__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PNL | |
|
+9nicuvar Emil Condor delta abbilbal yzzy ostrovna Anahoret Cristina aurora 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: PNL Mier 16 Mar 2011, 18:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu stiu de ce dar când citesc despre anumite decizii făcute de politicianul Crin Antonescu mă apucă râsul...
O fi el atât de comic sau ce? Nu stiu de ce, dar cand citesc ce scrii, ma apuca rasul. Dar tu nu esti comic, nu mai pricep nimic. Care decizii facute de Antonescu te-au facut sa razi? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: PNL Mier 16 Mar 2011, 19:26 | |
| Poate pentru ca a fost singurul care s-a revoltat in Parlament cu privire la declaratiile lui Victor Orban, noul stapan al Romaniei? Asta te-a facut sa râzi? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PNL Mier 16 Mar 2011, 19:36 | |
| - Cristina a scris:
ps: pana acum, nu si-au dat seama ca Crinutza nu vede nimic, doar isi bate joc de ei?! ... Dar Basescu, Udrea, Boc si Anastase nu isi bat joc de toata Romania? Ii doare undeva de ce fac dragutii lor de unguri care ii tin acolo sus. Dar smiorcaitii care ii pupa in fund pe portocalii nu vad asta. Tradatorii dracului. Nici acum, in ultima clipa, nu vor sa faca o declaratie in Parlament prin care sa condamne ce vor ungurii. Eu stiu ca smiorcaitii sunt rupti de realitate, dar hortistii lui Victor Orban vor autonomie. apoi o sa ceara Ardealul, apoi dracu' sa-i ia ce mai vor. Voi, astia, care va smiorcaiti cu comunistii, stiti ce este Dictatul de la Viena, din 1940? Nu cred, pentru ca nu v-ati nascut atunci. Nici eu nu m-am nascut atunci, dar stiu. Mi-am pierdut tatal din cauza ungurilor. Si a comunistilor, nu neg. Acum ii vad cum sa zbantuie pe la noi, vin la Targu Mures si Miercurea Ciuc de parca ar fi la ei acasa. Si ne trag de urechi, si ne dau ordine. Daca asta vreti, sa ii tineti in brate pe unguri ca sa ii salvati pe portocalii, n-aveti decat. Acum am un motiv in plus ca sa il injur pe Basescu si ai lui. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PNL Mier 16 Mar 2011, 19:51 | |
| - nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
ps: pana acum, nu si-au dat seama ca Crinutza nu vede nimic, doar isi bate joc de ei?! ... Dar Basescu, Udrea, Boc si Anastase nu isi bat joc de toata Romania? Ii doare undeva de ce fac dragutii lor de unguri care ii tin acolo sus. Dar smiorcaitii care ii pupa in fund pe portocalii nu vad asta. Tradatorii dracului. Nici acum, in ultima clipa, nu vor sa faca o declaratie in Parlament prin care sa condamne ce vor ungurii. Eu stiu ca smiorcaitii sunt rupti de realitate, dar hortistii lui Victor Orban vor autonomie. apoi o sa ceara Ardealul, apoi dracu' sa-i ia ce mai vor. Voi, astia, care va smiorcaiti cu comunistii, stiti ce este Dictatul de la Viena, din 1940? Nu cred, pentru ca nu v-ati nascut atunci. Nici eu nu m-am nascut atunci, dar stiu. Mi-am pierdut tatal din cauza ungurilor. Si a comunistilor, nu neg. Acum ii vad cum sa zbantuie pe la noi, vin la Targu Mures si Miercurea Ciuc de parca ar fi la ei acasa. Si ne trag de urechi, si ne dau ordine. Daca asta vreti, sa ii tineti in brate pe unguri ca sa ii salvati pe portocalii, n-aveti decat. Acum am un motiv in plus ca sa il injur pe Basescu si ai lui. Numai cine nu traieste in Ardeal nu stiu cit de sovini sunt ungurii,io am un sot ungur si vreau sa zic ca atunci cind mergeam la tara toti vorbeau ungureste si io nu pricepeam nimic. Oameni care de exemplu la Targu Mures am ramas fara frine la autocar,noroc sa sotul meu fiind conducator de grup a vorbit maghiara si am rezolvat problema dar altfel nu ne a bagat in seama Acum s-au enervat ungurii asa le trebuie >( | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 11:32 | |
| - nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
ps: pana acum, nu si-au dat seama ca Crinutza nu vede nimic, doar isi bate joc de ei?! ... Dar Basescu, Udrea, Boc si Anastase nu isi bat joc de toata Romania? Ii doare undeva de ce fac dragutii lor de unguri care ii tin acolo sus. Dar smiorcaitii care ii pupa in fund pe portocalii nu vad asta. Tradatorii dracului. Nici acum, in ultima clipa, nu vor sa faca o declaratie in Parlament prin care sa condamne ce vor ungurii. Eu stiu ca smiorcaitii sunt rupti de realitate, dar hortistii lui Victor Orban vor autonomie. apoi o sa ceara Ardealul, apoi dracu' sa-i ia ce mai vor. Voi, astia, care va smiorcaiti cu comunistii, stiti ce este Dictatul de la Viena, din 1940? Nu cred, pentru ca nu v-ati nascut atunci. Nici eu nu m-am nascut atunci, dar stiu. Mi-am pierdut tatal din cauza ungurilor. Si a comunistilor, nu neg. Acum ii vad cum sa zbantuie pe la noi, vin la Targu Mures si Miercurea Ciuc de parca ar fi la ei acasa. Si ne trag de urechi, si ne dau ordine. Daca asta vreti, sa ii tineti in brate pe unguri ca sa ii salvati pe portocalii, n-aveti decat. Acum am un motiv in plus ca sa il injur pe Basescu si ai lui. Exagerezi si o stii foarte bine. Fabulezi, creeind impresia ca stii despre ce vorbesti. In fapt, vorbesti fara acoperire, nu exista nici-o dovada care sa-ti sustina aberatiile, iar romanii nu mai sunt cei pe care sa-i prostiti toata ziua cu tembelizoarele si ineptiile voastre stupide. Dovedeste ceea ce sustii cu argumente viabile (declaratii si linkuri oficiale, etc) si eu voi fi prima care iti va da dreptate. Pina atunci, ramine cum am stabilit : ai logoree plina de bla-bla-bla si faci mult zgomot pentru nimic . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 11:35 | |
| - ostrovna a scris:
Numai cine nu traieste in Ardeal nu stiu cit de sovini sunt ungurii,io am un sot ungur si vreau sa zic ca atunci cind mergeam la tara toti vorbeau ungureste si io nu pricepeam nimic. Oameni care de exemplu la Targu Mures am ramas fara frine la autocar,noroc sa sotul meu fiind conducator de grup a vorbit maghiara si am rezolvat problema dar altfel nu ne a bagat in seama Acum s-au enervat ungurii asa le trebuie >( Ce mai faci, Ostrovna? Ti-ai luat cetatenia aia ungureasca dupa care alergai disperata zilele trecute? ps: fatzarnicia "salveaza" Romania _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 11:37 | |
| Mesajul premierului Viktor Orban: Sa fie Ardealul si natiunea ungara asa cum au fost In mesajul premierului se mai arata ca poetul Sandor Petofi stia, in timpul Revolutiei maghiare, ca adevaratele batalii se vor da in Ardeal si ca forta maghiarilor este aceasta regiune. "Petofi, cand a venit in Ardeal a stiut foarte bine ca forta maghiarilor de atunci o constituie Ardealul, ca ardelenii sunt coloana vertebrala a ungurilor. Petofi a scris ca fiecare picatura de sange a eroilor maghiari valoreaza aur. De fapt, Ardealul a fost luat de la noi de tarile si puterile care au avut un scop foarte bine definit, de a atata natiunile si de a desena niste granite la care ei sa fie in continuare puternici si dirijori. Acum aceasta lupta se duce prin pace, prin calm si intelegere, ca sa predam stafeta generatiilor viitoare", se mai arata in mesaj. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8392886-mesajul-premierului-viktor-orban-fie-ardealul-natiunea-ungara-asa-cum-fost.htm _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 11:56 | |
| Ceea ce spui tu si hotnews/agerpres se arata in "mesajul lui Viktor Orban", citit la Targu Mures de Erzsebet Ajtay, din partea Ambasadei Ungariei la Bucuresti. Repet: este un asa zis mesaj al lui Victor Orban, in fapt este trunchiat de catre cel ce l-a citit, anume Erzsebet Ajtay. Mesajul original al premierului ungur a fost completat nepermis de grav, de catre acest functionaras de ambasada. Nu poti spulbera relatiile bune intre Romania si Ungaria, intre maghiarime si romani, cu o declaratie nationalist-sovin-extremista scrisa pe genunchi, la repezeala, fara sa ai -mai intii- toate datele si mai ales argumente! Vicepremierul, ministrul nostru de externe si premierul Emil Boc au declarat clar si ferm ca mesajul original al premierului ungar nu contine elemente iredentiste. Iar eu am incredere in acesti oameni, pe care ii consider muuult mai responsabili decit altii. http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/emil-boc-mesajul-original-al-lui-viktor-orban-a-fost-completat-de-cei-care-l-au-citit-471102.htmlhttp://www.jurnalul.ro/stiri/observator/baconschi-mesajul-lui-viktor-orban-nu-este-iredentist-572008.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 12:57 | |
| - Cristina a scris:
- Ceea ce spui tu si hotnews/agerpres se arata in "mesajul lui Viktor Orban", citit la Targu Mures de Erzsebet Ajtay, din partea Ambasadei Ungariei la Bucuresti. Repet: este un asa zis mesaj al lui Victor Orban, in fapt este trunchiat de catre cel ce l-a citit, anume Erzsebet Ajtay. Mesajul original al premierului ungur a fost completat nepermis de grav, de catre acest functionaras de ambasada.
Nu poti spulbera relatiile bune intre Romania si Ungaria, intre maghiarime si romani, cu o declaratie nationalist-sovin-extremista scrisa pe genunchi, la repezeala, fara sa ai -mai intii- toate datele si mai ales argumente!
Vicepremierul, ministrul nostru de externe si premierul Emil Boc au declarat clar si ferm ca mesajul original al premierului ungar nu contine elemente iredentiste. Iar eu am incredere in acesti oameni, pe care ii consider muuult mai responsabili decit altii.
http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/emil-boc-mesajul-original-al-lui-viktor-orban-a-fost-completat-de-cei-care-l-au-citit-471102.html
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/baconschi-mesajul-lui-viktor-orban-nu-este-iredentist-572008.html Hai ca asta e buna Pethofi Sandor a zis e buna | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 13:11 | |
| - Cristina a scris:
- ostrovna a scris:
Numai cine nu traieste in Ardeal nu stiu cit de sovini sunt ungurii,io am un sot ungur si vreau sa zic ca atunci cind mergeam la tara toti vorbeau ungureste si io nu pricepeam nimic. Oameni care de exemplu la Targu Mures am ramas fara frine la autocar,noroc sa sotul meu fiind conducator de grup a vorbit maghiara si am rezolvat problema dar altfel nu ne a bagat in seama Acum s-au enervat ungurii asa le trebuie >( Ce mai faci, Ostrovna? Ti-ai luat cetatenia aia ungureasca dupa care alergai disperata zilele trecute? ps: fatzarnicia "salveaza" Romania te intereseaza cumva,mi am luat o ca sa votez sa votez la patru miini pe basescu,probabil acum esti mai linistita. fatarnicia = pdl=udmr=unpr cei care pleaca sa se dea in barci habar n ai ce i aia fatarnicie uita te la roberta pe deasupra e si hoata si proasta!!!! nu inteleg de ce te bagi in chestii pe care nu le traiesti tu!!! hotia salveaza romania si posetele vuiton ,szerteleck!!! | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 13:53 | |
| - Cristina a scris:
- Ceea ce spui tu si hotnews/agerpres se arata in "mesajul lui Viktor Orban", citit la Targu Mures de Erzsebet Ajtay, din partea Ambasadei Ungariei la Bucuresti. Repet: este un asa zis mesaj al lui Victor Orban, in fapt este trunchiat de catre cel ce l-a citit, anume Erzsebet Ajtay. Mesajul original al premierului ungur a fost completat nepermis de grav, de catre acest functionaras de ambasada.
Nu poti spulbera relatiile bune intre Romania si Ungaria, intre maghiarime si romani, cu o declaratie nationalist-sovin-extremista scrisa pe genunchi, la repezeala, fara sa ai -mai intii- toate datele si mai ales argumente!
Vicepremierul, ministrul nostru de externe si premierul Emil Boc au declarat clar si ferm ca mesajul original al premierului ungar nu contine elemente iredentiste. Iar eu am incredere in acesti oameni, pe care ii consider muuult mai responsabili decit altii.
http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/emil-boc-mesajul-original-al-lui-viktor-orban-a-fost-completat-de-cei-care-l-au-citit-471102.html
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/baconschi-mesajul-lui-viktor-orban-nu-este-iredentist-572008.html Si vaca ai de Erzsebet Ajtay nu e tot un reprezentant al Ungariei? Acum te legi ca nu Orban ar fi spus asta, dar tot magarie este din partea Ungariei, prin orice reprezentant al ei. Asta ai inteles tu, cu asta sa ramai. Pentru mine este o mizerie. Tu te dai mare cu prietenia romano-maghiara pentru ca nu ai avut de suferit. Daca tatal sau mama ta s-ar fi refugiat in 1940 la Sibiu din cauza ungurilor, oare ce ai fi spus? Aceleasi lucruri? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 18:12 | |
| - nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/baconschi-mesajul-lui-viktor-orban-nu-este-iredentist-572008.html Si vaca ai de Erzsebet Ajtay nu e tot un reprezentant al Ungariei? Acum te legi ca nu Orban ar fi spus asta, dar tot magarie este din partea Ungariei, prin orice reprezentant al ei. Asta ai inteles tu, cu asta sa ramai. Pentru mine este o mizerie. Tu te dai mare cu prietenia romano-maghiara pentru ca nu ai avut de suferit. Daca tatal sau mama ta s-ar fi refugiat in 1940 la Sibiu din cauza ungurilor, oare ce ai fi spus? Aceleasi lucruri? Subscriu mi-a tradus fica-mea ,deci cica le-au amestecat si erau versuri de-a lui Pethofi Szandor,vai de capul lor imbracati in costum national maghiar ,da de ce nu ne ducem si noi imbracati in costume nationale cu steagurle sa avem si noi pe 1 decembrie la ei acolo in ungaria ? Nicu e normal ca pdl sa fie fericit in frunte cu comandantul suprem,ii doare fix in cot de tara noastra:( | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 18:25 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 18:47 | |
| - Cristina a scris:
-
No comment la ce? Erzsebet aia nu e reprezentant al Ungariei sau ce? Faptul ca e vaca nu contesta nimeni. Cot la cot cu vaca de Udrea. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 18:50 | |
| - Cristina a scris:
-
rosszul, kőszi szépen vagy jől, kőszi szépen nem tudőm | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 18:54 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 18:54 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 18:55 | |
| Mai cauta, mai cauta, Doar asta e treaba ta. Sezi la computer si cauti poze sau articole. Alta treaba n-ai. Cat primesti de la PDL ca sa faci spam? Hai, zi, ai curaj si spune. Platesti impozit pe ce primesti? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Cristina
| | | | nicuvar
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 19:00 | |
| Ba da. Voi serviti. Ii tineti in brate si ii lingeti in ... Nu am voie sa scriu. Mai cauta, Poate primesti si o prima. Apropo, astea-s argumentele tale? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Ultima editare efectuata de catre nicuvar in Joi 17 Mar 2011, 19:01, editata de 1 ori | |
| | | ostrovna
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 19:02 | |
| - nicuvar a scris:
- Ba da. Voi serviti. Ii tineti in brate si ii lingeti in ... Nu am voie sa scriu.
Mai cauta, Poate primesti si o prima. Apropo, astea-s argumentele tale? Nem banok shemit shem | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 19:02 | |
| - nicuvar a scris:
- Mai cauta, mai cauta, Doar asta e treaba ta. Sezi la computer si cauti poze sau articole.
Alta treaba n-ai. Cat primesti de la PDL ca sa faci spam? Hai, zi, ai curaj si spune. Platesti impozit pe ce primesti? Gata, ti-ai epuizat "argumentele" si ai trecut deja la-njuraturi?! ps: ai grija, sa nu te-mbolnavesti mai tare decit esti, ca oftica face rau la ficatzi, pe bune! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 19:03 | |
| | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: PNL Joi 17 Mar 2011, 19:03 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PNL | |
| |
| | | | PNL | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |