LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati comment-143 humanitas padure 23 problema google Popasul Fantasy romana taieri internet reclame sibiu muzica_traditionala mediu Limba 1918 politica 1 CPSF istorie brasov drumetie efremovivanantonovici nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (II) - Pagina 30 I_vote_lcapCasuta din padure (II) - Pagina 30 I_voting_barCasuta din padure (II) - Pagina 30 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (II) - Pagina 30 I_vote_lcapCasuta din padure (II) - Pagina 30 I_voting_barCasuta din padure (II) - Pagina 30 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (II)

In jos 
+17
delta
nicuvar
Ion
Haifa
Cristina
silverstar
yzzy
aurora
rolia
zuum
ostrovna
Anahoret
dolion
abbilbal
cactus
Emil Condor
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Casuta din padure (II) - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 19 Mar 2011, 21:11

Pe langa trotuar a iesit si o tufa de primule de vreo doi ani. E singura inflorita, celelalte au fost multa vreme sub zapada si au bobocii cat bobul de orez.

Casuta din padure (II) - Pagina 30 Dscn2238c

Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 19 Mar 2011, 21:12

yzzy a scris:
Concurezi cu headerul lui Emil? Wink

Si amandoi cu insasi Primavara... Laughing
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 19 Mar 2011, 21:14

zaraza26 a scris:
yzzy a scris:

De-abia aştept să se mai încălzească. Azi am pus nişte bulbi de crini în grădinuţă, apoi am cules un pic buruiana, dar m-a luat frigul şi nu am terminat. Imediat o să înflorescă narcisele şi zambiluţele.

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 19 Mar 2011, 21:33

yzzy a scris:
zaraza26 a scris:
yzzy a scris:

De-abia aştept să se mai încălzească. Azi am pus nişte bulbi de crini în grădinuţă, apoi am cules un pic buruiana, dar m-a luat frigul şi nu am terminat. Imediat o să înflorescă narcisele şi zambiluţele.

Dimineata cred ca a fost mai cald. Am schimbat pamantul din ghivece. Au iesit si frunzele de la lalele, am luat in toamna de la magazin lalele rosii, ca galbene nu erau. O sa-mi dea mama anul asta galbene. Narcise am numai albe, astea is mai tarzii. Zambile n-am.
Dupa-masa am mai iesit un pic sa trag cu grebla, dar a trebuit sa ma imbrac mai gros.
smile
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 19 Mar 2011, 21:46

fetele!! ce minunatii: viorele si primule!!
aici, Embarassed , au inflotir, dar nu am apucat sa le fotografiez..
va invidiez pentru muncile gradinaresti; anul asta lipsesc motivat de la ele..doar pe veranda ce mai fac cite ceva prin ghivece...

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 19 Mar 2011, 21:52

CRUCIAT a scris:
fetele!! ce minunatii: viorele si primule!!
aici, Embarassed , au inflorit, dar nu am apucat sa le fotografiez..
va invidiez pentru muncile gradinaresti; anul asta lipsesc motivat de la ele..doar pe veranda ce mai fac cite ceva prin ghivece...

Eu, pana ast-toamna, n-am avut numai un singur ghiveci cu asparagus. Dar ast-toamna am fost nevoita sa aduc de la serviciu niste plante, ca acolo nu aveau conditii - din aprilie sunt la noul serviciu. Deci am imediat un an vechime.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 19 Mar 2011, 22:24

CRUCIAT a scris:
zaraza26 a scris:
yzzy a scris:
fetele!!
Trei flori într-un buchet... de primăvară! hug

CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 19 Mar 2011, 23:16

Iiii, ce fain!
Multumim, sefu'! Embarassed Very Happy

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyDum 20 Mar 2011, 23:14

yzzy a scris:
Imediat o să înflorescă narcisele şi zambiluţele.
Ai pronuntat cuvântul magic, actualmente cuvintele: narcise si zambile.
Când înfloresc astea? Să le pun ca Header? Hai că stau cu degetul pe buton... Very Happy

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyDum 20 Mar 2011, 23:15

CRUCIAT a scris:
Iiii, ce fain!
Multumim, sefu'! Embarassed Very Happy
mwah! Totdeauna mi-au plăcut florile. mwah!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyLun 21 Mar 2011, 08:08

Emil Condor a scris:
yzzy a scris:
Imediat o să înflorescă narcisele şi zambiluţele.
Ai pronuntat cuvântul magic, actualmente cuvintele: narcise si zambile.
Când înfloresc astea? Să le pun ca Header? Hai că stau cu degetul pe buton... Very Happy

Nu stiu in sud, dar aici inca nu... Dintre ele, cred ca vor inflori intai narcisele galbene. smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMar 22 Mar 2011, 00:31

zaraza26 a scris:
...cred ca vor inflori intai narcisele galbene. smile
După ele!
Am plecat chiar acum. smile

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMar 22 Mar 2011, 18:43

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
După ele!
Aseară, m-am culcat cu zâmbetul pe buze după ce am văzut headerul. mwah!

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMar 22 Mar 2011, 23:30

yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
După ele!
Aseară, m-am culcat cu zâmbetul pe buze după ce am văzut headerul. mwah!
Iar zâmbetul tău mi-a adus si mie unul. Multumesc! mwah!

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 29 Mar 2011, 05:14, editata de 1 ori
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyLun 28 Mar 2011, 20:16

Toporasii au inflorit de vineri. Dar n-am reusit sa le fac poza decat ieri, duminica, si azi sa vi-i aduc aici! hug

Casuta din padure (II) - Pagina 30 Dscn2251k

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyLun 28 Mar 2011, 20:26

Imaginea completa a primaverii... oh da!

Casuta din padure (II) - Pagina 30 Dscn2250v

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyLun 28 Mar 2011, 20:28

Tufa de toporasi

Casuta din padure (II) - Pagina 30 Dscn2252

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyLun 28 Mar 2011, 20:37

Pisica isi facea si ea toaleta sub razele blande ale dupa-amiezii. In partea din fatza se vad (?) coltii de lacramioare, care au abia cativa milimetri...

Sunt narcise galbene prin oras, si cam atat.

Casuta din padure (II) - Pagina 30 Dscn2245o

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMar 29 Mar 2011, 05:18

Uite că la Năsăud a venit Primăvara! sunny

Toporasii aceia au si miros ori sunt fără?
Mereu am fost încântat de parfumul lor.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyMar 29 Mar 2011, 08:47

Emil Condor a scris:
Uite că la Năsăud a venit Primăvara! sunny

Toporasii aceia au si miros ori sunt fără?
Mereu am fost încântat de parfumul lor.

Primavara numai cat lasa un semn, apoi se ascunde iar dupa nori si fuge, ca e frig. Zilele astea a fost innorat si a plouat. Sambata dupa-masa m-a prins in oras o furtuna, a plouat si a batut vantul, ca abia tineam umbrela...

La inceput ingenuncheam sa miros toporasii, in Moldova toti toporasii aveau parfum. Aici cred ca e primul an cand nu mai ingenunchez, cred ca mai mult imi imaginez eu parfumul, decat au ei miros! Asa, pot sa-mi imaginez si fara sa ma aplec. Cand ii vad mai mici parca decat in alti ani... Acolo unde le-am facut poza ast-toamna ca au inflorit, vad numai cateva frunze amarate. Iar in fatza casei unde am mutat din ei acum cativa ani, se pare ca i-a cotropit iarba... tot numai niste frunze amarate si pe acolo. Acolo mai apar si musuroaie de furnici...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyVin 15 Apr 2011, 01:13

Parcă o văd pe Zaraza, săpând, prăsind, plivind, curătind în grădinita ei frumoasă din Năsăud...
Nu munci prea mult si greu, dulce Zaraza! Mai lasă si pentru altii! smile

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptyVin 15 Apr 2011, 08:12

Emil Condor a scris:
Parcă o văd pe Zaraza, săpând, prăsind, plivind, curătind în grădinita ei frumoasă din Năsăud...
Nu munci prea mult si greu, dulce Zaraza! Mai lasă si pentru altii! smile

Sunt ocupata, dar nu cu gradina. Acolo nu am de sapat, prasit, plivit asa cum te astepti. Am sapat numai un metru patrat unde schimb mereu florile an de an, desi am niste panselute si gura-leului pe care le ocolesc, lasandu-le sa creasca an de an. Am avut de lucru in plus acolo, ca socrului i-a venit ideea sa renunte la rugul de vita-de-vie care trecea pe deasupra stratului de flori si sa-l mute de-a lungul garajului, pentru ca a desfiintat afumatoarea din directia aia. Din pacate a chemat pe cineva sa ii mute via si respectivul a calcat stratul, asa ca a trebuit sa il sap din nou si sa recuperez din panselele calcate in picioare. Surprize din astea am in gradina... Dar zilele trecute a inflorit totusi prima panseluta! aplauze
Apoi am curatat gradina de crengute, ca cineva vine si taie pomii, dar mizeria o strang eu, ca barbatii nu au activitatea asta in fisa postului. oh da! Dar n-am terminat. Acolo unde a fost afumatoarea, mai am doi metri patrati care ma asteapta...
Ceea ce imi ocupa timpul e scoala de soferi - in week-end ma duc sa exersez practic, iar in rest citesc teoria si fac chestionare. Saptamana asta a fost asa de urat si de frig, ca nici n-am fost la sala unde se invata teoria - e o doamna care explica foarte bine si sistematizeaza materia ca sa o intelegem si sa o asimilam mai usor. Iar sotul si-a schimbat programul de seara, astfel ca lucreaza acasa ce are de lucru suplimentar, iar eu sunt exilata de la calculator spre orele 22. (are laptop, dar cand vine un prieten, lucreaza cu laptopul tot in camera unde e si calculatorul "meu"). Inainte mai intram pe internet in intervalul 18-20, dar acum la orele 22 si mai tarziu sunt cam obosita si numai cat imi fac ordine in mailuri. Le deschid pe alea mari, ca la serviciu viteza de descarcare e mica si nu are sens sa fac asta. In plus, la serviciu trebuie sa ma prezint la 7.30, deci cam din 18 martie ma trezesc cu jumatate de ora mai devreme ca de obicei.
Examenul la scoala de soferi oricum n-o sa-l dau mai devreme de sfarsitul lunii mai, caci din 12 mai se pare ca imi iau concediu (asa si l-am cerut, in mai, dar atunci credeam ca o sa iesim la baile Tasnad, habar n-aveam ca o sa-mi iau carnetul de sofer). Imi iau 15 zile de concediu, ceea ce inseamna 3*5, adica trei saptamani. Cu baile Tasnad cred ca iar sunt numai vise de-ale mele. Pana atunci vom avea abia banii pentru scoala de soferi. Laughing

Dar lasa ca se mai intoarce foaia si or veni alte vremuri! Mai bune, pentru toti! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 16 Apr 2011, 17:39

Spor la treabă, dulce Zaraza! sunny

Odată sosită, Primăvara aduce cu ea si un noian de noi activităti ce te pot tine mereu ocupat, ceea ce nu e rău deloc.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 16 Apr 2011, 20:17

Bafta la examen, Zaraza, sa iei carnetul si sa fii o soferita model, nu incurca lume, precum intalnesc zilnic in trafic! Zilele trecute, pe un bulevard din oras, o soferita iesise la plimbare cu masina, mergea pe banda 2 cu nici 20 la ora si nu a vrut nici in ruptul capului sa treaca pe banda 1, asa ca a trebuit s-o ocolim toti cei din spatele ei. Iti dai seama ce injuraturi si semne la adresa ei (nu eu!).

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 EmptySam 16 Apr 2011, 20:24

Oh, da! Baftă la examen dar în primul rând să fii bună si să iei testul chiar si fără baftă! Laughing

Dolion, tu cred că esti ca mine la volan: niciodată nu fac gesturi obscene, nici măcar celor mai prosti soferi. Uneori le arăt că au ochelari de cal sau pun degetul la tâmplă în sensul că au nevoie să folosească un pic si capul în deciziile făcute la volan. Claxonul nu-l folosesc decât să salut pe cineva, nu din nervi.
Chiar azi, un idiot era în fata mea si sotia îmi spune: claxonează-l! Nu, nu-l claxonez pentru că nu rezolv nimic...
Stiu că sunt idioti peste tot, de ce să mă consum pentru ceva ce nu pot schimba? smile

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 30 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (II)
Sus 
Pagina 30 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (I)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: