__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PNL | |
|
+9nicuvar Emil Condor delta abbilbal yzzy ostrovna Anahoret Cristina aurora 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PNL Mar 06 Apr 2010, 23:13 | |
| - Anahoret a scris:
- aurora a scris:
- Am mai zis... cine-i de vină, coruptul sau corupătorul?
Scuzaţi-mă că mă bag, dar este ca şi cum ai întreba cine-i de vină în cazul unui adulter. Pai... si cine-i di'vină? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PNL Mar 06 Apr 2010, 23:14 | |
| Da' şî şielălalt are partea lui di'vină... _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PNL Mar 06 Apr 2010, 23:15 | |
| - Anahoret a scris:
- Da' şî şielălalt are partea lui di'vină...
Nu vezi că yzzy zice că nu? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| | | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PNL Mar 06 Apr 2010, 23:31 | |
| Păi şi eu zic la fel ca Yzzy! _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: PNL Mar 06 Apr 2010, 23:43 | |
| io zic că di'vină este amândoi! şi cu Banu trei! şi MB zice că Berca e acum băs'lingist _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PNL Mier 07 Apr 2010, 05:50 | |
| De parcă ar avea cineva curaj să mişte-n front la PD(-L)! Cred c-au făcut grafic cu rândul la pupat... să nu fie aglomeraţie la uşă De Bercea ştiam, c-au tocat ăştia la Realitatea toată ziua. Dar de Banu, nu! Oricum, are un nume potrivit! _____________________ Free your mind!
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| | | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PNL Sam 10 Apr 2010, 07:52 | |
| PNL moare pe limba lui CrinPNL se complace intr-o superficialitate de stil si de conceptie. Nu ma bucur de aceasta situatie, deoarece cred ca liberalii ar putea fi o contrapondere utila si actualei puteri si PSD. Din pacate, PNL continua politica paguboasa a tocatului steril a tot ceea ce face PD-L, mentinindu-se intr-o retorica "anti" fara argumente si fara solutii alternative, cultivind in continuare obsesia Basescu. Sa luam ca exemplu motiunea pe educatie, o insăilătură de acuze pescuite din diferitele luari de pozitie ale lui Andrei Marga si Ecaterina Andronescu, asezonata cu cifre din buget, din care reiese, evident, ca in timpul cabinetului Tariceanu si al ministeriatului Adomnitei invatamintul risca sa ajunga, fara sa prinda nimeni de veste, in top 500. Mai mult, liberalii s-au plasat, asa cum au facut-o si in cazul "Codului Andronescu", pe baricadele sindicalismului anti-reformator si al sustinerii intereselor diferitelor clanuri. Crin Antonescu: "In fiecare an de Paste imi propun sa privesc cu drag un pedist, dar nu mi-e usor. Am zis, de ce nu dumneavoastra (Daniel Funeriu n.r.), un pedist orişicît mai proaspat, ceva mai putin vinovat de toate relele pe care le stim, un pedist ingenuu, evident dotat cu o agerime care nu e raspindita nici in PD, nici in alta parte". Spusele poetico-filozofice ale lui Crin Antonescu ascund fie o necitire a textului legii si chiar al propriei motiuni ( care contine 37 de greseli de gramatica) sau, mai grav, o rea-credinta. In tot cazul, o astfel de abordare nu poate duce la nimic, nu poate sta la baza niciunei constructii sau schimbari. Un alt caz stupefiant este modul in care s-a pozitionat PNL in cazul Catalin Voicu. In timp ce delimitarile au fost firave, facute cu un ochi la imagine si cu un altul la PSD, fata de care a manifestat o indulgenta tovaraseasca, cea mai sonora voce a momentului, care a transmis esenta mesajului, a fost cea a lui Ioan Ghise. Acesta a repetat pina la satietate ca a votat pentru arestarea lui Voicu doar din considerente politice, acreditind ideea ca dosarul a fost instrumentat de DNA ( la ordinul "dictatorului", evident) si ca "probele" sint de conjunctura. Ca si pentru PSD, mult mai importata a fost pentru PNL provenienta stenogramelor si nu amploarea "retelei". Era de asteptat ca liberalii sa profite de situatie si sa repuna pe tapet chestiunea coruptiei dezvaluita de halucinantele inregistrari, sa atace sistemul mafiot si sa dea o lovitura mortala PSD. Nu doar ca a ratat momentul, dar s-a automarginalizat pe un subiect care ii putea aduce puncte electorale, cantonindu-se in irelevanta. In plus, a demonstrat ca alianta cu PSD este mai importanta decit chestiunile de principiu si ca trateaza cu unitati de masura diferite cazuri a caror gravitate nu poate fi comparata. Daca pentru Ridzi si Udrea, liberalii au cerut ( pe buna dreptate) comisie de ancheta, nu la fel au procedat in cazul Voicu!Debutul PNL ca partid de opozitie este un esec si nu-i va aduce procente in plus. Steaua lui Crin incepe sa apuna, defectele sale capata contur si se reflecta asupra intregului partid, care pare la remorca unui lider lipsit de anvergura atit de necesara in opozitie. Mergind pe acesta linie, PNL incepe sa se confunde cu PSD sau, mai rau, are toate sansele sa devina a doua spita de la roata social-democratilor. Este regretabil. Spun asta pentru ca in situatia in care PD-L va continua sa preia si sa duca la excelenta proastele practici ale predecesorilor: clientelism, politizare, demagogie, dubla masura si viziune masurabila cu paiul, dreapta ramine confuza si va face culoar PSD si retelelor sale. http://www.revista22.ro/pnl-moare-pe-limba-lui-crin-7941.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: original! Sam 10 Apr 2010, 11:45 | |
| Ai trântit copy+paste-ul fără vreun comentariu măcar de un cuvânt? | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PNL Sam 10 Apr 2010, 13:15 | |
| - delta a scris:
- Ai trântit copy+paste-ul fără vreun comentariu măcar de un cuvânt?
Da ce-i cu pnl? Mai se leaga de PNL ca is prea eleganti si diplomati asta e | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PNL Sam 10 Apr 2010, 19:47 | |
| Uite-aici "eleganta" penelista, dar nu pe banii lor, ci doar pe bani publici : Topul celor mai cheltuitori parlamentari Cel mai costisitor deputat a fost, în februarie, potrivit datelor publicate pe site-ul Camerei Deputaţilor, liberalul Relu Fenechiu, care a decontat 32.459 lei.
Deputatul care a făcut cel mai mult uz de telefonul de serviciu a fost, în februarie, Varujan Pambuccian. Liderul deputaţilor care reprezintă minorităţile naţionale a depăşit de 28 de ori costul abonamentului standard, care este de 64 de lei, factura sa fiind de 1.806 lei. Pambuccian este urmat de liberalul Ludovic Orban, cu o factură la mobil de 1125 lei şi social-democratul Valeriu Zgonea, cu 1106 lei. Cele mai mari cheltuieli cu biroul parlamentar le-a avut liberalul Virgil Pop, cu 13.582 lei, deputatul de Cluj, cercetat într-un dosar în care e acuzat de trafic de influenţă, cauză aflată în acest moment la Curtea Constituţională, trimis de la ÎCCJ. Pop a cheltuit o sumă semnificativă nu doar pentru biroul său parlamentar, ci şi pentru cazare sau telefon. Pop a primit astfel pentru indemnizaţie, diurnă, cazare, transport şi servicii de telefonie, suma de 21.310 lei. În total, Pop a costat Camera Deputaţilor pe luna februarie 34.892 RON. http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/topul-celor-mai-cheltuitori-parlamentari-182785.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: PNL Sam 10 Apr 2010, 19:50 | |
| - Cristina a scris:
- Uite-aici "eleganta" penelista, dar nu pe banii lor, ci doar pe bani publici :
Păi, fraieră să fii să cheltuieşti banii tăi, nu al altora... | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PNL Sam 10 Apr 2010, 22:11 | |
| - delta a scris:
- Cristina a scris:
- Uite-aici "eleganta" penelista, dar nu pe banii lor, ci doar pe bani publici :
Păi, fraieră să fii să cheltuieşti banii tăi, nu al altora... DA de Udrea nimic???? Naspa mai nu o pot vedea cit tupeu are si cit e de infatuata,nu mi-e ciuda de fel ca-i mai frumoasa ca mine,da la malaiul ei nu as face atita parada de prost gust:((( | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PNL Dum 11 Apr 2010, 00:50 | |
| "Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia", adică doamna Pora de grija PNL-ului. Articolul ăsta l-a scris înainte sau după ce Berca a fost înscăunat preşedinte PDL Bacău? "cîinele" Berca a îmbucat "bucăţica înmuiată în sos" a lui Blaga şi Flutur, care l-a făcut să sară "gardul" în ograda PDL-ului.... câtă demnitate! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PNL Dum 11 Apr 2010, 00:54 | |
| - ostrovna a scris:
DA de Udrea nimic????
Cică vrea să divorţeze! Nu mai face faţă Cocoş? sau i s-au terminat banii? sau i-a "încărcat" DNA la dosar şi urmează pe urmele "prietenului" Căşuneanu şi doamna vrea s-o şteargă înainte? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PNL Dum 11 Apr 2010, 07:58 | |
| |
| | | delta
| Subiect: Re: PNL Dum 11 Apr 2010, 09:39 | |
| - aurora a scris:
- ostrovna a scris:
- DA de Udrea nimic????
Cică vrea să divorţeze! Unde scrie "cică..." asta? | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PNL Dum 11 Apr 2010, 16:06 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Joi 15 Apr 2010, 09:07 | |
| Apreciez gestul PNL by cpreda Apreciez gestul PNL de a nu se implica foarte vocal în campania din colegiul 19. Vicepreşedintele Mihai Voicu a declarat în această dimineaţă că doar peneliştii din sectorul 4 vor face câteva gesturi discrete. Nu ştiu care e explicaţia acestei decizii: un amic îmi spune că peneliştii sunt jenaţi de aşezarea sub steagul roşu al doamnei Mincă; altul îmi zice că sunt lucizi, ştiind că doamna cu pricina e, ca să zic aşa, un loz necâştigător. Indiferent de motiv, eu apreciez gestul. Mulţumesc, Crin Antonescu! http://cristianpreda.ro/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PNL Joi 15 Apr 2010, 13:21 | |
| Si cine-i va face campanie lui Teo, ca la "mogulii cei rai" este interdictie de la boco?!? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PNL Joi 15 Apr 2010, 18:06 | |
| Crin Antonescu și puțin Cotoi… martie 6, 2010 de severvoinescuNu aș fi crezut că PNL poate deveni un partid care să respire autoritarism cu nesațul cuiva care e convins că trage în piept aer sănătos, de munte. PNL, partidul care se lăuda peste tot că este cel mai democratic partid, a ajuns să-și dea afară membrii marcanți pentru delicte de opinie, să excludă parlamentari pentru că nu au vrut să voteze precum li s-a spus de la partid, în fine, să fie condus de un președinte căruia vorbitorii la Congres nu contenesc să-i spună cît este de iubit, în timp ce vocile critice sînt reprimate cu violență (vezi felul în care dl Antonescu s-a referit la dl Cataramă). Cît de mult s-au putut schimba lucrurile!!! http://severvoinescu.wordpress.com/2010/03/06/crin-antonescu-%C8%99i-pu%C8%9Bin-cotoi/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PNL Joi 15 Apr 2010, 19:27 | |
| domn' cotoi scria asta in 6 martie 2010 citind azi postarea asta, am crezut ca dom' cotoi vorbeste despre pedeleaua dansului! Ooare nu B&B au interzis pedelistilor sa mai vorbeasca la televiziunile publice neagreate? Nu B i-a facut "bolsevici" pe alde bocanelli? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: PNL Joi 22 Apr 2010, 19:21 | |
| Pentru Aurora, Getuţa şi alţi susţinători ai partidului PNL: au cumva o explicaţie logică la faptul că primarul de la noi (PNL), l-a schimbat pe viceprimar PNL cu unul de la PDL? Că începe să-i laude pe Pogea, Barbu...? Atenţie, cred că se pregăteşte ceva... _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PNL Vin 23 Apr 2010, 00:05 | |
| - yzzy a scris:
- Pentru Aurora, Getuţa şi alţi susţinători ai partidului PNL: au cumva o explicaţie logică la faptul că primarul de la noi (PNL), l-a schimbat pe viceprimar PNL cu unul de la PDL? Că începe să-i laude pe Pogea, Barbu...? Atenţie, cred că se pregăteşte ceva...
Da, s-ar putea... Sustinatorii PDL au vreo explicatie pentru care motiv, primarii PNL nu mai au finantare de la guvernul b(oc)asescu? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PNL | |
| |
| | | | PNL | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |