__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
+15Iisus zaraza26 delta abbilbal Ion Franz Schneider yzzy dolion Emil Condor ostrovna nicuvar Cristina Anahoret cactus aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 31 Ian 2011, 23:50 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 31 Ian 2011, 23:59 | |
| - nicuvar a scris:
- Dar cu copy-paste tu nu citesti gandurile unui utilizator al forumului, citesti din ziare si reviste, chiar si bloguri, care nu au nicio legatura cu forumul.
Gândurile, părerile forumistului de regulă sustin pe cele ale autorului, altfel nu le-ar posta, nu-i asa? Uite Nicu, chiar dacă sunt adeptul postărilor proprii (ca si tine), când găsesc articole interesante scrise de altii, nu mă înfrânez să dau copy/paste, iar cine o face nu are de ce să deranjeze. Îti amintesti, aveam un user ce dădea mult copy/paste, dar acel user avea orientările tale politice si niciodată nu ai ridicat vocea împotriva postărilor respective! Ce să întelegem din asta? Încerci să aplici ”dublu standard” în functie de plăcerile, sau orientările personale? Mai mult nu vreau să zic decât... pace vouă, tuturor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 00:05 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 00:08 | |
| Ok. Te referi la Aurora. Nu a plecat din cauza ta. Nici eu nu am plecat. Geta e pe cale sa plece. Cactus la fel. Eu nu plec. Acum am alte probleme pe cap. dar revin maine. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 00:21 | |
| Mă bucur că nu pleci. Si sincer nu mă bucur la decizia unora de a pleca dar este decizia lor. Spre exemplu: îmi lipsesc Anahoret, Aurora si chiar si altii... Dar asta e viata.
Toate cele bune! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 01:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- Dacă sunt „dincolo” nu înseamnă că nu stiu viata din tara mea.
Ideile astea au fost sădite în cei slabi pe timpul mandatului Iliescu. Văd că la tine au prins... Şi ce ai vrea? Ne place au ba, să-l aplaudăm pe Băsescu? PS. Aşa cum îl vezi tu pe Ilescu, îl văd şi eu pe Băsescu. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 01:10 | |
| Da, nimic anormal în aceea! Fiecare aplaudă sau huiduie pe cine vrea - cine sunt eu să mă opun? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 05:54 | |
| Asaaa ... sa mai facem un copy-paste , ca doar de-aceea se numeste Top editoriale : Obsesia cu Băsescuarticol scris de Tom Gallagher Construcţia de tip struţocămilă pe care o năşesc zilele acestea Alianţa de Centru-Dreapta şi PSD constituie dovada cea mai bună a sărăciei de idei şi aspiraţii ale celor trei partide de opoziţie, care par a nu şti altceva decât să-l toace pe Băsescu. Nu dispun de nici un program în afara planului făţiş de a prezerva seria privilegiilor pe care le-au acumulat pe parcursul celor două decenii în care au clădit şi perfecţionat „sistemul ticăloşit". Îşi irosesc întreaga energie pe asedierea locatarului de la Cotroceni - care rămâne tenace, dar din ce în ce mai singur şi versatil. În lipsa unei strategii, opoziţia are, desigur, nevoie de proverbialul om negru pentru a se putea evidenţia cât de cât, iar cu ajutorul supradozelor de manipulare media o parte a naţiunii s-a lăsat deja convinsă că preşedintele ar constitui un pericol public. Una dintre puţinele realizări ale şefului de stat, anume numirea unor procurori curajoşi şi echidistanţi în activitatea lor investigativă, este percepută de către variile grupuri de putere drept ameninţare directă, dat fiind că nu doresc ca cineva să poată impieta asupra libertăţii lor totale de acţiune. Faptul că senatorul Cătălin Voicu, cel care depusese eforturi asidue pentru a păstra eşaloanele superioare ale sistemului judiciar în sfera de influenţă a PSD, a rămas în arest, în timp ce mâna dreaptă a lui SOV, Nicolae Popa, se pregăteşte sufleteşte să execute curând cei 15 ani de puşcărie la care a fost condamnat, va fi dat, neîndoielnic, de gândit destulora. Potrivit unui recent sondaj de opinie publicat de presa centrală, un număr surprinzător de redus de cetăţeni se aşteaptă, de fapt, la îmbunătăţirea nivelului lor de trai sub oblăduirea megacoaliţiei lui Voiculescu. Oamenilor li s-a oferit, până acum, doar un nou simbol al duşmanului... şi atât. Românii vor trebui să aibă în vedere că de tratamentul aplicat astăzi lui Băsescu va avea parte mâine oricine ar îndrăzni să provoace sau chiar să desfidă reţelele de putere cu rădăcini majoritar antedecembriste - ale căror planuri de viitor prevăd exclusiv salvgardarea propriilor interese. Nu mă îndoiesc defel de capacitatea românilor de a se lămuri în acest sens. Întrebarea care se pune este doar dacă se vor edifica în timp util?http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/obsesia-cu-basescu-215096.htmlps off-topic: regret ca -desi exista, pe acest forum, multe alte subiecte pe care sa le savureze cu placere- unii colegi aleg sa-mi citeasca "fortat" postarile de-aici, pentru a se plinge apoi ca copy-paste, bla-bla-bla . De aceea, cei care considera ca, citez "le bag (ceva) pe git" , le recomand sa se trateze cu acru-n gura inainte sa se simta "obligati" a-mi citi aceste copy-paste-uri ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 07:56 | |
| Păi da ! Unii cu obsesia Băsescu, alţii cu obsesia Iliescu, unii văd doar roşu şi ciumă roşie în faţă, alţii văd doar ciumă roşie amestecată cu gălbenare născătoare de portocală mecanică amară, pentru unii e mumă bună Băsescu, pentru alţii nici unul, unii îl văd echidistant pe Băsescu, tătucul bun al PDL-ilor, şi uite aşa, viaţa merge înainte. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 10:51 | |
| - abbilbal a scris:
- şi uite aşa, viaţa merge înainte.
Hai, sa traiesti bine! ps: un mic comentariu, daca-mi este permis ... ca daca nu-mi e , tot aia e . Obsesia Basescu are la baza manipularea media, recte a securistilor Felix si Nush. In timp ce "obsesia" ilici si ciuma rosie au la baza fapte petrecute zeci de ani de zile, ce vor ramine in paginile negre ale istoriei acestui neam, fie ca ne convine sau nu . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 17:31 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mă bucur că nu pleci.
Si sincer nu mă bucur la decizia unora de a pleca dar este decizia lor. Spre exemplu: îmi lipsesc Anahoret, Aurora si chiar si altii... Dar asta e viata.
Toate cele bune! Si mie imi lipsesc. Nu i-am dat eu afara. Nu au plecat din cauza mea. Cred ca au plecat ca sa fie armonie la popas, sa va relaxati. Sa nu aveti nicio grija, popasul are grija de tine. Relaxeaza-te, totul este bine, poate crezi tu ca in Romania nu traiesti bine. Gresesti. Basescu ti-a spus ca traiesti bine. Ia de la Basescu ... Ia de la Basescu ... Ia de la Basescu ... Ia de la Basescu ... Ia de la Basescu | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 01 Feb 2011, 23:54 | |
| - nicuvar a scris:
- Emil Condor a scris:
- ...nu mă bucur la decizia unora de a pleca dar este decizia lor.
Spre exemplu: îmi lipsesc Anahoret, Aurora si chiar si altii... Dar asta e viata.
Toate cele bune! Si mie imi lipsesc. Nu i-am dat eu afara. Nu au plecat din cauza mea. Nimeni nu i-a dat afară - au plecat pentru că asa au hotărât ei. Fiecare decide asupra vietii proprii, păi nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 02 Feb 2011, 09:06 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 03 Feb 2011, 06:52 | |
| Cum se scufundă opoziţia de ALINA MUNGIU-PIPPIDI Povestea nu a început cu arestarea tov. Niculescu, deşi pe asta se face vâlva cea mai mare, ci cu târgul făcut între PSD şi acei membri din CSM cărora le expira mandatul şi au călcat legea candidând a doua oară. Aşa cum instanţele au posibilitatea de a cenzura legile, şi Parlamentul are posibilitatea constituţională de a controla Justiţia, prin aprobarea pe care Senatul trebuie să o dea pentru validarea membrilor CSM. Dacă Senatul ar fi transmis semnalul clar şi neechivoc că nu va tolera sfidarea legii şi că în CSM trebuie să candideze numai oamenii care au dreptul, Lupaşcu şi compania nu s-ar mai fi prezentat la vot. Dar ei au avut, dimpotrivă, asigurări că o să le meargă. De ce a făcut PSD asta? Pentru că le-a fost frică de alegeri libere în sânul magistraţilor. Arestarea lui tov.Nicolescu a dus la valul doi de erori, mult mai catastrofale. Până şi foştii membri ai staff-ului PSD plasaţi prin televiziunile private încercau zilele astea să ascundă ameninţările la adresa magistraţilor, în primul rând la Ioana Mihaela Neacşa - cinste ei că şi-a făcut datoria, normal, cum şi-o fac sute de magistraţi fără să-i remarce nimeni, dar a tuturor celor care s-au ocupat şi se vor ocupa de PSD. Deja declaraţiile astea au apărut în presa străină şi or să mai apară şi fiecare citare independentă valorează o mie de scrisori penibile scrise la foruri europene de cei direct interesaţi (şi PNL, şi PSD excelează în asemenea literatură de coş de gunoi). M-aş fi aşteptat de la alde Titus Corlăţean sau Adina Vălean să se fi prins până acum că astea sunt erori, dar ori nu s-au prins, ori nu se uită nimeni la ei. Avem un cor ipocrit de regrete că suntem amânaţi la Schengen, dar facem ce putem să dăm semnale catastrofale în exterior. Degeaba critică opoziţia pe cei de la putere, nici ei nu sunt mai breji. Şi cum, să-l lăsăm pe Băsescu să ne aresteze fără să zicem nimic? Întrebarea este cine mai crede că Băsescu vă arestează pe voi, măi băieţi? Chiar oameni cu totul lămuriţi cu Băsescu, ca mine, găsesc zilele astea, uitându-se la voi, confirmarea că am procedat bine în 2004 să îl ajutăm pe Băsescu şi în 2007 să nu vă lăsăm să-l daţi jos, pentru că, dincolo de persoane, scopul vostru principal a fost şi rămâne să fiţi deasupra legii, magistraţii sunt buni când fac ce ziceţi voi, altfel îi daţi afară. Aproape nimeni nu şi-l mai aminteşte pe procurorul Burduşan, şeful Serviciului de Combatere a Corupţiei şi Criminalităţii Organizate din Parchetul General sub Emil Constantinescu, dat afară şi din Parchet, nu doar din funcţie, la întoarcerea PSD la putere, în tăcerea asurzitoare a colegilor lui solidari, pentru că îndrăznise să ancheteze Bancorex. Când au fost luaţi cu cătuşe şi şefi PDL, când grupul PDL s-a compromis public apărând-o pe Ridzi tocmai că sunt siguri că DNA nu o va proteja, cine să creadă în mitul persecuţiei voastre de către justiţie? Am lansat o provocare la Realitatea, o menţin: cine are indicii că există în continuare în România oameni deasupra legii (alţii decât cei pe faţă ocrotiţi de Parlament), că alde Blaga, Udrea, familia Băsescu au fost reclamaţi la Parchet, care a îngropat chestiunea, să ne aducă nouă la romaniacurata.ro documentele şi promit că facem noi vâlvă internă şi externă cu altă credibilitate. Dar câtă vreme ştiu ce spaţiu de desfacere enorm la televiziuni au opozanţii acestor persoane, parcă mă tem că nu o să apară nici un fel de dosare sau probe mai de Doamne-ajută. Oricum, eu nu mă antepronunţ şi vă aştept. Dar, dacă nu veniţi, mai uşor cu persecuţia pe scări, că vă faceţi de râs pe voi, iar pe noi ne plictisiţi. Cine are mult spaţiu la TV nu e musai să şi convingă lumea cu el, credeam că v-a ajuns să câştigaţi alegeri la TV şi aspiraţi şi la vreo victorie în viaţa reală.http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/cum-se-scufunda-opozitia-215545.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 06 Feb 2011, 08:09 | |
| Alianta psd-pc-pnl - Uniti in muget si-n simtiri Vorbeste Moscova (prin tov Ivan Ilici). Se pregateste tov Antonescu… Liberalilor veritabili şi oneşti care azi vor fi fiind, poate, şocaţi şi consternaţi de decizia conducerii PNL de se uni în muget şi-n simţiri cu partida la care preşedinte de onoare e tov Ivan Ilici (odiosul personaj care pe lângă trecutul său de ex-fruntaş comunist-stalinist are pe conştiinţă – vorba vine “conştiinţă”, aloo… – mia de morţi nevinovaţi din 22-25 decembrie 1989, fără să mai vorbim de “amănuntul” că tovul este şi părintele Mineriadelor, adică al celor mai perfide acţiuni de diversiune şi de manipulare a unei părţi din populaţia unei naţiuni contra alteia, în secolul XX, cel puţin pe timp de pace…), io le voi spune că nu s-a întâmplat decât ceea ce era previzibil să se întâmple în timp ce ei stăteau cu ochii şi cu gura pe “securistul Băsescu”, pe care, dintr-o desuetă prejudecată cederistă, din inerţie mentală sau pentru că bieţii oameni au căzut ca nişte musculiţe de oţet în plasa păianjenului propagandist al tovilor şi băieţilor, l-au considerat tot timpul inamicul public nr. 1, nu doar al partidului lor abramburit – scussi expresia, dar cum naiba mai poţi să-i spui după fapta asta…? -, dar cică şi-al ţărişoarii pe care, de voie de nevoie, Băsescu şi Boc, aşa cum sunt ei (inconsecvenţi şi şovăielnici în acţiunea de decomunizare, de lustraţie şi de demantelare a sistemului tăcăloşit) se căznesc totuşi s-o scoată din shit prin măsuri total impopulare, care s-ar putea să-i coste cariera politică, tale quale, în vremuri de băjenie, disperare & jale… Şi nu e deloc nesemnificativ, aloo, faptul că la nivelul păcălitului PNL diabolizarea “iudei” Băsescu s-a intensificat mai ales după ce Tăriceanu, la instigarea prietenului şi comilitonului său, Patriciu, băiat cu interese de afaceri la răsărit de zona nord-atlantică şi europeană, în orice caz, a ieşit din Alianţa “Dreptatea şi Adevărul” şi s-a lipit pe şest de partidul care a fost dintotdeauna suspect de apropiat – sau în orice caz mult mai apropiat -, prin toţi liderii săi, de Moscova cârciumăreasă, a nu se uita… http://viorelpadina.wordpress.com/2011/02/05/vorbeste-moscova-prin-tov-ivan-ilici-se-pregateste-tov-antonescu/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 06 Feb 2011, 19:30 | |
| - Cristina a scris:
- Alianta psd-pc-pnl...
Unor oameni inteligenti si de bună credintă, o astfel de aliantă arată tot ce se poate arăta pentru ca românul nostru să stea departe de ei, să nu votez neam de neamul lor în vecii vecilor, amin! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 06 Feb 2011, 20:33 | |
| Uniunea Social-Liberala - ultima sansa de a scapa de BUBAIn sfarsit, opozitia s-a trezit. C-asa-i romanul, ii trebuie cam mult pana sa se dezmetice. Dupa ce Basescu, Udrea, Boc si Anastase (BUBA) ne-au mintit si ne-au furat atatia ani, opozitia s-a unit si ii va debarca pe acesti impostori. BUBA ne-a furat totul, ne-a furat demnitatea, ne-a furat identitatea, ne-a facut sa ne uram unii pe altii, sa ne invrajbim. Si totul intr-o hahaiala continua. Au fost atat de convingatori ca ne vor binele incat mai mult de 5 milioane l-au reales pe Basescu. Bine, cu alegerile alea, nu prea sunt in clar. Prea au fost cu cantec. Peste noapte m-am culcat cu un presedinte si dimineata m-am trezit din nou cu dracul (citeste Basescu). Nu il mai suport pe Basescu, nu il mai suport pe Boc, marioneta de premier care pica orice ordonanta la Curtea Constitutionala, nu o mai suport pe Udrea, cu fitele ei, cu telegondolele inutile care se blocheaza in aer, in timp ce in subteran mai mor oameni pentru ca nu sunt bani pentru refacerea si modernizarea acestora, ca sa nu mai spun de Anastase, cu toate furaciunea aia din Camera Deputatilor. A vazut o tara intreaga, doar cei care trebuiau sa se autosesizeze nu au facut-o. Am mare incredere in aceasta uniune, opozitia s-a unit si sper ca ne va scapa, in sfarsit si cat mai repede, de aceasta mizerie. Basescu a fost comparat cu Cuza, la Iasi. Sper ca aceasta comparatie sa fie completa. Cuza a fost ales, in 1859, cu promisiunea ca in 7 ani va parasi tara si va lasa locul unui principe strain, asa cum a cerut Congresul de la Paris. Cuza a tras de timp, dar a venit o coalitie care l-a detronat si l-a “rugat” sa paraseasca tara. Cuza a plecat si a venit Carol I. I s-a spus, de catre istoricii nostri comunisti: monstruoasa coalitie, cea care l-a daramat pe Cuza. Asa ii spun si acum pedeleii pupinbasesti acestei uniuni. Tot monstruoasa coalitie. Daca ne scapa de BUBA, poate sa se numeasca oricum. Doar sa faca ce a facut si cealalta. Basescu, bye-bye. http://nichipercea.wordpress.com/2011/02/06/uniunea-social-liberala-ultima-sansa-de-scapa-de-buba/ _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 07 Feb 2011, 00:33 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cristina a scris:
- Alianta psd-pc-pnl...
Unor oameni inteligenti si de bună credintă, o astfel de aliantă arată tot ce se poate arăta pentru ca românul nostru să stea departe de ei, să nu votez neam de neamul lor în vecii vecilor, amin! Şi ce l-ar atrage pe românul nostru de PDL? Chelia lui Băsescu? Că tu nu-i votezi e treaba ta, după cum treaba mea este să nu votez PDL-ul | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 07 Feb 2011, 00:35 | |
| Alegerile sunt personale. Eu nu as dori să văd tara că intră pe mâinile celor ce au distrus-o după 1989. Atât! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 07 Feb 2011, 00:42 | |
| Da, ai dreptate şi cei care au distrus ţara sunt actualii PDL-işti, foşti PD-işti cu Petre Roman în frunte care a spus că "economia românească este un morman de fier vechi". "Să nu uiţi Darie" vorbele lu Pătru şi nici că Băsescu era atunci în PD.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 07 Feb 2011, 00:44, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 07 Feb 2011, 00:44 | |
| Da, Abby, multi au contribuit la distrugerea României, multi, prea multi! Dar trebuie să nu uităm cine erau liderii de atunci... Si nu mă refer doar la Iliescu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 07 Feb 2011, 00:46 | |
| Aşa este. Printre liderii de atunci era şi Băsescu, preşedintele de azi.
Şi eu rămân mai departe la convingerea că aşa a fost melodia cântată de UE de atunci. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 07 Feb 2011, 00:49 | |
| Băsescu nu o să mai candideze la Presedintie - nu mai are dreptul, asa că trebuie să uităm de obsesia asta (si nu mă refer la tine acum) si să ne uităm la ceilalti care teoretic au sansa să devină liderii de mâine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 07 Feb 2011, 00:55 | |
| Da, bineînţeles că Băsescu nu mai candidează, dar şi el are influenţă în PDL ca şi Iliescu în PSD. Aşa că pe undeva, tot Băsescxu dictează hora PDL până se va găsi unul care să-i întoarcă spatele. Dar ăla nici într-un caz nu va fi Boc. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 07 Feb 2011, 00:59 | |
| Nu stiu de ce - poate mă însel - cred că Băsescu se va depărta în totalitate de politică, imediat după pensionare. Repet: poate mă însel...
Boc nu e potrivit pentru a fi Presedinte. Nu, nu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
| |
| | | | TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |