Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 12 Ian 2010, 00:53
zaraza26 a scris:
Emiileee, au aparut ghioceii!!
Mi se pare ireal, parcă de pe altă lume! Aici, iarna doar a început!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 12 Ian 2010, 11:17
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Emiileee, au aparut ghioceii!!
Mi se pare ireal, parcă de pe altă lume! Aici, iarna doar a început!
Si la noi iarna e in toi! Daca ai avea ghiocei, i-ai vedea cand se mai duce zapada, din cand in cand! Acum urmeaza a treia ninsoare din iarna asta. Azi dimineata ninge marunt, dar abia pe pamant se depune putin, ca sunt un grad, doua, peste zero! Se anunta insa cateva zile reci.
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 12 Ian 2010, 13:55
Sambata si duminica a fost soare aproape toata ziua. Dupa atatea saptamani fara soare, ma obseda sa iau aparatul de fotografiat si sa nu ratez lumina buna de fotografii. M-am dus la muzeu ca demult voiam sa il imortalizez, fiind proaspat renovat, anul trecut s-au incheiat lucrarile. Cladirea a fost pe vremuri sediul granicerilor din regiune si a avut doua nivele, dar a suferit un incendiu tot de pe atunci.
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 14 Ian 2010, 03:49
zaraza26 a scris:
Ce devreme ies din pamant bujorii!!
Ăstia trebuie acoperiti cu o cârpă sau ceva, altfel îngheată.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 14 Ian 2010, 13:32
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Ce devreme ies din pamant bujorii!!
Ăstia trebuie acoperiti cu o cârpă sau ceva, altfel îngheată.
Sper sa nu uit, sa arunc ceva frunze de nuc pe ei... Poate in alti ani nu se grabeau asa. Asa acopar si vita de vie toamna. Am mai facut demult o poza cu ei, dar cred ca era prin martie.
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 14 Ian 2010, 13:38
Am observat ca atunci cand sunt crengile ude, in bataia luminii de la stalp, crengile par ca se aseaza concentric fatza de becul aprins de pe stalp. Ati vazut si voi undeva? Ca o imagine mai clara ca asta nu cred ca as putea reusi...