__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| BANCURI (II) | |
|
+15Franz Schneider Doina silverstar Emil Condor nicuvar yzzy ostrovna Karima zaraza26 abbilbal Cristina cactus aurora Anahoret dolion 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 08 Dec 2009, 07:48 | |
| Un zâmbet la cafea Vine soţul acasă şi-şi întreabă nevasta: - Ce ai face dacă aş câştiga la Loto? - Aş lua jumătate şi te-aş părăsi, răspunde soţia. - Perfect, spune soţul. Am câştigat 12 dolari. Ia 6 şi dispari! _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 08 Dec 2009, 21:10 | |
| Un profesor de fizica merge pe bicicleta si deodata ii cade servieta. Ce zice? - Futu-i gravitatia masii!!! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 08 Dec 2009, 21:12 | |
| Ce s-ar intampla daca o masina care merge cu viteza luminii ar aprinde farurile? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 08 Dec 2009, 21:15 | |
| Care este asemanarea dintre un bordel si un trabant? Pai...cand intri ti-e rusine ,cand iesi ti-e rusine ,dar ce bine te simti inauntru!!! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 08 Dec 2009, 21:24 | |
| Cum schimbă o fetiţă super-răsfăţată un bec? Tăticule, vreau un apartament nou. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 08 Dec 2009, 22:08 | |
| - dolion a scris:
- Ce s-ar intampla daca o masina care merge cu viteza luminii ar aprinde farurile?
Ar consuma curent degeaba. | |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 07:56 | |
| Un zâmbet la cafea Într-un compartiment de tren, un ardelean şi nişte tineri. Unul dintre tineri: - Bade, închide geamul că e frig afară! Ardeleanul închide geamul. - No, acu-i mai cald afară? _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 19:22 | |
| - Aicea-i gurita aia scumpa, rosie... Aici sînii aceia ca doua mere sanatoase... Burtica asta plata ca si Cîmpia Romana... Buricul asta rotund si frumos... Aicea-s... - lonele! Ne-o tragem sau facem inventar? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 19:25 | |
| A.De cate ori roseste o femeie? De 5 ori in mod vizibil si anume: 1- prima data cand nu mai este fata 2- a doua oara cand isi inseala ptr.prima data barbatul 3- a treia oara cand primeste ptr.prima data bani(se stie ptr.ce) 4- a patra oara cand da ptr.prima data bani(se stie ptr.ce) 5- a cincea oara cand ramane cu banii in mana(se stie ptr.ce)
B.De cate ori roseste un barbat? De 2 ori (pe ascuns) si anume: 1- prima data cand nu mai poate a doua oara 2- a doua oara cand nu mai poate prima data
In viata niciodata sa nu-ti para rau de ce ai facut, numai de ce nu ai facut! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 19:27 | |
| Un barbat statea impreuna cu sotia sa pe marginea unei prapastii. Femeia se plangea ca ii este cald .... asa ca barbatul, binevoitor, i-a facut vant...! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 19:28 | |
| O femeie pleaca fara sotul ei in vacanta in Caraibe. De abia ce ajunge si face cunostinta cu un negru aratos. Dupa o noapte de amor inflacarat ea il intreaba : - Cum te cheama? - Nu pot sa-ti spun, ii raspunde el. In fiecare seara ei se reintalnesc, fac dragoste, ea il intreaba acelasi lucru iar el ii da intotdeauna acelasi raspuns. Intr-o seara ea ii spune: - Este ultima mea seara aici, maine plec acasa. O sa-mi spui totusi cum te cheama? - Nu pot sa-ti spun, ca o sa razi de mine, zice negru'. - Hai zi, ca nu rad, n-am de ce. - Bine... Pe mine ma cheama Zapada. Tipa incepe sa rade mai sa se sparga, la care negrul furios : - Eram sigur ca o sa razi de mine, mai bine nu-ti ziceam...! - Nuuuu, ma gandeam ca sotul meu n-o sa creada cand o sa-i spun ca am avut 30 cm de zapada in fiecare zi in Caraibe...!!! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 19:45 | |
| - Mama, e adevarat ca pe mine m-a adus barza? - Da, comoara mea mica! E adevarat. - E adevarat ca Bunul Dumnezeu ne da painea cea de toate zilele? - E adevarat, puiule! - E adevarat ca Mos Craciun si Iepurasul ne aduc cadourile? - Da, dragul mamei. - Atunci, de ce il mai tinem pe trantorul de tata? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 19:46 | |
| O tanara doamna opreste masina in fata semaforului, la rosu. Se aprinde galben, doamna sta pe loc, verde, doamna iarasi sta. Se aprinde rosu, din urma, fac semnal celelalte masini. La un moment dat, de ea se apropie un politist care o intreaba: -Poate ca doamna doreste alta culoare? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 19:56 | |
| Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba: - Doamne, cine va spala vasele ?? Dumnezeu le spune : - Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbatica sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca. Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat : - Zat !! fir-ai a dracului, nu ai voie acolo !! De atunci a ramas lege : femeia spala vasele! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 09 Dec 2009, 20:17 | |
| - Citat :
- In viata niciodata sa nu-ti para rau de ce ai facut, numai de ce nu ai facut!
Mie nu-mi pare rău nici pentru ce nu am făcut deoarece tot ce a trebuit să fac, am făcut şi tot ce nu a trebuit să fac, nu am făcut. | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 10 Dec 2009, 01:36 | |
| Stiti ce inseamna PSD?
Dar PDL?
PSD = Presedinte in Seara de Duminica
PDL = Presedinte in Dimineata de Luni
Intrebase: "-Ce au facut romanii in timpul mandatului lui Mircea Geoana ? Raspuns : Au dormit
Interbare : Cum se pune la loc dopul la o sampanie ? Raspuns : Intrebati-l pe Geoana.
Intrebase: "Cine este in spatele lui Basescu? Raspuns: "Mircea Geoana".
"Cand te culci cu un presedinte si te scoli cu altul, e clar, politica e o... femeie usoara."
Intrebare: "Ce face acum Vanghelie? Raspuns: "- Cauta pe google sa vada ce inseamna diaspora, sa o cheme la ordine".
"Geoana, foarte vesel, se intalneste cu bunicuta. De ce esti asa vesel? Mi-am facut testul IQ. Si? A iesit negativ".
Cel mai scurt banc: "Geoana, presedinte!"
"Scrisoarea a III-a actualizata: Tu esti Mircea ? Da imparate! Esti un prost si jumatate!"
Ce mai fredoneaza Geoana in ultimul timp? "daca-as fi ptr o zi presedinte..."
"Care este cea mai buna fapta pe care a facut-o soacra lui Geoana?" >>> "L-a primit inapoi in casa dupa alegerile din 2009
Basescu si Geoana in helicopter: Basescu arunca o suta de le lei. Si zice: Vreau s sa fac un roman fericit. Geoana arunca doua sute de lei. Si zice: -Vreau sa fac doi romani fericiti. Pilotul: De ce nu va aruncati amandoi din helicopter. ca sa faceti fericiti pe toti romanii! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 10 Dec 2009, 02:07 | |
| Noa serbus Ioane. Mă întrebaşi de alegerile scriitorilor. Habar n-am cine-i şef.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 10 Dec 2009, 16:27, editata de 1 ori | |
| | | Ion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 10 Dec 2009, 02:22 | |
| Ok! Multumesc! Poate afli si imi spui. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 10 Dec 2009, 03:37 | |
| - Ion a scris:
- Intrebare: "Ce face acum Vanghelie?
Raspuns: "- Cauta pe google sa vada ce inseamna diaspora, sa o cheme la ordine". Ce rapid au apărut bancurile astea! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 10 Dec 2009, 14:58 | |
| Sursa e, sa nu te sperii Emil, e Canada!..... | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 10 Dec 2009, 15:23 | |
| - Ion a scris:
- Sursa e, sa nu te sperii Emil, e Canada!.....
Ma gandeam eu ca le-au scris niste oameni care stiu sa se relaxeze! Ceea ce in Romania e cam rar! | |
| | | abbilbal
| | | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 10 Dec 2009, 17:00 | |
| Uniunea Scriitorilor din Romania (USR) l-a pastrat in continuare pe Nicolae Manolescu in functia de presedinte al institutiei. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 00:02 | |
| Multumesc Dolion. Eu am intrebat in mod special pentru Bucuresti. Pentru ca acolo candida Gelu Vlasin, patronul retelei literare. Cum n-am vazut niciun entuziasm pe retea, m-am gandit ca n-a fost ales. Dar tot a prins ceva. Vice-pres.
Bula traieste, bade! Ala nu va muri niciodata. Imi amintesc ca, pe vremea impuscatului, s-a propus o lege cu privire la bancuri. A sarit cineva, numai stiu cine, intr-o revista, poate chiar Adrian paunescu daca nu gresesc, si a scris asa: Citez din memorie:
"Asa cum Artaxerse nu a putut sa lege marea in lanturi, pentru ca producea valuri prea mari, tot asa nu poti sa fereci spiritul uman prin lege." Sunt sigur ca era scris mai frumos, dar aceasta e esenta.
E adevarat ca trebuie sa fii liberi de griji ca sa poti "crea". Chiar si bancuri, nu?
Taranul roman a cantat, sa nu uitam, si cand era necajit. Si mai e si vorba aceea: "faci haz de necaz." Ca sa ne mai treaca supararea. De aia am si postat bancurile respective. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 00:13 | |
| Ioane bancuri s-au făcut şi se fac. Dar Bulă a cam ieşit din ele. Acum a intrat Garcea. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BANCURI (II) | |
| |
| | | | BANCURI (II) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |