uriaşa, excesiva taxă pe valoarea adăugată. Totuşi, deşi pericolul e departe de a fi trecut, realitatea e că măsurile luate par să fi funcţionat. Dacă acest trend ascendent va continua şi omul de rând va simţi ieşirea treptată din recesiune şi din criză, am putea asista la o răsturnare spectaculoasă în opţiunile sale de vot. A fost absolut firesc ca populaţia să fi amendat agresiunea fiscală a guvernelor Boc prin refugierea în opoziţia stângistă. Dar dacă strategia guvernului va da roade, acest curent s-ar putea inversa în scurtă vreme. Sondajele sunt încă în favoarea USL, dar arată în acelaşi timp o scădere a acestora în opţiuni şi o creştere a celor de la guvernare. Căderea USL sub cincizeci la sută, o arată toţi analiştii, înseamnă o înfrângere mai mult ca sigură a stângii în alegerile viitoare. Mircea Cartarescu sursa: evz.ro _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
| Subiect: Re: PD- L Joi 02 Iun 2011, 07:48 | |
| Vila Lac 1, înainte de Convenţia PDL, living, şase invitaţi din teritoriu. – Domnule preşedinte, e adevărat că dacă vine Ponta la putere ne arestează pe toţi? – Da, e adevărat. Atît că Ponta nu vine la putere. Hă, hă hă! Rîsete de companie. – Uf, mi-aţi luat o piatră de pe inimă. Nici Crin? – Nici. – Perfect! O să-i sun şi pe ceilalţi colegi. Înseamnă că nu există nici un pericol să fim arestaţi. Rîsete. – De ei doi, nu. Hă, hă, hă! Din nou rîsete de companie. – Dar de cine? – Mai bine te opreşti aici cu întrebările. Hă, hă, hă! Nimeni nu mai rîde. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Joi 02 Iun 2011, 14:57 | |
| - Cristina a scris:
- Faptul că Boc şi nu Blaga a câştigat alegerile în PDL arată că preşedintele Băsescu nu a scăpat partidul din mână, cum au fost atâtea speculaţii, şi că se poate folosi mai departe de această unealtă dacă nu foarte eficientă, măcar foarte docilă. Ca om politic - şi adversarii lui, mereu înfrânţi, o ştiu pe propria piele – Băsescu e periculos şi cu mâinile goale, cu atât mai mult când are, încă, o armă la dispoziţie. Eliberat de nevoia de a-şi mai asigura încă un mandat, preşedintele se va concentra de-acum să-şi apere viitorul politic în parlament, în şi prin PDL. Faptul că fidelii săi şi nu oponenţii au câştigat arată un început de revenire şi pentru Traian Băsescu.
De asemenea, victoria lui Boc în alegeri este şi consecinţa unor prime semne de revenire economică. Acest fapt nu poate fi subestimat. Dreapta românească, reprezentată în acest moment exclusiv de partidele de la putere, şi-a asumat guvernarea într-un moment catastrofal economic, asumându-şi, o dată cu acest fapt, şi riscul unei catastrofe politice majore. Se cunosc – le-am suferit în propriile noastre buzunare – sacrificiile care, insuficient negociate cu populaţia şi uneori de o duritate excesivă, neau fost impuse de executiv. Personal, nu am fost de acord cu ele, şi mai ales cu uriaşa, excesiva taxă pe valoarea adăugată. Totuşi, deşi pericolul e departe de a fi trecut, realitatea e că măsurile luate par să fi funcţionat.
Dacă acest trend ascendent va continua şi omul de rând va simţi ieşirea treptată din recesiune şi din criză, am putea asista la o răsturnare spectaculoasă în opţiunile sale de vot. A fost absolut firesc ca populaţia să fi amendat agresiunea fiscală a guvernelor Boc prin refugierea în opoziţia stângistă. Dar dacă strategia guvernului va da roade, acest curent s-ar putea inversa în scurtă vreme. Sondajele sunt încă în favoarea USL, dar arată în acelaşi timp o scădere a acestora în opţiuni şi o creştere a celor de la guvernare. Căderea USL sub cincizeci la sută, o arată toţi analiştii, înseamnă o înfrângere mai mult ca sigură a stângii în alegerile viitoare.
Mircea Cartarescu sursa: evz.ro : Mor de ras de abia astept sa le ia basescu averea lui udrea si anastase )))) Pe Videanu si pe Berceanu sa i vad la zdup ))))0 | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 02 Iun 2011, 16:06 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PD- L Joi 02 Iun 2011, 16:14 | |
| - ostrovna a scris:
- Traian Băsescu este liderul unei găşti care încă mai poate susţine majoritar în parlament un guvern care a dat cu România de gard!
Eu văd diferit de ceea ce spui acolo. Am voie? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Sam 04 Iun 2011, 11:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- Traian Băsescu este liderul unei găşti care încă mai poate susţine majoritar în parlament un guvern care a dat cu România de gard!
Eu văd diferit de ceea ce spui acolo. Am voie? Normal ca ai voie ! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Sam 04 Iun 2011, 23:58 | |
| Motto: " In spatele guvernului la vedere troneaza un guvern invizibil care nu este credincios si nici raspunzator fata de popor. " (Theodore Roosevelt) Nominalizarea lui Sebastian Lazaroiu, la Ministerul Muncii , reprezinta o mutare surpriza pe care multi analisti s-au grabit sa o ridiculizeze , fara sa anticipeze perversiunea in ansamblul ei. Fostul consilier de laborator al Cotrceniului a fost impregnat de Traian Basescu cu misiunea de a coagula toate fortele "binelui" in operatiunea cu nume de cod" Alba ca Zapada". Nu exista o explicatie logica mai buna decat cea a lansarii la apa a unui nou proiect de "exit strategy", prin care actuala putere sa-si poata apara libertatile individuale dupa 2012 , mentinerea la putere, indiferent de cost si riscuri. Dezastrul comis sub falsa coordonare al creaturii politice Emil Boc, nu mai poate continua, lovituri succesive de imagine se impun urgent. Cine isi inchipuie ca Lazaroiu a fost trimis la sacrificare, are nevoie urgenta de consiliere psihologica . Traian Basescu , urmareste prin introducerea lui Sebastian Lazaroiu in prim planul scenei de joc, "schimbarea la fata" si resuscitarea unei anumite aripi din PD-L, pe care intentioneaza sa o transforme din "Fetita cu Chibrituri" in "Cenusareasa " care va scoate castanele din focul crizei . Ma astept ca in perioada imediat urmatoare , noul ministru al muncii sa intre in rol cu masuri pentru ameliorarea traiului . Mariri de pensii, de salarii la bugetarii ramasi in viata. Bani sunt, taierile violente de pina acum au strans sub salteaua prezidentiala sume indestulatoare pentru salvarea corabiei in deriva. Transele fara frana de la FMI care ne ingroapa discret si rezervele Bancii Nationale vor suporta si ele, la nevoie, strategia machiavelica a clanului de infractori , infipti in banul public. Incetati sa va mai amagiti cu impartialitatea si eleganta cerebrala a lui Mugur Isarescu, un complice al sistemului . Introdus pe usa din dos la palatul Victoria, Lazaroiu va coordona impreuna cu sponsorul principal, Elena Udrea, operatiunile de racolare si consolidare procentuala. Incepand cu avortonul politic al agitatului de serviciu, Dan Diaconescu, pe care studiile de piata il mentin in gratiile electoratului artificial pentru camuflajul psihologic al fraudei, UNPR-ul filfizonului Gabriel Oprea care nu va pierde ocazia sa se inregimenteze odata cu dosarele din arhiva personala. Plus cateva scursori adiacente provenite din actuala Opozitie. Ei vor forma noul fibrom politic pe care tot Sebastian Lazaroiu il va conduce , in viziunea Cotrocenilor, in calitate de prim ministru . Dupa pagubele produse de garnitura lui Boc, este iminenta inaltarea imagologica a lui Sebastian Lazaroiu. De la piticul atomic care ne-a bagat in dezastru la "salvatorul national" , planul decurge conform scenariului. Va urma probabil o campanie de demonizare a lui Emil Boc, de care Basescu se va descotorosi cu zambetul pe buzele Elenei, si in mod special al greilor PD care nu se vor mai regasi in cartile puterii. Sperantele lor au atarnat de soarta lui Vasile Blaga, au pierdut dupa o prestatie mediocra inainte si in timpul conventiei. Acum suporterii buldogului, realizeaza ca si-au riscat functiile si libertatea , mizand pe o carte perdanta. Amutirea lui Vasile Blaga , imediat dupa congres , alimenteaza speculatiile ca ar fi jucat stramb , sacrificandu-si suporterii cu buna stiinta, uramd procedurile standard de demascare a opozitiei interne. Toata suflarea astepta cu inters victoria lui Blaga, n-a fost sa fie, acum sunt prigoniti , arestati si executati la ordin. Buldogul a preferat o iesire din tara , abandonandu-si tovarasii de lupta in ghearele capricioasei blonde. In loc sa regrupeze imediat nucleul dur si sa treaca la atac, Blaga a preferat sa taca. Si asa, unul cate unul, toti cei care au indraznit vreodata sa ridice glasul la Elena Udrea, vor fi scosi din sistem . Mai ales acum, cand delicventa beneficiaza de puteri sporite. Nu este dificil de calculat politic forta celor 30-40 de parlamentari , sustinatori ai lui Vasile Blaga , plus restul nemultumirilor acumulate dupa congres. Doar 20 dintre ei pot da peste cap jongleriile machiavelice ale putorii, pot dejuca santajul UDMR si caracterul hermafrodit al UNPR. Il pot suspenda dupa darmarea guvernului si pot juca o carte importanta fara sa tina vreun as in maneca . Iar pe Sebastian Lazaroiu il pot lasa liber, sa-si cultive linistit frustrarile prin "noua revolutie sexuala". http://mariusmina.blogspot.com/2011/06/duios-lazaroiu-muncea.html | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PD- L | |
| |
| | | | PD- L | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |