Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Femei, femei... Mar 05 Ian 2010, 22:41
Yzzy... crede-mă! Prima dată merge. A doua oară suporţi, consideri că n-a prins toate nuanţele de la început. Dar după aia...
Ca să nu mai zic că pentru mine trenul este "sala de lectură". Ăsta să te vadă şi cu Biblia în mână şi tot nu te lasă-n pace!
_____________________ Free your mind!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Femei, femei... Mar 05 Ian 2010, 22:46
Anahoret a scris:
Yzzy... crede-mă! Prima dată merge. A doua oară suporţi, consideri că n-a prins toate nuanţele de la început. Dar după aia...
Ca să nu mai zic că pentru mine trenul este "sala de lectură". Ăsta să te vadă şi cu Biblia în mână şi tot nu te lasă-n pace!
Nu te condamn. Încercam să-i înţeleg pe acei oameni. PS:Te invidiez pt "sala ta de lectură".
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Femei, femei... Mar 05 Ian 2010, 23:41
Curiozitatea este omenească dar ca orice, când se exagerează devine defect.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Femei, femei... Mier 06 Ian 2010, 09:05
zaraza26 a scris:
... nu sunt curioasa ce face vecina mea, [...]
A nu se intelege ca nu ma intereseaza cum o duc vecinii, ca sa-i ajut in caz de nevoie. Dar pentru asta rar e nevoie sa ii deranjezi in viata privata.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Femei, femei... Mier 06 Ian 2010, 09:07
yzzy a scris:
Anahoret a scris:
Nu te condamn. Încercam să-i înţeleg pe acei oameni. PS:Te invidiez pt "sala ta de lectură".
Stii cum e? Ii inteleg, dar de la distanta!
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 18:36
Anahoret a scris:
Altă chestie interesantă: Am avut ocazia, anul trecut (acum pot spune anul trecut şi pentru alaltăieri ), să stau de vorbă cu un tip care lucrează la şcoala de ofiţeri de la Sibiu. Tipul spunea că, pentru aruncarea grenadei, băieţii au o distanţă mai mare iar fetele o distanţă mai mică. Chestia asta mi se pare aberantă fiindcă -- amândoi am făcut armata, nu? -- efectul grenadei este acelaşi şi pentru băieţi şi pentru fete.
De trei ori am vrut să răspund, de trei ori m-am abţinut dar w.t.f.... Poate cei care au socotit acea distanţă au considerat ceva de genul:
Întrebare: - De ce nu moare o blondă împuşcată în cap? Răspuns: - Deoarece pentru a ucide, un glonţ trebuie să străbată un organ vital...
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] România lui Blue[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 18:50
yzzy a scris:
Dacă femeile ar conduce lumea...
Poate, dacă ar rămâne în garaj...
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] România lui Blue[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 18:53
Emil Condor a scris:
Blue a scris:
Mai vedem pe la ţară o chestie ciudată. Dacă pe stradă se apropie un bărbat şi o femeie se spune că vine un om şi o femeie. Deci femeia nu e om.
Eu sunt convins de un lucru - acum mă refer doar la sotie - dacă nu respecti femeia de lângă tine, de fapt arăti lipsă de respect pentru tine însuti.
Eşti sigur că asta ai vrut să spui? Că arăţi respect faţă de tine însuţi dacă nu-ţi respecţi nevasta?
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 19:15
zaraza26 a scris:
Nu cred ca shochezi, mi se pare stiuta asta. Pe de o parte asta e un indiciu ca oamenii au scris Biblia inspirati de divinitate, dar nu le-a purtat şi mâna... Din istorie stim ca societatea a fost fie matriarhala, fie patriarhala. Deci, in ce societate a fost scrisa Biblia? Apoi, oricand e necesar sa fie cineva care sa decida. Ar mai fi si posibilitatea sa dai cu banul, dar nu toti au bani la indemana, mai ales pe vremea trocurilor! Femeia ar fi un mijloc, daca asa o vede barbatul (care se lasa in acest caz prea mult influentat de interpretarile date Bibliei). Acoperirea fetzei la musulmani mi se pare doar o masura ca sa impiedice apropierile nepotrivite. Asa e obiceiul la ei... Tot asa cum in biserica in Maramures si nu numai, femeile stau deoparte, barbatii deoparte. Aaa, un om si o femeie... Dar e simplu!!! Barbatul e om si femeia e supra-om! Accept sa fiu uneori in planul doi, pentru ca barbatul e prea incapatanat si mai bine sa rezolvam problema, decat sa ne batem pentru intaietate. Apoi, planul doi nu e neaparat si neinsemnat. Prinse cu treburile din planul doi, preferam sa lasam pe altii in planul intai. Oricat ar parea realizarile unei familii de mari si ar parea ca e meritul barbatului, femeia stie ca are cel putin jumatate din merit. Si e de ajuns.
Faţă de Biblie, eu am mari rezerve... Consider că este o carte făcută din texte scrise de oameni pentru oameni... Există multe locuri în care e incoerentă, de exmplu de unde îşi iau neveste fii lui Adam şi ai Evei? Ar fi două posibilităţi, una, Eva şi Adam, nu erau primii oameni pe Pământ sau, Adam şi Eva au avut şi fete care din cauza misoginismului nu sunt pomenite şi atunci vorbim de incest, or asta ar încemna un păcat ceva mai mărişor decât povestea cu Pomul Cunoaşterii... Curată orgie în vremurile acelea... şi ar fi multe chestii care fac ca Biblia să se contrazică.
Una e să stea femeile deoparte şi alta e să le bagi în sac. A îi ascunde frumuseţea sub motivul că ar exista şansa să fie plăcută de alţii şi implicit de a preacurvi, mi se pare sinonim cu a spune că femeile sunt paraşute prin definiţie. Li se refuză calitatea de discernămât ... liberul arbitru atât de trâmbiţat...
Femeia e supra om? Hehehe ... 'tu-i mama măsii de egalitate ...
Preferi în planul doi? Interesant, oare nu are nici o legătură cu faptul că acolo sunt sforile şi în caz că ceva iese rău întotdeauna o încasează cel din primul plan?
Femeile astea ... nu poţi trăi nici cu ele, nici fără ele ...
Citem odată o chestie. Cică diferenţa esenţială dintre bărbaţi şi femei e cam aşa: Când o femeie intră într-o încăpere unde sunt bărbaţi, aceştia se întreabă dacă vor face sex, femeia ştie...
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 19:20
[quote="zaraza26"]
Anahoret a scris:
Anahoret a scris:
Altă chestie interesantă: Am avut ocazia, anul trecut (acum pot spune anul trecut şi pentru alaltăieri ), să stau de vorbă cu un tip care lucrează la şcoala de ofiţeri de la Sibiu. Tipul spunea că, pentru aruncarea grenadei, băieţii au o distanţă mai mare iar fetele o distanţă mai mică. Chestia asta mi se pare aberantă fiindcă -- amândoi am făcut armata, nu? -- efectul grenadei este acelaşi şi pentru băieţi şi pentru fete.
Da' bineinteles ca fetele trebuie sa arunce mai de-aproape. Ca si pe campul de lupta vor fi trimise sa arunce mai din apropierea dusmanului.
Normal, dacă trimiţi o femeie să se plimbe prin faţa liniilor inamice nu va fi împuşactă, cel puţin pentru faptul că a cam trecut ceva vreme de când duşmanii nu şi-au ... văzut nevestele şi speră şi ei ...
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 19:25
Anahoret a scris:
Ştii de ce am dat exemplul salvamontului? Pentru că foarte mulţi bărbaţi sunt respinşi la preselecţie. În meseria asta contează calităţile fizice şi disponibilitatea de a fi la dispoziţia societăţii la orice oră din zi şi din noapte. Deci nu are nimic de a face cu faptul că un candidat este bărbat sau femeie. Cine trece testul merge mai departe.
Ba are, se spune că femeile au foarte multă căldură în ... suflet... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 19:33
Emil Condor a scris:
De la topicul "Niciodată nu am...":
aurora a scris:
...m-ai facut curioasa! (ca doar sunt femeie)
Doar nu vrei să spui că fiind femeie, automat ai această calitate/defect? Întreb serios: este curiozitatea ceva specific femeii? Dacă as considera doar afirmatia lui Aurora, asa as crede...
Pentru femei curiozitatea este ceva extrem ... prezent...
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 19:52
Citat :
dovada clara ca...le merge mintea!
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 19:54
zuum a scris:
Citat :
Ohoo... uneori îşi ia o viteză ...
zuum
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 19:57
Blue a scris:
zuum a scris:
Citat :
Pai fara curiozitatea Evei....lumea era si azi formata din doi oameni in pielea goala!
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 20:22
zuum a scris:
Blue a scris:
zuum a scris:
Citat :
Pai fara curiozitatea Evei....lumea era si azi formata din doi oameni in pielea goala!
Putea fi curioasă şi fără să muşte din măr. Îţi dai seama cum arătau străzile? Şi ce economii se făceau dacă nu se inventau hainele?
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 20:48
Blue a scris:
Mi-a plăcut faza de la urmă, cu poşeta!
zuum
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 22:34
Blue a scris:
Putea fi curioasă şi fără să muşte din măr. Îţi dai seama cum arătau străzile? Şi ce economii se făceau dacă nu se inventau hainele? [/color]
Gata, prea tarziu...barbatul a avut sansa si a ratat ! Va ramane in istorie ca Eva l-a prostit si el ...a mancat ce i s-a dat! Fara sa clipeasca!
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 22:52
Anahoret a scris:
Blue a scris:
Mi-a plăcut faza de la urmă, cu poşeta!
Oarecum legat de curiozitate: Asculătoarea: - E adevărat că aspirina e anticoncepţional? RadioErevan: - Da, dacă o ţii între genunchi...
Blue
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 22:54
zuum a scris:
Blue a scris:
Putea fi curioasă şi fără să muşte din măr. Îţi dai seama cum arătau străzile? Şi ce economii se făceau dacă nu se inventau hainele? [/color]
Gata, prea tarziu...barbatul a avut sansa si a ratat ! Va ramane in istorie ca Eva l-a prostit si el ...a mancat ce i s-a dat! Fara sa clipeasca!
Întotdeauna bărbaţii care se respectă achită nota de plată... ceilalţi sunt deştepţi...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Femei, femei... Joi 07 Ian 2010, 23:55
Blue a scris:
Emil Condor a scris:
Blue a scris:
Mai vedem pe la ţară o chestie ciudată. Dacă pe stradă se apropie un bărbat şi o femeie se spune că vine un om şi o femeie. Deci femeia nu e om.
Eu sunt convins de un lucru - acum mă refer doar la sotie - dacă nu respecti femeia de lângă tine, de fapt arăti lipsă de respect pentru tine însuti.
Eşti sigur că asta ai vrut să spui? Că arăţi respect faţă de tine însuţi dacă nu-ţi respecţi nevasta?
Esti sigur că ai citit bine ce am scris? Reciteste...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Subiect: Re: Femei, femei... Vin 08 Ian 2010, 05:49
zuum a scris:
Dar ai impresia că eu clipesc prea mult când mănânc ce-mi pune Eva mea în farfurie?
Anahoret
Subiect: Re: Femei, femei... Vin 08 Ian 2010, 22:06
Cred că se potriveşte de minune aici.
Era, din partea ei, nu atât admiraţie în faţa cine ştie căror idei nemaipomenite; era mai curând un amuzament bine mascat, tipic acelor femei ce nu sunt fanatice, din fire, şi care nu iau sută la sută în serios cuvintele mari ale partenerilor de o după-amiază; pe urmă ar fi putut fi şi plăcerea pe care ele o resimt când, datorită seducţiei lor evidente, judecăţile bărbaţilor, conţinând totdeauna un rest de copilărie, o iau puţin razna, dar razna frutnos, dezlipindu-se de realitate atât cât e nevoie pentru ca aceasta să pară un teren sigur, lipsit de obstacole.
Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 87-88
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Femei, femei... Vin 08 Ian 2010, 22:26
Sa stiti ca am fost curios sa vad ce e cu acest topic, dupa ce a scris abbilbal. Voi reveni.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Femei, femei... Vin 08 Ian 2010, 23:25
Blue a scris: Mai vedem pe la ţară o chestie ciudată. Dacă pe stradă se apropie un bărbat şi o femeie se spune că vine un om şi o femeie. Deci femeia nu e om.
Dar cum explici situatia fratilor: - daca sunt doua fete, sunt surori; - daca e un baiat si un numar oarecare de fete, sunt frati. Asadar, indiferent de numarul fetelor, daca exista un singur baiat, ele nu mai conteaza!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.