LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PNL - Pagina 7 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PNL - Pagina 7 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PNL - Pagina 7 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PNL - Pagina 7 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PNL - Pagina 7 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PNL - Pagina 7 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PNL - Pagina 7 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PNL - Pagina 7 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PNL - Pagina 7 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PNL - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PNL - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PNL - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PNL - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PNL - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PNL - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PNL - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PNL - Pagina 7 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PNL - Pagina 7 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PNL - Pagina 7 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
romana mediu politica internet problema taieri istorie humanitas drumetie Fantasy reclame sibiu Limba curiozitati padure 1 CPSF nicuvar comment-143 Popasul 1918 muzica_traditionala brasov efremovivanantonovici 23 google
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PNL - Pagina 7 I_vote_lcapPNL - Pagina 7 I_voting_barPNL - Pagina 7 I_vote_rcap 
Emil Condor
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PNL

In jos 
+9
nicuvar
Emil Condor
delta
abbilbal
yzzy
ostrovna
Anahoret
Cristina
aurora
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
VOTAN

VOTAN

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:46

Ei,treci cu melitoiu si scarpina putin creierul sa nu mai fie manivelat{de unde naiba ai scos-o} si da-mi si mie macar un sfert de kg. rugă

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:49

VOTAN a scris:
Ei,treci cu melitoiu si scarpina putin creierul sa nu mai fie manivelat{de unde naiba ai scos-o} si da-mi si mie macar un sfert de kg. rugă

Intreab-o pe Cristina. thumb_yello

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:08

Uite-aici, un studiu elocvent Very Happy :

PNL - Pagina 7 4a554847-4404-4d80-9dd9-b91d0998e652

Nota: in loc de Chapter 3, a se citi Antena 3 Laughing .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:11

Acum ai priceput, Votan? Asta-s eu. Sa nu astepti la prea multe din partea mea. thumb_yello

VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:13

Punct ochit,punct lovit! Twisted Evil

Cristina

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:13

PNL - Pagina 7 Alina-ghorghiu2

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:16

Ce mai,la obiect!

Cristina

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:17

PNL - Pagina 7 Victor-ponta-crin-antonescu

Sus In jos
VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:21

Hai ca m-ai inveselit cu totul,crede-ma,nu am mai ras ca in seara asta demult. Wink

Cristina

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:51

hug2

Sus In jos
VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyVin 17 Dec 2010, 18:22

OK! thumb_yello

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 19:51

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, la emisiunea "100%", ca situatia politica din Romania si o anume presiune publica il "obliga" la o noua candidatura la functia de presedinte al Romaniei in anul 2014.

"Ma simt obligat la o noua candidatura la functia de presedinte al Romaniei si de situatia politica si de un anume fel de presiune publica", a declarat Antonescu.

Acesta a adaugat: "Nu este o chestiune prioritara. Prioritar pentru mine este sa raspund obligatiilor pe care le am ca presedinte al PNL. Nu am o obsesie, nici macar o ambitie legata de acest lucru. Desi despre alegerile din 2014 se vorbeste foarte mult, mai mult decat s-a vorbit vreodata cu 4 ani inainte despre astfel de alegeri. Alte probleme politice sunt mai presante."

Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)

Ultima editare efectuata de catre dolion in Dum 19 Dec 2010, 19:54, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 19:52

dolion a scris:
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, in aceasta seara, la emisiunea "100%", ca situatia politica din Romania si o anume presiune publica il "obliga" la o noua candidatura la functia de presedinte al Romaniei in anul 2014.
Ăsta chiar vrea să ajungă Presedinte??!!

Ca Geoană? so funny!

VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 19:54

Pai cam toti vor asta!Acu ne procopsiram si cu Diaconescu!!! Evil or Very Mad

dolion

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 19:55

Nu subestima femeile, Emil! Il vor alege cu ochii inchisi.

VOTAN

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 19:56

Pai da,ziua orbului!

Emil Condor

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 19:56

Numai „capabili” între politicieni, nu-i asa?

Emil Condor

Emil Condor

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 19:58

dolion a scris:
Nu subestima femeile, Emil! Il vor alege cu ochii inchisi.
Nu le subestimez, dimpotrivă, dar mi-e teamă de eventuala lor decizie eronată.
În ochii mei, Crin Antonescu (ca politician) este o epavă.

dolion

dolion

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 20:00

Eu nu am nici-o parere despre Crin; pentru mine nu exista!

Emil Condor

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 20:00

Nu e rău nici asa... smile

VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 20:01

Persistam si iar persistam in a nu schimba nimic! Noapte buna prietene,.!

dolion

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyDum 19 Dec 2010, 20:49

Tăriceanu face confesiuni tardive unei peneliste neintegrate!

Călin Popescu Tăriceanu a ales o modalitate stranie de a vorbi despre câteva episoade importante din mandatul său de premier, episoade rămăse neclarificate. Fostul premier liberal a făcut aceste confesiuni într-un interviu acordat Adrianei Săftoiu, fosta consilieră a lui Traian Băsescu, actualmente deputat PNL. Interviul cu Tăriceanu a fost publicat pe blogul Adrianei Săftoiu, de pe voxpublica.

Tăriceanu s-a referit, printre altele, la vara anului 2005 când a refuzat să mai demisioneze din fruntea guvernului, așa cum îi cerea Băsescu, pentru a organiza alegeri anticipate. Liderul liberal a povestit că el și conducerea PNL au avut o întâlnire cu şeful statului la Vila Dante şi l-au întrebat ce va face după demisia Guvernului. " Băsescu a dat nişte răspunsuri, în mod suprinzător pentru abilitatea pe care o avea de obicei, foarte inabile. Şi a spus că nu mă va numi ca prim-ministru interimar, însărcinat cu organizarea alegerilor. Din momentul acela oamenii şi-au dat seama că e ceva mai mult decât putred. După ce Băsescu s-a ridicat de la masă, colegii din PNL au tras o singură concluzie, că Băsescu vrea să folosească alegerile anticipate pentru a debalansa raporturile între PD şi PNL", şi-a reamintit Tăriceanu. Băsescu "a lăsat de înţeles că premier intermar ar fi putut fi Flutur".

La întrebarea Adrianei Săftoiu despre despre excluderea PDL din Guvern, Tăriceanu a răspuns așa: " Eu nu i-am dat afară, au optat singuri să plece. În primăvara lui 2007, s-a pus problema alegerilor pentru Parlamentul European, PD susţinând să le organizăm la începutul verii. În acel moment, în sondajele de opinie, PD creştea şi noi coboram destul de mult. Mi-am dat seama că dacă le făceam atunci, PNL risca un scor mic, aşa că am luat decizia să organizăm alegerile în toamnă. "

Tăriceanu s-a referit şi la relaţia cu PSD, acuzându-l pe Mircea Geoană că a încălcat, de două ori acordurile ferme pe care peneliștii le aveau cu social-democrații. Geoană și-a dat mâna cu Traian Băsescu, pe sub masă, o dată în octombrie 2007 și a doua oară în noaptea alegerilor parlamentare din 2008. "Să ne amintim că în octombrie 2007 a făcut o altă înţelegere cu Băsescu pentru răsturnarea Guvernului. Între noi exista o înţelegere tacită de susţinere a guvernului din partea PSD. Asta a fost înţelegerea făcută şi a durat din aprilie până în octombrie, şi în octombrie s-a depus moţiunea de cenzură. Iar în decembrie 2008, Geoană avea deja în buzunar înţelegerea cu Băsescu care nu viza realizarea unei coaliţii cu noi, ci cu PDL. Cei care au participat la discuţii, repet, sunt în viata. I-am cerut lui Geoană în acea seară să semnăm un document comun de înţelegere care să statueze principiile pe care le-am agreat. Şi anume că primul ministru este dat de PSD, că unul din preşedinţii unei Camere a Parlamentului e al PNL, aspecte privind reprezentarea în structurile de putere. Şi Geoană a refuzat să semneze acel document. ", a declarat liderul liberal.

Fostul prim-ministru a mai vorbit și despre istoria fuziunii ratate dintre PNL și PD, și despre neîncrederea peneliștilor în Traian Băsescu și pediștii săi. Tăriceanu a explicat și de ce crede că a pierdut conducerea PNL: " Am pierdut șefia PNL din teama liberalilor că Basescu mă va înfunda ca pe Năstase" .

Sunt câteva chestiuni care ies în evidență în acest interviu acordat de Călin Popescu Tăriceanu fostei purtătoare de cuvânt a lui Traian Băsescu.

În primul rând, trebuie remarcat faptul că fostul premier liberal spune toate aceste lucruri (corecte pe fond), mult prea târziu! Iar locul ales pentru astfel de confesiuni este ridicol. Călin Popescu Tăriceanu nu a avut măcar insipirația de a folosi blogul său personal pentru aceste dezvăluiri tardive. Liderul PNL a preferat să acorde un interviu (!!) colegei de partid, Adriana Săftoiu, o penelistă stingheră, neadaptată. E ciudat că un om politic de anvergura lui Tăriceanu face o asemenea gafă de comunicare.

Un alt lucru deranjant de-a dreptul, în acest neobișnuitul interviu, este insistența dusă la extrem cu care Adriana Săftoiu l-a bombardat pe Călin Popescu Tăriceanu, cu întrebări legate de " cât de minunat era când PNL guverna cu PD" . Fosta purtătoare de cuvânt a lui Băsescu i-a adresat cel puțin opt întrebări lui Tăriceanu, toate având același mesaj ca cel plimbat pe piață, de vreo două săptămâni, de propagandiștii cotroceniști: Bref, "frământările jurnalistice" ale doamnei Săftoiu au același laitmotiv: " Hai să pupăm Piața Independenței și să ne împăcăm cu PDL și cu Băsescu".

Într-un fel, atitudinea Adrianei Săftoiu e de înțeles. Deputata PNL a conștientizat finalmente că trecutul său, puternic amprentat de Băsescu și PD, nu o ajută absolut deloc în partidul condus acum de Crin Antonescu, ba din contră, pe măsură ce PNL-ul și președintele său cresc în sondaje, steluța politică a Adrianei Săftoiu se stinge cu repeziciune. Drept pentru care Adriana Săftoiu s-a alăturat grupusculului de peneliști, care și-ar dori să împingă din nou PNL în brațele hidrei Băsescu-PDL. Numai că, fosta făcătoare de discursuri a lui Traian Băsescu, a calculat greșit. Peneliștii care își doresc refacerea alianței cu PDL, sunt din ce în ce mai puțini la număr și nesemnificativi ca greutate politică.

Apoi, suficienta doamnă Săftoiu și-a imaginat că întrebările sale despre relația PNL-PDL, inspirate din manualul " micului manipulator securisto-cotrocenist", vor genera din partea fostul premier, niste răspunsuri de natură să genereze un conflict în interiorul PNL sau de ce nu chiar o nouă schismă. Încă un calcul greșit al Adrianei Săftoiu! Oricât de mult și-ar dori poate, fostul președinte liberal să mai conducă PNL-ul, totuși Tăriceanu nu e plămădit din același aluat cu tot fel de trădători- fluturi, boureni, țurcani, etc.. . În plus, Călin Popescu Tăriceanu nu uită ce a pătimit - ca premier, în cei patru ani de coabitare cu Băsescu și cu PDL, dar mai ales că PNL-partidul din care fostul premier face parte de 21 de ani, a fost fugărit și vânat de hoarda pedelistă, nonstop, din 2005 până în 2009.

Publicat Sâmbătă, 18 decembrie 2010 Cristina Horvat

Cristina

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyLun 20 Dec 2010, 08:42

VOTAN a scris:
Ei bine, eu mai degraba l-as vota pe Cristian Diaconescu decit pe mascariciul de CAntonescu smile .

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyLun 20 Dec 2010, 18:17

Cristina a scris:
VOTAN a scris:
Ei bine, eu mai degraba l-as vota pe Cristian Diaconescu decit pe mascariciul de CAntonescu smile .

Esti colosala ce sa zic,te contrazici singura:(

Sorry:(
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 EmptyLun 20 Dec 2010, 20:23

Sincer,nu-mi mai vine sa merg la vot,dar ,,,cine stie,poate vor aparea si alte alternative!Dar din ce misca acum in front parca nu-mi inspira nimic!...

PNL - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 7 Empty

Sus In jos

PNL
Sus 
Pagina 7 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: