__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PNL | |
|
+9nicuvar Emil Condor delta abbilbal yzzy ostrovna Anahoret Cristina aurora 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 16:01 | |
| - Citat :
- eu (sa) consider ca capii aliantei comunistoid-securiste PNL_PC_PSD au fost si sunt cei mai mari hoti, ticalosi si tradatori
Oricât se vor strădui nu-l vor întrece pe Traian Băsescu. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 16:06 | |
| - Citat :
- Concret, cine trebuia sa fii ca sa ai "onoarea" de a intra in PCR? Si ce calitati trebuia sa ai pentru asta - mai ales dupa anii '80, in-afara de turnator ordinar sau bun la dat din gura sau aplaudac obsedat....
Din câte ştiu, cei pe care i-am primit în partid nu îndeplineau niciuna din aceste criterii. Şi am primit destui în partid, iar cei care au cerut să fie primiţi în partid şi am refuzat cererea lor s-au simţit ofensaţi şi au încercat să-mi dea la coaste prin ianuarie 2000. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 18:21 | |
| - abbilbal a scris:
-
- Citat :
- Concret, cine trebuia sa fii ca sa ai "onoarea" de a intra in PCR? Si ce calitati trebuia sa ai pentru asta - mai ales dupa anii '80, in-afara de turnator ordinar sau bun la dat din gura sau aplaudac obsedat....
Din câte ştiu, cei pe care i-am primit în partid nu îndeplineau niciuna din aceste criterii. Din cite nu stii tu, s-ar putea ca nici sa vrei a sti vreodata pe cine ai primit tu in partid ... - abbilbal a scris:
- Şi am primit destui în partid, iar cei care au cerut să fie primiţi în partid şi am refuzat cererea lor s-au simţit ofensaţi şi au încercat să-mi dea la coaste prin ianuarie 2000.
Si pe ce criterii/motive le-ai refuzat cererile? Si citi au fost? Si care erau motivele pentru care cereau sa intre la tine in partidul tau minunat, securisto-ceausist? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 18:48 | |
| - Cristina a scris:
Din cite nu stii tu, s-ar putea ca nici sa vrei a sti vreodata pe cine ai primit tu in partid ...
Si pe ce criterii/motive le-ai refuzat cererile? Si citi au fost? Si care erau motivele pentru care cereau sa intre la tine in partidul tau minunat, securisto-ceausist? Cei pe care nu i-am primit în partid au avut şi ei bubele lor. Nu are rost să le mai dezgrop trecutul, mai ales că nici nu mai trăiesc. Ar fi bine totuşi să nu te mai referi la probleme pe care nu le cunoşti. Limitează-te la cercul în care ţi-ai desfăşurat tu activitatea şi să fii convinsă că nu erau informatori securisto-ceauşişti în înţelesul celor spuse de tine. Îmi cunoşteam bine oamenii din complexul feroviar chiar înainte de a fi secretar de partid. Că discutau cu ofiţerii de securitate, nu puteau să nu le răspundă întrebărilor. Sau tu înainte de 1989 nu ai dicutat cu niciun ofiţer de securitate? Dacă te salutau sau te întrebau ce mai faci, le întorceai spatele? Hai să fim serioşi. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 19:22 | |
| - abbilbal a scris:
-
- Cristina a scris:
Din cite nu stii tu, s-ar putea ca nici sa vrei a sti vreodata pe cine ai primit tu in partid ...
Si pe ce criterii/motive le-ai refuzat cererile? Si citi au fost? Si care erau motivele pentru care cereau sa intre la tine in partidul tau minunat, securisto-ceausist? Cei pe care nu i-am primit în partid au avut şi ei bubele lor. Nu are rost să le mai dezgrop trecutul, mai ales că nici nu mai trăiesc. Tu esti cei care a adus vorba despre ei. Ca nu-ti convine sa raspunzi la citeva intrebari concrete, este evident, nu trebuie sa te otzarashti la mine, draghe! - abbilbal a scris:
- Ar fi bine totuşi să nu te mai referi la probleme pe care nu le cunoşti.
Cine esti tu sa judeci ce anume si cit cunosc eu? Ar fi bine sa nu fii obraznic si sa recunosti ca nu vrei sa raspunzi la niste intrebari concrete. - abbilbal a scris:
- Limitează-te la cercul în care ţi-ai desfăşurat tu activitatea şi să fii convinsă că nu erau informatori securisto-ceauşişti în înţelesul celor spuse de tine.
Voi fi convinsa doar dupa ce vei avea taria de a iti expune motivele pentru care nu i-ai primit "la tine, in partid", ca doar tu ai adus vorba despre ei , nu eu . - abbilbal a scris:
- Îmi cunoşteam bine oamenii din complexul feroviar chiar înainte de a fi secretar de partid. Că discutau cu ofiţerii de securitate, nu puteau să nu le răspundă întrebărilor.
Depinde de intrebari: daca ele se refereau la colegii lor si prin raspunsuri ar fi facut rau cuiva, da-mi voie sa am indoieli ca discutau despre luna de pe cer. - abbilbal a scris:
- Sau tu înainte de 1989 nu ai dicutat cu niciun ofiţer de securitate?
Ofiterii de securitate (si ma refer strict la o anume categorie dintre ei, pentru ca nu erau toti niste nenorociti) nu discutau decit cu cei mai slabi de inger, de la care stiau ca pot obtine informatii si pe care-i puteau manipula si ameninta in voie. Probabil ca "buna ziua" am "discutat" cu multi dintre ei, dar atit. - abbilbal a scris:
- Hai să fim serioşi.
Chiar asa ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 19:37 | |
| - Cristina a scris:
- abbilbal a scris:
-
- Cristina a scris:
Si pe ce criterii/motive le-ai refuzat cererile? Si citi au fost? Si care erau motivele pentru care cereau sa intre la tine in partidul tau minunat, securisto-ceausist? Cei pe care nu i-am primit în partid au avut şi ei bubele lor. Nu are rost să le mai dezgrop trecutul, mai ales că nici nu mai trăiesc. Tu esti cei care a adus vorba despre ei. Ca nu-ti convine sa raspunzi la citeva intrebari concrete, este evident, nu trebuie sa te otzarashti la mine, draghe!
- abbilbal a scris:
- Ar fi bine totuşi să nu te mai referi la probleme pe care nu le cunoşti.
Cine esti tu sa judeci ce anume si cit cunosc eu? Ar fi bine sa nu fii obraznic si sa recunosti ca nu vrei sa raspunzi la niste intrebari concrete.
- abbilbal a scris:
- Limitează-te la cercul în care ţi-ai desfăşurat tu activitatea şi să fii convinsă că nu erau informatori securisto-ceauşişti în înţelesul celor spuse de tine.
Voi fi convinsa doar dupa ce vei avea taria de a iti expune motivele pentru care nu i-ai primit "la tine, in partid", ca doar tu ai adus vorba despre ei , nu eu .
- abbilbal a scris:
- Îmi cunoşteam bine oamenii din complexul feroviar chiar înainte de a fi secretar de partid. Că discutau cu ofiţerii de securitate, nu puteau să nu le răspundă întrebărilor.
Depinde de intrebari: daca ele se refereau la colegii lor si prin raspunsuri ar fi facut rau cuiva, da-mi voie sa am indoieli ca discutau despre luna de pe cer.
- abbilbal a scris:
- Sau tu înainte de 1989 nu ai dicutat cu niciun ofiţer de securitate?
Ofiterii de securitate (si ma refer strict la o anume categorie dintre ei, pentru ca nu erau toti niste nenorociti) nu discutau decit cu cei mai slabi de inger, de la care stiau ca pot obtine informatii si pe care-i puteau manipula si ameninta in voie. Probabil ca "buna ziua" am "discutat" cu multi dintre ei, dar atit.
- abbilbal a scris:
- Hai să fim serioşi.
Chiar asa ! Liviu ,subscriu la tot ce ai scris,poate Cristina e mult mai tinara ,no si o incurcam in borcane:) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 19:40 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 19:43 | |
| Nu mai poate fi vorba de necunoasterea celor întâmplate în timpul comunismului: toată lumea le stie în mare măsură. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 19:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu mai poate fi vorba de necunoasterea celor întâmplate în timpul comunismului: toată lumea le stie în mare măsură.
Subscriu:) | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 21:53 | |
| Hai sa va spun si eu ceva, sa mai radeti, ca zau daca merita tema asta altceva: parintii mei erau membri de partid, ambii. Eu , crescuta de ei in spiritul ca "daca muncesti, ai tot ce doresti si e onoare sa fii membra de partid..", dupa ce am intrat la facultate, am facut 2 lucruri: 1 m-am maritat 2 cum am ajuns la facultate, am vrut sa depun cerere sa intru in partid...da nu m-au primit!! Intrasem printre primii 7 , cu peste 9,50 medie, eram tinara, frumoasa...credeam ca tot ce zboara se maninca. Secretar de partid la noi era un tinar venit din productie, intrat cu 7 si ceva...( de parca ar fi avut importanta), care avea o prietena si ea ,la rindul ei, prieteni... Cind m-am dus eu cu cererea, dupa primul semestru, in care luasem 10 pe linie( ce prostie!), crezind ca sint imbatabila...mi s-a spus ca in prima transa intra altii...care s-au dovedit a fi acesti prieteni ai lor. A fost, probabil, semn ceresc: initial, amfroasata, apoi calma si lamurita, nu am mai depus nici o data cerere de inscriere in partid. Am refuzat hotarat chiar invitatiile ulterioare. Asta nu ma opreste sa consider ca durerea ne impinge de multe ori sa generalizam, sa consideram in mod gresit ca ceea ce exista in Romania se putea numi comunism, conform cu ceea ce defineste notiunea asta. Mai vad, cu stupoare, ca multi intelectuali, considera de bon ton sa se declare anticomunisti sau anti..ceva, fara a respecta credinta celuilalt. Pentru ca nu fac politica activa, singurul criteriu dupa care voi judeca pe cineva sint vorbele si faptele lui. Bunatatea sau rautatea lui. Verticalitatea in viata, orice ar crede. Raman devotata celui care imi dovedeste cinste de idei. Uff! am facut marturisirea de seara! V-am lipsit cumva? _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 21:58 | |
| - CRUCIAT a scris:
- V-am lipsit cumva?
Muuult! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Sam 29 Ian 2011, 22:00 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Hai sa va spun si eu ceva, sa mai radeti, ca zau daca merita tema asta altceva: parintii mei erau membri de partid, ambii. Eu , crescuta de ei in spiritul ca "daca muncesti, ai tot ce doresti si e onoare sa fii membra de partid..", dupa ce am intrat la facultate, am facut 2 lucruri:
1 m-am maritat 2 cum am ajuns la facultate, am vrut sa depun cerere sa intru in partid...da nu m-au primit!!
Intrasem printre primii 7 , cu peste 9,50 medie, eram tinara, frumoasa...credeam ca tot ce zboara se maninca. Secretar de partid la noi era un tinar venit din productie, intrat cu 7 si ceva...( de parca ar fi avut importanta), care avea o prietena si ea ,la rindul ei, prieteni... Cind m-am dus eu cu cererea, dupa primul semestru, in care luasem 10 pe linie( ce prostie!), crezind ca sint imbatabila...mi s-a spus ca in prima transa intra altii...care s-au dovedit a fi acesti prieteni ai lor. A fost, probabil, semn ceresc: initial, amfroasata, apoi calma si lamurita, nu am mai depus nici o data cerere de inscriere in partid. Am refuzat hotarat chiar invitatiile ulterioare. Asta nu ma opreste sa consider ca durerea ne impinge de multe ori sa generalizam, sa consideram in mod gresit ca ceea ce exista in Romania se putea numi comunism, conform cu ceea ce defineste notiunea asta. Mai vad, cu stupoare, ca multi intelectuali, considera de bon ton sa se declare anticomunisti sau anti..ceva, fara a respecta credinta celuilalt. Pentru ca nu fac politica activa, singurul criteriu dupa care voi judeca pe cineva sint vorbele si faptele lui. Bunatatea sau rautatea lui. Verticalitatea in viata, orice ar crede. Raman devotata celui care imi dovedeste cinste de idei. Uff! am facut marturisirea de seara! V-am lipsit cumva? Da Angela,vezi sa nu te faca cineva miloaga ca nu te=au primit in partid | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Dum 30 Ian 2011, 07:59 | |
| - CRUCIAT a scris:
Asta nu ma opreste sa consider ca durerea ne impinge de multe ori sa generalizam, Cind vine vorba despre Romania si comunismul ei care a insemnat durere generalizata prin genocidul practicat, prin suferinta familiilor sutelor de mii ucisi, prin exilarea unei elite intregi de intelectuali, prin prigoana si politica fricii practicata pe scara larga , da-mi voie, te rog, sa ... generalizez . - CRUCIAT a scris:
- sa consideram in mod gresit ca ceea ce exista in Romania se putea numi comunism, conform cu ceea ce defineste notiunea asta.
Angela, stiu, comunismul poate fi minunat, numai ca o conditie esentiala este ca sa fie si oamenii pregatiti sa traiasca frumos, pe masura minunatiei lui. Comunismul este ca o sabie cu doua taisuri, iar Romania (ca muulte alte tari) a cunoscut doar taisul comunist al abuzurilor, al neputintei, al fricii si al mizeriei umane. Noi nu discutam aici despre utopii, idealuri frumoase si povestile pe care comunistii le spuneau in timp ce ucideau taranii ce se opuneau colectivizarii. - CRUCIAT a scris:
- Mai vad, cu stupoare, ca multi intelectuali, considera de bon ton sa se declare anticomunisti sau anti..ceva, fara a respecta credinta celuilalt.
De exemplu? - CRUCIAT a scris:
- Pentru ca nu fac politica activa,
Ce inseamna pentru tine a "face politica activa"? Uite, de exemplu, eu nu am fost niciodata si nu sunt membru al vreunui partid, dar ma implic si ma intereseaza ce se intimpla in tara mea, ma duc la vot intotdeauna, urmaresc ce face in parlament cel pe care l-am ales sa ma reprezinte, ma implic in comunitate si urmaresc ce fac alesii locali, le fac propuneri si sesizari, atunci cind este cazul, etc... Ce zici, fac sau nu fac "politica activa"? - CRUCIAT a scris:
- singurul criteriu dupa care voi judeca pe cineva sint vorbele si faptele lui.
Exact, iote aici faptele (ca de vorbe frumoase si mincinoase, m-am lamurit) comunismului din Romania : http://luminalumii.forumz.ro/t1371p44-comunism_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: PNL Dum 30 Ian 2011, 08:51 | |
| Cristina, nu sintem pe baricade: sint de acord cu tine ca in Romania ce a fost a fost o cruma. Si eu fac parte din generatia plecata fortat din tara si am platit si platesc cit voi trai pretul. Ca dovada, o sa-ti trimit ceva pe email, verifica-l te rog si spune-mi daca ai primit. Politica activa-voiam sa spun ca nu sint sustinatoare a unui partid anume, nu ma refeream sa fiu membru.. Nu ma refeream la tine sau la ceva spus aici pe forum, cind ziceam de anti...ceva. Nici nu v-am citit toate postarile, ca sa am o parere. Era ceva la general, observat in ani, ori de cite ori merg acasa. Mai ales intelectualii( cei ramasi in tara, dar si cei plecati) considera ca e "elegant" sa fii ultradreapta. Asta voiam sa spun si ma refeream la cei cu care am intrat in contact si la ce am mai citit si auzit. Stiu ca modul meu de exprimare a ideilor pare cumva desuet: cuvinte frumoase si mincinoase... regret asta dar sint foarte sincera in ceea ce spun-scriu aici. De ceva ani am hotarat ca pentru mine binele meu inseamna sa fac si bine celor din jur si nu e vorba de acte de caritate, ci de atitudine de viata. Am hotarat ca TREBUIE sa iubesc oamenii, asa cum sint, sa incerc sa-i indrept si sa-i ajut in indreptare. De aceea, am ajutat mereu tinerii cu job-uri ( pe masura pregatirii si a aptitudinilor), cu relatii, cu informatii. Pentru ca si eu cred ca un om puternic este acela care este informat si nu poate fi marioneta in mina celorlalti. Nu i-am luat sub aripa mea pe mincinosi, pe amorali, pe cei care isi bat joc de ceva sfint pentru altii: consider ca e mare calitate respectul fata de ceilalti. Ca incheiere la explicatia asta a mea, comunism nu a existat in Romania-a fost dictatura. Oricum, ceea ce am spus pina acum nu inseamna ca sint comunista!!! pentru ca eu cred ca e utopie de fapt comunismul si eu sint destul de pragmatica. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Dum 30 Ian 2011, 10:00 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Cristina, nu sintem pe baricade
Daca e o "baricada" de idei, principii si concepte, nu-i bai ... - CRUCIAT a scris:
- Ca dovada, o sa-ti trimit ceva pe email, verifica-l te rog si spune-mi daca ai primit.
Am primit, multumesc frumos, ti-am si raspuns . - CRUCIAT a scris:
- Politica activa-voiam sa spun ca nu sint sustinatoare a unui partid anume,
Aha ... Ei, din pacate, legile din parlament se voteaza de catre majoritati formate din partide, ca atare, desigur, e mai important omul, dar iata ca si partidele au rolul lor. - CRUCIAT a scris:
- nu ma refeream sa fiu membru..
Nu ma refeream la tine sau la ceva spus aici pe forum, cind ziceam de anti...ceva. Aha ... ce-mi place cind ne clarificam spusele ! - CRUCIAT a scris:
- Nici nu v-am citit toate postarile, ca sa am o parere.
Pai, poate de aceea s-ar putea sa ma mai si repet, sa stii . - CRUCIAT a scris:
- Asta voiam sa spun si ma refeream la cei cu care am intrat in contact
Pai, si cu mine ai intrat in ... contact ...Glumesc, desigur. Am inteles, acum. - CRUCIAT a scris:
- Stiu ca modul meu de exprimare a ideilor pare cumva desuet: cuvinte frumoase
Cei care gindesc frumos nu au cum sa se exprime decit ... frumos ... Iar a fi desuet intr-o lume ca cea de azi, consider ca devine nu numai necesar, ci si onorabil . - CRUCIAT a scris:
- si mincinoase...
Ei, aici nu sunt de acord cu tine, sorry... Ceea ce ai spus tu nu sunt minciuni, mai ales si atita timp cit crezi in ele sincer, ba mai mult, incerci sa le aplici in viata de zi cu zi, ceea ce nu e usor, intr-o lume nebuna-nebuna-nebuna, dominata de multa dezinformare si valori false, ne-educata, mentinuta in minciuna si incultura, tocmai pentru a fi manipulata mai usor. - CRUCIAT a scris:
- regret asta dar sint foarte sincera in ceea ce spun-scriu aici. De ceva ani am hotarat ca pentru mine binele meu inseamna sa fac si bine celor din jur si nu e vorba de acte de caritate, ci de atitudine de viata. Am hotarat ca TREBUIE sa iubesc oamenii, asa cum sint, sa incerc sa-i indrept si sa-i ajut in indreptare. De aceea, am ajutat mereu tinerii cu job-uri ( pe masura pregatirii si a aptitudinilor), cu relatii, cu informatii. Pentru ca si eu cred ca un om puternic este acela care este informat si nu poate fi marioneta in mina celorlalti. Nu i-am luat sub aripa mea pe mincinosi, pe amorali, pe cei care isi bat joc de ceva sfint pentru altii: consider ca e mare calitate respectul fata de ceilalti.
Exact ceea ce spuneam adineaori ... - CRUCIAT a scris:
- Ca incheiere la explicatia asta a mea, comunism nu a existat in Romania-a fost dictatura. Oricum, ceea ce am spus pina acum nu inseamna ca sint comunista!!! pentru ca eu cred ca e utopie de fapt comunismul si eu sint destul de pragmatica.
Asa cum mai spuneam undeva, consider comunismul a fi ca o sabie cu doua taisuri si ca in Romania a fost o dictatura, dar una comunista, in care sabia care trebuia sa-i protejeze pe oameni (ca in Suedia, care atentie - se declara a fi socialista, NU comunista ) s-a dovedit a fi cea care a ucis tot ce era mai bun in ei (ca in Coreea de Nord, ca in toate tarile fostei Uniuni Sovietice, ca in toate tarile ex-comuniste din S-E Europei, fara numar, fara numar) . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PNL Dum 30 Ian 2011, 19:03 | |
| - CRUCIAT a scris:
- ...pentru mine binele meu inseamna sa fac si bine celor din jur si nu e vorba de acte de caritate, ci de atitudine de viata. Am hotarat ca TREBUIE sa iubesc oamenii, asa cum sint, sa incerc sa-i indrept si sa-i ajut in indreptare.
Este o atitudine divină - îsi are originea, acolo, sus. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Mier 02 Feb 2011, 09:33 | |
| Orban: Antonescu şi Ponta fac ce le-a zis Băsescu Liderul liberal consideră că înţelegerea dintre PNL şi PC-ul lui Dan Voiculescu nu este atât de gravă pe cât este cea cu PSD. "Nu poţi să faci un compromis între valorile liberale şi cele socialiste", spune el. Contestatar al înţelegerii dintre liberali şi social-democraţi, Ludovic Orban susţine că proiectul alianţei PNL-PSD se înscrie în logica lui Traian Băsescu şi nu aduce niciun câştig electoral pentru partidul condus de Crin Antonescu. "Domnul Ponta şi domnul Antonescu fac ce le spune domnul Băsescu: «Vreţi să faceţi guvern? Faceţi alianţă politică, duceţi-vă la tribunal!». Şi iată că domnul Antonescu şi domnul Ponta fac ce le-a zis domnul Băsescu", a comentat Orban http://www.evz.ro/detalii/stiri/orban-antonescu-si-ponta-fac-ce-le-a-zis-basescu-920004.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Joi 03 Feb 2011, 06:40 | |
| PNL îşi plăteşte datoria către Voiculescu. Teodor Meleşcanu îi va ceda locul de vicepreşedinte în Biroul Permanent al Senatului conservatorului Dan Voiculescu, ca urmare a alianţei politice dintre PNL şi PC. Dacă PNL îşi sacrifică un om pentru a-şi onora poliţele, PSD câştigă practic o funcţie, având de astăzi un vicepreşedinte (Ioan Chelaru), un secretar (Adrian Ţuţuianu) şi un chestor (Gheorghe Marcu). Funcţia de vice al Senatului a fost vizată şi de Miron Mitrea, dar acesta a pierdut ieri bătălia cu Chelaru. http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/opozitia-pierde-camera-deputatilor-215259.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Lun 14 Mar 2011, 09:41 | |
| Că din mintea unui denunţător nu se putea naşte decât un post de televiziune cu profilul Antenelor, e plauzibil. Dar, până una-alta, nu Gâdea, nu Badea, nu Grecu, nu Vrânceanu (simple slugi angajate de un turnător, să nu uităm asta) au primit verdictul definitiv şi irevocabil. Nu, ei sunt "temporari şi revocabili". Să nu-i supraevaluăm. Decizia infamantă i-a fost aplicată lui Voiculescu. După ce a tergiversat procesele cu anii, dând peste cap o lege şi o instituţie, iată că a sosit vremea ca Felix să-i atragă în mocirlă, definitiv şi irevocabil, şi pe alţi iubitori de "onoare". Cel dintâi, şi cel intrat mai adânc în mlaştina acestei respingătoare afaceri e Crin Antonescu. Obsedat de funcţia prezidenţială, s-a înhămat de bună voie la alianţa cu definitivul şi irevocabilul. Că Antonescu e un politician de duzină o dovedeşte faptul că nu avea nevoie să-şi pună capul în jug. Prin simpla lui prezenţă la televizor, Antonescu le cânta în strună. Dar liberalul roşu voia să-şi asigure serviciile complete ale anteniştilor. Hămesit şi iresponsabil, el n-a ezitat să dea un întreg partid, cu sutele de ani de puşcărie cu tot, pe mâna turnătorului Felix. Lucrul a fost posibil deoarece laşitatea i-a paralizat pe liberali. Oameni care mai ieri se luptau cu ghearele şi cu dinţii să treacă prin parlament legi anticomunism şi antisecuritate, care jurau pe lustraţie ca pe sfintele moaşte, tac înspăimântaţi, nu care cumva să-i ia la ochi dictatorul care trimite semnale tot mai limpezi că nici măcar Patriciu nu va scăpa de răzbunarea lui. Ascunşi prin băncile parlamentului, liberalii visează lacom la presupusele onoruri ce-i aşteaptă după alegeri. Tel maître, tels valets! http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-felix-definitiv-si-irevocabil-923916.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Lun 14 Mar 2011, 11:43 | |
| - Cristina a scris:
- Că din mintea unui denunţător nu se putea naşte decât un post de televiziune cu profilul Antenelor, e plauzibil. Dar, până una-alta, nu Gâdea, nu Badea, nu Grecu, nu Vrânceanu (simple slugi angajate de un turnător, să nu uităm asta) au primit verdictul definitiv şi irevocabil. Nu, ei sunt "temporari şi revocabili". Să nu-i supraevaluăm. Decizia infamantă i-a fost aplicată lui Voiculescu. După ce a tergiversat procesele cu anii, dând peste cap o lege şi o instituţie, iată că a sosit vremea ca Felix să-i atragă în mocirlă, definitiv şi irevocabil, şi pe alţi iubitori de "onoare". Cel dintâi, şi cel intrat mai adânc în mlaştina acestei respingătoare afaceri e Crin Antonescu. Obsedat de funcţia prezidenţială, s-a înhămat de bună voie la alianţa cu definitivul şi irevocabilul. Că Antonescu e un politician de duzină o dovedeşte faptul că nu avea nevoie să-şi pună capul în jug. Prin simpla lui prezenţă la televizor, Antonescu le cânta în strună. Dar liberalul roşu voia să-şi asigure serviciile complete ale anteniştilor. Hămesit şi iresponsabil, el n-a ezitat să dea un întreg partid, cu sutele de ani de puşcărie cu tot, pe mâna turnătorului Felix. Lucrul a fost posibil deoarece laşitatea i-a paralizat pe liberali. Oameni care mai ieri se luptau cu ghearele şi cu dinţii să treacă prin parlament legi anticomunism şi antisecuritate, care jurau pe lustraţie ca pe sfintele moaşte, tac înspăimântaţi, nu care cumva să-i ia la ochi dictatorul care trimite semnale tot mai limpezi că nici măcar Patriciu nu va scăpa de răzbunarea lui. Ascunşi prin băncile parlamentului, liberalii visează lacom la presupusele onoruri ce-i aşteaptă după alegeri. Tel maître, tels valets!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-felix-definitiv-si-irevocabil-923916.html Doamne,da pe toate caprele portocalii nu le vezi? Aia cu ceafa groasa precum botis ,ialomiteanu coruptul de blejnar io chiar nu te inteleg,Grecu se compara cu scabroasa de Robertta sau Firea ,hai ca-i culmea | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Lun 14 Mar 2011, 17:36 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: PNL Lun 14 Mar 2011, 19:11 | |
| - ostrovna a scris:
Doamne,da pe toate caprele portocalii nu le vezi? Aia cu ceafa groasa precum botis ,ialomiteanu coruptul de blejnar io chiar nu te inteleg,Grecu se compara cu scabroasa de Robertta sau Firea ,hai ca-i culmea Geta, scuza-ma, dar nu imi dau seama ce faci. Tu, pana acum, nu ti-ai dat seama ca userul caruia i te adresezi nu vede nimic, doar citeaza din fel de fel de articole? De ce ii dai mereu apa la moara si ii dai prilej ca sa isi bata joc de tine? Nu vezi, tu postezi ceva, apoi ti se raspunde la fiecare postare in bataie de joc. Nu iti dai dai seama ca mereu isi bate joc de tine? Sa stii ca eu sufar cand citesc asa ceva. Nu suport sa isi bata, mereu, cineva joc de tine. Un sfat, draga Geta. Stai un pic deoparte si rezuma-te la popas si la poezii. Sa nu mi-o iei in nume de rau. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Lun 14 Mar 2011, 20:40 | |
| - nicuvar a scris:
- ostrovna a scris:
Doamne,da pe toate caprele portocalii nu le vezi? Aia cu ceafa groasa precum botis ,ialomiteanu coruptul de blejnar io chiar nu te inteleg,Grecu se compara cu scabroasa de Robertta sau Firea ,hai ca-i culmea Geta, scuza-ma, dar nu imi dau seama ce faci. Tu, pana acum, nu ti-ai dat seama ca userul caruia i te adresezi nu vede nimic, doar citeaza din fel de fel de articole? De ce ii dai mereu apa la moara si ii dai prilej ca sa isi bata joc de tine? Nu vezi, tu postezi ceva, apoi ti se raspunde la fiecare postare in bataie de joc. Nu iti dai dai seama ca mereu isi bate joc de tine? Sa stii ca eu sufar cand citesc asa ceva. Nu suport sa isi bata, mereu, cineva joc de tine. Un sfat, draga Geta. Stai un pic deoparte si rezuma-te la popas si la poezii. Sa nu mi-o iei in nume de rau. Da Nicu ai dreptate,ma complic cu cineva care-si bate joc de Radu Tudor sau Dana Grecu ,vai si amar Te puuuuuuup si multumesc de sfat | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PNL Lun 14 Mar 2011, 22:51 | |
| Nu stiu de ce dar când citesc despre anumite decizii făcute de politicianul Crin Antonescu mă apucă râsul... O fi el atât de comic sau ce? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Mar 15 Mar 2011, 04:32 | |
| Nu e numai comic, e si jalnic, bietul de el ... La fel ca smiorcaitii ce-l sustin, complexati din nastere, suferinzi de mania persecutiei, si asta in timp ce Antenescu isi bate joc de ei, si pe fata si prin dos ... ps: pana acum, nu si-au dat seama ca Crinutza nu vede nimic, doar isi bate joc de ei?! De ce oare ii ofera prilej ca sa isi bata joc de ei?! Nu vezi, ei vor ceva, apoi li se raspunde la fiecare cerere in bataie de joc. Nu isi dau seama ca mereu isi bate joc de ei? Sa stii ca eu sufar cand vad asa ceva. Nu suport sa isi bata, mereu, Crinutza joc de ei. Un sfat, dragi "liberali" rosii. Stati un pic deoparte si rezumati-va la la poezii. Sa nu mi-o luati in nume de rau. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PNL | |
| |
| | | | PNL | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |