LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PNL - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PNL - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PNL - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PNL - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PNL - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PNL - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PNL - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PNL - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PNL - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PNL - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PNL - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PNL - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PNL - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PNL - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PNL - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PNL - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PNL - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PNL - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 romana CPSF padure brasov muzica_traditionala 1 1918 taieri istorie reclame efremovivanantonovici google 23 problema politica mediu humanitas Limba sibiu curiozitati drumetie internet Popasul nicuvar Fantasy
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PNL - Pagina 6 I_vote_lcapPNL - Pagina 6 I_voting_barPNL - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PNL

In jos 
+9
nicuvar
Emil Condor
delta
abbilbal
yzzy
ostrovna
Anahoret
Cristina
aurora
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyLun 13 Dec 2010, 22:28

Pentru cine are chef să citească o analiză pertinentă a vreunei posibile alianţe PNL-PDL.
http://blogary.ro/2010/12/refacerea-aliantei-d-a-o-cacealma-tentanta-si-comoda/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogary%2FxAVh+%28Madame+Blogary%29&utm_content=Google+International
PS. Nu dau citate pt că nu ştiu dacă am voie să citez de pe site-ul lor.
PPS. Pasajul la Tăriceanu m-a făcut să râd copios.
PPPS. Păcat că gândesc/sunt liberal/ă .

Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMar 14 Dec 2010, 08:44

yzzy a scris:
Pentru cine are chef să citească o analiză pertinentă a vreunei posibile alianţe PNL-PDL.
Excelenta analiza bravo ! Mai ales ca articolul este scris de Dragos Paul Aligica, publicist al Revistei 22, si care cerceteaza, preda sisteme economice comparate si analiza institutionala la George Mason University.
yzzy a scris:
PS. Nu dau citate pt că nu ştiu dacă am voie să citez de pe site-ul lor.
Nu cred ca e vreo problema, atita timp cit mentionezi sursa. Iar sursa este http://www.contributors.ro/dezbatere/refacerea-aliantei-d-a-o-cacealma-tentanta-si-comoda/ .
yzzy a scris:
PPS. Pasajul la Tăriceanu m-a făcut să râd copios.
Intr-adevar Very Happy . Citez:
"D-l Tariceanu a ratat tot ce se putea rata in politica romaneasca. Pentru cunoscatori el reprezinta un studiu de caz de dimensiuni epice: A ratat sansa ca PNL sa unifice in jurul sau dreapta romaneasca. A ratat sansa ca PNL sa fie membru al marii familii europeane a dreptei. Si-a ratat prim-ministeriatul prin performanta unica de a aduce tara in deficit si in pragul colapsului economic pe fondul celei mai favorabile conjuncturi economice din istoria postbelica a Romaniei. In final, a ratat si sansa de a se spala de pacate –pe el si partidul sau – asumandu-si responsabilitatea si participand la eforturile de a stavili si administra criza economica pe care a predat-o la cheie. Sa nu mai vorbim de ratarea realegerii ca lider de partid. Ce vrea sa mai rateze acum, e neclar."
yzzy a scris:
Pacat nu este ca gindesti/esti tu liberala, Yzzy, ci ca unii sunt doar vopsiti in liberali (si ca PNL nu indeplineste niciun criteriu al unui partid real de dreapta). Iar analiza despre electoratul PNL-ului este elocvent oh da! , citez :
"Momentan stim ca acest electorat i-a insotit fidel pe liderii PNL in toate aventurile lor, de la initiativa geniala a retragerii din Irak si jocurile pe sub masa cu Moscova, la dinamitarea echilibrelor bugetare ale tarii si vicierea institutionalizata a sistemului electoral in 2008. Ca la ultimul test electoral, o buna parte a mers atat de departe incat a votat cu nimeni altul decat cu … Mircea Geoana. Ca azi, daca nu aplauda, cel putin aproba tacit sabotarea unor masuri esentiale pentru viitorul Romaniei, cum ar fi legea educatiei. Ca daca in blogosfera PDL-ista exista un front critic la adresa conducerii PDL, asa ceva nu exista in blogosfera PNL-ista.
Numai un studiu serios ne va lamuri misterul sau paradoxul votantului penelist: votantul ce se declara adept al dreptei si al reformismului dar care sustine in panzele albe o forta (sau poate un brand) ce reprezinta de ani buni un pilon al anti-reformismului romanesc.
O analiza de acest fel este, pana la urma, un demers apolitic. O tema de stiinta sociala. Putem sa dezlegam acest mister? Sunt doua ipoteze de lucru: (a) E un paradox aparent – de fapt profilul votantului penelist e de centru-stanga sau mai rau, e eterogen si otova, raspandit in toate zarile; (b) E un paradox real – si atunci intrebarea este cum putem dezlega enigma? Ce se intampla?!"

Cit despre PDL, este foarte clar ca trebuie sa (1) mearga pana la capat cu masurile dure de reforma, chiar daca este injurat zilnic, inclusiv de postacii de serviciu si (2) sa incerce -din rasputeri- sa se reformeze ca partid, sa devina un partid de dreapta puternic, fiind singurul partid pe care-l vad capabil de asa ceva. Primul semn va fi dat de cine va cistiga alegerile la conducerea PDL Wink ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
yzzy

yzzy

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMar 14 Dec 2010, 19:46

Cristina a scris:

yzzy a scris:
Pacat nu este ca gindesti/esti tu liberala, Yzzy, ci ca unii sunt doar vopsiti in liberali (si ca PNL nu indeplineste niciun criteriu al unui partid real de dreapta).
Mda, cam aşa ceva. Vroiam doar să spun că în momentul de faţă nu mă regăsesc în doctrina sau acţiunile acestui partid. Oricum, mersi! hug

Sus In jos
Cristina

Cristina

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMar 14 Dec 2010, 19:55

Cu multa placere, Yzzy smile .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMar 14 Dec 2010, 20:50

yzzy a scris:
Cristina a scris:

yzzy a scris:
Pacat nu este ca gindesti/esti tu liberala, Yzzy, ci ca unii sunt doar vopsiti in liberali (si ca PNL nu indeplineste niciun criteriu al unui partid real de dreapta).
Mda, cam aşa ceva. Vroiam doar să spun că în momentul de faţă nu mă regăsesc în doctrina sau acţiunile acestui partid. Oricum, mersi! hug

Hai mai ca pedeleii calca pe oameni doar udrea sa aiba bani bine ca s-o impiedicat,parvenita si infatutata:(

E un proverb rima cind face ochi e mai periculoasa decit sarpele Sad

Cit s-o fii tirit prin partide vai de ea si cica e si tiganca din aia de la Patrascani:(
Sus In jos
yzzy

yzzy

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMar 14 Dec 2010, 21:06

ostrovna a scris:
yzzy a scris:
Cristina a scris:

yzzy a scris:

Hai mai ca pedeleii calca pe oameni doar udrea sa aiba bani bine ca s-o impiedicat,parvenita si infatutata:(

E un proverb rima cind face ochi e mai periculoasa decit sarpele Sad

Cit s-o fii tirit prin partide vai de ea si cica e si tiganca din aia de la Patrascani:(
Geta e un topic pentru PDL pe care poi să scrii acolo despre acest partid. aici vorbeam de PNL. No

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 00:50

yzzy a scris:
ostrovna a scris:
pedeleii
Geta e un topic pentru PDL pe care poi să scrii acolo despre acest partid. aici vorbeam de PNL. No
Am spus si eu în trecut că pe toate topicurile de la politică (si nu numai!) se discută despre PDL si nu este drept pentru celelalte partide.
E acest partid politic chiar atât de tare încât celelalte să nu mai conteze pentru unii? smile

VOTAN

VOTAN

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 11:35

Eu le bag in aceeasi oala!!!

ostrovna

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 14:44

Emil Condor a scris:
yzzy a scris:
ostrovna a scris:
pedeleii
Am spus si eu în trecut că pe toate topicurile de la politică (si nu numai!) se discută despre PDL si nu este drept pentru celelalte partide.
E acest partid politic chiar atât de tare încât celelalte să nu mai conteze pentru unii? smile

Scuze n-am fost atenta:)

hug2 mwah!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 14:53

Emil Condor a scris:

Pai din moment ce pdl e la putere inseamna ca e mai tare decat celelalte. Rolling Eyes
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:25

Mihaela (Mier Dec 15, 2010 2:53 pm) a scris:
Emil Condor a scris:

Pai din moment ce pdl e la putere inseamna ca e mai tare decat celelalte. Rolling Eyes

Da nu-i corect aia de la unpr io cred ca nu-s in regula:(
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:33

Pai n-am zis ca este in regula sa fie asa.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 18:19

Mihaela a scris:
Pai n-am zis ca este in regula sa fie asa.

Da tocmai nu inteleg de ce se i-au in calcul:(
Sus In jos
Cristina

Cristina

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 18:49

Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul ministru liberal al Justitiei Tudor Chiariu si fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy au fost trimisi miercuri in judecata de procurorii DNA sub acuzatia de abuz in serviciu. Alaturi de ei vor mai fi judecati trei directori de la Posta Romana, tot sub acuzatia de abuz in serviciu contra intereselor publice, informeaza un comunicat al DNA remis Ziare.com.

In rechizitoriul intocmit, procurorii DNA sustin ca acuzatii, in perioada 2005 - 2007, au contribuit la trecerea unui imobil din proprietatea publica a Statului Roman in proprietatea privata prin intermediul unor acte nelegale. Drept urmare statul roman a fost prejudiciat cu suma de 8.619.787 de euro.

http://www.revista22.ro/tudor-chiuariu-si-zsolt-nagy-trimisi-in-judecata-pentru-abuz-in-servic-9551.html

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 18:52

Cristina a scris:
Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul ministru liberal al Justitiei Tudor Chiariu si fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy au fost trimisi miercuri in judecata de procurorii DNA sub acuzatia de abuz in serviciu. Alaturi de ei vor mai fi judecati trei directori de la Posta Romana, tot sub acuzatia de abuz in serviciu contra intereselor publice, informeaza un comunicat al DNA remis Ziare.com.

In rechizitoriul intocmit, procurorii DNA sustin ca acuzatii, in perioada 2005 - 2007, au contribuit la trecerea unui imobil din proprietatea publica a Statului Roman in proprietatea privata prin intermediul unor acte nelegale. Drept urmare statul roman a fost prejudiciat cu suma de 8.619.787 de euro.

http://www.revista22.ro/tudor-chiuariu-si-zsolt-nagy-trimisi-in-judecata-pentru-abuz-in-servic-9551.html

Bla, bla, bla.
Vax albina. thumb_yello
Opinia unui creier manivelat. Razz

VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:13

mda,sa vedem ce masuri se iau,ca au fost trimisi destui in judecata si nu s-a rezolvat nimic.

Cristina

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:49

Votan, macar ii mai zgiltiie un pic si tot e ceva. Ca daca eram pe mina lor, si Marea Neagra o vindeau, nu numai gazul din ea Wink . Ne duceam la plaja via Kazahstan Laughing ...

PNL - Pagina 6 Patriciu-minoritate

Sus In jos
VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:52

ha,ha,ce gluma buna!

nicuvar

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:54

Cristina a scris:
Votan, macar ii mai zgiltiie un pic si tot e ceva. Ca daca eram pe mina lor, si Marea Neagra o vindeau, nu numai gazul din ea Wink . Ne duceam la plaja via Kazahstan Laughing ...

Daca eram pe mana cui? Scuze, creierul meu manivelat nu pricepe. Shocked

ostrovna

ostrovna

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyMier 15 Dec 2010, 20:42

nicuvar a scris:
Cristina a scris:

Daca eram pe mana cui? Scuze, creierul meu manivelat nu pricepe. Shocked

daca eram in flota cum esti manivelat PNL - Pagina 6 876722 PNL - Pagina 6 876722 PNL - Pagina 6 876722
Sus In jos
Cristina

Cristina

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyJoi 16 Dec 2010, 07:35

Cretin Altoiescu : "Mă simt obligat la o nouă candidatură la președinţia României" so funny! " Nu am o obsesie, nici măcar o ambiţie legată de acest lucru." PNL - Pagina 6 876722

PNL - Pagina 6 Antonescu-crin

Sus In jos
VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyJoi 16 Dec 2010, 14:45

Doamne.....ce m-am amuzat! oh da!

nicuvar

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:36

VOTAN a scris:
Doamne.....ce m-am amuzat! oh da!

Bravo. Felicitari. bravo bravo bravo

VOTAN

VOTAN

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:40

ce mai tura-vura,faine,de unde le scoate Cristina ca-s faine tare.Da si cine le faceeeee...

nicuvar

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:43

VOTAN a scris:
ce mai tura-vura,faine,de unde le scoate Cristina ca-s faine tare.Da si cine le faceeeee...

Am si eu un kilogram cu Basescu, Udrea, Boc si Anastase, dar nu imi pierd vremea cu asemenea stupizenii. Creierul meu manivelat nu-mi permite. thumb_yello

Continut sponsorizat

PNL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PNL   PNL - Pagina 6 Empty

Sus In jos

PNL
Sus 
Pagina 6 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: