__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| BANCURI (II) | |
|
+15Franz Schneider Doina silverstar Emil Condor nicuvar yzzy ostrovna Karima zaraza26 abbilbal Cristina cactus aurora Anahoret dolion 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:39 | |
| Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice : - Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi. Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si " indeplinesc tema ce corespundea locului". In drum spre casa, unul dintre batrani zice : - Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta ! - Moarta ?!! De ce crezi asta ? - Pai nu s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste. - Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare ! - Vrajitoare ?!!! Ce te face sa crezi asa ceva ??? - Pai..., sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o bas..a in fata, a iesit zburand pe fereastra si mi-a mai luat cu ea si proteza !!! | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:39 | |
| Regulament de fotbal
Pentru a exista un deplin echilibru in teren, noi vom juca 18 si vom avea dreptul la 6 schimbari.
Jucatorii nostri se vor echipa la fel ca adversarii, derutindu-i complet. Totodata, vom avea, din start justificari pentru pasele gresite date la adversar.
Atingerea mingii cu mina, capul sau piciorul de catre jucatorii echipei adverse va fi considerata hent si se va sanctiona ca atare.
Pentru noi nu va exista notiunea hent, iar mingea va fi prevazuta cu minere pentru a facilita driblingurile cu mina.
Portarul nostru va purta un echipament larg in care sa incapa si rezerva sa, astfel incit unul va apara o parte a portii, celalalt alta.
Portarul lor, pe tot timpul partidei, va apara intr-un picior, cu o mina la spate si legat la ochi.
Formatia noastra va juca studiatul sistem "care pe care", contacarindu-l pe al lor. "Baga-l pe fazan la mijloc".
Adversarilor nostri la trei goluri inscrise li se va marca un punct pe tabela de scor, noua nu se va socoti gol dupa fiecare doua auturi si doua faulturi realizate.
Fiecare gol marcat de adversari nostri va fi sanctionat cu cartonas rosu, si se va solda cu eliminarea autorului in teren.
Daca va fi cazul, vom executa lovitura de 11 metri, de la 4 metri, iar portarul lor va apara stind in miini, in afara cadrului portii.
Arbitrul de centru va urmari cu atentie jocul, astfel incit, la trei pase consecutive legate de dversar va fluiera joc pasiv, acordindu-ne lovitura libera directa de la 16 metri.
Loviturile libere, directe sau indirecte, le vom executa fara zid, faza in care jucatori de cimp ai echipei adverse vor sta aliniati pe linia de centru a terenului, urmarind frumusetea fazei si strigind portarului lor diferite expresii de incurajare, dupa bunul lor plac.
In minutul 90, arbitrul principal ne acorda o lovitura de pedeapsa, pe care, pentru siguranta, o va executa tot el. Lovitura se va repeta pina va inscrie.
In atari conditii, consideram meciul deschis oricarui rezultat cu arbitraj corect, cu sanse egale de cistig, sa cistige cei mai buni !! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:40 | |
| Viermisorii
Un viermisor mic traia cu mamica lui intr-un rahat. Intr-o zi el o intreaba: - Mamico, noi putem trai intr-un mar? - Da fiule! - Dar intr-o pruna? - Da fiule! - Atunci de ce traim intr-un rahat? - Pentru ca asta-i tara noastra fiule! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:44 | |
| Basescu si Fat Frumos
Care este diferenta dintre Basescu si Fat Frumos? Pai, diferenta este ca numai unu a intilnit-o pe Ileana Cosinzeana celalalt vinde povesti. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:45 | |
| Gheo si Toader in Bucuresti
Gheo si Toader in Bucuresti, se opresc in fata Operei. - Ma Gheo, ai fost vreodata la opera ? - Neam de neamul meu n-o fost ! - Nici eu ! Hai sa ne tipam inauntru !
...Cumpara bilete, intra si iau loc. La un moment dat, Toader: - Ma Gheo, ma, da' pe mine ma taie, ma ! Ma duc sa ma c-c ! - Du-te mai !
Toader dispare si se intoarce exact la terminarea actului intai. Isi intreaba amicul : - No, cum o fost pana amu ? - Apai sa vezi : S-o deschis cortina si acolo pe scena era un pom, o pajiste si o banca... Iar pe banca, o femeie, care, la un moment dat a inceput sa zbiere la noi! Da' zbiera de mama focului! Apoi a venit un barbat mandru, care urla si el cat il tinea gura... Apoi ei au plecat, ai aparut tu, te-ai c---t la umbra pomului, pe urma s-o inchis cortina si-amu, iaca, asteptam sa vedem ce-o mai fi ! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:48 | |
| Un moldovean in tren
Un moldovean calatorea cu trenul. In compartiment erau mai multe femei care discutau despre dureri. Una din ele: - Durerea de masele este groaznica. Alta zice: - Durerea la nastere este insuportabila. - Se vede ca nu v-a lovit nimeni cu o bata in c---e!, interveni moldovenul... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:51 | |
| Taranul roman si american
Un taran american si unul roman se intalnesc la un moment dat. Romanul il intreaba pe american: - Mai, tarane american, fermierule, spune-mi si mie cat pamant ai acolo la tine? - Mai tarane roman, spune americanul, eu ma urc dimineata in masina si tot merg, si merg, si merg pana seara. Si tot pe pamantul meu raman. No atata pamant am eu in America. Taranul roman ramane gura-casca, face o pauza prelunga de gandire, dupa care spune: - Apoi ma, masina de aia am avut si eu. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:53 | |
| Tratamentul sterilitatii
Un cuplu fara copii apeleaza la tratamentul cu hormoni de maimuta. Dupa 9 luni de asteptare el, emotionat si arzand de nerabdare, se plimba agitat pe culoar in fata usii salii de nasteri. In sfarsit din sala iese medicul stergandu-si transpiratia de pe frunte. - Ce este, domnule doctor? Baiat sau fata? intreaba proaspatul tata. - Nu stiu! Asteptam si noi sa se dea jos de pe candelabru! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:54 | |
| Doctor la sat
Un medic de dispensar are o solicitare la un bolnav. Prins cu problemele altor bolnavi isi aduce aminte seara, cauta adresa, ia trusa si pleaca. In fata portii nevasta bolnavului cu o lumanare aprinsa in mana. Doctorul speriat: - Regret enorm , dar... Tipa zice: - Lasati, haideti in casa cu mine ca s-a luat curentu... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:56 | |
| Ciobanul si extraterestrii
Un cioban isi pastea oile pe camp, sprijinit in bata, privind impasibil si netulburat de nimic iarba verde si cerul albastru.
La un moment dat aterizeaza la cativa metri de el un OZN. Ciobanul ramane in continuare impasibil si priveste netulburat ce se petrece.
Din OZN coboara un extraterestru ciudat, care nu avea cap ci doar un gat ceva mai lung. Face cativa pasi spre cioban, se opreste langa acesta si dintr-odata din gatul sau neobisnuit iese un alt gat. Ciobanul ramane nemiscat, privind indiferent la extraterestru.
Din cel de-al doilea gat al respectivului iese, ca un telescop, inca un gat. Apoi inca unul mai mic si inca unul.
Atunci, ciobanul nostru, in continuare sprijinit de bata sa, ii spune apasat si fara sa clipeasca: ..tuti gatii ma-tii!! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 19:59 | |
| Virilitatea ciobanilor
O tipa din Europa de Vest vine in Romania pentru ca auzise de virilitatea ciobanilor romani. Se duce la o stana si il roaga pe cioban sa i-o traga o data ca sa se convinga si ea daca ce auzise era adevarat sau nu. Ciobanul ii spune: - Dar tu ai vazut vreodata Ceahlalul la apus ? - Nu. - Apai du-te si vezi, ca minunatie mai mare greu gasesti. Dupa o luna se intoarce gagica: - Am vazut Ceahlaul, e intr-adevar frumos, dar eu am venit aici pentru altceva. - Dar Muntii Apuseni i-ai vazut ? - Nu i-am vazut. - Mergi si vezi, ca e o priveliste minunata. Dupa ce o plimba ciobanul prin toata Romania, gagica nervoasa ii spune: - Bai ciobane, am vazut tot ce mi-ai zis si sincera sa fiu m-am plictisit de atatea peisaje. - Apai bine, ca de-acum, 3 luni nu o sa vezi decat tavanul. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 20:01 | |
| Un ziarist la stana
Un ziarist in vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut. - Ce faci, bace? - Uite, aice cu turma... - Pot sa vorbesc cu cainele tau? - Cainele nu vorbeste! Ziaristul se apleaca la caine: - Ce mai faci, Azor? - Multam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata) - Ciobanul te ingrijeste bine? - Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam. Ciobanul sta stupefiat. - Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau? - Magarul nu vorbeste... Ziaristul se apropie de magar: - Ce mai faci, magare? - Nu ma plang. (ciobanul intra in stare de soc) - Ciobanul se comporta bine cu tine? - Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura... - Bace! Pot sa vorbesc cu oaia ta? Ciobanul cade pe spate! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 20:03 | |
| Din jurnalul de calatorie al unui turist american
VENETIA: Am sosit in oras dupa o ploaie torentiala, cred. Toate strazile sunt inundate. Nu se circula decat cu barca. Cu toate acestea, barcagii sunt foarte veseli si canta niste cantonete numite barcarole. Hotelul este cam vechi si broasca de la usa camerei oracaie ingrozitor.
LONDRA: La Londra n-am vazut nimic din cauza cetii. In ultima zi, ceata s-a ridicat pentru cateva secunde si am putut vedea un superb turn cu ceas. Ceasul statea, dar eu n-am mai stat.
MADRID: Orasul este frumos, are strazi largi, cu fantani ecvestre si statui arteziene. Au si un palat mare, dar cam neprimitor. In schimb, locuitorii sunt simpatici, vorbareti, ospitalieri si se numesc români.
PARIS: Dupa cate imi aduc aminte de la scoala, Parisul este capitala Germaniei. Cu toate acestea, strazile Parisului sunt pline de japonezi. Numarul frumoaselor si renumitelor frantuzoaice s-a redus foarte mult. Ele nu mai pot fi vazute decat sub forma unui tablou expus la Muzeul Luvru si care reprezinta o italianca uratica ce zambeste tamp.
PRAGA: La Praga am cunoscut o blonda delicioasa, care m-a servit cu o sunca de neuitat...
BUCURESTI: Ghidul pe care-l am la mine, aparut in New York, imi prezinta Bucurestiul drept capitala Ungariei. Cred ca la mijloc este o greseala. In Gara de Nord se vorbeste mult turceste, ceea ce ma face sa cred ca nu sunt in Bucuresti, ci in Frankfurt pe Main. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 20:05 | |
| Cuvintele nu mai au astazi valoarea lor de altadata
cerere in casatorie = o iau dar cat imi dati mie? ca doi porumbei = fac ce vreau, faci ce vrei insurat = incornorat voiaj de nunta = plictiseala crunta menaj = concubinaj maritata de curand = cine e la rand? maritata de o luna = a-nceput sa fie buna maritata de un an = alte arcuri la divan chirias = nevoias cuvant de onoare = angajament fara valoare elev de liceu = droguri, tupeu moda actuala = femeie aproape goala tata = chestiune discutata incredere in sotie = ultima forma de nebunie trai minunat = el inca n-a aflat sot fericit = orb si tampit cinstit = tampit nevasta = napasta cununie = nebunie vaduva neconsolata = pe furis o face lata camin studentesc model = noaptea bordel nunta de argint = 25 de ani de cand mint femeie bruna = era blonda acum o luna blondina = negru la radacina par roscat = iar l-a schimbat cu taica-su seamana leit = cum dracu’ s-a potrivit." mama devotata = mama demodata fata singura la parinti = fata care te scoate din minti sot fidel = nu crede nici el a facut avere = a fost la putere sotie care s-a cumintit = e mai bine c-a mintit menaj fara cearta = orice-ar fi el o iarta _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 25 Oct 2009, 20:11 | |
| Unele maxime si legi
Legea lui Slous: Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap.
Legea lui Franko privind locul de munca: Daca-ti place ceea ce faci, probabil ca faci ceea ce nu trebuie.
Prima capcana a geniului: Nici un sef nu va pastra un subaltern care are dreptate tot timpul.
Legea lui Raphel referitoare la afaceri: Cu cat angajatii au mai putin de lucru, cu atat vor lucra mai incet.
Maxima biroului: Telefonul nu suna niciodata cand nu ai nimic de facut.
Legea lui Otto: Intotdeauna faci ceva lipsit de importanta cand seful trece pe la biroul tau.
Legea lui Chapman: Daca nu poti sa-ti termini treaba in primele 24 de ore, lucreaza noaptea.
Regula lui Harry: Cand nu stii ce sa faci, mergi grabit si ia-ti o mina ingrijorata. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 26 Oct 2009, 07:17 | |
| Un zâmbet la cafea Nava s-a dus la fund. Împreună cu alţi câţiva pasageri, o femeie se salveaza pe o mică insulă părăsită. După câtva timp, apare şi soţul din valuri, abia mai ţinându-se de o bucată de grindă. Terminat, se prăbuşeşte lângă ea pe nisip. – Am ajuns şi eu, draga mea, murmură el cu o voce epuizată. – Văd c-ai ajuns. Dar sunt curioasă unde ai fost până acum! _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 26 Oct 2009, 12:18 | |
| - dolion a scris:
- Vibratorul
O blonda o intreaba pe alta: - Draga, ai folosit vreodata vibratorul? - Nu! - Nici sa nu-l folosesti ca eu aseara mi-am spart 2 dinti! O blonda o intreaba pe alta: - Dlaga, ai folotit vleodata viblatolul? - Nu! - Nici 'a nu-l folote'ti ca eu ateala mi-am pa't 2 dinti! | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 26 Oct 2009, 12:58 | |
| Pe site-ul unei publicaţii am postat mesajul următor: Nehotarati...
O parte dintre romani sunt nehotarati pentru ca nu sunt bine informati... Cealalta parte pentru ca sunt dezamagiti... Cel putin asa cred eu. Ma intreb de ce sa mai votez daca eu votez mere ionatane si ajung sa ma guverneze merele padurete... Iată ce răspuns am primit: N-au impanzit degeaba plaiurile mioritice merii padureti.
In 20 de ani au reusit sa corceasca ionatanele romanesti. De aia am ajuns sa le aducem din import. Cand n-om mai avea bani cu ce sa le cumparam, vom culege si vom manca mere padurete romanesti. Vezi de ce e bine sa taiem merii padureti si sa plantam iarasi ionatane? Nu mă pot opri din râs... _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 26 Oct 2009, 19:41 | |
| Autorul spune că e reală… O întâmplare reală. Ziua recoltei, într-o piaţă agroalimentară dintr-un mare oraş. Reporterul TV către un vânzător de la o tarabă cu legume şi fructe: – E ceva românesc aici? – Da, vânzătorul – răspunde cel întrebat! _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 26 Oct 2009, 22:03 | |
| Un zâmbet
Traian Băsescu în campanie electorală, surmenat, intră într-o farmacie. - Ştiţi, eu nu mai apuc să dorm noaptea şi aş dori să-mi recomandaţi un drog uşor! Receptiv, farmacistul îi oferă o cutie plină cu Viagra. Băsescu o ia, se uită atent şi vede pe capac poza lui Geoană cu sloganul consacrat: "Mircea, fii bărbat"!Admirând ingeniozitatea contracandidatului de a atrage electoratul de vârsta a 3-a, îl intreaba pe farmacist: - A fost chiar ideea lui Geoană? - O... nuuu, a lui soacră-sa! îl lămureşte farmacistul. _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 27 Oct 2009, 08:00 | |
| Un zâmbet la cafea...
Dupa o campanie epuizanta pe litoral, ca din intamplare, Mircea Geoana si Crin Antonescu se intalnesc in Sala de asteptare, clasa I, in gara din Constanta, asteptand sa ia rapidul de Bucuresti.
O piranda din neamul lui "almanahe", inconjurata de o gloata de plozi, neandraznind sa se aseze pe fotoliile de lux pentru "domni", sta jos alaturi de cele două personalitati.
Vine vremea pranzului. Piranda scoate o ţâţă mare de sub bluza si il cheama de cateva ori pe cel mare care avea deja vreo 5 anisori:
- Pirandel, vin la mama sa-ti dea ţâţă! dar fara nici un rezultat. Suparata il ameninta: - Pirandelo, vin la mama sa-ti dea ţâţă ca de nu... i-o dau lu' "domnu'"! si ca din intamplare il indica pe Mircea Geoana.
Lumea in sala incepe sa chicoteasca si sa-si dea coate. Geoana rusinat, se apropie de ea si cu o jumatate de gura ii reproseaza: - Data viitoare cand ai de dat un exemplu, te rog sa folosesti numele lui Crin Antonescu!
Piranda revoltata, ii raspunde cu o gura mare: - D-l Geoana dar credeti ca noi daca avem fuste mari si o droaie de copii nu stim sa facem politica? Pai nu aţi vazut ca era ţâţă din stanga? Sa fiti sigur ca data viitoare daca o s-o scot pe cea din dreapta, o sa i-o dau lui Crin Antonescu! _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 27 Oct 2009, 09:57 | |
| Un zâmbet la cafea
- Cum e să fii însurat, Costică? - Păi, cum să fie? N-am voie să beau, n-am voie să fumez, n-am voie să merg cu amicii la o bere, n-am voie să mă uit dupa vreo femeie pe stradă... - Înseamnă că regreţi pasul pe care l-ai făcut? - Nici asta n-am voie!... _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 29 Oct 2009, 07:16 | |
| Un zâmbet la cafea – Măi, nevastă, administratorul ăsta a înnebunit de tot! Se laudă pe toate drumurile că s-a iubit cu aproape toate femeile din blocul nostru şi că nu i-a scăpat decât una singură! – Da? Precis este aia grasă şi urâtă de la parter! _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 29 Oct 2009, 15:22 | |
| In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze. - Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la penisul tipului, zice: - Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima. - Ooo, sa incerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun. - Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: - Ia uite, are si sapun lichid! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 30 Oct 2009, 07:47 | |
| Un zâmbet la cafea - Dumneata într-adevăr ai 114 ani, moşulică? - Exact! - Şi ce ai făcut de ai ajuns la o vârstă aşa de înaintată? - Am avut răbdare! _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BANCURI (II) | |
| |
| | | | BANCURI (II) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |