LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul Limba google padure CPSF brasov mediu 1 internet problema 1918 istorie politica taieri sibiu comment-143 drumetie reclame romana nicuvar muzica_traditionala curiozitati Fantasy 23 humanitas efremovivanantonovici
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (II) - Pagina 31 I_vote_lcapCasuta din padure (II) - Pagina 31 I_voting_barCasuta din padure (II) - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (II) - Pagina 31 I_vote_lcapCasuta din padure (II) - Pagina 31 I_voting_barCasuta din padure (II) - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (II)

In jos 
+17
delta
nicuvar
Ion
Haifa
Cristina
silverstar
yzzy
aurora
rolia
zuum
ostrovna
Anahoret
dolion
abbilbal
cactus
Emil Condor
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptySam 16 Apr 2011, 21:00

Emil Condor a scris:
Oh, da! Baftă la examen dar în primul rând să fii bună si să iei testul chiar si fără baftă! Laughing

Dolion, tu cred că esti ca mine la volan: niciodată nu fac gesturi obscene, nici măcar celor mai prosti soferi. Uneori le arăt că au ochelari de cal sau pun degetul la tâmplă în sensul că au nevoie să folosească un pic si capul în deciziile făcute la volan. Claxonul nu-l folosesc decât să salut pe cineva, nu din nervi.
Chiar azi, un idiot era în fata mea si sotia îmi spune: claxonează-l! Nu, nu-l claxonez pentru că nu rezolv nimic...
Stiu că sunt idioti peste tot, de ce să mă consum pentru ceva ce nu pot schimba? smile

rugă rugă rugă aplauze aplauze aplauze thumb_yello flower flower flower

Bafta curajoaso!!!!!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptySam 16 Apr 2011, 21:03

Oh, tie îti este teamă să conduci, Geta?
De fapt, în România trebuie să fii pilot la volan, nu sofer, te înteleg.
Cum se conduce acolo, nici măcar în Republica Dominicană nu se face - altă tară în care soferii sunt scăpati din lant! Laughing

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptySam 16 Apr 2011, 21:31

Sunt in Romania, soferi tineri, fara experienta, care au masini de sute de cai putere, cu demaraj fantastic si care produc accidente pe banda rulanta. Salvarile, SMURD-ul, n-au pic de odihna, sunt mereu in alerta! Oameni nevinovati mor, mor si cei vinovati, dar asta nu incalzeste pe nimeni.

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptySam 16 Apr 2011, 22:10

Andrei mi-a facut o surpriza, acum cativa ani. A pus pe masa permisul de conducere, langa al meu. Prima data nu am inteles ce cauta pe masa doua permise de conducere. Nu mi-a spus ca a facut scoala de soferi, ca a luat examenul si ca are permis. Apoi si-a cumparat o masina, un Ford Focus. Am mers cu el, mi-a placut cum conduce. Seamana cu mine.
Ne-a plimbat prin oras, ne-a plimbat si in afara. Prima vizita la Orsova, la cuscrii, a fost cu masina lui. Conduce foarte bine, este foarte atent si calculat. Nu are betia vitezei. Am incercat si eu sa merg un pic cu masina lui. Nici nu iti dai seama cand ajungi la 100 km/h. Doar daca te uiti la acul de la kilometraj.
Sunt tineri ... si tineri ...
Al meu e un tanar bun. smile

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptySam 16 Apr 2011, 22:14

Ferice de părintii ce au copii precum Andrei!
Felicitări! thumb_yello

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptySam 16 Apr 2011, 22:15

Cum l-ai educat, asa il ai! Bine, conteaza si fondul sufletesc al copilului, degeaba esti tu bineintentionat, daca el e naravas din fire! Ferice de cei ca noi, ce au copii cuminti.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 17 Apr 2011, 05:59

zaraza26 a scris:
...zilele trecute a inflorit totusi prima panseluta! aplauze
Ai pronuntat... cuvântul magic.
Laaa... Header cu el! smile

CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 17 Apr 2011, 07:33

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
...zilele trecute a inflorit totusi prima panseluta! aplauze
Ai pronuntat... cuvântul magic.
Laaa... Header cu el! smile

delicat, frumos!

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 17 Apr 2011, 07:39

dolion a scris:
Bafta la examen, Zaraza, sa iei carnetul si sa fii o soferita model, nu incurca lume, precum intalnesc zilnic in trafic! Zilele trecute, pe un bulevard din oras, o soferita iesise la plimbare cu masina, mergea pe banda 2 cu nici 20 la ora si nu a vrut nici in ruptul capului sa treaca pe banda 1, asa ca a trebuit s-o ocolim toti cei din spatele ei. Iti dai seama ce injuraturi si semne la adresa ei (nu eu!).
Bafta si , mai ales, succes, frumoasa Zaraza!
Dolioane, de ce oare ai spus , involuntar, " o soferita"??? Crying or Very sad misogin?..Hm... oh da! Norocul tau ca nu mergem pe aceleasi drumuri, deocamdata.. Very Happy Cine stie ce urme de "feminism" ar fi iesit la suprafata din soferita din mine?? Very Happy Ba, as fi putut sa te "salut", zimbind gales, ca raspuns la claxon, ca pe la greci... Very Happy Very Happy

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 17 Apr 2011, 11:15

Emil Condor a scris:
Oh, tie îti este teamă să conduci, Geta?
De fapt, în România trebuie să fii pilot la volan, nu sofer, te înteleg.
Cum se conduce acolo, nici măcar în Republica Dominicană nu se face - altă tară în care soferii sunt scăpati din lant! Laughing

Eu sunt copilot iar sotul meu e foarte atent si conduce cu simtul raspunderii,sa bat in lemn nu am avut decit un singur eveniment cu o masina cu tractiune pe spate,eram si noi incarcati veneam de la tara si sub zapada era gheata,intr o curba ne am rasucit de vreo 3 ori dupa care am alunecat in sant pe ojavascript:emoticonp('rugă') parte,am reusit sa iesim din masina dearece mai exista solidaritate pe sosele,ne au impins si am iesit si plecat mai departe.
Oameni inimosi ardelenii si in general romanii mwah! hug rugă rugă rugă rugă
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 17 Apr 2011, 11:17

nicuvar a scris:
Andrei mi-a facut o surpriza, acum cativa ani. A pus pe masa permisul de conducere, langa al meu. Prima data nu am inteles ce cauta pe masa doua permise de conducere. Nu mi-a spus ca a facut scoala de soferi, ca a luat examenul si ca are permis. Apoi si-a cumparat o masina, un Ford Focus. Am mers cu el, mi-a placut cum conduce. Seamana cu mine.
Ne-a plimbat prin oras, ne-a plimbat si in afara. Prima vizita la Orsova, la cuscrii, a fost cu masina lui. Conduce foarte bine, este foarte atent si calculat. Nu are betia vitezei. Am incercat si eu sa merg un pic cu masina lui. Nici nu iti dai seama cand ajungi la 100 km/h. Doar daca te uiti la acul de la kilometraj.
Sunt tineri ... si tineri ...
Al meu e un tanar bun. smile

La asa parinti asa copii aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze rugă thumb_yello mwah! hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 17 Apr 2011, 11:24

dolion a scris:
Bafta la examen, Zaraza, sa iei carnetul si sa fii o soferita model, nu incurca lume, precum intalnesc zilnic in trafic! Zilele trecute, pe un bulevard din oras, o soferita iesise la plimbare cu masina, mergea pe banda 2 cu nici 20 la ora si nu a vrut nici in ruptul capului sa treaca pe banda 1, asa ca a trebuit s-o ocolim toti cei din spatele ei. Iti dai seama ce injuraturi si semne la adresa ei (nu eu!).

Asa vreau sa fiu si eu, nu stiu cat voi putea sa fiu model, dar macar sa nu fac cele mai frecvente greseli ale soferitelor. Deocamdata in acest week-end n-am mai fost la scoala, o data ca vineri am mers cu sotul in Bistrita, apoi i-am zis ca daca nu merg la scoala, sa mergem la gara unde zicea ca o sa mergem sa imi dea volanul Loganului pe mana. Acolo e o zona exclusa drumului public, deci e legal sa iau volanul unei masini oarecare. A fost un esec total, pentru ca orele de scoala s-au dovedit praf in ochi. Mai intai nu m-am uitat pe ce apas, si apasam intr-o veselie pe frana si bineinteles ca murea motorul. Apoi am apasat prea tare pe acceleratie si masina a facut ca avionul. La Logan trebuie apasat foarte fin pe acceleratie. In fine... Dupa ce m-am invartit un pic prin gropile de acolo, am plecat la Bistrita. Intr-o parcare a unui magazin am mai facut o incercare. De data asta m-am luat ca oaia dupa sfaturile sotului si am uitat complet sa ridic piciorul de pe ambreiaj pana cupleaza motorul. Si sotul nu se astepta sa fiu asa de tufa de Venetia, asa ca nici sambata nu m-am dus la scoala. Am facut scoala (am cica 16 ore pana acum) cu un instructor care nu ne lasa singuri, mereu ne corecteaza manevrele si eu asa n-o sa invat veci... Dupa cateva ore am facut si cu patronul firmei, care are mai multa rabdare si la orele pe care le aveam atunci, m-a lasat si de capul meu. Totusi cu sotul meu am facut varza din sfaturile tuturor... In plus, eram si foarte obosita (dar nu atunci cand am mers cu sotul), eu dupa orele 19-20 picam de somn si mi se inchideau ochii, dar trebuia sa rezist pana la 22.30-23 ca sa-mi termin treaba. Singura rezolvare e sa fac orele de practica numai cu patronul, ca pot sa-i cer sa ma lase numai pe mine, sa nu se bage peste manevra mea, ca altfel nu invat. Mi-au umplut capul cu toate teoriile, dar daca nu exersez singura pana iese fum din mine, degeaba... Laughing

Tot asa am avut probleme cu invatatul tricotatului. Bunica mea a vrut sa ma invete cand stateam la ea in gazda pe vremea liceului. Si nu reuseam. Intr-o seara m-am apucat singura sa incerc si solutia a fost sa tin firul pe dupa degete asa cum nu tinuse nimeni pana acum. Cred... Eu l-am petrecut pe dupa degete, serpuit. Si asa l-am tinut de atunci tot timpul.

Zi soferita, nu-i niciun bai. Am vazut cum circula cele mai multe. Portocala aia ar trebui mentinuta cativa ani la unii. Chiar si barbati.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 17 Apr 2011, 11:28

dolion a scris:

A apucat sa intre pe banda 2 si nu stie de ce si cum sa revina pe banda 1. Probabil ca la examen toate benzile 1 erau ocupate si nu a avut nevoie de manevra asta. Sta prost cu asiguratul... asa cum stau si eu acum.
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMar 19 Apr 2011, 09:53

Zaraza, depinde de tine daca continui sau nu! Tu esti singura in masura sa apreciezi daca vei face fata. Sotia mea a refuzat categoric sa devina soferita si i-am respectat hotararea, nu am insistat. Cum nu beau niciodata, nu am nevoie de sofer de schimb.
De vei obtine carnetul, sa conduci zilnic, orice intrerupere ducand la pierderea reflexelor si apoi la accidente stupide. Nu grave, soferitele nu prea fac accidente grave, dar suficiente pentru a te demoraliza. Iar daca, Doamne fereste, omori omul, nu-ti mai revii niciodata; femeile sunt mult mai sensibile in privinta asta.
Iarta-mi duritatea, dar a preveni, e mult mai usor!

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMar 19 Apr 2011, 10:12

dolion a scris:
Zaraza, depinde de tine daca continui sau nu! Tu esti singura in masura sa apreciezi daca vei face fata. Sotia mea a refuzat categoric sa devina soferita si i-am respectat hotararea, nu am insistat. Cum nu beau niciodata, nu am nevoie de sofer de schimb.
De vei obtine carnetul, sa conduci zilnic, orice intrerupere ducand la pierderea reflexelor si apoi la accidente stupide. Nu grave, soferitele nu prea fac accidente grave, dar suficiente pentru a te demoraliza. Iar daca, Doamne fereste, omori omul, nu-ti mai revii niciodata; femeile sunt mult mai sensibile in privinta asta.
Iarta-mi duritatea, dar a preveni, e mult mai usor!

N-ai fost dur deloc. Eu cred ca apreciez altfel duritatea. Tu ai spus doar adevarul, probabil fara ocolisuri. Very Happy
Am nevoie de carnet ca sa pot veni singura cu masina iarna la serviciu. Si nu mi-ar strica nici in rest, ca uneori as vrea sa duc "toata casa" la serviciu. Acolo ne lipsesc multe si pot sa mai completez unele lipsuri si imi place sa am la indemana strictul necesar.
Stiu un caz, zilele trecute sotul mi l-a reamintit, ca o doamna pe care o cunosc a lovit o caruta, avariindu-si si masina, si de atunci nu mai conduce...
Eu sunt mai incapatanata. Daca ma apuc de un lucru, inseamna ca o sa-l si termin. Am mai vorbit si cu un prieten care a vazut cum multe persoane se pierd la volan cand sunt in preajma altora. Si sotia lui se pierde in prezenta lui, desi eu sunt mult mai emotiva in prezenta sotului decat ea. Ea e o fire mai energica, mai pe picioarele ei.
Sotul a si vorbit deja cu patronul care i-a promis ca ma invata, apoi ii va da masina de scoala ca sa mergem pe langa gara, unde e zona exclusa drumului public. Deocamdata nu ma grabesc, am fost obosita si vreau o mica pauza. Sau, in orice caz, daca fac practica, sa o fac cum trebuie, sa invat ceva, nu sa "pedaleze" instructorul in locul meu. Eu ar trebui sa merg singura, ca sa invat. Altfel tind sa nu invat nimic daca se baga altul peste comenzile mele. Asa nu simt motorul, nu ma obisnuiesc cu cat trebuie sa apas frana sau acceleratia.
Sotul intentioneaza sa ia mai intai o Dacie veche. La inceput zicea de un Fiat Uno, dar se pare ca sufla in iaurt (asa vrem, sa luam o masina de 1500 euro). Nu conteaza, cata vreme o sa iau carnetul si o sa merg cu o masina la serviciu. N-as vrea sa las bicicleta, desi ma va tenta.
Masina aia nu va veni prea repede, dar pe aici o sa putem iesi cu masina si sa mai stau eu la volan din cand in cand, atunci cand e circulatie redusa.
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMar 19 Apr 2011, 14:26

Curaj, zaraza!
Aici toti au carnet. De la 16 ani, cand n-are voie sa conduca noaptea si fara un adult in masina, pana la 18 ani cred, pana la adanci batranete, cand nu mai pot deloc.
Ce e drept aici se conduce cu o mana si cu un picior.
Cutia de viteze e automata. Nu exista ambreiaj.
Desi sunt si masini cu, majoritatea le prefera pe cele fara.

Asculta de toti, concentreaza-te, si fa ce trebuie.

Succes si noroc!
Ion

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyMier 20 Apr 2011, 20:54

Ion a scris:
Curaj, zaraza!
Aici toti au carnet. De la 16 ani, cand n-are voie sa conduca noaptea si fara un adult in masina, pana la 18 ani cred, pana la adanci batranete, cand nu mai pot deloc.
Ce e drept aici se conduce cu o mana si cu un picior.
Cutia de viteze e automata. Nu exista ambreiaj.
Desi sunt si masini cu, majoritatea le prefera pe cele fara.

Asculta de toti, concentreaza-te, si fa ce trebuie.

Succes si noroc!
Ion

Multumesc pentru incurajare, sotul a vorbit cu patronul - nu s-a putut abtine - si acesta i-a zis ca dupa inca cateva ore cu mine, o sa-i dea lui masina de scoala sa mergem langa gara, unde nu e drum public. Asa toata lumea e impacata! smile
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 01 Mai 2011, 21:19

Lalele in gradina mea

- bulbi cumparati anul trecut

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Dscn2309contrast

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 01 Mai 2011, 21:23

Azi am facut o scurta iesire langa Nasaud, unde a fost mai demult o cariera. N-am fost niciodata, nici eu, nici sotul, si voiam sa vedem ce e mai sus de ea.

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Dscn2347zu

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 01 Mai 2011, 21:27

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Dscn2346
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 01 Mai 2011, 21:34

Mergand pe carare in sus am gasit toporasi bleu. Apropo, in Nasaud se deschid florile de liliac si lacramioarele!

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Dscn2344r

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 01 Mai 2011, 21:41

Deasupra carierei e un imaş pentru vite, cred. Deocamdata e curat acolo, e iarba marunta, si cum era cald si pamantul uscat (au anuntat ploi, dar n-a plouat, din pacate, si e seceta) m-am asezat pe iarba.

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Dscn2333s

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 01 Mai 2011, 21:44

Erau niste flori tare interesante pe acolo, parca seamana cu gura-leului.

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Dscn2331u

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 01 Mai 2011, 21:49

Dupa cum spuneam, m-am asezat pe iarba... Very Happy

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Dscn2329resize

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 EmptyDum 01 Mai 2011, 21:54

Satul care se vede se numeste Cepari si e imediat dupa Nasaud, spre Bistrita.

Casuta din padure (II) - Pagina 31 Dscn2327u

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 31 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (II)
Sus 
Pagina 31 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (I)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: