__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
+15Iisus zaraza26 delta abbilbal Ion Franz Schneider yzzy dolion Emil Condor ostrovna nicuvar Cristina Anahoret cactus aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 18 Ian 2011, 08:11 | |
| Benzina din Bucuresti contine apa si mizerie! Benzinăriile din Bucureşti vând carburant cu apă şi impurităţi mecanice. Este concluzia Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), în urma unor analize de specialitate efectuate în laborator. Calitatea benzinei şi a motorinei comercializate de producătorii şi comercianţii de combustibil lasă de dorit. În urma analizelor efectuate în laborator, benzina are impurităţi mecanice, iar motorina conţine cantităţi mari de apă, potrivit B365.ro. "În urma prelevărilor, au fost constatate în municipiul Bucureşti, următoarele deficienţe: la benzină neconformitate la parametrul aspect – probele conţinând impurităţi mecanice, iar la motorină un conţinut mare de apă", se specifică în expertiza ANPC. Deşi ANPC nu a înregistrat decât 19 plângeri din partea consumatorilor, nemulţumiţi sunt mai mulţi, însă nu ajung să se adreseze autorităţilor abilitate. Cei care au depus plângere la ANPC, au susţinut că prezenţa apei în carburant a dus la defectarea motorului şi a injectoarelor maşinii. http://stiri.rol.ro/benzina-din-bucuresti-contine-apa-si-mizerie-vezi-ce-zic-autoritatile-678678.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 22 Ian 2011, 14:40 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 22 Ian 2011, 16:01 | |
| Yzzy, draga, am citit si citesc si alte articole asemanatoare si ma apuca pandaliile din cauza neputintei noastre, a celor cu glagorie , cum spune Rahoveanu. Nu putem face nimic, dar nimic, nimic, din cauza prostimei ce constituie majoritatea acestui popor blestemat de soarta. Cum poti sa faci sluj in fata miseilor, pentru o sarma sau un mic? Cat de indobitocit trebuie sa fi, sa accepti cu supunere nedreptatile evidente din ziua de azi? Cum poti considera clasa politica, nevinovata de marasmul in care ne zbatem? Ce minte bolnava au unii, de-si fac idoli din nesimtitii ce conduc destinele noastre? La zid cu totii si impuscati fara mila! Sau, confiscate averile si pusi la munca, la facut autostrazi! Averile nesimtite nu sunt facute prin munca, ci prin furt si inselatorie; in America, bogatasii si-au facut averile de-a lungul a generatii si generatii, nu ca la noi, peste noapte! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 22 Ian 2011, 17:29 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 22 Ian 2011, 18:45 | |
| - dolion a scris:
- Yzzy, draga, am citit si citesc si alte articole asemanatoare si ma apuca pandaliile din cauza neputintei noastre, a celor cu glagorie , cum spune Rahoveanu. Nu putem face nimic, dar nimic, nimic, din cauza prostimei ce constituie majoritatea acestui popor blestemat de soarta. Cum poti sa faci sluj in fata miseilor, pentru o sarma sau un mic? Cat de indobitocit trebuie sa fi, sa accepti cu supunere nedreptatile evidente din ziua de azi? Cum poti considera clasa politica, nevinovata de marasmul in care ne zbatem? Ce minte bolnava au unii, de-si fac idoli din nesimtitii ce conduc destinele noastre?
La zid cu totii si impuscati fara mila! Sau, confiscate averile si pusi la munca, la facut autostrazi! Averile nesimtite nu sunt facute prin munca, ci prin furt si inselatorie; in America, bogatasii si-au facut averile de-a lungul a generatii si generatii, nu ca la noi, peste noapte! Subscriu de la ouale lui nastase pina la vilele de la huedin si tot ce are viideanu,berceanu,surdu,psd-isti,pnl-isti si mai ales pdl-isti,a sa nu-i uit pe ungurii din harghita si covasna ce au defrisat padurile nesimtii. Mafia personala a lui nastase care nu are coloana vertrebrala si mai sunt destui nesimtiti | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 23 Ian 2011, 08:32 | |
| - dolion a scris:
- ... Cum poti sa faci sluj in fata miseilor, pentru o sarma sau un mic? Cat de indobitocit trebuie sa fi, sa accepti cu supunere nedreptatile evidente din ziua de azi? ...
Nu trebuie să faci sluj. Le poţi lua micul/găleata/făina/... şi să votezi cum crezi tu mai bine, judecând după ceea ce vezi/auzi/simţi fără propaganda antenelor/realităţii. Şi în primul rând să mergi la vot. Sunt convinsă că dacă se mergea la vot nu intrau Vadim/Becali/E.Băsescu între europarlamentari. Sau PC-ul în parlament. - Cristina a scris:
La fel cum ma regasesc in multe articole scrise inclusiv de revista 22: http://www.revista22.ro/isterie-cu-epoleti-si-fara-9740.html Mersi. L-am citit, normal. PS. Chestia cu Drăguleasca/Grecu/Dumitrescu pe mute m-a uns pe suflet. Dar nu mă uit. Nu vreau să-mi intre în suflet/creier. Eu nu sunt ca ei. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 24 Ian 2011, 13:20 | |
| Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de cei prezenţi la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii de la Iaşi, în timp ce primea onorul. El a subliniat că reforma pensiilor este necesară pentru a se continua modernizarea statului. Pe lângă personalităţile de pe scena politică, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Unirii au asistat câteva mii de persoane, dintre care aproximativ 500 sunt membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate şi în Rezervă, filiala Iaşi, nemulţumiţi de recalcularea pensiilor. Fanfara militară a fost acoperită de huiduieli, în timp ce interpreta imnul naţional. Mulţimea a continuat să fluiere şi în timp ce preoţii oficiau slujba de pomenire a eroilor neamului. [...] si un comentariu interesant: Mi-e mila de tara in care am ajuns sa fiu conational cu “patrioti” care isi cantaresc patriotismul in pensii, de “eroi” care isi definesc eroismul ca suferinte pe care de fapt un popor intreg le-a trait, de “politicieni” care se lauda ca sunt altfel desi respecta acelasi tipar bolnav …
Mi-e scarba ca sunt obligat sa traiesc intr-o tara in care unele televiziuni dicteaza “realitatea” asa cum pe vremuri facea TVR-ul. Democratie inseamna pentru aceste televiziuni dreptul de a imi afecta mie drepturile in timp ce acuza pe altii de dictatura. Daca Romania ar fi plina de oameni care gandesc, “munca” acestor televiziuni nu ar reprezenta o problema. Din pacate lucrurile stau altfel in realitate… Oameni care sunt convinsi ca “Udrea este amanta lui Basescu” pentru ca asa au auzit ei la A3 se duc apoi la vot si voteaza in consecinta in timp ce cei ce gandesc cu mintea lor, scarbiti de rezultatele anterioare nu o mai fac. Asadar, rolul televiziunilor este mai important decat ar trebui sa fie intr-o tara civilizata si este “jucat” cu precadere patimas pentru interese ce tin de binele unui grup si nu al tarii. In privinta “indoctrinarii”, “primul marinar alcoolizat” sau “bashist” sunt expresii tembele, si fara nici o logica a schimbului de opinii civilizat, care tradeaza partizanatul “presei”. Cu alte cuvinte, in Romania nu ai voie sa ai o opinie contrara A3 sau RTV, sa indraznesti sa fii de acord cu adversarul pe care l-au transformat in dusman numai pentru ca nu lasa creatorii acestor trusturi sa se joace cu “jucariile” asa cum vor ei. In Romania, libertatea opiniei politice incepe usor usor sa fie afectata si abolita culmea, tocmai de catre principala institutie care ar trebui sa o pazeasca, presa … In Romania incepem usor usor sa avem dreptul la o opinie politica numai daca aceasta convine acestor televiziuni. In viziunea unora din presa, romanii nu au dreptul si la o alta opinie decat ce-a dictata de ei pe sticla. Aceste televiziuni care erau mai degraba indignate ca cineva a indraznit sa il aplaude pe Traian Basescu la Iasi in loc sa huiduie doar pentru ca asta doreau ei, pentru ca acestea sunt convingerile lor, ale unora din presa, fara sa mai tina cont de faptul ca si noi, ceilalti avem dreptul la o convingere … Aceeasi presa pentru care “gradena societatii civile” nu inseamna decat sindicate si pensionari, dupa cum vedem la Realitatea TV. Acestora le-as spunea ca exista si “celalalta Romanie”. Care nu este de acord cu ceea ce se intampla, in alt fel decat incearca ei sa manipuleze. Imi aduc aminte de cateva cuvinte ce circulau la primele alegeri “democratice” in Romania, atunci cand Ion Iliescu trebuia sa iasa presedinte. Pentru cei ce erau cunoscuti anti-Iliescu, exista o dedicatie: “Hai la vot, la vot, la vot, Daca vrei s-o iei in bot”. Usor usor, Romania celor 2 televiziuni se indreapta din nou in acea directie. O sa ajungem sa luam bataie in plina strada daca indraznim sa votam altfel decat dorinta maselor asmutite de aceste televiziuni. PS: mi-e scarba de sarbatoarea de la Iasi, transformata intr-un miting politic de catre niste magari care si-au batut joc de tara mea … Pentru mine, tara mea nu inseamna pensie, ajutoare sociale, pomana sau mita. Sacrificiul pentru tara mea nu il fac doar ca rasplata pentru avantaje, ci pentru ca doresc ca sotia, copii, parintii, rudele si prietenii sa traiasca o viata decenta, libera, onesta … Dusmani sau prieteni, nu voi uita ca in final au calcat in picioare lucruri sfinte pentru existenta unui stat. Se pare ca pentru unii conationali, mai sfinte decat imnul national sunt alte lucruri, precum pensia sau pomenile de la stat…http://www.evz.ro/detalii/stiri/presedintele-traian-basescu-huiduit-la-ceremoniile-de-ziua-unirii-de-la-iasi-919080.html#comentarii_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 24 Ian 2011, 17:06 | |
| - Cristina a scris:
- Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de cei prezenţi la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii de la Iaşi, în timp ce primea onorul. El a subliniat că reforma pensiilor este necesară pentru a se continua modernizarea statului. Pe lângă personalităţile de pe scena politică, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Unirii au asistat câteva mii de persoane, dintre care aproximativ 500 sunt membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate şi în Rezervă, filiala Iaşi, nemulţumiţi de recalcularea pensiilor. Fanfara militară a fost acoperită de huiduieli, în timp ce interpreta imnul naţional. Mulţimea a continuat să fluiere şi în timp ce preoţii oficiau slujba de pomenire a eroilor neamului.
[...]
si un comentariu interesant:
Mi-e mila de tara in care am ajuns sa fiu conational cu “patrioti” care isi cantaresc patriotismul in pensii, de “eroi” care isi definesc eroismul ca suferinte pe care de fapt un popor intreg le-a trait, de “politicieni” care se lauda ca sunt altfel desi respecta acelasi tipar bolnav …
Mi-e scarba ca sunt obligat sa traiesc intr-o tara in care unele televiziuni dicteaza “realitatea” asa cum pe vremuri facea TVR-ul. Democratie inseamna pentru aceste televiziuni dreptul de a imi afecta mie drepturile in timp ce acuza pe altii de dictatura. Daca Romania ar fi plina de oameni care gandesc, “munca” acestor televiziuni nu ar reprezenta o problema. Din pacate lucrurile stau altfel in realitate… Oameni care sunt convinsi ca “Udrea este amanta lui Basescu” pentru ca asa au auzit ei la A3 se duc apoi la vot si voteaza in consecinta in timp ce cei ce gandesc cu mintea lor, scarbiti de rezultatele anterioare nu o mai fac. Asadar, rolul televiziunilor este mai important decat ar trebui sa fie intr-o tara civilizata si este “jucat” cu precadere patimas pentru interese ce tin de binele unui grup si nu al tarii. In privinta “indoctrinarii”, “primul marinar alcoolizat” sau “bashist” sunt expresii tembele, si fara nici o logica a schimbului de opinii civilizat, care tradeaza partizanatul “presei”. Cu alte cuvinte, in Romania nu ai voie sa ai o opinie contrara A3 sau RTV, sa indraznesti sa fii de acord cu adversarul pe care l-au transformat in dusman numai pentru ca nu lasa creatorii acestor trusturi sa se joace cu “jucariile” asa cum vor ei.
In Romania, libertatea opiniei politice incepe usor usor sa fie afectata si abolita culmea, tocmai de catre principala institutie care ar trebui sa o pazeasca, presa … In Romania incepem usor usor sa avem dreptul la o opinie politica numai daca aceasta convine acestor televiziuni. In viziunea unora din presa, romanii nu au dreptul si la o alta opinie decat ce-a dictata de ei pe sticla. Aceste televiziuni care erau mai degraba indignate ca cineva a indraznit sa il aplaude pe Traian Basescu la Iasi in loc sa huiduie doar pentru ca asta doreau ei, pentru ca acestea sunt convingerile lor, ale unora din presa, fara sa mai tina cont de faptul ca si noi, ceilalti avem dreptul la o convingere …
Aceeasi presa pentru care “gradena societatii civile” nu inseamna decat sindicate si pensionari, dupa cum vedem la Realitatea TV. Acestora le-as spunea ca exista si “celalalta Romanie”. Care nu este de acord cu ceea ce se intampla, in alt fel decat incearca ei sa manipuleze.
Imi aduc aminte de cateva cuvinte ce circulau la primele alegeri “democratice” in Romania, atunci cand Ion Iliescu trebuia sa iasa presedinte. Pentru cei ce erau cunoscuti anti-Iliescu, exista o dedicatie: “Hai la vot, la vot, la vot, Daca vrei s-o iei in bot”. Usor usor, Romania celor 2 televiziuni se indreapta din nou in acea directie. O sa ajungem sa luam bataie in plina strada daca indraznim sa votam altfel decat dorinta maselor asmutite de aceste televiziuni.
PS: mi-e scarba de sarbatoarea de la Iasi, transformata intr-un miting politic de catre niste magari care si-au batut joc de tara mea … Pentru mine, tara mea nu inseamna pensie, ajutoare sociale, pomana sau mita. Sacrificiul pentru tara mea nu il fac doar ca rasplata pentru avantaje, ci pentru ca doresc ca sotia, copii, parintii, rudele si prietenii sa traiasca o viata decenta, libera, onesta … Dusmani sau prieteni, nu voi uita ca in final au calcat in picioare lucruri sfinte pentru existenta unui stat. Se pare ca pentru unii conationali, mai sfinte decat imnul national sunt alte lucruri, precum pensia sau pomenile de la stat…
http://www.evz.ro/detalii/stiri/presedintele-traian-basescu-huiduit-la-ceremoniile-de-ziua-unirii-de-la-iasi-919080.html#comentarii Doamne Cristina, cum sa fie udrea amanata lui basescu???? E pupila lui doar atit, la ochiul cucare se uita la slanina Huiduielie le-o meritat pe deplin Fix ce-o patit Ceausescu in 89 poate pleaca si el cu elicopteru Sau loganul mai stii,poate il mina cineva prin timisoara ar fii super | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 24 Ian 2011, 20:18 | |
| - Cristina a scris:
- Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de cei prezenţi la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii de la Iaşi,....
Cel mai bun comentariu: https://www.facebook.com/#!/revista.kmkz/posts/182842868416618Revista Kamikaze: Cuvîntul zilei: HUIDUIELI. Antena 3 l-a repetat pînă acum de 2.758 ori, Realitatea TV de 4.931. And counting...şi un comentariu ...pe aceeaşi pagină: N-au fost convingători - încă e președinte! - ostrovna a scris:
- ....
Huiduielie le-o meritat pe deplin
Fix ce-o patit Ceausescu in 89 poate pleaca si el cu elicopteru
... Da, da, da! Şi huiduielile din timpul cântării imnului sau a Horei Unirii erau tot meritate. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 24 Ian 2011, 21:14 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 25 Ian 2011, 00:19 | |
| - Cristina a scris:
- Fanfara militară a fost acoperită de huiduieli, în timp ce interpreta imnul naţional. Mulţimea a continuat să fluiere şi în timp ce preoţii oficiau slujba de pomenire a eroilor neamului.
Să fie, oare, românii adevărati pe cale de disparitie? Să fie, oare, bunul simt pe cale de disparitie la natiunea noastră? Sper să mă însel... Probabil cei din multime se credeau la un meci de fotbal, unde nu stiu altceva decât să fluiere si să huiduie. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 25 Ian 2011, 07:56 | |
| - yzzy a scris:
Cuvîntul zilei: HUIDUIELI. Antena 3 l-a repetat pînă acum de 2.758 ori, Realitatea TV de 4.931. And counting...[/color] şi un comentariu ...pe aceeaşi pagină: N-au fost convingători - încă e președinte!
pai antena securista si (i)realitatea sunt posturile care ii fac presedintelui cea mai multa reclama, numai prin faptul ca ii pronunta de cele mai multe ori numele ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Mar 25 Ian 2011, 08:00, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 25 Ian 2011, 07:59 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 25 Ian 2011, 14:30 | |
| - Cristina a scris:
- Emil Condor a scris:
- Cristina a scris:
- Fanfara militară a fost acoperită de huiduieli, în timp ce interpreta imnul naţional. Mulţimea a continuat să fluiere şi în timp ce preoţii oficiau slujba de pomenire a eroilor neamului.
Să fie, oare, românii adevărati pe cale de disparitie? Să fie, oare, bunul simt pe cale de disparitie la natiunea noastră? Sper să mă însel... Probabil cei din multime se credeau la un meci de fotbal, unde nu stiu altceva decât să fluiere si să huiduie. Stai linistit, Emil, o mina de pensionari confuzati/manipulati/milogi nu-i reprezinta pe romanii decenti si cu bun simt, in niciun caz. O mina de pensionari milogi,foarte urita parere ai despre ei si nu erau o mina, bine ca ala o zis ca-s prosti si drojditi,oribil om si abject,traseist in toate partidele ,vai si amar,or mai dus si coroane sa comemoreze unirea,Doamne apara si pazeste-ma | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 25 Ian 2011, 17:14 | |
| Ca s-o parafrazez pe Yzzy, nu pot sa spun decit ... "Logic"! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 25 Ian 2011, 21:19 | |
| O mana de muncitori confuzati, manipulati si milogi s-au strans la Mioveni si au protestat. Nu au protestat impotriva patronilor de la Dacia, nu au cerut marirea salariilor, ci au protestat impotriva guvernului si a presedintelui. Protestatarii au scandat "Jos guvernul mincinos" si "Jos Basescu". Mana de oameni a fost compusa din aproximativ 10.000 de protestatari. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 26 Ian 2011, 08:15 | |
| De acord cu tine ! Stie toata lumea ca Mioveni este in jud Arges ... si ca jud Arges este monopol PSD. Poate ca primesc si prima pentru protest: daca pica Presedintele si guvernul cit vor primi? Sau asta nu le-au spus securistii aliantei comunistoide? Vrei sa spui ca in 2000-2004 toate mergeau ca uns? de ce atunci nu a protestat nimeni? ..romanul nu protesteaza daca nu e impins de politic de la spate...pe-atunci nicio opozitie nu avea puterea asta, astazi e cu totul altceva. Si intr-adevar, nu merg toate ca pe roate (nicaieri in lume, as putea adauga), dar macar merg intr-o directie corecta. Pentru mine directia corecta inseamna (deocamdata): corupti anchetati, stat minimal, beneficii proportionale cu contributia, diminuarea pomenilor social-electorale. Atata vreme cat guvernul merge in directia asta, eu il sustin. Daca pentru tine directia corecta e alta, esti liber sa-ti sustii punctul de vedere. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 26 Ian 2011, 08:25 | |
| Garda veche scoasă din CSM Practic, Curtea Constituţională a admis două contestaţii formulate de PDL în decembrie anul trecut, imediat după ce Senatul României, prin două hotărâri distincte, i-a validat pe cei 11 magistraţi aleşi la adunări generale ale instanţelor, precum şi pe doi membri ai societăţii civile. Dintre cei 11 magistraţi validaţi de Senat, PDL i-a contestat doar pe judecătorii Lidia Bărbulescu, Dan Lupaşcu şi pe procurorul Nicolae Dan Chiujdea, pe motiv că sunt la al doilea mandat consecutiv, situaţie interzisă de lege. Dintre cei doi membri ai societăţii civile validaţi de Senat, PDL l-a contestat doar pe Victor Alistar, pe motiv că Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat incompatibil, iar acesta nu a contestat decizia în instanţă. http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/garda-veche-scoasa-din-csm-214523.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 26 Ian 2011, 08:33 | |
| Am auzit până la saturaţie în aceste zile la televizor discursuri despre onoarea militară. Parcă niciodată distanţa dintre un principiu şi aplicarea sa în practică nu a fost atât de mare, până la a deveni greţoasă. Pentru că greţoasă a fost parada de ofiţeri care fornăiau despre onoare militară, şi asta pentru a apăra nişte pensii pe care nu le merită. Pensiile luate ca procent din ultimul salariu, fără legătură cu vechimea, fără legătură cu contribuţia, sunt pensii nemeritate şi punct. Este o dezonoare să încasezi bani pe care nu i-ai muncit şi punct.Restul e gargară. http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/a-se-slabi-cu-onoarea-militara-214532.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 26 Ian 2011, 12:39 | |
| - Cristina a scris:
- De acord cu tine !
Stie toata lumea ca Mioveni este in jud Arges ... si ca jud Arges este monopol PSD. Poate ca primesc si prima pentru protest: daca pica Presedintele si guvernul cit vor primi? Sau asta nu le-au spus securistii aliantei comunistoide? Vrei sa spui ca in 2000-2004 toate mergeau ca uns? de ce atunci nu a protestat nimeni? ..romanul nu protesteaza daca nu e impins de politic de la spate...pe-atunci nicio opozitie nu avea puterea asta, astazi e cu totul altceva. Si intr-adevar, nu merg toate ca pe roate (nicaieri in lume, as putea adauga), dar macar merg intr-o directie corecta. Pentru mine directia corecta inseamna (deocamdata): corupti anchetati, stat minimal, beneficii proportionale cu contributia, diminuarea pomenilor social-electorale. Atata vreme cat guvernul merge in directia asta, eu il sustin. Daca pentru tine directia corecta e alta, esti liber sa-ti sustii punctul de vedere. Foarte tare gindesti roberta nu fura udrea nu si viideanu nu i corupt exceptional ma bucur ca gindesti asa . | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 26 Ian 2011, 13:55 | |
| - Cristina a scris:
- Am auzit până la saturaţie în aceste zile la televizor discursuri despre onoarea militară. Parcă niciodată distanţa dintre un principiu şi aplicarea sa în practică nu a fost atât de mare, până la a deveni greţoasă.
Pentru că greţoasă a fost parada de ofiţeri care fornăiau despre onoare militară, şi asta pentru a apăra nişte pensii pe care nu le merită. Pensiile luate ca procent din ultimul salariu, fără legătură cu vechimea, fără legătură cu contribuţia, sunt pensii nemeritate şi punct. Este o dezonoare să încasezi bani pe care nu i-ai muncit şi punct.
Restul e gargară.
http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/a-se-slabi-cu-onoarea-militara-214532.html
Gargara e ca io furat lui mama banii de medicamente,asa sa -i ajute Dumnezeu Sa-i mai dea putina minte lu ebba ca-i proasta de impunge si ne mai face si de ris cu buzele-i siliconate vai de capul ei ,bine ca ea sta in parlament prin alegeri fraudate,da vad ca cam da boala in ei in pedelei acum vor sa puna mina pe capitala nesimtii Ce abject o fost caricatura aia de talmcean sau cum il cheama mi-am facut cruce cu ambele miini,nici un parlamentar pdlist n-am vazut atit de ridicol | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 26 Ian 2011, 19:49 | |
| Geta draga, dar tu nu ai vazut ca putzalaul ala de Ghinea nici nu a facut armata, dar isi da cu parerea. Asta e opinia lui, are un ziar unde sa apara, felicitari, are un cititor care sa il promoveze pe forumuri, felicitari. Dar daca tu nu ai facut armata, cum de iti permiti sa vii cu asemenea ineptii, nenea Ghinea? Crezi, Geta, ca se poate compara tampitzelul asta cu socrul meu, care a fost pilot militar, care a iesit la pensie colonel si este general in rezerva? Care si-ar fi dat viata pentru tara, daca ar fi fost nevoie. Ce stie putzulica ala de Ghinea despre armata? Stie doar sa dea din gura si sa isi bata joc de militari. Treaba lui, din pacate are si cativa simpatizanti. Socrul meu a primit o pensie mai mica, acum, dupa recalculare, desi are vechime integrala. Dar nu protesteaza. Nu mai protesteaza. I s-a facut lehamite. La cei aproape 78 de ani, pe care ii implineste in august. s-a saturat. Si nu avea o pensie "nesimtita", era in jur de 2.800 de lei, din care traiesc, inca, 2 persoane. Acum e pe la 2.200. S-au pierdut niste ani, cand a fost detasat la baza militara de la Bobocu. S-au pierdut actele. Poate stie putzalaul de Ghinea unde sunt. Geta, cred ca si tu ai in familie probleme asemanatoare si ma intelegi. Dar la ce sa ma astept de la un putzalau ca Ghinea asta? Nici nu-l bag in seama. Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul sa ii citesc articolul lui de doi bani, sau ce dracu o fi chestia aia de rahat din RL. Bleah. Imi vine sa vomit.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 26 Ian 2011, 20:54 | |
| - Cristina a scris:
- De acord cu tine !
Stie toata lumea ca Mioveni este in jud Arges ... si ca jud Arges este monopol PSD. Poate ca primesc si prima pentru protest: daca pica Presedintele si guvernul cit vor primi? Sau asta nu le-au spus securistii aliantei comunistoide? Vrei sa spui ca in 2000-2004 toate mergeau ca uns? de ce atunci nu a protestat nimeni? ..romanul nu protesteaza daca nu e impins de politic de la spate...pe-atunci nicio opozitie nu avea puterea asta, astazi e cu totul altceva. Si intr-adevar, nu merg toate ca pe roate (nicaieri in lume, as putea adauga), dar macar merg intr-o directie corecta. Pentru mine directia corecta inseamna (deocamdata): corupti anchetati, stat minimal, beneficii proportionale cu contributia, diminuarea pomenilor social-electorale. Atata vreme cat guvernul merge in directia asta, eu il sustin. Daca pentru tine directia corecta e alta, esti liber sa-ti sustii punctul de vedere. Eu nu stiu al cui e Argesul sau de ce protesteaza oamenii. Nu prea inteleg in ce directie merge guvernul. In primul rand, care guvern? Avem noi guvern? Nici vorba. Avem un apendice basescian. Asta nu e guvern. Daca Base declara la un magazin ca trebuie respectata hotararea Curtii Supreme, sluga lui, Boc, spune ca asa trebuie. Dar, in ce stat civilizat trebuie sa vina presedintele ca sa ii spuna premierului ca trebuie sa respecte hotararile Curtii Supreme? Daca asta e directia corecta spre care merge "guvernul", imi pare rau. Eu consider ca e un guvern care ma duce in prapastie. Fiecare considera cum vrea. Mie mi-e cam scarba de acest regim, desi nu ma atinge personal. Personal imi merge bine. Am muncit, am pus deoparte, copiii mei au de toate, am bani de medicamentele de care am nevoie, ce mai, trai neneaca. Din partea mea, sa protesteze toti sau sa stea acasa. Oricum marii corupti nu vor ajunge dupa gratii, doar mizilicurile. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 26 Ian 2011, 20:59 | |
| - nicuvar a scris:
- Geta draga, dar tu nu ai vazut ca putzalaul ala de Ghinea nici nu a facut armata, dar isi da cu parerea. Asta e opinia lui, are un ziar unde sa apara, felicitari, are un cititor care sa il promoveze pe forumuri, felicitari. Dar daca tu nu ai facut armata, cum de iti permiti sa vii cu asemenea ineptii, nenea Ghinea? Crezi, Geta, ca se poate compara tampitzelul asta cu socrul meu, care a fost pilot militar, care a iesit la pensie colonel si este general in rezerva? Care si-ar fi dat viata pentru tara, daca ar fi fost nevoie. Ce stie putzulica ala de Ghinea despre armata? Stie doar sa dea din gura si sa isi bata joc de militari. Treaba lui, din pacate are si cativa simpatizanti.
Socrul meu a primit o pensie mai mica, acum, dupa recalculare, desi are vechime integrala. Dar nu protesteaza. Nu mai protesteaza. I s-a facut lehamite. La cei aproape 78 de ani, pe care ii implineste in august. s-a saturat. Si nu avea o pensie "nesimtita", era in jur de 2.800 de lei, din care traiesc, inca, 2 persoane. Acum e pe la 2.200. S-au pierdut niste ani, cand a fost detasat la baza militara de la Bobocu. S-au pierdut actele. Poate stie putzalaul de Ghinea unde sunt. Geta, cred ca si tu ai in familie probleme asemanatoare si ma intelegi. Dar la ce sa ma astept de la un putzalau ca Ghinea asta? Nici nu-l bag in seama. Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul sa ii citesc articolul lui de doi bani, sau ce dracu o fi chestia aia de rahat din RL. Bleah. Imi vine sa vomit.
Bleacs si mie,se rasuceste tata in mormint,auzi ce timpiti cica o avut 15 ani contributie si 50 de ani vechime,imbecilii si cretinii ,asa sa le ajute Dumnezeu...daca se intimpla ceva cu mama ,o sa merg direct la base si la oprea ca am curaj Saraca plinge intr-una de cind o luat pensia | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 27 Ian 2011, 08:19 | |
| Exclusiv: Vîntu se va îmbolnăvi pe 25 ianuarie In decembrie şi ianuarie, traseele iniţiatice ale lui Vîntu au coincis de câteva ori cu saloanele şi culoarele Spitalului Floreasca, unde o injecţie făcută de o mână uşoară, o vorbă bună plasată de un medic stăpân pe meserie sau, pur şi simplu, o noapte ca un sfetnic bun în patul sanitar i-au mai liniştit angoasele care-l încearcă din cauza trecutului comun cu fugarul Nicolae Popa. Istoria s-ar putea repeta şi pe 25 ianuarie, când SOV are din nou termen în proces. De altfel, se vede cu ochiul liber cât de brusc îi apar afecţiunile şi cât de straşnic şi strategic survin ele exact în ziua termenului de judecată. Până acum, părintele FNI a reuşit să amâne o bună parte din înfăţişările la care a fost adus, dar şi să pună greu la încercare răbdarea unei judecătoare care nu-l mai crede pe bolnavul Vîntu nici când acesta se contorsionează de rău în faţa ei. Un lucru este cert: metoda leşinului, prin care SOV a ales să dubleze talentul şi cunoştinţele avocaţilor lui, nu-i va putea asigura acestuia servicii la infinit. Bătălia pe care o are de dat acum în justiţie a devenit mult prea serioasă pentru a fi dusă cu substitute de arme. Procesul va merge înainte, iar desele drumuri de la judecător la doctor vor mai rămâne relevante doar sub aspectul imaginii publice a miliardarului. Dar cazul său nu este unic, ci cât se poate de exemplar. Modul în care reacţionează SOV acum, când dificultăţile vieţii îl împresoară cum nu şi-a imaginat până după campania din 2009, reflectă o mentalitate larg răspândită printre puternicii zilei atunci când ananghia i-a prins în lasou. Politicieni, oameni de afaceri, Vîntu - toţi sunt părăsiţi de curaj şi bărbăţie fix atunci când doar astfel de calităţi mai pot face diferenţa. Iar demnitatea, demnitatea de a te confrunta cu tine însuţi şi cu faptele tale din trecut, lipseşte încă şi mai abitir. SOV, personal, a demonstrat-o din plin. De ce se întâmplă iarăşi aşa? Explicaţiile ar trebui poate căutate nu în momentul prezent, ci mai în spate. În acea Românie din anii '90 în care unii dintre îmbogăţiţii de azi erau abia la început de carieră. În acea Românie în care secretul înavuţirii indecent de rapide nu depindea atât de talia unui caracter şlefuit, cât de abilitatea reptiliană de a specula ceea ce aveai în faţă la acel moment: multe legi strâmbe, foarte multe lipsă, corupţie perfect instituţionalizată şi oameni prost sau dezinformaţi. În acea Românie a anilor '90 spre 2000, în care prăbuşirea băncilor devenise un fapt divers, iar hora jocurilor piramidale - un dans naţional, în acea Românie a „crescut" şi SOV. Nu a trebuit să fie genial, ci doar mai şmecher. Iar şmecherii au rareori nervii tari în faţa celor şi mai şmecheri. http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/exclusiv-vintu-se-va-imbolnavi-pe-25-ianuarie-213662.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
| |
| | | | TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |