LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala drumetie curiozitati reclame google taieri 23 Popasul humanitas CPSF brasov internet padure efremovivanantonovici Fantasy 1918 nicuvar problema romana istorie politica comment-143 mediu sibiu Limba 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 I_vote_lcapROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 I_voting_barROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 I_vote_lcapROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 I_voting_barROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ROMANIA si Uniunea Europeana

In jos 
+8
Ciprian
Ion
ostrovna
Emil Condor
nicuvar
dolion
zaraza26
Franz Schneider
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyVin 30 Sept 2011, 14:47

DOUA MANDATE
Motto: “DESTEAPTA-TE, ROMANE,
NU MAI VOTA PE ORICINE”!

Cand eram tanar profesor in Romania, ni s-a cerut noua, cadrelor
didactice, de catre partidul comunist, sa dezbatem Satutul cadrelor didactice
[i, eventual, sa facem propuneri. |mpreuna cu mai multi colegi, ne-am oprit
asupra articolului in care se propunea limitarea numarului de mandate pentru
directorii de licee si scoli la maximum DOUA. Asa s-a si hotarat. Numai ca,
unii experti in limba romana au adaugat la articol expresia “de regula”, care lasa
loc de interpretare, In functie de persoana care ocupa func]ia. Cand a venit
revolutia din ‘89, mi-am zis ca vom putea elimina acea expresie si limita numarul
mandatelor la maximum DOUA. Da de unde! A fost exact pe dos. Directorii au
inceput sa treaca de la un partid la altul. Prin diferite mijloace necinstite, unii au
reusit sa iasa chiar la pensie ca directori.
Dupa ce l-au omorat pe Ceausescu, mi-am zis ca vom avea si noi o
democra]ie adevarata si nimeni nu va mai sta in anumite functii o viata sau pe
viata, asa cum voia Ceausescu. Iata insa ca nu s-a intamplat aaa. Alesii, pentru
ca despre ei e vorba aici, vor sa stea toata viaaa “alesi”. |ncepand din iarna
trecuta, la indemnul regretatului prof. univ. dr. Cezar Avramescu, editorialist la
“Gazeta de Sud”, Craiova, am inceput lupta. Cum altfel decat facand propuneri?
Asa se face ca D-l Alin Teodorescu, deputat PSD, editorialist la publicatia citata,
a avut amabilitatea sa-mi raspunda la postarile mele cu privire la limitarea
numarului de mandate. |n 14 martie 2007, dansul scrie editorialul “Meseria de
politician” in “Gazeta de Sud” (www.gds.ro). Bineinteles ca nu era de acord cu
propunerea mea, dupa cum se vede chiar din titlul articolului. Ce e aia “meserie
de politician”? Pe vremuri, un dregator a fost dat afara din primarie. |n dreptul
rubricii “meseria”, neavand ce sa se scrie, s-a completat in cartea de munca
“dat afara din primarie”. De altfel D-l Prof. Avramescu imi zicea asa: “Unde vei
gasi tu, draga Jane, parlamentul ala care sa voteze o asemenea lege?”.
A[a e. Cine sa-si taie singur craca de sub picioare?!
|ncurajat fiind de comentariile favorabile ale unor cititori, nu m-am dat
batut. I-am scris chiar presedintelui Basescu - Inainte de referendumul privind
suspendarea sa, pe site-ul www.basescu.ro - un mesaj prin care il rugam sa
introduca o intrebare in cadrul referendumului cu privire la limitarea numarului
de mandate ale alesilor la maximum DOUA. Cum era de asteptat, n-am primit
niciun raspuns. Am postat propunerea mea si pe alte site-uri, ale altor cotidiane
romanesti. Cititorii - da, ziaristii - ba. E drept ca unul singur, in persoana D-lui
Cristian Mihai Chis, editorialist pe www. ziare.com, a agreat propunerea mea.
Domnul Dan Pavel, editorialist la “Ziua”, scrie, pe 23 iulie a.c., un articol intitulat
“Gerontologie si teribilism politic” (www.ziua.ro). |n acel articol, dansul preciza
ca la americani nu e asa. Atunci i-am replicat, printr-un comentariu la articolul
respectiv, aratand ca si republicanii, aici, in America, au incercat, cu ceva timp
in urma, sa limiteze numarul de mandate la maximum DOUA, dar nu au reusit.
227-204 a fost scorul cu care a fost respins amendamentul - in martie 29, 1995
(http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Term_limits). Iar daca si ei, americanii,
si-au pus problema limitarii numarului de mandate la maximum DOUA
(republica nefiind parlamentara, ci preziden]iala), mi-am zis eu atunci ca, la noi,
e cu atat mai necesara limitarea numarului de mandate la maximum DOUA
pentru parlamentari, In Romania republica fiind una parlamentara.
Nu stiu daca e bine sa luam modele din natura, dar, daca pui grau
de doua sau de mai multe ori la rand pe acelasi loc, risti sa strangi mai multa
neghina decat grau. Aaa si cu alesii nostri. Nu stiu daca, dupa mai mult de 8 ani,
alesii pot veni cu mai multe lucruri bune decat rele. Daca nu cumva, in loc sa
inlature unele greseli, nu vor incepe prin a le acoperi pe cele vechi, ca sa poata
face altele noi. Se spune ca alesul, oricare ar fi el, si de oriunde ar fi, isi incepe
activitatea prin a-i desconsidera pe cei care l-au ales. Romania este satula de
dictatura, la orice nivel ar fi si oricum s-ar manifesta aceasta. Eu nu am mai mult
decat meritul de a pune problema. Singur, insa, nu o pot rezolva. De aceea,
a[ dori ca presa din diaspora romana sa se organizeze o larga dezbatere pe
aceasta tema si sa se realizeze un sondaj avand intrebarea: “Credeti ca la noi
este necesara introducerea limitarii numarului de mandate la maximum
DOUA pentru alesii nostri de orice fel si de la orice nivel?”
Desteapta-te, Romane! Oriunde vei fi fiind acuma.
I. C.
Stimate Domnule Grigore Culian,
Acesta este textul unei scrisori deschise, pe care v-as propune-o in
paginile ziarului Dvs. si pe care o puteti “peria”, fara a o “speria”, pastrand ideea
de baza. Asta in situatia ca sunteti de acord in primul rand Dvs.
Poate altcineva, cu mai mult “condei” decat mine, ar putea prelua
problema.
Cerandu-mi scuze u rapirea timpului Dvs. cu “nimicurile” mele (la care visez de mult
sa se intample , va rog sa primiti, stimate D-le Culian, expresia sentimentelor
mele cele mai sincere. Va mul]umesc pentru intelegere.
Ion C., Massapequa, New York, 8 August 2007

Sus In jos
Ciprian

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 01 Oct 2011, 02:15

@zaraza:
Ba da, chiar planul Marshall. Tine de fapt, nu de interpretarea istoriei. Ambele tari au fost rase la pamant. Cu disciplina,poate, poti inlatura molozul, si acela ce poate sa fie inalturat cu mana goala, ori cateva lopeti, pt cateva zile, cat tin ultimele coji de paine si ultimii cartofi putreziti, dar nu poti construi nimic

what to do about what there is,
that there is a difference between knowing what there is,
and knowing what to do about what there is
and what that difference is." Jordan B. Peterson
"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Ciprian

Ciprian

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 01 Oct 2011, 02:38

Si de aia, cand JFK a pronuntat faimosul "Ich bin ein Berliner" nemtii au izbuncnit in urale. Disciplinati cum sunt.

"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Ciprian

Ciprian

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 01 Oct 2011, 07:31

@ Ion:
Tot respectul pentru cele scrise, si pt. initiativa. Eu dau numai din gura, pe forum. Oricum, ma bucur sa vad ca, din cand in cand macar, nu sunt de unul singur.
Foarte informativ cele scrise, de asemenea. Am avut ce afla, si invata.
Nu am stiu ca republicanii au avut intiativa de care pomeniti, Un motiv in plus pentru care imi plac conservatorii. Mai putin majoritatea dintre republicani, care, in opinia modesta a subsemnatului, sunt doar RINO.
Sunteti liberal, sau conservator?
Zum, cand l-am intrebat, a ocolit raspunsul. Oricum, mi-am dat seama. Ma intreb daca are tot asa parere buna despre mesia Obama, ca avea mari sperante in panarama.
PS
Nu cred ca doua mandate ar rezolva probleme, in intregime, dupa cum nici nu cred ca v-ati astepta la asta. Dar, precum dumneavoastra, sunt dezgustat de meseria de activist ori politician pe viata. Pe de alta parte, coruptia si interesele speciale ale celor de pe holurile puterii (lobbyists) ar fi mai greu (dar nu-mi fac iluzii despre imposibil), de realizat cand ai mereu alti oameni pe care sa ungi.
PPS
Dar ce ziceti de judecator pe viata, precum cei din Curtea Suprema?
Ca eu zic nu se poate :thumbs down:

"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 01 Oct 2011, 10:33

Ciprian a scris:
@ Ion:
Tot respectul pentru cele scrise, si pt. initiativa. Eu dau numai din gura, pe forum. Oricum, ma bucur sa vad ca, din cand in cand macar, nu sunt de unul singur.
Foarte informativ cele scrise, de asemenea. Am avut ce afla, si invata.
Nu am stiu ca republicanii au avut intiativa de care pomeniti, Un motiv in plus pentru care imi plac conservatorii. Mai putin majoritatea dintre republicani, care, in opinia modesta a subsemnatului, sunt doar RINO.
Sunteti liberal, sau conservator?
Zum, cand l-am intrebat, a ocolit raspunsul. Oricum, mi-am dat seama. Ma intreb daca are tot asa parere buna despre mesia Obama, ca avea mari sperante in panarama.
PS
Nu cred ca doua mandate ar rezolva probleme, in intregime, dupa cum nici nu cred ca v-ati astepta la asta. Dar, precum dumneavoastra, sunt dezgustat de meseria de activist ori politician pe viata. Pe de alta parte, coruptia si interesele speciale ale celor de pe holurile puterii (lobbyists) ar fi mai greu (dar nu-mi fac iluzii despre imposibil), de realizat cand ai mereu alti oameni pe care sa ungi.
PPS
Dar ce ziceti de judecator pe viata, precum cei din Curtea Suprema?
Ca eu zic nu se poate :thumbs down:
Suscriu e tara sub dictatura portocalie da o sa plateasca ei cu virf si indesat,Doamne da-le romanilor puterea sa faca ceva,eu sincer le as da foc la casele imbogatitilor din orasul meu Sad

Numai aia de la ITM ,Corescu o cunosc personal pe nesimtita a mai si omorit un copil in campanie si cica e si pocaita fica sa ca ea o infatuata stiu ca a terminat dreptul cu fata mea in grupa cit o uns sa treaca vai de capul lor de nesimtiti Sad

Sus In jos
Ciprian

Ciprian

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyDum 09 Oct 2011, 06:38

Tocmai am dat de citatul care urmeaza, apropos de limitarea reprezentantilor (sau "reprezentantilor"):

“Politicians are like diapers; they need to be changed often and for the same reason.”― Mark Twain

"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyDum 09 Oct 2011, 16:22

Asa e cum spune Twain: they stink! :thumbs down:

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyVin 21 Oct 2011, 05:46

Pastorul Laszlo Tökés vandalizează afişele din Parlamentul European!

Jegul ăsta e si popă, sau nu mai e?
Probabil în tot ce face e ghidat de...duhul! Duhul împielitat, bineînteles!
Acum europenii ar trebui să-l trimită acasă... vreau să spun în Ulaanbaatar-ul secuiesc.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyVin 21 Oct 2011, 11:51

Emil Condor a scris:
Pastorul Laszlo Tökés vandalizează afişele din Parlamentul European!

Jegul ăsta e si popă, sau nu mai e?
Probabil în tot ce face e ghidat de...duhul! Duhul împielitat, bineînteles!
Acum europenii ar trebui să-l trimită acasă... vreau să spun în Ulaanbaatar-ul secuiesc.

Subscriu ,si mai zic ca ceausestii nu trebuiau omoriti de Craciun sau in alta zi Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyDum 27 Noi 2011, 22:59

Sper din toată inima ca moneda Europei unite să fie salvată, astfel nu vor da satisfactie inamicilor UE.
Popoarele din uniunea europeană trebuie să stea unite si numai asa, într-o zi vor fi cei mai puternici din lume.
Acum i se pun piedici de pretutindeni, dar uniti vor învinge.
Long live United Europe!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyVin 09 Dec 2011, 00:00

http://www.adevarul.ro/international/Romania_si_Polonia_resping_o_Europa_cu_doua_viteze_0_605340072.html

Stiindu-l pe Băsescu, Presedintele României cât de mult sustinea o Europă unită (la fel ca liderul polonez) si văzând reactia lui la discutiile din Belgia, nu pot decât să-l apreciez. Sincer!

Nu trebuie acceptat ca un popor mic să devină sclavul celor puternici. Nicicând!

Iar România o să fie bine cu sau fără United Europe - doar să ne amintim ce a spus ministrul american (H. Clinton) si vom realiza că USA este alături de noi, si stiu sigur că asa va fi.

Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyVin 09 Dec 2011, 19:18

Ceva nu pricep ... scratch
Adica noi trebuie sa ne imprumutam de la FMI (cu dobanda aferenta) ca sa trecem de greutati, dar trebuie sa contribuim cu bani la FMI ca sa ii ajutam pe altii?!!!?!!!
Adica nu avem bani de pensii si salarii si trebuie sa ne imprumutam, cu dobanda, dar avem destui bani!!!!! sa dam la FMI, ca sa ii ajutam pe altii???!!! Pe Basescu nu l-a bagat nimeni in seama la intalnire, degeaba s-a asezat langa Barosso, ca dupa poza aplecat cu mainilie in buzunare, fara sa fie luat in seama de nimeni si bombanind. Cred ca a si injurat. Adica de ce Marea Britanie a spus NU si Basescu a fost de acord cu acest tratat de salvare a zonei EURO? De unde vor da Basescu, Boc, Udrea & co banii acestia? Din buzunarul lor oare? Niciodata. Tot de la noi. Am inteles ca vor sa ia de la BNR din rezerva nationala. Asta inseamna Europa Unita? Nu ma intereseaza. Vreau sa traiesc in Romania mea, n-am nevoie de Europa. Doar ca sa pot sa ma plimb fara pasaport prin vecini? Imi fac pasaport si gata, am rezolvat problema. Oricum ne fac tiganii probleme peste tot.
Scuze, m-am enervat oleaca, dar tot nu pricep.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 10 Dec 2011, 02:13

Doina a scris:
scratch Scuze, m-am enervat oleaca, dar tot nu pricep.
Da, sunt destule lucruri în acordul european care nu pot fi tocmai pe placul poporului, ele sunt doar pe placul guvernantilor.
Dar ce se poate face fără sacrificii? E ceva?

Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 10 Dec 2011, 13:32

Emil Condor a scris:

Da, sunt destule lucruri în acordul european care nu pot fi tocmai pe placul poporului, ele sunt doar pe placul guvernantilor.

La noi s-au facut sacrificii, tocmai pentru a nu ajunge in situatia altor tari care nu le-au facut. Nu vor sa le faca nici acum si tot noi sa platim pentru ele? Si nu e numai asta, dar Marea Britanie cum a fost in stare sa refuze, iar Basescu, in numele Romaniei, s-a angajat sa contribuie. Nu se putea face asa ceva fara o negociere a guvernului sau o discutie in Parlament. Si acum vrea sa treaca si in Constitutie o asemenea bazaconie. Nu o va vota nimeni, nici in Parlament, unde e nevoie de 2/3 din voturi pentru revizuirea Constitutiei, nici la referendum, daca cumva se ajunge acolo. Lumea s-a mai desteptat. Nu cred ca profesorii, doctorii, alti bugetari disponibilizati sau pensionarii se vor duce la vot si vor vota orbeste. Doar daca vor pune votarea in Duminica Orbului.
Am mai avut una in acea zi si a iesit Iliescu cu o majoritate zdrobitoare. Si acum toata lumea plange. Nu cred ca vor mai plange din nou. Au plans destul.

ostrovna

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 10 Dec 2011, 14:59

Eu pe basescu nu-l urasc il dispretuiesc asa cum face el cu tara mea si oamenii din ea,nu am inteles de ce el e presedintele tarii cu ajutorul voturilor celor de afara care nu simt suferinta,frigul,deznadejdea e clar ca branza a furat la paris si ne-am procopsit cu el...si nu cred ca vom scapa prea curind...am ramas cu un gust amar cind l-am vazut cu fata buhaita cu miinile in buzunar ca altfel ii tremura de la delirium tremens si m-am simtit umilita ca el nici macar nu a fost bagat in seama de nimeni si dupa ce discurs imbecil a avut am ramas si socata,vai noua Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 10 Dec 2011, 15:11

Emil Condor a scris:
Doina a scris:
scratch Scuze, m-am enervat oleaca, dar tot nu pricep.

Nicu pai au promis ca vor repune salariile la loc si nici pe unguri nu-i inteleg ca ei sunt parolisti de ce mai stau in barca puterii??
Ne trebuie alegeri corecte si sa scapam de buba asta plina de coruptie,nu zic ca pe vremea lui Iliescu nu s-a furat dar ca acum e incredibil,cum sa faci telegondole,patinoare in panta sau bazine de inot fara canalizare???
Totul pleaca de la Cluj,sper ca in 17 dec sa inceapa ceva miscari de strada ca asa nu se mai poate Sad
Eu una sincer pling mult dupa fata mea care pur si simplu a fost alungata din tara ca sa poata trai Sad
Groaznic vai de capul lor Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 10 Dec 2011, 17:33

ostrovna a scris:
Doina a scris:
scratch
Nicu, pai au promis...
smile hug

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 10 Dec 2011, 18:17

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Doina a scris:
scratch
Nicu, pai au promis...
smile hug

mwah! mwah! hug
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptySam 10 Dec 2011, 21:43

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Doina a scris:
scratch
Nicu, pai au promis...
smile hug
Scuze Doina dar ma gindeam la Nicu de fapt cind te vad pe tine il vad pe el sunteti o singura fiinta,asa va vad din greseala am scris Nicu...dar cred ca ai inteles asta ... eu cred ca vom scapa de nesimtitii astia ,hoti si lichele ,ma rog Cerului sa fim adevarati romani smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyLun 30 Apr 2012, 02:03

Un parlamentar olandez consideră că șansele României şi Bulgariei de a adera la Schengen cresc.

Asta nu poate să bucure poporul nostru.
Nu cred că avem nevoie de asa ceva.
După cum decurg lucrurile, UE arată a fi bună doar pentru câteva tări, restul... doar să cotizeze. :thumbs down:

Ion

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyLun 30 Apr 2012, 04:29

Dar ce crede(a)ti?
Ca saracul va deveni bogat peste noapte si va si conduce?

Nu! Trebuie sa treci prin mai multe etape pana a ajunge undeva mai bine.
Iar cei care sunt deja inainte vor sa ramana tot in fata.
Cum?
Simplu. Cei saraci sa devina si mai saraci.
Numai ca nici lor nu le va fi bine atunci.
Nu mai au consumatori.
Echilibrul trebuie sa se produca candva, cumva.

Cum?
Ca in natura.
Cand sunt prea multi porumbei, le aduci un vultur sa-i mai imputineze.
In societatea umana insa e ceva mai complicat.

Asa incat trebuie sa lasam timpul sa le rezolve. Cum stie el mai bine.
Acesta este vulturul:timpul.

Si
Doamne-ajuta!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMar 01 Mai 2012, 01:15

Vulturul zici?
Adică Germania... smile

Ion

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMar 01 Mai 2012, 01:22

Stiu eu?...Daca Germania este mai tare decat timpul, atunci poate
fi si ea. Dar nici ea nu mai e ce a fost odata.....
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyMar 01 Mai 2012, 01:28

Catagoric nu mai e ce-a fost, dar tot puternică rămâne.
Si pe lângă asta, germanul stie să devină mai puternic,
totodată având orgoliul acela specific, pentru a fi cineva respectat, ceea ce lipseste (parcă) la român.
Mdeh! Vorba ta: timpul...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 EmptyVin 22 Iun 2012, 03:03

„O palmă” pe care Ponta o cerea cu insistentă:
Presedintia a trimis de marti lista pentru Consiliul European, iar Basescu e in fruntea ei.

http://tinyurl.com/8x7ug8p

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ROMANIA si Uniunea Europeana   ROMANIA si Uniunea Europeana - Pagina 2 Empty

Sus In jos

ROMANIA si Uniunea Europeana
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Va mai exista Romania ?
» Corupţia din România
» Romania pozitiva
» Va mai exista Romania ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum