LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Femei, femei... - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul reclame 23 politica humanitas nicuvar istorie internet romana sibiu efremovivanantonovici 1918 drumetie google Limba mediu padure comment-143 muzica_traditionala problema curiozitati brasov 1 CPSF taieri Fantasy
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Femei, femei... - Pagina 5 I_vote_lcapFemei, femei... - Pagina 5 I_voting_barFemei, femei... - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Femei, femei... - Pagina 5 I_vote_lcapFemei, femei... - Pagina 5 I_voting_barFemei, femei... - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Femei, femei...

In jos 
+11
Ion
abbilbal
dolion
nicuvar
zuum
yzzy
zaraza26
Iisus
Anahoret
Emil Condor
Blue
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Femei, femei... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 19:02

Blue a scris:
zaraza26 a scris:
.... Iar in costum de baie nu m-am imbracat demult, asa ca merita riscul! Laughing

Daaa, asta sună extrem de interesant... unde şi când te duci la plajă?

...hmm, cred ca am uitat, de cand n-am mai fost, de! batranetile! oare in ce anotimp? unde sunt plaje? Question

Blue

Blue

Numarul mesajelor : 186
Localizare : Ardeal, România
Data de inscriere : 02/01/2010

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 19:05

Cristina a scris:
.....

Maurizia Paradiso este transsexualul, transgenderul şi purtătoarea de cuvânt a tuturor travestiţilor din Italia. După o schimbare de sex totală, Maurizio a devenit Maurizia şi de atunci îmbunătăţirile ambalajului extern sunt din ce în ce mai bune. Ea vorbeşte des despre discriminarea care-i este arătată de părinţi şi foloseşte leşinul la comandă şi în direct ca şi semnătură artistică.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nţţţ .. pas...

Blue

Blue

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 19:13

zaraza26 a scris:
...

...hmm, cred ca am uitat, de cand n-am mai fost, de! batranetile! oare in ce anotimp? unde sunt plaje? Question
Lasă că am mai auzit eu de-astea ... şi s-a încins o discuţie despre cupa de găină şi leguma ... cu caroten.... Embarassed
Peste 50 de ani ce o să mai zici?
Ia uită-te mai bine ce zice Cristina aici:

Cristina a scris:
Concurs de "bunicute" in Brazilia aplauze ...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
View more [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] from [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
aplauze
Cât despre unde sunt plajele ... atâta bai să fie ...

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 19:15

Blue a scris:

Depinde ce ma-ntrebi!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 19:20

Blue a scris:

Ia uită-te mai bine ce zice Cristina aici

Nu sunt inca bunica, de-aia nu arat asa. (tot ziceam eu ca intineresc... oh da! )

Blue

Blue

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 19:54

zaraza26 a scris:
Blue a scris:

Depinde ce ma-ntrebi!
Te-aş putea întreba dacă-ţi place supa de găină cu morcov... Embarassed Very Happy
zaraza26 a scris:
Blue a scris:

Ia uită-te mai bine ce zice Cristina aici

Nu sunt inca bunica, de-aia nu arat asa. (tot ziceam eu ca intineresc... oh da! )

Ei lasă că nu nepoţii sunt întotdeauna de vină.
Pentru a întineri trebuie să îmbătrâneşti mai întâi ...

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 19:57

Blue a scris:
Cristina a scris:
Concurs de "bunicute" in Brazilia aplauze ...
(... şi nu ne duce pe noi Doamne în ispită .... rugă ...că are cine floare )
Cum duceţi voi omul în ispită ... şi dup-aia tot voi strigaţi cât vă ţine guriţa că sunteţi ... abuzate ...
Embarassed

Care "voi" si despre ce "ispita" vorbesti doh ?! Tu nu poti privi ceva frumos fara sa fii.........ispitit, mon cher Very Happy ?! Si cind privesti nudurile rubensiene la fel de .... "ispitit" te simti (de Rubens, in acest caz Laughing )?!
ps: hai sa nu exageram...atit de convenabil pentru scuzarea ispitelor ... unora Wink .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 20:02

Blue a scris:
Cristina a scris:
.....

Maurizia Paradiso este transsexualul, transgenderul şi purtătoarea de cuvânt a tuturor travestiţilor din Italia. După o schimbare de sex totală, Maurizio a devenit Maurizia şi de atunci îmbunătăţirile ambalajului extern sunt din ce în ce mai bune. Ea vorbeşte des despre discriminarea care-i este arătată de părinţi şi foloseşte leşinul la comandă şi în direct ca şi semnătură artistică.
Nţţţ .. pas...

Daca n-ai fi stiut ca este transsexual, la fel spuneai? Sincer.
Sus In jos
Blue

Blue

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 20:31

Cristina a scris:
Blue a scris:
(... şi nu ne duce pe noi Doamne în ispită .... rugă ...că are cine floare )
Cum duceţi voi omul în ispită ... şi dup-aia tot voi strigaţi cât vă ţine guriţa că sunteţi ... abuzate ...
Embarassed

Care "voi" si despre ce "ispita" vorbesti doh ?! Tu nu poti privi ceva frumos fara sa fii.........ispitit, mon cher Very Happy ?! Si cind privesti nudurile rubensiene la fel de .... "ispitit" te simti (de Rubens, in acest caz Laughing )?!
ps: hai sa nu exageram...atit de convenabil pentru scuzarea ispitelor ... unora Wink .
.....
Ei lăsaţi ... auzi, care ispită ...
Am fost pe siteul ăla şi am văzut ... nişte bunicuţe ... maaaaamă, mamă. Cei drept nu sunt sigur dacă e de la natură sau de la brişca lu' nenea chirurgul, dar am constatat că multe nepoţici ar ucide să arate aşa.
Ispitit de Rubens? Cum poţi să mă bănuieşti de înclinaţii de-astea? Niciodată. Poate de modele lui, dar cred că sunt cam ... ţepene şi osoase ora asta.
Very Happy
Cristina a scris:
Blue a scris:
Cristina a scris:
.....

Nţţţ .. pas...

Daca n-ai fi stiut ca este transsexual, la fel spuneai? Sincer.
Nu, bărbaţii transsexuali au o mare lipsă: feminitatea naturală a gestului. Indiferent cât de frumoşi sau de "tunaţi" de chiurg, există o anumită proporţie a dimensiunilor, o anumită curbură a formelor care nu se poate imita. Chiar dacă nu ştii că a fost bărbat, ţi se pare că ceva nu eaşa cum ar trebui să fie. Poţi să vezi şi dacă iei în seamă doar faţa, gâtul şi mai ales mâinile ... Decât un transsexual, prefer două lesbiene (Man's dream... Very Happy )

Live

Numarul mesajelor : 147
Varsta : 50
Localizare : Păi...aici:D
Data de inscriere : 14/01/2010

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 20:49

Femei, femei... - Pagina 5 876722 Tot cu femeile, Blue? Mă rog...relativ femei, dacă e să iau în calcul blondina de mai sus. clown
Sus In jos
Blue

Blue

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyJoi 14 Ian 2010, 21:20

Live a scris:
Femei, femei... - Pagina 5 876722 Tot cu femeile, Blue? Mă rog...relativ femei, dacă e să iau în calcul blondina de mai sus. clown
Dacă te uiţi atentă vei observa că eu o combat pe ... pseudoblonda.

Şi pentru că veni vorba de blonde, adevărate:
Bancuri cu blonde:

*

De ce nu au blondele notiunea timpului? - Pentru ca se culca la unu si se scoala la altul.
*

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute un brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare una dintre ele ii spune celeilalte: - Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad care il gasim ... indiferent daca are globuri sau nu!!!!

*

Doua blonde stateau de vorba; una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Draga, tu cand faci dragoste, vorbesti cu sotul tau? - Da, daca ma suna!
*

Doua blonde sporovaiesc intre ele: -Auzi, tu?... Ce e mai aproape, Luna sau Londra? - Draga, tu esti tembela?!?... Vezi Londra, de aici?!?...

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyVin 15 Ian 2010, 06:39

Nu va intrebati de ce nimeni nu pune si o poza din astea, si ele sunt tot femei

dar ne-am obisnuit sa ne folosim de "imaginea" femeii dupa cum e nevoie
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyVin 15 Ian 2010, 11:21

Blue a scris:

Te-aş putea întreba dacă-ţi place supa de găină cu morcov... Embarassed Very Happy

Ok, o sa tin minte! Sper!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyVin 15 Ian 2010, 11:28

Blue a scris:

Nici n-am zis ca sunt de vina. Am zis ca trebuie sa fiu bunica sa arat ca ele.

Vorba asta e de cand am sarbatorit ziua mea la serviciu dupa trei luni. Si atunci le-am zis ca, spre deosebire de ziua reala, in cea de atunci sarbatoresc X-1. smile

Blue

Blue

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyVin 15 Ian 2010, 15:24

zuum a scris:
Nu va intrebati de ce nimeni nu pune si o poza din astea, si ele sunt tot femei...........
M-am gândit şi am ajuns la concluzia că la vreme de criză şi de iarnă acele doamne sunt foarte indicate. Sunt moi, calde...
Mai uite câteva din prima categorie:

Şi cele din a doua categorie sunt bune la vreme de criză, o pui la masă, îi scoţi sacul de pe cap şi îţi taie pofta de mâncare:

Blue

Blue

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyVin 15 Ian 2010, 15:41

zaraza26 a scris:
Blue a scris:

Ok, o sa tin minte! Sper!
Ce o să ţii minte? Supa de găină sau morcovul?[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
zaraza26 a scris:
Blue a scris:

Nici n-am zis ca sunt de vina. Am zis ca trebuie sa fiu bunica sa arat ca ele.

Vorba asta e de cand am sarbatorit ziua mea la serviciu dupa trei luni. Si atunci le-am zis ca, spre deosebire de ziua reala, in cea de atunci sarbatoresc X-1. smile
Mai bine mai târziu decât niciodată...
De fapt la aşazisele aniversări, noi ce ar trebui să facem? Să ne bucurăm că am apucat ziua aceea, sau să ne întristăm că suntem cu încă un an mai aproape de băgarea la conservă şi mutarea la loc cu multă verdeaţă şi linişte? (Mamăăăă ... ce sinistru sună)

La Multi Ani! vs amin

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptyVin 15 Ian 2010, 23:50

zuum a scris:
Nu va intrebati de ce nimeni nu pune si o poza din astea, si ele sunt tot femei

Da mă Zuumule, eu prin orice colţ de Românie am umblat, aşa ceva nu am aflat. Femei grase şi foarte grase am văzut, dar doar atât. Prin alte părţi nu ştiu cum e, că io n-am fost.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Ian 2010, 00:53

Dar lucruri frumoase despre femei, nu se mai găsesc??!!
Credeti că între bărbati nu sunt exemple din astea pe care le vedem mai sus?

Nu stiu ce să zic, fără a dori să supăr pe cineva, dar acest topic a început să mă irite si...
probabil îl vom pune pe invizibil pentru vizitatori.
O să rămână disponibil doar membrilor autentificati..

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Ian 2010, 01:11

De acord, Emil!
Imbracamintea a fost creata pentru a acoperi din urateniile corpului.
Iar, cand nici aceasta nu e suficienta, atunci trebuie sa luam si alte masuri.
Invizibilul poate fi una dintre masuri.
Multumesc!
Ion
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Ian 2010, 01:21

Ion a scris:
Imbracamintea a fost creata pentru a acoperi din urateniile corpului.
Iar, cand nici aceasta nu e suficienta, atunci trebuie sa luam si alte masuri.
Invizibilul poate fi una dintre masuri.
Multumesc!
Ion
Eu îti multumesc pentru pozitia ta fată de această problemă si pentru mesajul tău.
Multumesc pentru suport, Ion! hug

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Ian 2010, 06:20

Emil Condor a scris:
Dar lucruri frumoase despre femei, nu se mai găsesc??!!
Credeti că între bărbati nu sunt exemple din astea pe care le vedem mai sus?

Nu stiu ce să zic, fără a dori să supăr pe cineva, dar acest topic a început să mă irite si...
probabil îl vom pune pe invizibil pentru vizitatori.
O să rămână disponibil doar membrilor autentificati..

Exact aici voiam sa ajung!
Libertatea si drepturile femeii sunt subiective. Oamenii vorbesc de femei avand in minte o anumita imagine, imaginea femeii frumoase. Nimeni nu vrea sa vada femei urate si grase facand reclame la Masserati!
Societatea manipuleaza femeia asa cum vrea, iar femeia cade in aceasta capcana fara sa-si dea seama.

Cand blue a postat o femeie goala cu un corp frumos, Emil nu s-a sesizat sa blocheze accesul din afara si nici n-a simtit ca deraiaza subiectul.
Subiectul este femei, femei....grasele si uratele nu sunt femei?
Da, exista si barbati grasi si urati dar cui ii pasa? Nu reprezinta un subiect de discutie.
Condamnam islamismul ca obliga femeia sa se acopere si o facem sa "lupte" pentru niste drepturi care nu i-ar schimba viata cu nimic. Condamnam biserica ca obliga femeia moral, sa creasca copiii, sa aibe grija de casa sa fie fidela sotului, ii bagam in cap ca astea sunt constrangeri si ca de fapt e libera sa faca trotuarul....Ne folosim de femeie ca sa ne atingem tot felul de scopuri mai mult sau mai putin ascunse.....si libera tot nu e!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Ian 2010, 06:28

Zuum,

Una este să dialoghezi despre femei (cu bune si rele) si altceva e doar să afisezi niste poze de tot rahatul care au darul de a deteriora imaginea femeii.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Ian 2010, 06:44

Emil Condor a scris:
Zuum,

Una este să dialoghezi despre femei (cu bune si rele) si altceva e doar să afisezi niste poze de tot rahatul care au darul de a deteriora imaginea femeii.

Pai nu faci decat sa dovedesti ca am dreptate prin ceea ce ai spus mai sus.
In primul rand n-ai citit ce am scris.
In al doilea "imaginile" le poti scoate daca TE deranjaza

Si mai la urma daca afirmi ca femeia are o IMAGINE fixa, mai bine ar fi sa ne spui care e si noi vom fi de acord sa nu o deterioram cu minciuni
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Ian 2010, 06:50

Mai trebuie un lucru priceput: femeile arătate aici au organismul dereglat, deci sunt bolnave iar noi ne batem joc de boala cuiva??!! Stii că pentru asa ceva se poate ajunge si în tribunal? La asta nu ai gândit...

Tu spui că are o imagine fixă, eu am zis că se poate dialoga despre cele bune rele din viata lor...

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 EmptySam 16 Ian 2010, 06:54

Emil Condor a scris:
Mai trebuie un lucru priceput: femeile arătate aici au organismul dereglat, deci sunt bolnave iar noi ne batem joc de boala cuiva??!! Stii că pentru asa ceva se poate ajunge si în tribunal? La asta nu ai gândit..
Tu spui că are o imagine fixă, eu am zis că se popate dialoga despre cele bune rele...

fotografiile astea sunt expuse pe google fara copy right, si nu la un site de boli, ce spui tu acolo ?
Si nu vad unde e bataia de joc?
Cand exista asa ceva comentariile nu au rost, e...self explanatory!
..iar eu dialogam cat se poate de la subiect....poti face ce vrei am dovedit ce aveam de dovedit
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Femei, femei...   Femei, femei... - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Femei, femei...
Sus 
Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani
» MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: BLUE-
Mergi direct la: