__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PD- L | |
|
+20Doina Iisus VOTAN zuum lutra vulgaris TRISTAN dolion j0oke silverstar murfatlar delta Cristina yzzy nicuvar ostrovna cactus Emil Condor abbilbal Anahoret aurora 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mier 02 Feb 2011, 09:29 | |
| PDL-istul Dan Păsat nu se lasă arestat Pus la colţ de preşedintele Traian Băsescu , democrat-liberalul nu este tocmai convins că vrea să le ceară colegilor de partid să-l dea pe mâna procurorilor. Nici 12 ore nu i-au trebuit deputatului PDL Dan Păsat să bată în retragere, după ce preşedintele Traian Băsescu l-a ridicat în picioare şi l-a pus să le ceară colegilor de partid să fie de acord cu solicitarea procurorilor de reţinere şi arestare a sa. După trei luni de la cererea DNA şi o noapte de gândire la pildele prezidenţiale, Păsat consideră că trebuie să-şi mai ia un răgaz de câteva zile. http://www.evz.ro/detalii/stiri/pdl-istul-dan-pasat-nu-se-lasa-arestat-920005.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 15 Mar 2011, 05:20 | |
| Basescu a declarat pe TVR1 ca-l sustine pe Boc la presedintia PDL pentru ca este "onest, neatins de vreun scandal de coruptie si a castigat toate alegerile in care a fost implicat" , iar in acelasi timp s-a declarat dezamagit de Blaga ca a furat "startul in alegeri" angrenand astfel partidul in dispute i n loc sa se concentreze pe actul de guvernare. Boc trebuie aparat pana la capat de PDL ,pentru ca nu are egal in clasa politica . Lasitatea- in momentele crizei -au dovedit-o mai toti oamenii politici romani ,mai putin Boc! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: PD- L Mar 15 Mar 2011, 12:29 | |
| Eu ma intreb doar ce legatura are Presedintele tarii cu alegerile interne ale unui partid? Cred ca ar avea alte treburi de facut decat sa sustina pe unul sau pe altul. O noua dovada ca in Romania Constitutia este calcata in picioare. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 15 Mar 2011, 17:00 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Mier 16 Mar 2011, 07:30 | |
| - nicuvar a scris:
- Eu ma intreb doar ce legatura are Presedintele tarii cu alegerile interne ale unui partid?
1. nu este vorba despre un partid oarecare, ci despre partidul care l-a sustinut in alegeri 2. cum sa nu te intereseze ce se intimpla cu cei ce au fost alaturi de tine si la bine, si la greu? 3. ca atare, legatura nu este numai necesara ci si de bun-simt 4. iar Presedintele Basescu este un Presedinte ce sustine transparenta, nu se ascunde -ipocrit- precum alti presedinti care doar se (pre)fac ca nu ar avea legaturi cu partidele ce i-au sustinut in alegeri. - nicuvar a scris:
- Cred ca ar avea alte treburi de facut decat sa sustina pe unul sau pe altul.
Are treburi multe de facut, pe care le si face, spre deosebire de altii care le-au facut cu bita sau care s-au lasat invinsi de ea. - nicuvar a scris:
- O noua dovada ca in Romania Constitutia este calcata in picioare.
Conform carui articol, ma rog? Concret si cu argumente viabile, va rog. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Mier 16 Mar 2011, 07:31 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: PD- L Mier 16 Mar 2011, 09:48 | |
| - Cristina a scris:
- nicuvar a scris:
- Eu ma intreb doar ce legatura are Presedintele tarii cu alegerile interne ale unui partid?
1. nu este vorba despre un partid oarecare, ci despre partidul care l-a sustinut in alegeri 2. cum sa nu te intereseze ce se intimpla cu cei ce au fost alaturi de tine si la bine, si la greu? 3. ca atare, legatura nu este numai necesara ci si de bun-simt 4. iar Presedintele Basescu este un Presedinte ce sustine transparenta, nu se ascunde -ipocrit- precum alti presedinti care doar se (pre)fac ca nu ar avea legaturi cu partidele ce i-au sustinut in alegeri.
- nicuvar a scris:
Are treburi multe de facut, pe care le si face, spre deosebire de altii care le-au facut cu bita sau care s-au lasat invinsi de ea.
- nicuvar a scris:
Conform carui articol, ma rog? Concret si cu argumente viabile, va rog. Oricum nu m-ai convins de legatura presedintelui tarii cu vreun partid, chiar daca este partidul lui de suflet. Pesedintele trebuie sa fie presedintele tuturor romanilor, nu doar al celor 10% care inca mai au incredere in el. Cat despre articole privind incalcarea Constitutiei nu am nici timp, nici chef acum. Am cu totul alte probleme, mult mai importante decat sa stau sa ii explic cuiva de ce o incalca. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Mier 16 Mar 2011, 19:40 | |
| - nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
- nicuvar a scris:
1. nu este vorba despre un partid oarecare, ci despre partidul care l-a sustinut in alegeri 2. cum sa nu te intereseze ce se intimpla cu cei ce au fost alaturi de tine si la bine, si la greu? 3. ca atare, legatura nu este numai necesara ci si de bun-simt 4. iar Presedintele Basescu este un Presedinte ce sustine transparenta, nu se ascunde -ipocrit- precum alti presedinti care doar se (pre)fac ca nu ar avea legaturi cu partidele ce i-au sustinut in alegeri.
- nicuvar a scris:
Are treburi multe de facut, pe care le si face, spre deosebire de altii care le-au facut cu bita sau care s-au lasat invinsi de ea.
- nicuvar a scris:
Conform carui articol, ma rog? Concret si cu argumente viabile, va rog. Oricum nu m-ai convins de legatura presedintelui tarii cu vreun partid, chiar daca este partidul lui de suflet. Pesedintele trebuie sa fie presedintele tuturor romanilor, nu doar al celor 10% care inca mai au incredere in el. Cat despre articole privind incalcarea Constitutiei nu am nici timp, nici chef acum. Am cu totul alte probleme, mult mai importante decat sa stau sa ii explic cuiva de ce o incalca. Parca nu e evidenta incalcarea constitutiei,parca roberta n a furat voturile,udrea fura in continuare,basescu nu e si premier hai sa fim seriosi,boc e presul lu basescu dar de fapt,victor orban are de cistigat | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PD- L Mier 16 Mar 2011, 19:51 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Mier 16 Mar 2011, 20:45 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 11:15 | |
| - nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
- nicuvar a scris:
- nicuvar a scris:
- nicuvar a scris:
Conform carui articol, ma rog? Concret si cu argumente viabile, va rog. Oricum nu m-ai convins de legatura presedintelui tarii cu vreun partid, chiar daca este partidul lui de suflet. Pesedintele trebuie sa fie presedintele tuturor romanilor, nu doar al celor 10% care inca mai au incredere in el. Cat despre articole privind incalcarea Constitutiei nu am nici timp, nici chef acum. Am cu totul alte probleme, mult mai importante decat sa stau sa ii explic cuiva de ce o incalca. QED: adica bla-bla-bla si arunci cu acuzatii aiurea, fara niciun argument. ps: scuze pentru ca mi-am inchipuit - pentru o clipa- ca ai avea si argumente in sustinerea unor clisee preluate de la tembeliziunile tale preferate _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 11:17 | |
| - nicuvar a scris:
- Victor zOrban a spus ca vrea autonomia Ardealului si l-au spanzurat pe Avram Iancu?
Ai vreo dovada in acest sens sau iarasi arunci cu petarde precum mongoloizii de Antenescu si Poanta?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 11:20 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 11:27 | |
| - Cristina a scris:
- nicuvar a scris:
- Victor zOrban a spus ca vrea autonomia Ardealului si l-au spanzurat pe Avram Iancu?
Ai vreo dovada in acest sens sau iarasi arunci cu petarde precum mongoloizii de Antenescu si Poanta?! De unde naibii sa am eu vreo dovada? Cine-s eu ca sa am dovezi? Altii le au. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 12:03 | |
| Atunci asteapta -intii- sa vezi "dovezile", convinge-te -mai intii- ca sunt dovezi reale si filtreaza prin constiinta proprie inainte de a te arunca sa faci jocurile nationalist-sovin-extremiste ale unor frustrati politic . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 12:36 | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 12:44 | |
| - Cristina a scris:
- Boc: Gestul cu privire la Avram Iancu nu trebuie să rămână netaxat
Gestul comis cu privire la Avram Iancu este foarte deranjant şi nu trebuie să rămână netaxat de către autorităţile statului, deoarece a reprezentat un gest de incitare la ură naţională, a declarat, ieri seară, premierul Emil Boc.
http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/boc-gestul-cu-privire-la-avram-iancu-nu-trebuie-sa-ramana-netaxat-219743.html Mai atit am ris cum il certa atilla verestay pe boc,joc destept al liberarilor sunt cel putin cu jumate de ora inaintea vinzatorilor de tara. Adevarul e ca si au dat arama pe fata pdlipitorile care sug singele poporului cu buzele alea groase ca a lui ebba A fost un joc corect il felicit pe antonescu care a zis clar ca ride cineva ca prostu n tirg ,foarte bun discurs!!!!! Boc saracu o luat o pe ulei vai de capul lui,sa vad io ce face cind ajunge la rachitele unde avram iancu sta in loc de icoana,cit de lipsit de demnitate poate fi mi e mila de el pe bune | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 14:39 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 18:05 | |
| - nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
- Atunci asteapta -intii- sa vezi "dovezile", convinge-te -mai intii- ca sunt dovezi reale si filtreaza prin constiinta proprie inainte de a te arunca sa faci jocurile nationalist-sovin-extremiste ale unor frustrati politic .
Macar eu fac bla-bla-bla din capul meu. Tu faci bla-bla-bla de pe hotnews sau mai stiu eu ce ziare si agentii portocalii. Tu nu gandesti, tu muncesti sa cauti prin toate ziarele. Cand e vorba sa spui ceva de la tine, dai din colt in colt, diseci postarile altora si nu spui nimic. Asta-i tare. Oare asa sunt toti portocaliii? Ei nu gandesc, ei fac doar ce le comanda sefii? Cred ca da. Daca se mai gaseste unul care sa se ridice din banca si sa voteze motiunea, este exclus din partid. De ce? Pentru ca a incalcat disciplina de partid. Giurgiu nu are voie sa aiba constiinta, sa intrebe electoratul cum sa voteze. Daca face asa ceva, este exclus din partid de Boc. Asa e la PDL. Cine nu-i cu noi, e impotriva. Si este exclus. Nicu ai vazut cum trageau de el sa nu voteze,bleacs:( Da cind i-o smuls microfoanele lui Geoana ,Roberta ce penibila:( pdlia eutanasiaza Romania:( | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 17 Mar 2011, 19:30 | |
| - nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
- Atunci asteapta -intii- sa vezi "dovezile", convinge-te -mai intii- ca sunt dovezi reale si filtreaza prin constiinta proprie inainte de a te arunca sa faci jocurile nationalist-sovin-extremiste ale unor frustrati politic .
Macar eu fac bla-bla-bla din capul meu. Tu faci bla-bla-bla de pe hotnews sau mai stiu eu ce ziare si agentii portocalii. Tu nu gandesti, tu muncesti sa cauti prin toate ziarele. Cand e vorba sa spui ceva de la tine, dai din colt in colt, diseci postarile altora si nu spui nimic. Asta-i tare. Oare asa sunt toti portocaliii? Ei nu gandesc, ei fac doar ce le comanda sefii? Cred ca da. Daca se mai gaseste unul care sa se ridice din banca si sa voteze motiunea, este exclus din partid. De ce? Pentru ca a incalcat disciplina de partid. Giurgiu nu are voie sa aiba constiinta, sa intrebe electoratul cum sa voteze. Daca face asa ceva, este exclus din partid de Boc. Asa e la PDL. Cine nu-i cu noi, e impotriva. Si este exclus. moaaama, da' esti ofticat, nu gluma! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Mier 23 Mar 2011, 22:59 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Mier 23 Mar 2011, 23:07 | |
| - ostrovna a scris:
- nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
Macar eu fac bla-bla-bla din capul meu. Tu faci bla-bla-bla de pe hotnews sau mai stiu eu ce ziare si agentii portocalii. Tu nu gandesti, tu muncesti sa cauti prin toate ziarele. Cand e vorba sa spui ceva de la tine, dai din colt in colt, diseci postarile altora si nu spui nimic. Asta-i tare. Oare asa sunt toti portocaliii? Ei nu gandesc, ei fac doar ce le comanda sefii? Cred ca da. Daca se mai gaseste unul care sa se ridice din banca si sa voteze motiunea, este exclus din partid. De ce? Pentru ca a incalcat disciplina de partid. Giurgiu nu are voie sa aiba constiinta, sa intrebe electoratul cum sa voteze. Daca face asa ceva, este exclus din partid de Boc. Asa e la PDL. Cine nu-i cu noi, e impotriva. Si este exclus. Nicu ai vazut cum trageau de el sa nu voteze,bleacs:(
Da cind i-o smuls microfoanele lui Geoana ,Roberta ce penibila:(
pdlia eutanasiaza Romania:( No dara,acum la senat sunt egali c o plecat unul de la pdl la conservatori | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: PD- L Vin 25 Mar 2011, 14:20 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Vin 25 Mar 2011, 14:57 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Sam 26 Mar 2011, 07:41 | |
| România a aderat la pactul pentru Euro+ România a aderat la pactul pentru Euro+, anterior pactul pentru competitivitate şi a apreciat că obiectivele acestuia confirmă că "nu s-a greşit în abordarea politicilor" adoptate de Guvernul României, a anunţat, astăzi, preşedintele Traian Băsescu, la Bruxelles, scrie Mediafax. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PD- L | |
| |
| | | | PD- L | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |