__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Femei, femei... | |
|
+11Ion abbilbal dolion nicuvar zuum yzzy zaraza26 Iisus Anahoret Emil Condor Blue 15 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Vin 08 Ian 2010, 23:34 | |
| - nicuvar a scris:
- Sa stiti ca am fost curios sa vad ce e cu acest topic, dupa ce a scris abbilbal. Voi reveni.
Nu e nimic cu acest topic, dar se stie că poate fi un subiect foarte senzitiv pentru unii. În orice caz, până în prezent, Blue, în postura de gazdă, prin mesajele lui se prezintă excelent. La fel si toti ceilalti ce participă la aceste discutii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Sam 09 Ian 2010, 09:39 | |
| O chestie interesată pe care mi-a spus-o un fost coleg, născut în Ţicleni, judeţul Gorj. Dacă o femeie a născut o fată - are o fată. Dacă a născut un băiat - are copil! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] _____________________ Free your mind!
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Femei, femei... Sam 09 Ian 2010, 12:35 | |
| La Intorsura Buzaului, fetele, pana la o anumita varsta, primesc apelativul "băiată" _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Sam 09 Ian 2010, 13:09 | |
| La noi prin "bătătură" soţia spune soţului "omul meu" _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Sam 09 Ian 2010, 13:15 | |
| "Trezindu-se, dădu cu ochii de fata oacheşă şi goală îngenuncheată pe covor în faţa divanului, şi se ridică în capul oaselor.
- Am dormit mult? o întrebă.
Nici n-ai apucat să dormi, îl linişti fata. Doar ce-ai aţipit.
- Dar ce Dumnezeu mi-aţi făcut? întrebă el ducându-şi mâna la frunte. Mă simt ca ameţit...."
Mircea Eliade - La ţigănci _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Sam 09 Ian 2010, 15:52 | |
| - Anahoret a scris:
- O chestie interesată pe care mi-a spus-o un fost coleg, născut în Ţicleni, judeţul Gorj.
Dacă o femeie a născut o fată - are o fată. Dacă a născut un băiat - are copil! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Întrebare întrebătoare. La sfârşitul mesajului pusesem un gif: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] de ce nu se mai vede? Ăsta este giful: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Acum se vede din nou... ciudate şi de nepătruns sunt căile Microsoftului... _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Sam 09 Ian 2010, 16:47 | |
| - dolion a scris:
- La Intorsura Buzaului, fetele, pana la o anumita varsta, primesc apelativul "băiată"
Expresia aceea am auzit-o prima oară în Cristian, Brasov. Mi s-a părut tare haioasă... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Sam 09 Ian 2010, 21:38 | |
| Si eu am auzit-o. De fapt, a scris-o cineva pe un forum si mi-a placut. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
| Subiect: Re: Femei, femei... Dum 10 Ian 2010, 21:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- Blue a scris:
- Emil Condor a scris:
Eu sunt convins de un lucru - acum mă refer doar la sotie - dacă nu respecti femeia de lângă tine, de fapt arăti lipsă de respect pentru tine însuti.
Eşti sigur că asta ai vrut să spui? Că arăţi respect faţă de tine însuţi dacă nu-ţi respecţi nevasta? Esti sigur că ai citit bine ce am scris? Reciteste... OK se poate să mă fi înşelat şi îmi cer scuze... Emil: Te rog să mă scuzi, Blue, am vrut să dau Quote si am mers pe Edit din neatentie. Prin asta am sters finalul mesajului tău. Sorry!_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
| Subiect: Re: Femei, femei... Dum 10 Ian 2010, 21:49 | |
| - dolion a scris:
- Blue a scris:
Mai vedem pe la ţară o chestie ciudată. Dacă pe stradă se apropie un bărbat şi o femeie se spune că vine un om şi o femeie. Deci femeia nu e om.
Dar cum explici situatia fratilor: - daca sunt doua fete, sunt surori; - daca e un baiat si un numar oarecare de fete, sunt frati. Asadar, indiferent de numarul fetelor, daca exista un singur baiat, ele nu mai conteaza! Asta e urmare a faptului că d.p.v. gramatical în limba română primează masculinul. Dacă avem o propoziţie: "El şi ea merg pe stradă", e foarte corect gramatical să spunem că: "Ei merg pe stradă". Aici nu cred că e vorba de misoginism. Ar fi cam exagerat. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Blue
| Subiect: Re: Femei, femei... Dum 10 Ian 2010, 21:51 | |
| - Anahoret a scris:
- O chestie interesată pe care mi-a spus-o un fost coleg, născut în Ţicleni, judeţul Gorj.
Dacă o femeie a născut o fată - are o fată. Dacă a născut un băiat - are copil! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Şi dacă are gemeni? Băiat şi fată?_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Blue
| | | | Anahoret
| Subiect: Re: Femei, femei... Dum 10 Ian 2010, 21:56 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Blue
| Subiect: Re: Femei, femei... Dum 10 Ian 2010, 22:00 | |
| - abbilbal a scris:
- La noi prin "bătătură" soţia spune soţului "omul meu"
Da, am auzit şi eu chestia asta. Dar am auzit, tot în Alba Iulia şi pe una spunându-i unuia: "Iar te-ai îmbătat, om eşti tu?" _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Femei, femei... Dum 10 Ian 2010, 23:37 | |
| - Blue a scris:
- Emil Condor a scris:
- Blue a scris:
- Emil Condor a scris:
Eu sunt convins de un lucru - acum mă refer doar la sotie - dacă nu respecti femeia de lângă tine, de fapt arăti lipsă de respect pentru tine însuti.
Eşti sigur că asta ai vrut să spui? Că arăţi respect faţă de tine însuţi dacă nu-ţi respecţi nevasta? Esti sigur că ai citit bine ce am scris? Reciteste... OK se poate să mă fi înşelat şi îmi cer scuze... Nu e necesar să-ti ceri scuze, n-ai pentru ce. Greseli sunt peste tot: nu suntem nici primii si nici ultimii ce gresesc. Dovada: si eu am gresit chiar cu mesajul tău, dând Edit în loc de Quote!!! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Femei, femei... Lun 11 Ian 2010, 02:26 | |
| - Blue a scris:
- Anahoret a scris:
Dacă o femeie a născut o fată - are o fată. Dacă a născut un băiat - are copil! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Şi dacă are gemeni? Băiat şi fată? Are mama un cocon şi o cocoană. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Femei, femei... Lun 11 Ian 2010, 02:32 | |
| - Blue a scris:
- abbilbal a scris:
- La noi prin "bătătură" soţia spune soţului "omul meu"
Da, am auzit şi eu chestia asta. Dar am auzit, tot în Alba Iulia şi pe una spunându-i unuia: "Iar te-ai îmbătat, om eşti tu?" Înseamnă că nu l-a luat din şanţ pentru a fi domn_____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Mar 12 Ian 2010, 13:21 | |
| [quote="Blue"] - zaraza26 a scris:
Faţă de Biblie, eu am mari rezerve... Consider că este o carte făcută din texte scrise de oameni pentru oameni... Există multe locuri în care e incoerentă, de exmplu de unde îşi iau neveste fii lui Adam şi ai Evei? Ar fi două posibilităţi, una, Eva şi Adam, nu erau primii oameni pe Pământ sau, Adam şi Eva au avut şi fete care din cauza misoginismului nu sunt pomenite şi atunci vorbim de incest, or asta ar încemna un păcat ceva mai mărişor decât povestea cu Pomul Cunoaşterii... Curată orgie în vremurile acelea... şi ar fi multe chestii care fac ca Biblia să se contrazică.
Una e să stea femeile deoparte şi alta e să le bagi în sac. A îi ascunde frumuseţea sub motivul că ar exista şansa să fie plăcută de alţii şi implicit de a preacurvi, mi se pare sinonim cu a spune că femeile sunt paraşute prin definiţie. Li se refuză calitatea de discernămât ... liberul arbitru atât de trâmbiţat...
Femeia e supra om? Hehehe ... 'tu-i mama măsii de egalitate ...
Preferi în planul doi? Interesant, oare nu are nici o legătură cu faptul că acolo sunt sforile şi în caz că ceva iese rău întotdeauna o încasează cel din primul plan?
Femeile astea ... nu poţi trăi nici cu ele, nici fără ele ...
Citem odată o chestie. Cică diferenţa esenţială dintre bărbaţi şi femei e cam aşa: Când o femeie intră într-o încăpere unde sunt bărbaţi, aceştia se întreabă dacă vor face sex, femeia ştie... Si eu consider ca Biblia e scrisa de oameni, dar are ceva totusi care o detaseaza de toate celelalte carti. (mai putin de cartile sfinte ale altor religii). Asta n-o s-o aflam niciodata... Eu nu interpretez ca femeile ar fi parasute prin definitie. Vezi, aici vedem diferit deoarece suntem in tabere diferite. / Femeia supra-om era o gluma. Oricum, nu ma deranjeaza sa se spuna un om si o femeie. Eu nu prefer planul doi pentru sforaraie. Nu imi place asa ceva si nici nu pot sa ii inteleg pe cei care trag sfori. Adica ii inteleg de ce fac, dar e atat de obositor sa te informezi care, unde, de ce... Iar de incasat... sa incaseze cine are placerea de a fi in primul plan. Imi place sa incasez, daca ma bag in fatza. Ca o fac rar si stiu riscurile, deci intr-o anumita masura ma astept. Nici cu ele, nici fara ele... cam asta cred ca e si dilema sotului meu. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Femei, femei... Mar 12 Ian 2010, 13:29 | |
| - Blue a scris:
- Pentru femei curiozitatea este ceva extrem ... prezent...
Nu s-a facut si o statuie cu asa ceva? Sa vezi atunci curiozitate!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Femei, femei... Mar 12 Ian 2010, 13:39 | |
| - dolion a scris:
- La Intorsura Buzaului, fetele, pana la o anumita varsta, primesc apelativul "băiată"
Si in regiunea Nasaudului am intalnit, dar aici obiceiurile difera de la sat la sat, deci nu stiu daca in Nasaud, Salva, Rebra sau unde, exact. _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Femei, femei... Mar 12 Ian 2010, 13:46 | |
| - nicuvar a scris:
- Sa stiti ca am fost curios sa vad ce e cu acest topic, dupa ce a scris abbilbal. Voi reveni.
Pai dupa ce a scris Abilul, am vrut sa il anunt ca Blue mi-a luat si ultima picatura de albastru! Am ramas si fara sange albastru, si fara cantece de inima albastra. Of, of! Acum joc in "Print si cersetor", rolul Printului fara sange albastru! _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Blue
| | | | Blue
| | | | Blue
| | | | Blue
| Subiect: Re: Femei, femei... Mar 12 Ian 2010, 21:31 | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Femei, femei... | |
| |
| | | | Femei, femei... | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |