| Casuta din padure (II) | |
|
+17delta nicuvar Ion Haifa Cristina silverstar yzzy aurora rolia zuum ostrovna Anahoret dolion abbilbal cactus Emil Condor zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 19 Mar 2011, 21:11 | |
| Pe langa trotuar a iesit si o tufa de primule de vreo doi ani. E singura inflorita, celelalte au fost multa vreme sub zapada si au bobocii cat bobul de orez. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| |
| |
zaraza26
| |
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 19 Mar 2011, 21:46 | |
| fetele!! ce minunatii: viorele si primule!! aici, , au inflotir, dar nu am apucat sa le fotografiez.. va invidiez pentru muncile gradinaresti; anul asta lipsesc motivat de la ele..doar pe veranda ce mai fac cite ceva prin ghivece... _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 19 Mar 2011, 21:52 | |
| - CRUCIAT a scris:
- fetele!! ce minunatii: viorele si primule!!
aici, , au inflorit, dar nu am apucat sa le fotografiez.. va invidiez pentru muncile gradinaresti; anul asta lipsesc motivat de la ele..doar pe veranda ce mai fac cite ceva prin ghivece... Eu, pana ast-toamna, n-am avut numai un singur ghiveci cu asparagus. Dar ast-toamna am fost nevoita sa aduc de la serviciu niste plante, ca acolo nu aveau conditii - din aprilie sunt la noul serviciu. Deci am imediat un an vechime. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 19 Mar 2011, 22:24 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 19 Mar 2011, 23:16 | |
| Iiii, ce fain! Multumim, sefu'! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 20 Mar 2011, 23:14 | |
| - yzzy a scris:
- Imediat o să înflorescă narcisele şi zambiluţele.
Ai pronuntat cuvântul magic, actualmente cuvintele: narcise si zambile. Când înfloresc astea? Să le pun ca Header? Hai că stau cu degetul pe buton... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 20 Mar 2011, 23:15 | |
| |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 22 Mar 2011, 00:31 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...cred ca vor inflori intai narcisele galbene.
După ele! Am plecat chiar acum. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 22 Mar 2011, 18:43 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 22 Mar 2011, 23:30 | |
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 29 Mar 2011, 05:14, editata de 1 ori | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 28 Mar 2011, 20:28 | |
| Tufa de toporasi | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 28 Mar 2011, 20:37 | |
| Pisica isi facea si ea toaleta sub razele blande ale dupa-amiezii. In partea din fatza se vad (?) coltii de lacramioare, care au abia cativa milimetri... Sunt narcise galbene prin oras, si cam atat. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 29 Mar 2011, 05:18 | |
| Uite că la Năsăud a venit Primăvara! Toporasii aceia au si miros ori sunt fără? Mereu am fost încântat de parfumul lor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 29 Mar 2011, 08:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Uite că la Năsăud a venit Primăvara!
Toporasii aceia au si miros ori sunt fără? Mereu am fost încântat de parfumul lor. Primavara numai cat lasa un semn, apoi se ascunde iar dupa nori si fuge, ca e frig. Zilele astea a fost innorat si a plouat. Sambata dupa-masa m-a prins in oras o furtuna, a plouat si a batut vantul, ca abia tineam umbrela... La inceput ingenuncheam sa miros toporasii, in Moldova toti toporasii aveau parfum. Aici cred ca e primul an cand nu mai ingenunchez, cred ca mai mult imi imaginez eu parfumul, decat au ei miros! Asa, pot sa-mi imaginez si fara sa ma aplec. Cand ii vad mai mici parca decat in alti ani... Acolo unde le-am facut poza ast-toamna ca au inflorit, vad numai cateva frunze amarate. Iar in fatza casei unde am mutat din ei acum cativa ani, se pare ca i-a cotropit iarba... tot numai niste frunze amarate si pe acolo. Acolo mai apar si musuroaie de furnici... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 15 Apr 2011, 01:13 | |
| Parcă o văd pe Zaraza, săpând, prăsind, plivind, curătind în grădinita ei frumoasă din Năsăud... Nu munci prea mult si greu, dulce Zaraza! Mai lasă si pentru altii! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 15 Apr 2011, 08:12 | |
| - Emil Condor a scris:
- Parcă o văd pe Zaraza, săpând, prăsind, plivind, curătind în grădinita ei frumoasă din Năsăud...
Nu munci prea mult si greu, dulce Zaraza! Mai lasă si pentru altii! Sunt ocupata, dar nu cu gradina. Acolo nu am de sapat, prasit, plivit asa cum te astepti. Am sapat numai un metru patrat unde schimb mereu florile an de an, desi am niste panselute si gura-leului pe care le ocolesc, lasandu-le sa creasca an de an. Am avut de lucru in plus acolo, ca socrului i-a venit ideea sa renunte la rugul de vita-de-vie care trecea pe deasupra stratului de flori si sa-l mute de-a lungul garajului, pentru ca a desfiintat afumatoarea din directia aia. Din pacate a chemat pe cineva sa ii mute via si respectivul a calcat stratul, asa ca a trebuit sa il sap din nou si sa recuperez din panselele calcate in picioare. Surprize din astea am in gradina... Dar zilele trecute a inflorit totusi prima panseluta! Apoi am curatat gradina de crengute, ca cineva vine si taie pomii, dar mizeria o strang eu, ca barbatii nu au activitatea asta in fisa postului. Dar n-am terminat. Acolo unde a fost afumatoarea, mai am doi metri patrati care ma asteapta... Ceea ce imi ocupa timpul e scoala de soferi - in week-end ma duc sa exersez practic, iar in rest citesc teoria si fac chestionare. Saptamana asta a fost asa de urat si de frig, ca nici n-am fost la sala unde se invata teoria - e o doamna care explica foarte bine si sistematizeaza materia ca sa o intelegem si sa o asimilam mai usor. Iar sotul si-a schimbat programul de seara, astfel ca lucreaza acasa ce are de lucru suplimentar, iar eu sunt exilata de la calculator spre orele 22. (are laptop, dar cand vine un prieten, lucreaza cu laptopul tot in camera unde e si calculatorul "meu"). Inainte mai intram pe internet in intervalul 18-20, dar acum la orele 22 si mai tarziu sunt cam obosita si numai cat imi fac ordine in mailuri. Le deschid pe alea mari, ca la serviciu viteza de descarcare e mica si nu are sens sa fac asta. In plus, la serviciu trebuie sa ma prezint la 7.30, deci cam din 18 martie ma trezesc cu jumatate de ora mai devreme ca de obicei. Examenul la scoala de soferi oricum n-o sa-l dau mai devreme de sfarsitul lunii mai, caci din 12 mai se pare ca imi iau concediu (asa si l-am cerut, in mai, dar atunci credeam ca o sa iesim la baile Tasnad, habar n-aveam ca o sa-mi iau carnetul de sofer). Imi iau 15 zile de concediu, ceea ce inseamna 3*5, adica trei saptamani. Cu baile Tasnad cred ca iar sunt numai vise de-ale mele. Pana atunci vom avea abia banii pentru scoala de soferi. Dar lasa ca se mai intoarce foaia si or veni alte vremuri! Mai bune, pentru toti! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Apr 2011, 17:39 | |
| Spor la treabă, dulce Zaraza! Odată sosită, Primăvara aduce cu ea si un noian de noi activităti ce te pot tine mereu ocupat, ceea ce nu e rău deloc. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Apr 2011, 20:17 | |
| Bafta la examen, Zaraza, sa iei carnetul si sa fii o soferita model, nu incurca lume, precum intalnesc zilnic in trafic! Zilele trecute, pe un bulevard din oras, o soferita iesise la plimbare cu masina, mergea pe banda 2 cu nici 20 la ora si nu a vrut nici in ruptul capului sa treaca pe banda 1, asa ca a trebuit s-o ocolim toti cei din spatele ei. Iti dai seama ce injuraturi si semne la adresa ei (nu eu!). _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Apr 2011, 20:24 | |
| Oh, da! Baftă la examen dar în primul rând să fii bună si să iei testul chiar si fără baftă! Dolion, tu cred că esti ca mine la volan: niciodată nu fac gesturi obscene, nici măcar celor mai prosti soferi. Uneori le arăt că au ochelari de cal sau pun degetul la tâmplă în sensul că au nevoie să folosească un pic si capul în deciziile făcute la volan. Claxonul nu-l folosesc decât să salut pe cineva, nu din nervi. Chiar azi, un idiot era în fata mea si sotia îmi spune: claxonează-l! Nu, nu-l claxonez pentru că nu rezolv nimic... Stiu că sunt idioti peste tot, de ce să mă consum pentru ceva ce nu pot schimba? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (II) | |
|